پیام
خوزستان - جامعه بانوان خیر مدرسه ساز در سال گذشته مصمم شد که رویکرد مدرسهسازی را به رویکرد افزایش تجهیزات مهارت آموزی و کارآفرینی و تجهیز دبیرستان ها تغییر دهد و موجب ایجاد شغل برای جوانان گردد.
جامعه بانوان خیر مدرسه ساز در سال گذشته مصمم شد که رویکرد مدرسهسازی را به رویکرد افزایش تجهیزات مهارت آموزی و کارآفرینی و تجهیز دبیرستان ها تغییر دهد و موجب ایجاد شغل برای جوانان گردد. معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسهساز کشور که 17 آبان ماه با حضور معاون اول رئیس جمهور، سرپرست وزارت آموزش و پرورش، جمعی از نمایندگان مجلس، رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و جمعی از خیرین مدرسهساز در سالن همایشهای بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: در حال حاضر تجهیز مدارس به امکانات فنی و حرفهای و تأمین تجهیزاتی مانند تبلت برای دانشآموزان بازمانده از تحصیل نیاز دارد و باید در اولویت قرار گیرد.
خانم دکتر خزعلی ضمن تقدیر از خیرین و نیکوکارانی که به مدرسه سازی اهتمام ویژه دارند، متذکر شد: با توجه به کاهش جمعیت، اکنون نیاز است که نوع مدرسه سازی و کمک به علم و دانش نوجوانان تغییر کند و لذا جامعه بانوان خیر مدرسه ساز در سال گذشته مصمم شد که رویکرد مدرسهسازی را به رویکرد افزایش تجهیزات مهارت آموزی و کارآفرینی و تجهیز دبیرستان ها تغییر دهد و موجب ایجاد شغل برای جوانان گردد.
وی همچنین انفاق و کمک رسانی را بیش از آنکه متوجه کمک شونده بداند، عامل تثبیت ایمان، تقوا، آرامش نفس و رسیدن به حیات طیبه برای انسان های خیر دانست و بهترین زندگی را بنا به فرموده امام رضا (علیه السلام) سبکی دانست که موجب بهبود حال و معیشت دیگران در سایه زندگی انسان شود.
خانم دکتر خزعلی اظهار کرد: خداوند در تعریف کسانی که انفاق میکنند، می فرماید: آنها جانهایشان را در حیات پاک تثبیت می کند. خوشا به حال خیرینی که متوجه هستند چگونه از اموالشان بهره ببرند.
معاون رییس جمهور با اشاره به پیشینه بخشش در راه علم گفت: بخشیدن در مسیر علم در تاریخ ما سابقه دیرینهای دارد و نخستین وقفنامه و آخرین آن نیز از سوی یک بانوی ایرانی برای پیشرفت علم در حوزه انرژی هستهای اختصاص داشته است.
خانم دکتر خزعلی با تاکید بر شناسایی نیازهای روز اظهار کرد: معنی انفاق شناخت کاستیها و کمبودها و جبران آنها است.
وی با توجه به نیاز جامعه در حوزه کارآفرینی، با اشاره به لزوم تجهیز مدارس برای امور فنی و حرفهای تاکید کرد: غالب جهتدهی خیرین درسالهای اخیر در مسیر کارآفرینی و فنی و حرفهای بوده و جذب اعتبار از سوی آموزش و پرورش برای استانها اقدام مناسبی بوده و امیدواریم شاهد پیشرفت روزافزون علم در کشور باشیم.
معاون رئیس جمهور افزود: وقتی احسان و علم در هم آمیخته می شود، نهایت رسیدن به اوج کمال و حیات طیبه را نوید میدهد.
خانم دکتر خزعلی در پایان یادآور شد: امیدواریم این حرکت خیر روز به روز ادامه یابد، البته باید نیازهای روز هم شناسایی شود. اکنون به نظر می رسد نیاز به مدرسهسازی در برخی مناطق کشور کمتر احساس شود، زیرا در سفرهای استانی مشاهده می کنیم برخی مدارس وجود دارد که یک، دو یا سه دانشآموز دارند.
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/340227/نیازهای-دانشآموزان-و-مدارس-باید-شناسایی-و-رفع-شود