پیام خوزستان
دختران نقش بیشتری در آینده کشور دارند/ نسل جدید باید زنده بماند و یاد بگیرد
يکشنبه 1 مهر 1403 - 16:26:59
پیام خوزستان - ایسنا/خوزستان چهره ماندگار ریاضی ایران گفت: ارتباط ایران قوی و اسلام قوی، علم را به جلو برد اما گلایه‌ای که از گذشتگان وجود دارد این است که این تجربه را به ما منتقل نکردند و شکافی بین علم گذشته و حال ایجاد شد وگرنه چرا جوانان ما باید برای ادامه تحصیل به غرب مهاجرت کنند؟
پرفسور امیدعلی شهنی کرم‌زاده در آیین آغاز سال تحصیلی که امروز (اول مهرماه) در دبیرستان دخترانه زنده‌یاد رحیم‌زاد در کیانشهر اهواز برگزار شد، اظهار کرد: دختران نقش بیشتری در آینده کشور دارند زیرا بیشتر دانشجویان در کلاس‌های دانشگاهی، دختر هستند.
دختران ما بعد از انقلاب اسلامی در ورود به دانشگاه موفق‌تر بوده‌اند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: اولین دانشگاه روی کره زمین در خوزستان بین اندیمشک و دزفول فعال بود و دانشجویان از همه دنیا به این دانشگاه می‌آمدند؛ دانشگاه جندی شاپور 1700 سال پیش در خوزستان وجود داشته و ثبت جهانی شده است. خوزستان گذشته خوبی دارد و علم را به جهان اسلام منتقل کرد و قوی شد.
شهنی کرم‌زاده بیان کرد: ارتباط ایران قوی و اسلام قوی، علم را به جلو برد اما گلایه‌ای که از گذشتگان وجود دارد این است که این تجربه را به ما منتقل نکردند و شکافی بین علم گذشته و حال ایجاد شد وگرنه چرا جوانان ما باید برای ادامه تحصیل به غرب مهاجرت کنند؟ گذشتگان ما کم‌لطفی کردند و دانش و تجربه‌های خود را به ما منتقل نکردند.
چهره ماندگار ریاضی ایران عنوان کرد: ما دانشگاهی داریم که 400 هزار جلد کتاب و بهترین مرکز پزشکی را داشته است بنابراین پتانسیل لازم را داریم و فرزندان آن نسل هستیم.
وی افزود: شهدا از همه چیز گذشتند اما اکنون دانش‌آموزان ما به جای اینکه شهید و کشته شوند باید فداکاری کنند و زنده بمانند و در آینده ما را محتاج به غرب نکنند.
شهنی کرم‌زاده با اشاره به پیشرفت علم در دنیا عنوان کرد: اکنون دنیا در حال تغییر است و شاید در 20 سال آینده دیگر جایگاه سوخت نداشته باشیم زیرا خودروها برقی می‌شوند یا خیلی از خودروها بدون راننده باشند. شاید چند سال دیگر پزشکی از آمریکا یک بیمار در اهواز را جراحی کند، بنابراین باید دانش‌آموزان خود را برای آینده آماده کنند.
وی بیان کرد: دانش‌آموزان باید بکوشند و یاد بگیرند. علم می‌گوید علم را باید خوب یاد گرفت و نباید اجازه داد دیگران علم را به شما بفروشند. اصطلاحی هست که می‌گوید علم مرز نمی‌شناسد اما این اصطلاح را غربی‌ها درست کرده‌اند و به نفع آمریکا و اروپا شده است زیرا جوانان بااستعداد ما را می‌برند و با آن‌ها کار می‌کنند و به عنوان مثال داروهای شیمی‌درمانی را می‌سازند در حالی که بیشتر بیماران نیازمند این دارو در کشور ما به دلیل قیمت بالای این داروها می‌میرند و آن‌هایی که می‌گویند علم مرز نمی‌شناسد حاضر نیستند این داروها را با قیمت ارزان‌تر به بیماران بدهند؛ بنابراین علم مرز می‌شناسد.
شهنی کرم‌زاده عنوان کرد: هیچ فداکاری بیشتر از شهید شدن نیست اما نسل جدید به جای اینکه جان بدهد باید فداکاری کند و یاد بگیرد و آینده کشور را بسازد؛ دیدیم که مریم میرزاخانی تنها زن جهان شد که مدال جایزه جهانی ریاضی فیلدز را به دست آورد.
چهره ماندگار ریاضی ایران گفت: هر چقدر هم فردی باهوش باشد در جایی باید دانش لازم برای انجام کارهایی را داشته باشد؛ در مواردی اگر رستم زال هم باشد نمی‌تواند کاری کند مگر اینکه دانش آن کار را داشته باشد.
وی افزود: دانش‌آموزان باید خوبی کردن را یاد بگیرند و هیچ چیز مهم‌تر از این موضوع نیست. اگر معلمی به چند دانش‌آموز خصوصی رایگان درس بدهد یا پزشکی چند بیمار را رایگان ویزیت کند و... مملکت ساخته می‌شود؛ اگر ما انسان‌ها خوبی کردن را یاد بگیریم مملکت ما ساخته می‌شود.
انتهای پیام

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/947482/دختران-نقش-بیشتری-در-آینده-کشور-دارند--نسل-جدید-باید-زنده-بماند-و-یاد-بگیرد
بستن   چاپ