پیام خوزستان
توصیه مردم به دستگاه دیپلماسی/ حس و حالی متفاوت؛ از اشک‌های فراق تا ذوق اقتدار
پنجشنبه 12 مهر 1403 - 16:41:11
پیام خوزستان - گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس: دیپلماسی و میدان دو جبهه ملتزم یکدیگر هستند؛ یعنی اقتدار و پیروزی در عرصه میدان نیازمند پشتوانه قوی دیپلماسی است و در مقابل، چنانچه قدرت میدان ضعیف باشد، دیپلماسی هم از پشتوانه قوی برخوردار نخواهد بود؛ لذا عملیات‌های «وعده صادق یک» و «وعده صادق 2» که اقتدار و قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران را در دنیا به نمایش کشید، بدون‌شک حاصل هماهنگی‌های تنگاتنگ میان دیپلماسی و میدان بود؛ چراکه نقش دستگاه دیپلماسی در پیوند زدن پرتاب موشک‌ها به مشروعیت یک تهاجم، بسیار مهم است.
این‌روز‌ها که داغ موشک‌های «فوق‌سریع واکنش‌سریع در برد هدف اسرائیل» بر دل ساکنان غاصب سرزمین‌های اشغالی تازه است و از طرفی هم ملت‌های آزادی‌خواه و مجاهدان جبهه مقاومت، هم عزادار سید مقاومت هستند و هم «وعده صادق 2» مرهمی بر دل داغ‌دار آن‌ها شده است، ضرورت حمایت دیپلماسی از میدان بهترین سوژه‌است که می‌توان نظر مردم را درباره آن جویا شد.
هنوز فکر می‌کنم رعشه‌ی بدن صهیونیست‌ها از عملیات «وعده صادق 2» تمام نشده و حالاحالا‌ها باید شب‌ها کابوس فرزندان خمینی را ببینند؛ آخر در کلیپی که از لحظه عملیات «وعده صادق 2» پخش شده است، وقتی موشک‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی داشت به سوی صهیونیست‌ها سرازیر می‌شد، به هم دیگر می‌گفتند: خمینی، خمینی...؛ یعنی این موشک‌ها را فرزندان خمینی دارند بر سرمان می‌کوبند. آری! هنوز ملت نمی‌دانند که در فراق سید مقاومت، اشک بریزند یا از ذوق اقتدار موشکی جمهوری اسلامی ایران شادی کنند؛ این را می‌توان در تجمع مردمی بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله و شهید عباس نیلفروشان و همچنین حمایت از عملیات «وعده صادق 2» که روز گذشته (چهارشنبه) در میدان امام حسین (ع) تهران برگزار شد، در چهره‌های مردم دید.
از ظهر اندکی گذشته است که به میدان امام حسین (ع) می‌رسم. صدای شعر معروف «ابوذر روحی» بلند است که می‌گوید: «ای خنجر انصارالله،‌ ای ارتش سید نصرالله،‌ ای نجبا،‌ ای حشدالشعبی،‌ ای کتائب حزب‌الله،‌ ای فاطمیون،‌ ای زینبیون، شیران اباعبدالله (ع)،‌ ای نیروی قدس‌، ای معنی سوره زلزال روح‌الله، وقت نبرد با صهیون است‌ ای لشکر حق بسم‌الله...»؛ کم‌کم جمعیت هم زیاد می‌شود، یکی با پرچم ایران، یکی با پرچم فلسطین و دیگری با پرچم لبنان و حزب‌الله؛ تصاویر سیدین مقاومت یعنی شهید سید حسن نصرالله و شهید حاج قاسم سلیمانی هم که تقریباً در دست اغلب افراد هست؛ بنابراین کمی در میان مردم قدم می‌زنم تا فرصتی فراهم شود تا از آن‌ها سوال کنم که «دولتمردان و مسئولان دستگاه دیپلماسی، چه وظایفی برای حمایت از جبهه مقاومت برعهده دارند؟».
زمانی که با مردم گفت‌وگو می‌کنم، عده‌ای انتقاداتی از برخی مواضع اخیر مسئولان می‌کنند و عده‌ای هم به این انتقادات، اعتقادی ندارند؛ بلکه این مواضع را ناشی از تفاوت سیاست‌ها و نحوه اجرای مأموریت مسئولان در دولت‌های مختلف می‌دانند؛ اما در این میان، همه مردم بر سر یک موضوع اتفاق نظر دارند؛ اینکه ما باید از جبهه مقاومت حمایت کنیم.
همین‌طور که در میان جمعیت قدم می‌زنم، جوانی را می‌بینم که پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را روی دوش خود انداخته و تصویر رهبر معظم انقلاب اسلامی که در کنار ایشان شهیدان حاج قاسم سلیمانی و سید حسن نصرالله ایستاده‌اند را در دست دارد؛ این جوان نسل امروزی در پاسخ به سوال من، بر ضرورت حمایت دیپلماسی از میدان تأکید می‌کند و در ادامه می‌گوید که اعتماد بالایی به دولتمردان و مسئولان دستگاه دیپلماسی دارد. به گفته وی؛ مسئولان دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همواره پشتوانه‌ای برای جبهه مقاومت بوده و خواهند بود؛ اما این حمایت‌ها کافی نیست و باید بیشتر و بیشتر شود؛ این درحالی است که مردم نیز همواره در میدان هستند؛ البته من هیچ‌گاه به دولتمردان‌مان بدبین نبوده و معتقدم آن‌ها همیشه پشت جبهه مقاومت هستند و کسی نیست که دلش برای مظلومان نسوزد.

پیام خوزستان

صحبت‌های این جوان نسل امروزی، من را یاد این نکته می‌اندازد که اگرچه انتقاد سازنده، ضرورتی غیرقابل انکار است؛ اما این موضوع دلیل نمی‌شود که ما بخواهیم مسئولان را از ریشه تخریب کنیم و بدون‌شک کسی که حتی ناخواسته در این مسیر گام بردارد، مواضع او در راستای تضعیف نظام و در جهت خواسته‌های دشمن است.
زمانی که صحبت‌هایم با این جوان تمام می‌شود، دست‌نوشته‌ای در دست خانمی در میان جمعیت، من را ترغیب می‌کند تا گفت‌وگویی نیز با او داشته باشم؛ دست‌نوشته‌ای که «دیپلماسی ذلت» را نفی کرده است؛ بنابراین از وی می‌خواهم از وظایف دستگاه دیپلماسی در حمایت از جبهه مقاومت بگوید و او پاسخ می‌دهد: دولتمردان خصوصاً دستگاه دیپلماسی باید بتوانند از حقوق این ملت و جبهه مقاومت دفاع کنند و مردم نیز بایستی همواره این موضوع را از دولت مطالبه کنند؛ چراکه تا جبهه مقاومت باشد، اسلام پیروز است.
وی همچنین با تأکید بر این‌که شهید حسین امیرعبداللهیان واقعاً در زمینه احقاق حقوق ملت ایران و جبهه مقاومت، تلاش‌های بسیاری می‌کرد، ادامه می‌دهد: امروز ملت ایران با حضور در صحنه، باید حمایت از جبهه مقاومت را از دولتمردان مطالبه کنند.
به گفته او؛ بدون‌شک هدف دشمن ما نهایتاً ایران است و اگر ما از گروه‌های مقاومت حمایت نکنیم، دشمن سرانجام به سراغ ایران هم خواهد آمد؛ بنابراین جبهه مقاومت امروز خط مقدم دفاع از جمهوری اسلامی ایران هم هست و ما باید از جبهه مقاومت، حمایت‌های مالی، تسلیحاتی، سیاسی و... کنیم.
ضرورت حمایت‌های مالی، تسلیحاتی، سیاسی از جبهه مقاومت در کلام این بانوی انقلابی، من را بر این می‌دارد تا از او سوال کنم که برخی معتقدند جمهوری اسلامی ایران به جای این‌که به مشکلات مردم خود رسیدگی کند، برای جبهه مقاومت هزینه می‌کند؛ اما او معتقد است که واقعاً چنین نیست؛ چراکه برای هر وزارتخانه و سازمانی، در جهت حل مشکلات داخلی، بودجه‌ای تعیین شده و بودجه حمایت از جبهه مقاومت، مسئله‌ای جداست؛ اما متأسفانه اغلب کسانی که چنین گلایه‌هایی را دارند، در حقیقت افراد نیازمند جامعه نیستند و این مواضع هم از روی فقر آن‌ها نیست و بیشتر مربوط به تهاجم فرهنگی دشمن است.

پیام خوزستان

نفر بعدی که با او گفت‌وگو می‌کنم؛ شهروندی است که همراه با خانواده خود در میدان امام حسین (ع) پرچم‌های ایران و فلسطین را به‌همدیگر پیوند زده و آنها را برافراشته است؛ او هم نقش دولتمردان از جمله دستگاه دیپلماسی در دفاع از جبهه مقاومت را نقش بسیار مهمی می‌داند و در این‌خصوص به شهید «حسین امیرعبداللهیان» اشاره می‌کند و می‌گوید: در دولت گذشته شاهد نقش تأثیرگذار شهید امیرعبداللهیان در این‌خصوص بودیم.
زمانی‌که از او می‌خواهم از الگوی شهید امیرعبداللهیان برای مسئولان فعلی دستگاه دیپلماسی بیشتر بگوید، تأکید می‌کند: شهید امیرعبداللهیان الگوی مناسبی برای مسئولان در زمینه دیپلماسی حمایت از جبهه مقاومت است؛ بنابراین مسئولان امروز هم باید مانند این شهید والامقام، محکم و پیگیر باشند، مقابل دشمن ضعف نشان ندهند و شجاعانه حرف خود را بزنند؛ چراکه اگر مقابل دشمن ضعف نشان دهیم، او قدم به قدم جلو می‌آید.
وی همچنین به پشتوانه قدرت نظامی از قدرت سیاسی و دیپلماسی اشاره می‌کند و می‌گوید: وقتی ما قدرت نظامی داریم، این قدرت پشتوانه ما در عرصه دیپلماسی است. ما در دوران دفاع مقدس درحالی هشت سال مقابل دشمن ایستادگی کردیم که از لحاظ نظامی تا این حد پیشرفت نکرده بودیم؛ ولی سرانجام پیروز شدیم؛ اما امروز قدرت نظامی بیشتری نسبت به آن‌روز‌ها داریم و ان‌شاءالله با نصرت الهی و بهره‌گیری از این قدرت‌ها، تا نابودی رژیم‌صهیونیستی پیش می‌رویم.
همچنان مراسم در میدان امام حسین (ع) ادامه دارد و لبخند و اشک مردم باهم درآمیخته است؛ در همین حال، سراغ یکی از نسل‌های دوران پیروزی انقلاب اسلامی می‌روم و از او هم می‌خواهم که درباره وظایف دولتمردان و مسئولان دستگاه دیپلماسی برای حمایت از جبهه مقاومت بگوید؛ صحبت‌ها او جنبه انتقاد از تفکر اعتماد به آمریکا و غرب داشته و همچنین از ضرورت تجربه گرفتن از اشتباهات گذشته در مواجهه با دشمنان حکایت دارد. وی می‌گوید: مسئولان نمی‌توانند از طرفی ادعا کنند که ما با آمریکا برادر هستیم و از طرفی دیگر بگویند که ما طرفدار حزب‌الله لبنان نیز هستیم؛ چرا برخی مسئولان از احیاء برجام سخن می‌گویند، چه برجامی؟ این‌که برجام به نتیجه نرسید، برای آن‌ها تجربه نشد که باز هم می‌خواهند احیاء برجام را دنبال کنند؟!

پیام خوزستان

صحبت‌هایم با این نسل اولی انقلاب تمام می‌شود و از میان جمعیت عبور می‌کنم؛ باز هم یک نسل اولی انقلاب را می‌بینم که پرچم حزب‌الله لبنان و تصویر شهیدان حاج قاسم سلیمانی و سید حسن نصرالله را در دست دارد؛ او نیز در پاسخ به سوال من می‌گوید: مسئولانی که در سازمان‌های بین‌المللی، در عرصه سیاسی از جبهه مقاومت دفاع می‌کنند، باید مانند کسانی باشند که با جان و خون خود دارند از ملت ایران دفاع می‌کنند؛ بنابراین آن‌ها وظیفه دارند تا در برابر استکبار جهانی خصوصاً در سازمان‌های بین‌المللی مانند سازمان ملل متحد دفاع کنند و این را هم بدانند که این سازمان ملل، هیچ‌گاه از حقوق مستضعفان و مظلومان دفاع نمی‌کند؛ بلکه حامی استکبار جهانی و کودک‌کش‌هاست.
رزمندگان دفاع مقدس همیشه در صف این مراسم‌ها هستند و در این میان، رزمندگانی هستند که دیگر آن‌ها را می‌شناسم؛ بنابراین به‌سراغ یکی از آن‌ها می‌روم و از او می‌خواهم که نظر خود را درباره ضرورت حمایت دولتمردان خصوصاً مسئولان دستگاه دیپلماسی از جبهه مقاومت بگوید؛ این رزمنده دفاع مقدس پاسخ می‌دهد: مسئولان جمهوری اسلامی ایران باید هر اقدامی که به بیرون کردن اشغالگران صهیونیست از فلسطین منجر می‌شود را انجام دهند؛ این موضوع وقتی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که شاهدیم مجاهدان لبنانی، عراقی، یمنی و سوری نیز برای نابودی رژیم صهیونیستی پای کار آمده‌اند؛ بنابراین جمهوری اسلامی ایران باید از آن‌ها حمایت کند؛ ما تا پای جان از ملت فلسطین دفاع خواهیم کرد.
مراسم پس از سخنرانی انقلابی حجت‌الاسلام «سید احمد خاتمی» و مداحی «محسن عراقی» و «امیر عباسی»، به آن‌قسمتی می‌رسد که مردم مسیر میدان امام حسین (ع) را با سردادن شعارهایی راهپیمایی می‌کنند؛ زمانی که در مسیر راهپیمایی همراه با مردم حرکت می‌کنم، با خودم فکر می‌کنم که بدون‌شک دشمن زمانی یک قدم به جلو بر می‌دارد که در ما، چه در حوزه دیپلماسی و چه در میدان احساس ضعف بکند؛ بنابراین همان‌طور که یکی از افراد حاضر در این مراسم به من گفت، مسئولان باید در انتخاب واژه‌هایی نظیر «برادر» در برابر دشمن دقت کنند؛ این تجربه ما از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون است و بایستی یادمان باشد که هر سیاست و تفکری داریم، باید از تجربیات گذشته درس‌عبرت بگیریم؛ چراکه رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها فرموده‌اند که باید به دشمن پیام قدرت بدهیم؛ نه پیام ضعف.
انتهای پیام/ 113

http://www.khozestan-online.ir/fa/News/957161/توصیه-مردم-به-دستگاه-دیپلماسی--حس-و-حالی-متفاوت؛-از-اشک‌های-فراق-تا-ذوق-اقتدار
بستن   چاپ