پیام
خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، طاهره خواجه بامری شامگاه یکشنبه در سی و نهمین نشست یکشنبههای الگونمایی به تشریح شکلگیری ایده و تولید «ماکت های فلسطینی» پرداخت و اظهار کرد: تصویر شهادت «محمد الدوره» در آغوش پدرش که حدود 24 سال پیش توسط رژیم صهیونیستی به طرز وحشیانهای رقم خورد همواره از همان دوران در ذهن من بود و همین باعث شد تا مباحث فلسطین را پیگیری کنم.
این فعال فرهنگی با اشاره به تصویر جنگ نابرابر فلسطینیها در برابر رژیم اشغالگر قدس از همان سالها افزود: تصمیم گرفتم تا حداقل با مطالعه در این حوزه و تبیین مسئله فلسطین برای مردم بتوانم نقش کوچکی ایفا کنم.
وی با اشاره به آغاز عملیات طوفانالاقصی در هفتم اکتبر ادامه داد: پس از این عملیات وقتی دیدم فلسطینیهایی که تا قبل از این با سنگ از خاک و آرمانهایشان دفاع میکردند توانستند در این عملیات ضربه سنگینی به اسرائیلیها وارد کنند احساس غرور کردم و به این فکر افتادم که باید به گونه دیگری دفاع از فلسطین را به ویژه در راهپیمایی روز قدس ادامه دهم.
خواجه بامری تصریح کرد: همین مسئله باعث شد تا با خواهران بسیجی پایگاه شهید بهشتی به فکر انجام حرکتی جدید در این حوزه بیفتیم که پس از گفتوگو تبادل نظر، ایده تهیه مشتهای گره خورده مطرح و کار تهیه آن شروع شد.
فعال فرهنگی افزود: «ماکت های فلسطینی» در حقیقت تصویر سه بعدی از مشت گره خوردهای است که اسرائیل را مچاله کرده است؛ این ماکت در چهار نوع مختلف به رنگ کشورهای ایران، لبنان، فلسطین و یمن به گونهای طراحی و تولید شد که پرچم مچاله شده اسرائیل به نشانه نابودی این رژیم اشغالگر در این مشتها قرار دارد و در پشت آن جمله «فلسطین آزاد» نوشته شده است.
وی با اشاره به اینکه دختران جوان و نوجوان این ماکتها را شبهای ماه مبارک رمضان طراحی و تولید کردند افزود: علاوه بر این ماکتهایی از موشکهای غزه هم آماده کردیم و همه این ماکتهای مشتهای گره کرده و موشکها را در راهپیمایی روز جهانی قدس در مشهد آوردیم و از همان جا بود که بسیار دیده شد.
خواجه بامری خاطرنشان کرد: همین حضور در راهپیمایی همراه با این «ماکت های فلسطینی» باعث تقویت روحیه و افزایش انگیزه بچهها برای ادامه مسیر تبیین مسئله فلسطین شد.
فعال فرهنگی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری مبنی بر کمک به جبهه مقاومت اظهار کرد: با توجه به اینکه در این نبرد، فلسطینیها در جبهه حق و یهود در جبهه باطل قرار دارد هر کدام از ما وظیفه داریم برای کمک به جبهه مقاومت نقشآفرین باشیم.
وی درباره تأمین هزینههای این برنامههای فرهنگی گفت: بخش زیادی از این کمکها به واسطه اعتماد مردم به فعالیتهای مجموعه ما است یعنی هر کسی در حد توان و بضاعت خود کمک میکند؛ استفاده از تراشههای نجاری یا ابرهای دورریز مبل فروشیها یا هر وسیلهای که برای کار ما لازم بود نوع دیگری از کمکهای غیرمادی در مسیر تهیه این ماکتها بود.
خواجه بامری با بیان اینکه افزایش مشارکت مردم ارزش فعالیتها و برنامههای فرهنگی را تقویت میکند اظهار کرد: گاهی اوقات شاید با توجه به مشکلات موجود نتوانیم مشارکت همه افراد برای کمکهای مالی را بالا ببریم که در این مواقع باید به دنبال راهکارهای دیگری برای افزایش مشارکت بود؛ به عنوان نمونه الان که در فصل برداشت گل زعفران هستیم، از ظرفیت خانمهای محله برای گل پر کردن استفاده کردهایم و هزینههای این کار تقدیم جبهه مقاومت میشود.
فعال فرهنگی افزود: یکی دیگر از خانمها سهمیه یک وام 500 میلیون ریالی را به جبهه مقاومت اختصاص داد و چند نفر پرداخت اقساط این وام را برعهده گرفتند.
وی با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت مردم در اجرای برنامههای تبلیغی و فرهنگی یادآور شد: اگر در دل کار با مردم باشید و اعتماد آنها را جلب کنید بدون شک آنها هم همکاری و همراهی میکنند و در غیر این صورت از شما فاصله میگیرند.
خواجه بامری با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نزدیک قله هستیم خاطرنشان کرد: باید شبانهروزی تلاش کنیم و مردم را برای کمک به جبهه مقاومت پای کار بیاوریم.
گفتنی است؛ یکشنبههای الگو نمایی محفلی برای روایت الگوهای موفق حلقههای میانی و گروههای فعال مردمی در موضوعات و عرصههای مختلف فرهنگی و اجتماعی به شمار میرود. این اشتراک اطلاعات میان فعالین فرهنگی موجب گردآوری مجموعهای از ایدهها، طرحهای موفق میدانی و تهیه بانک اطلاعاتی از اقدامات میدانی مؤثر فعالین فرهنگی است تا ضمن اطلاع از اقدامات یکدیگر و از دانش و تجارب یکدیگر بهره ببرند.
کد خبر 6278049
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/974635/ماکت-های-فلسطینی-ایده-جوانان-مشهدی-برای-تبیین-مساله-فلسطین-است