پیام
خوزستان - به گزارش خبرنگار حوزه استان ها خبرگزاری تقریب(تنا)، حجتالاسلام و المسلمین علی خورشیدی، در خطبه نماز جمعه شهر بیجار که در حسینیه این شهر برگزار شد؛ پس از دعوت به تقوای الهی، بمناسبت اربعین مجاهد کبیر رهبر مقاومت شهید سیدحسن نصرالله؛ اظهار داشت: شهادت شهید نصرالله، ضایعه بزرگی محسوب میشود ولی عمده، سیره، تفکر، مکتب و اندیشه وی است که مبتنی بر آموزه بزرگ آیهی شریفه «مَا نَنْسَخْ مِنْ آیهٍ أَوْ نُنْسِهَا نَأْتِ بِخَیرٍ مِنْهَا أَوْ مِثْلِهَا» (بقره: 106) همواره فکر و اندیشه مقاومت باقی میماند و راه سیدحسن نصرالله ادامه پیدا میکند.
وی تصریح کرد: حزبالله همیشه زنده است کما اینکه وقتی رژیم خونخوار و آدمکش صهیونیستی سیدعباس موسوی را به شهادت رساند، گمان کردند که حزبالله هیچ حرکتی نخواهد داشت و مقاومت از بین رفت، در حالی که خیال خامی بود و بعد از سیدعباس موسوی، سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله را عهدهدار شد و با مدیریت بسیار خوب و تلاش و مجاهدت، این حرکت را ادامه داد.
امام جمعه بیجار عنوان کرد: دشمن صهیونیستی گمان میکند که مقاومت وابسته به اشخاص است در حالی که مقاومت قائم به شخص نیست و با تلاش و مجاهدت هر چه بیشتر فرماندهان و دبیرکل جدید، راه مقاومت ادامه خواهد یافت.
حجت الاسلام خورشیدی افزود: بسیاری از مردم که از نزدیک با سید مقاومت آشنایی نداشتهاند، ایشان را تنها به عنوان یک شخصیت برجسته انقلابی و چهرهی مبارزاتی و سیاسی مهم میشناسند در حالی که زوایای اخلاقی، علمی، مدیریتی، ولایتمداری، فروتنی، تواضع، تهذیب نفس و اخلاص در عمل، از جمله ویژگیهای سید مقاومت است که نیاز به تبیین دارد.
وی بیان داشت: شجاعت، صلابت و نترسی محیرالعقول وی، زبانزد دوستان و دشمنان است، سالهای سال در بحرانیترین و خطرناکترین شرایط و در نزدیکترین وضعیت به سفاکترین دشمنی که برای کشتن وی از هیچ تلاشی دریغ نمیکرد، مبارزه کرد؛ وی همیشه در معرض شهادت بود؛ همین اواخر وقتی به ایشان پیشنهاد شده بود که اوضاع منطقه خطرناک است و شما در تیررس قرار دارید و هدف اولیه مستکبران عالم و صهیونیستها هستید و پیشنهاد شد از ضاحیه بروید؛ گفت من همینجا میمانم؛ سید بارها گفته بود: «اگر من کشته شوم و سوزانده شوم و هزار بار این داستان تکرار شود، باز در راه امام و انقلاب اسلامی استوارم». سید با این شجاعت و دلاوی بود که جهانی را مات و مبهوت مبارزات خود کرد.
امام جمعه بیجار ابراز داشت: شهید سیدحسن نصرالله با شجاعت عظیمی که داشت، به عنوان رهبر جبهه مقاومت در لبنان تحول ایجاد کرد، شجاعت ایشان نمادی از شجاعت اهلبیت (علیهم السلام) به ویژه امام حسین (علیه السلام) بود، او بدون هیچ تردیدی از شهادت و جنگیدن هراسی نداشت و تمام هستی و وجود خود را در راه آزادی فلسطین و حراست از کلیت لبنان گذاشته بود؛ «سعه صدر و صبوری»، «شجاعت، روحیه انقلابی و جهادی»، «حکمت و عقلانیت، دانش و خردورزی»، «دشمنشناسی»، «قدرت رهبری و مدیریت در بحرانها»، «نهادسازی اجتماعی و قدرتسازی»، «عقل نظامی، خلاق و مبتکر»، «ولایتمداری»، «جهانی اندیشیدن و رویکرد تمدنی»، «جاذبه و دافعه»، «مجاهد، تلاشگر و خستگی ناپذیر» فهرستی از ویژگیهای ممتاز و برجسته سیدالشهدای جبهه مقاومت است.
یک امت در قامت یک مرد
حجت الاسلام خورشیدی خاطرنشان کرد: شهید سیدحسن نصرالله بسیار اهل معنویت و عبادت و ذکر و دعا بود، کسی که پشت قدرتهای بزرگ دنیا را میلرزاندند و موازنه قدرت را در دنیا به هم زده بودند، چنان اهل تضرع و دعا و نیایش بود که نظیرش فقط در انسانهای ربانی دیده میشد، این هنر مردان خدا است که همزمان با نقشآفرینی اجتماعی و سیاسی از عالم درون غافل نیستند. سید انسانی موحد و متصل به خدای متعال بود، و همین روحیه اتصال تامّ و انقطاع الی الله بود که هم وی را تبدیل به انسانی شجاع و دلیر نموده بود؛ و هم به برکت این روحیه، توانسته بود امدادهای غیبی فراوانی را برای پیروزی و پیشروی جبهه مقاومت از درگاه خدای متعال دریافت نماید.
شهید نصرالله دارای بصیرتی نافذ بود
وی اضافه کرد: شهید سیدحسن نصرالله بسیار صبور و سرشار از سعه صدر بود؛ و این حلم و شکیبایی در امتزاج شجاعت و دلیری و خطرپذیری و روحیه انقلابی که در لحظه لحظه زندگی سید جاری بود، عقلانیت، حکمت و خردورزی وی را بارور و پربرکت نموده بود؛ به همین جهت دارای بصیرت نافذ، شناخت عمیق و اندیشههای راهبردی بود.
امام جمعه بیجار در پایان خاظرنشان کرد: در مجموع شهید حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله یک روحانیای بود که با برخورداری از عقلانیت معنوی، جهادی، راهبردی، نظامی، خلاق و مبتکر، به عنوان یک شخصیت بارز در درک معادلات پیچیده سیاسی و نظامی جهان مطرح بود؛ شخصیت شهید سیدحسن نصرالله به بهترین وجهی با شخصیت نورانی و پرصلابت مالک اشتر قابل تطبیق است.
انتهای پیام/
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/978801/شهید-سیدحسن-نصرالله-دارای-بصیرت-نافذ،-شناخت-عمیق-و-اندیشههای-راهبردی-بود