پیام
خوزستان - به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی امروز در مراسم گرامیداشت میلاد حضرت زینب (س) و نقش بانوان در محور مقاومت و یادبود شهیده راه قدس معصومه کرباسی اظهار کرد: ولادت حضرت زینب کبری (س) را تبریک عرض میکنیم خدمت شما که پایکار آن حضرت هستید، راه آن حضرت را دنبال میکنید، دلسوزانه دانشجوی مکتب آن حضرت هستید و فعالیت مفید، مؤثر و خداپسندانه انجام میدهید.
وی ادامه داد: چهلمین روز از شهادت سرور شهدای مقاومت، آیتالله سید حسن نصرالله و همچنین شهادت بانوی مکرمه خانم کرباسی، همسر بزرگوارشان و همه شهدای مقاومت را گرامی میداریم، انشاءالله همه این شهدا با اباعبدالله (ع) محشور شوند، این شهدا به جامعه ایمانی و اهل مقاومت عزت، اقتدار و عظمت بخشیدند و دشمن را به خواری و ذلت مبتلا کردند.
امام جمعه قزوین عنوان کرد: اگر از ما بپرسند حضرت زینب (س) چه کسی بود، ما عناوین متعددی داریم که راجع به آن حضرت بگوییم، این عناوین در تاریخ و روایات بسیار ذکر شده است، برای مثال یکی از این عناوین عقیله بنی هاشم و یکی دیگر از این عناوین عفیفه بوده است.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین بیان کرد: یکی از شاخصترین ویژگیهای حضرت زینب (س) این بود که آن حضرت به معنای واقعی کلمه اهل ذکر بودند، خدای متعال در رابطه با ذکر در آیه 28 سوره رعد فرمودهاند «الَّذِینَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِکْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ»، یعنی (همان کسانی که ایمان آوردهاند و دلهایشان به یاد خدا آرام میگیرد، آگاه باش که با یاد خدا دلها آرامش مییابد).
وی خاطرنشان کرد: حضرت زینب (س) این آیه را به اوج رساند، اگر به اوج نرسانده بود، در مقابل آن حرف تلخ ابنزیاد شکسته میشد، ابنزیاد در مجلسی که یزید در شام برگزار کرده بود، به حضرت زینب (س) گفت زینب دیدی خدا با برادرت چه کرد؟ یعنی با این حرف خواست حضرت را ناراحت کند و ایشان را بشکند.
رئیس شورای حوزه علمیه استان قزوین تأکید کرد: اما حضرت اهل مقاومت و اهل ذکر بود و در پاسخ ابنزیاد فرمود «ما رأیت الا جمیلا»، اگر حضرت اهل ذکر نبود نمیتوانست این جمله را بگوید، آدم باید پرورش پیدا کرده باشد تا بتواند چنین حرفی بزند، امام سجاد (ع) فرمود در مسیری که تا شام رفتیم هرگز نماز شب عمهام زینب (س) ترک نشد، فقط بعد از ظهر عاشورا دیگر نمازش را نشسته میخواند؛ این اهل ذکر بودن حضرت را به این مقامات رسانده بود، ما نیز باید دانشجوی مکتب حضرت زینب (س) باشیم.
امام جمعه قزوین تصریح کرد: حضرت زینب (س) به معنای واقعی کلمه از بزرگان جبهه مقاومت بودهاند، خدای متعال در آیه 30 سوره فصلت میفرماید «إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِکَهُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّهِ الَّتِی کُنْتُمْ تُوعَدُونَ»، یعنی (در حقیقت کسانی که گفتند پروردگار ما خداست سپس ایستادگی کردند فرشتگان بر آنان فرود میآیند و میگویند هان بیم مدارید و غمین مباشید و به بهشتی که وعده یافته بودید شاد باشید).
وی یادآور شد: همان طور که در این آیه امیرالمؤمنین (ع)، امام حسن (ع)، امام حسین (ع) و حضرت فاطمه (س) را میبینیم، حضرت زینب (س) را نیز در این آیه میبینیم که از مصادیق این آیه عظیم هستند.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین اظهار کرد: خدای متعال در این آیه میفرماید ملائکه در دل استقامتکنندگان در راه خدا نازل میشوند، ملائکه در دل حضرت زینب (س)، سید حسن نصرالله (ره)، حاج قاسم سلیمانی و اهل مقاومت نازل شدند، لذا اینها آرامش داشتند و دارند، در مقابل هم شیاطین در دل دشمنان اینها یعنی منافقین، استکبار جهانی و صهیونیستها رفتوآمد دارند، فلذا مضطرب، ناامید و مأیوس هستند و احساس بدبختی میکنند.
حجت الاسلام والمسلمین عابدینی عنوان کرد: خدای متعال در آیات 221 و 222 سوره شعرا میفرماید «هَلْ أُنَبِّئُکُمْ عَلَی مَنْ تَنَزَّلُ الشَّیَاطِینُ، تَنَزَّلُ عَلَی کُلِّ أَفَّاکٍ أَثِیمٍ»، یعنی (آیا شما را خبر دهم که شیاطین بر چه کسی فرود میآیند، بر هر دروغزن گناهکاری فرود میآیند).
وی افزود: خدای متعال در این آیات میفرماید شیاطین در دل هر دروغگوی گنهکار نازل میشوند؛ امروز استکبار جهانی نماد دروغ، نفاق، دو رنگی، معصیت و گناه است، اینها در مسیر جذب شیطان هستند و از کودککشی و نسلکشی لذت میبرند، اما در جبهه حق، رأفت، عطوفت و انسانیت دیده میشود که از جبهه مقاومت حمایت میکنند.
امام جمعه قزوین بیان کرد: حضرت زینب (س) مصداق آیه 37 سوره نور است، خدای متعال در این آیه میفرماید «رِجَالٌ لَا تُلْهِیهِمْ تِجَارَهٌ وَلَا بَیْعٌ عَنْ ذِکْرِ اللَّهِ وَإِقَامِ الصَّلَاهِ وَإِیتَاءِ الزَّکَاهِ یَخَافُونَ یَوْمًا تَتَقَلَّبُ فِیهِ الْقُلُوبُ وَالْأَبْصَارُ»، یعنی (مردانی که نه تجارت و نه معامله، آنها را از یاد خدا و بر پا داشتن نماز و ادای زکات غافل نمیکند، آنها از روزی میترسند که دلها و چشمها در آن زیر و رو میشود).
نماینده ولیفقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: رجال در این آیه به معنای جوانمردان است، وقتی صحبت از جوانمردی میشود، دیگر بحث نوجوان یا پیر بودن یا بحث زن و مرد مطرح نیست، بنابراین حضرت زینب (س) نیز مصداق این آیه است.
وی تأکید کرد: حضرت زینب (س) علاوه بر اینکه خودشان اهل مقاومت و از بزرگان جبهه مقاومت بودند، سخنگوی این جبهه هم بودهاند، آن حضرت چقدر زیبا سخنگویی کردند، حضرت زینب (س) در مجلس یزید در شام صحبت کردند، حضرت زینب (س) در آن مجلس فرمودند ای یزید، من میخواهم کوچکی و حقارت تو را به تو نشان بدهم، حضرت این جشن یزید را به نفع خود مصادره کرد و نشان داد که من باید جشن بگیرم، چرا که جبهه حق پیروز میدان بوده است، به این ترتیب یزید به ذلت و خواری نشست و رسوا شد.
وی تصریح کرد: سپس حضرت فرمود ای یزید، به خدا سوگند تو نمیتوانی یاد ما را محو کنی، تو نمیتوانی دین و آئین ما را بمیرانی، امروز شما شعبهای از منویات و تشکیلات حضرت زینب (س) هستید و ارزش و احترامتان زیاد است.
امام جمعه قزوین یادآور شد: هر کدام از شما دستی در قرآن دارید، حضرت زینب (س) هم دستی در قرآن داشت، یک بار با دقت سخنرانیهای حضرت زینب (س) را در مجلس یزید در شام و در کوفه گوش کنید و ببینید چقدر زیبا از قرآن استفاده کردهاند، مانند سخنرانی فدکیه حضرت زهرا (س) که از قرآن استفاده کردند، چقدر این سخنرانیها تماشایی است.
حجت الاسلام والمسلمین عابدینی اظهار کرد: حضرت زینب (س) در یک مورد از قرآن برای خرد کردن و ناامید کردن دشمن استفاده کردند و آیه 178 سوره آل عمران را قرائت کرده و فرمودند «وَلَا یَحْسَبَنَّ الَّذِینَ کَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِی لَهُمْ خَیْرٌ لِأَنْفُسِهِمْ إِنَّمَا نُمْلِی لَهُمْ لِیَزْدَادُوا إِثْمًا وَلَهُمْ عَذَابٌ مُهِینٌ»، یعنی (و البته نباید کسانی که کافر شدهاند تصور کنند اینکه به ایشان مهلت میدهیم برای آنان نیکوست ما فقط به ایشان مهلت میدهیم تا بر گناه خود بیفزایند و آنگاه عذابی خفتآور خواهند داشت).
نماینده ولیفقیه در استان قزوین عنوان کرد: حضرت مطابق این آیه فرمودند ای یزید، تو تصور نکن چون خدا به تو مهلت داده، به نفعت است، خیلی ضرر کردهای که خدا به تو مهلت داده است، چون مهلت داده که گناهت بیشتر شود و وعده داده عذابی خوارکننده در انتظار توست.
رئیس شورای حوزه علمیه استان قزوین بیان کرد: حضرت در ادامه به فرزندان مقاومت یعنی امام حسین (ع)، امیرالمؤمنین (ع) و امثال سید حسن نصراللهها که امروز مقاومت میکنند فرمود خدای متعال در آیه 169 سوره آلعمران فرموده است «وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»، یعنی (هرگز کسانی را که در راه خدا کشته شدهاند مرده مپندار بلکه زندهاند که نزد پروردگارشان روزی داده میشوند).
وی خاطرنشان کرد: چرا حضرت زهرا (س) نقش بسیار پررنگی در کنار رسول خدا (ص) و امیرالمؤمنین (ع) داشتند؟ چرا حضرت زینب (س) نقش پررنگ و مؤثری در کنار امام حسن (ع) و امام حسین (ع) داشتند؟ چون وقتی به جامعه نگاه میکنیم، جامعه هم مرد و هم زن دارد، خدای متعال در آیه 42 سوره آلعمران میفرماید «وَإِذْ قَالَتِ الْمَلَائِکَهُ یَا مَرْیَمُ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَاکِ وَطَهَّرَکِ وَاصْطَفَاکِ عَلَی نِسَاءِ الْعَالَمِینَ»، یعنی (و یاد کنید هنگامی که فرشتگان گفتند: ای مریم! قطعاً خدا تو را برگزیده و از همه آلودگیهای ظاهری و باطنی پاک ساخته، و بر زنان جهانیان برتری داده است).
امام جمعه قزوین تأکید کرد: در ذیل این آیه روایاتی آمدهاند که حضرت مریم (س) سیده زنان عالم بوده است، میدانیم که رسول خدا (ص) و ائمه (ع)، حضرت زهرا (س) را به این عنوان لقب دادهاند، برای برخی سؤال شد که حضرت مریم (س) سیده نساء العالمین است یا حضرت زهرا (س)؟
نماینده ولیفقیه در استان قزوین تصریح کرد: در روایات آمده جواب هر دو است، اما فرقشان این است که حضرت مریم (س) سیده زنان عالم خودشان است و حضرت فاطمه (س) سیده نساء العالمین من الاولین و الاخرین است، در برخی روایات هم آمده حضرت زهرا (س) علاوه بر این، سیده زنان اهل بهشت هم هستند.
وی ادامه داد: حضرت مریم (س) بانویی بود که باید برای آگاهی جامعه با فرزندش همکاری میکرد، حیطه رسالت فرزندش این بود که خدای متعال در آیه 6 سوره صف فرمود «وَإِذْ قَالَ عِیسَی ابْنُ مَرْیَمَ یَا بَنِی إِسْرَائِیلَ إِنِّی رَسُولُ اللَّهِ إِلَیْکُمْ مُصَدِّقًا لِمَا بَیْنَ یَدَیَّ مِنَ التَّوْرَاهِ وَمُبَشِّرًا بِرَسُولٍ یَأْتِی مِنْ بَعْدِی اسْمُهُ أَحْمَدُ فَلَمَّا جَاءَهُمْ بِالْبَیِّنَاتِ قَالُوا هَذَا سِحْرٌ مُبِینٌ»، یعنی (و هنگامی را که عیسی پسر مریم گفت ای فرزندان اسرائیل من فرستاده خدا به سوی شما هستم تورات را که پیش از من بوده تصدیق میکنم و به فرستادهای که پس از من میآید و نام او احمد است بشارتگرم پس وقتی برای آنان دلایل روشن آورد گفتند این سحری آشکار است).
وی یادآور شد: مطابق این آیه فقط بخشی از بنیاسرائیل مخاطبان حضرت عیسی (ع) بودند، کلمه جمیعا در این آیه نیامده است، حضرت مریم (س) هم برای این جامعه میخواستند نقش مهم و اثرگذار زنان را ایفا کند، لذا سیده زنان عالم زمان خودشان بودند.
امام جمعه قزوین اظهار کرد: راجع به رسول اکرم (ص)، خدای متعال در آیه 158 سوره اعراف فرمودهاند «قُلْ یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنِّی رَسُولُ اللَّهِ إِلَیْکُمْ جَمِیعًا الَّذِی لَهُ مُلْکُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ یُحْیِی وَیُمِیتُ فَآمِنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ النَّبِیِّ الْأُمِّیِّ الَّذِی یُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَکَلِمَاتِهِ وَاتَّبِعُوهُ لَعَلَّکُمْ تَهْتَدُونَ»، یعنی (بگو ای مردم من پیامبر خدا به سوی همه شما هستم همان خدایی که فرمانروایی آسمانها و زمین از آن اوست هیچ معبودی جز او نیست که زنده میکند و میمیراند پس به خدا و فرستاده او که پیامبر درسنخواندهای است که به خدا و کلمات او ایمان دارد بگروید و او را پیروی کنید امید که هدایت شوید).
وی عنوان کرد: خدای متعال در این آیه از کلمه جمیعا استفاده کرده و خطاب به رسول اکرم (ص) فرموده است بگو ای مردم در همه جای عالم و همه دورهها، من فرستاده خدا برای همه شما هستم، بنابراین در اینجا باید دختر پیامبر (ص) بهعنوان همراه، مشاورشان و همکار پیامبر (ص) نقش جهانی داشته باشند و سیده نساء عالم از ابتدا تا انتهای عالم باشند.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین بیان کرد: اینها شعار نیست، امروز که مقاومت اسلامی هر روز بیشتر جان میگیرد، میبینیم که اینها واقعیتهای جهان ما هستند، امروز میفهمیم که چرا پیامبر (ص)، حضرت زهرا (س) را بانویی برای جهانیان معرفی کرده است، برای اینکه دانشجویان آمریکایی، اروپایی، شرق و غرب عالم باید بدانند بزرگی به نام حضرت زهرا (س) دارند، بنابراین بانوان اثرگذار باید این الگوها را بشناسند و بشناسانند.
حجت الاسلام والمسلمین عابدینی خاطرنشان کرد: یک بانویی در حد اثرگذاری برای همسر و فرزندانش است، یک بانویی در حد مسجد محله اثرگذار است، یک بانویی در شهرش و یک بانویی در سطح ملی اثرگذار است، یک بانویی هم ممکن است در خارج از مرزهای جغرافیایی ما و در خارج از مرزهای فکری و اعتقادی ما اثرگذار باشد، یعنی برای آنهایی که اسلام را نشناختهاند و مسیحی یا یهودی یا بودایی هستند، اثرگذاری داشته باشد.
وی تأکید کرد: این نگاهی بود که سید حسن نصرالله و حاج قاسم سلیمانی داشتند و مرزها را در نوردیدند، خدا هم کاری کرد که آنها اثرگذاری داشته باشند، خدای متعال وقتی به موسی (ع) مأموریت داد که به سوی فرعون برود، حضرت موسی (ع) از خدا درخواست کرد کار را برای من آسان کن تا اثرگذار باشم.
امام جمعه قزوین تصریح کرد: ما باید دامنه این اثرگذاری را گسترده کنیم، شما بانوان گرانقدر دختران رسولی هستید که رسول همه عالم بود، پس فرزندان آن حضرت هم باید برای همه عالم بیندیشند.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین یادآور شد: امروز شاهدیم برخی میگویند ما به لبنان یا غزه چکار داریم؟ این در حالی است که پیامبر (ص) فرمودند هر کسی که شب خود را صبح کند در حالی که به امور مسلمانان اهتمام نداشته باشد مسلمان نیست، در ادامه نیز فرموده است اگر هر کس بشنود یک نفر با هر دین و آئینی از مسلمانان درخواست کمک میکند، اما به داد او نرسد، مسلمان نیست.
وی اظهار کرد: انس با قرآن چیزی غیر از حفظ، تفسیر و تجوید است، انس با قرآن به معنای زندگی با قرآن است، یعنی همان کاری که حضرت زینب (س) میکرد، همان کاری که امروز میبینیم بچههای غزه انجام میدهند، امروز در فضای مجازی یا رسانهها میبینیم که کودکان غزه بر آوار خانههایشان مینشینند و قرآن تلاوت میکنند، این به معنای انس با قرآن است که به اهالی مقاومت آرامش میبخشد.
رئیس شورای حوزه علمیه استان قزوین عنوان کرد: در روایات داریم که گاهی اوقات از کلمه یهودیان امت اسلام استفاده شده است، شاید این کلمه برای ما تعجبآور باشد، برخی از اخلاقها یهودیگونه هستند، اگر ما برای همدیگر بد خواستیم، به جای اینکه رقیب به معنای همافزا باشیم، زیر پای همدیگر را خالی کنیم، همدیگر را تحویل نگیریم، اینها به معنای اخلاقهای یهودیگونه است.
امام جمعه قزوین بیان کرد: اخیرا کاری که نتانیاهو کرد و وزیر جنگش و برخی دیگر از سران را برکنار کرد به این بهانه که اینها قابل اعتماد نیستند، این همان است که مولوی گفته (جان گرگان و سگان از هم جداست/ متحد جانهای شیران خداست)، یعنی اینها حتی بین خودشان هم اتحاد ندارند.
وی خاطرنشان کرد: اگر همه انبیاء در یک دهکده جمع شوند هیچ اختلافی با هم ندارند، اما آنهایی که اخلاقهای شیطانیشان فعال باشد، دو نفرشان هم نمیتوانند در یک مکان برای یک روز زندگی کنند.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین تأکید کرد: بنابراین انس با قرآن و پرورش نسل قرآنی حائز اهمیت است، نسلی که قرآنی فکر کنند و مأنوس با قرآن شوند، جای این در جامعه ما خالی است، ما باید کاری کنیم که دانشآموزان و دانشجویان ما به قرآنی بودن افتخار کنند، اگر این چنین نباشد کمکاری از ما بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین عابدینی تصریح کرد: زندگی با قرآن لذتبخش است، زندگی و زمان با قرآن برکت پیدا میکند، هر چقدر برای قرآن وقت بگذاریم، کارهای دیگرمان هم با برکت، سرعت و آثار بهتری پیش میرود.
وی یادآور شد: متأسفانه ما گاهی جزیرهای عمل می کنیم، همافزا نیستیم و دست همدیگر را نمیگیریم، البته خیلی جاها هم شیرینی این همافزایی را میبینیم، اما اگر بخواهیم به قرآن عمل کنیم، خدای متعال در آیه 101 سوره آلعمران میفرماید «وَکَیْفَ تَکْفُرُونَ وَأَنْتُمْ تُتْلَی عَلَیْکُمْ آیَاتُ اللَّهِ وَفِیکُمْ رَسُولُهُ وَمَنْ یَعْتَصِمْ بِاللَّهِ فَقَدْ هُدِیَ إِلَی صِرَاطٍ مُسْتَقِیمٍ»، یعنی (و چگونه کفر میورزید با اینکه آیات خدا بر شما خوانده میشود و پیامبر او میان شماست و هر کس به خدا تمسک جوید قطعا به راه راست هدایت شده است).
امام جمعه قزوین اظهار کرد: خدای متعال در این آیه میفرماید هر کس به خدا وصل باشد و با خدا ارتباط جدی داشته باشد، راهش را پیدا کرده است، همچنین خدای متعال در آیه 103 سوره آلعمران میفرماید «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا»، یعنی (و همگی به ریسمان خدا چنگ زنید و پراکنده نشوید).
نماینده ولیفقیه در استان قزوین عنوان کرد: خدای متعال در این آیه فرموده همگی با هم راهتان را پیدا کنید، در این میان هم آیه 102 را گذاشته که یعنی تا از این آیه عبور نکنید، نمیتوانید به آیه 103 برسید، خدای متعال در آیه 102 سوره آلعمران فرموده است «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ حَقَّ تُقَاتِهِ وَلَا تَمُوتُنَّ إِلَّا وَأَنْتُمْ مُسْلِمُونَ»، یعنی (ای کسانی که ایمان آوردهاید از خدا آن گونه که حق پرواکردن از اوست پروا کنید و زینهار جز مسلمان نمیرید).
وی بیان کرد: خدای متعال در این آیه میفرماید اگر شما سه عنصر مهم را داشته باشید، میتوانید بهصورت جمعی خوب باشید، اما اگر این سه عنصر نبود بهصورت فردی ممکن است بتوانید کارها را پیش ببرید، ولی در جمع رفوزه هستید، این سه عنصر شامل ایمان، تقوا در حد اعلا و تسلیم بودن در پیشگاه خدای متعال هستند.
وی خاطرنشان کرد: اگر این حال تسلیم بودن با آن تقوا و ایمان در کنار هم قرار بگیرند، «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا» اتفاق میافتد، خدای متعال در آیه 104 سوره آلعمران میفرماید «وَلْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّهٌ یَدْعُونَ إِلَی الْخَیْرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَأُولَئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ»، یعنی (و باید از میان شما گروهی [مردم را] به نیکی دعوت کنند و به کار شایسته وادارند و از زشتی بازدارند و آنان همان رستگارانند).
امام جمعه قزوین تأکید کرد: در این آیه کلمه امت آمده است، خدای متعال از ما خواسته که امت باشیم، اگر 8 میلیارد جمعیت جهان در یک همایش شرکت کنند، اگر یک نفر آنها را امامت نکند این 8 میلیارد امت نیستند و پراکنده هستند، امام هم با امت معنا پیدا میکند، حتی اگر امیرالمؤمنین (ع) هم باشد بدون امت منزوی میشود، بنابراین امت و امام با هم معنا پیدا میکنند.
وی تصریح کرد: خدای متعال میفرماید شما باید امت باشید، رهبر حکیم انقلاب در همین روزهای اخیر از کشورهای اسلامی گلایهمند بودند و فرمودند اینها بر اساس امت اسلامی حرکت نمیکنند.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین یادآور شد: در استان خودمان امت تشکیل بدهیم، تمام جامعه بانوانی ما یک تشکل بزرگ هستند، ممکن است در چندین مؤسسه کار کنند اما همهشان یک بار را از زمین برمیدارند و مقاومتپرور کار میکنند.
رئیس شورای حوزه علمیه استان قزوین اظهار کرد: مقاومت در فلسطین کارش را از سنگ و کلوخ شروع کرد، یعنی یک روزی انتفاضه حجاره بود، امروز همان سنگها موشکهایی شدهاند که از یمن 2 هزار کیلومتر راه را طی میکنند و به سرزمینهای اشغالی میرسند، مقاومت این رشد را داشته است.
وی عنوان کرد: امام (ره) مقاومتش را از سخنرانی فیضیه شروع کرد، آن موقع یار و یاور امام (ره) کم بود، اما امروز نام و راه امام (ره) عالمگیر شده است، حضرت زینب (س) به ظاهر اسیر بودند ولی در واقع امیر بودند، امروز نیز میبینیم که علاقمندان به حضرت زینب (س) بیاندازه هستند.
امام جمعه قزوین بیان کرد: مقاومت به معنای شجره طیبه است، ریشه آن در فطرت انسانهاست، شاخ و برگ آن به آسمان پر میکشد و هر روز گسترش پیدا میکند، اگر کارهای ما از روی اخلاص و ایمان باشد، یقین بدانیی کارمان برکت پیدا میکند.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: انشاءالله روز به روز اخلاص در کارهایمان بیشتر شود تا کارهایمان برکت پیدا کنند، امام (ره) کارش را از فیضیه قم شروع کرد و امام عالمین شد، مقاومت اسلامی در فلسطین با سنگ شروع شد و امروز به جایی رسیده که جهان را تحت تأثیر قرار داده است، فریادی که امام در فیضیه کشید را امروز در تمام دانشگاههای دنیا میشنویم که طنین انداخته است، امیدواریم کارهایمان همینطور با برکت پیش بروند
انتهای پیام
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/979497/مقاومت-در-فلسطین-کارش-را-از-سنگ-و-کلوخ-شروع-کرد--موشک-های-مقاومت-لرزه-بر-اندازم-صهیونیستی-ها-انداخته-است