پیام
خوزستان - صدا و سیما / معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری
خوزستان گفت: متناسب سازی قیمت نان در گرو ارتقاء کیفیت پخت نان در استان است و در غیر اینصورت تغییر قیمت هیچگونه توجیهی ندارد.
محمد راضی جلالی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری
خوزستان در شورای آرد و نان
خوزستان با بیان اینکه دستگاههای اجرایی عضو کارگروه آرد و نان استان یک هفته مهلت دارند تا بر اساس واکاوی هزینههای تمام شده پخت نان و مقایسه قیمت با استانهای دیگر تغییر نهایی قیمت نان تافتون و لواش در
خوزستان را اعلام کنند، اظها کرد: تنوع پخت نان در استان وجود ندارد، مردم انتظار دارند که نانهای متنوعی در
خوزستان پخت شود، صدور مجوز تاسیس نانوایی باید بر اساس ظرفیت و تنوع پخت نوع نان در استان صادر شود.
وی بر توجه و اهمیت به پخت نان با ارزش غذایی بالا در استان تاکید کرد و افزود: به عنوان مثال نان سنگک از جمله نانهایی است که ارزش غذایی بالا دارد.
راضی جلالی انجام متناسب سازی نرخ نان را در گرو بهبود کیفیت نان عنوان کرد و ادامه داد: کیفیت نان در
خوزستان پایین است و مردم از این شرایط بسیار ناراضی هستند، توجه به وضعیت معیشت مردم برای قیمت گذاری نان بسیار اهمیت دارد و وزارت کشور نیز اختیارات مشخصی برای متناسب سازی قیمت نان پیشنهاد داده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری
خوزستان با انتقاد از تعطیل بودن تعداد زیادی از نانواییهای استان در نوبت صبح، میگوید: این موضوع موجب نارضایتی مردم شده است و باید در این خصوص چاره اندیشی کرد.
وی با گله مندی از نظارت ناکافی بر نحوه عرضه کالای اساسی در استان گفت: وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد نظارت بر عرضه محصولات کشاورزی تا یک مرحله بعد از فرآوری بر عهده سازمان جهاد کشاورزی است به عنوانمثال این سازمان بر نحوه حمل و توزیع آرد باید نظارت داشته باشد، اما متاسفانه ایننظارت به درستی انجام نمیشود.