پیام
خوزستان - مدیرعامل شرکت سهند سبلان از فعالیت این شرکت در زمینه تولید گفت و افزود: شرکت مگاسهند سبلان از 1376 فعالیتش را آغاز کرده است و توانست با اعتماد به جوانان متخصص ایرانی و بکارگیری دانش فنی، اولین گیربگس شاتل را در کارخانه ساخته و روانهی بازار کند.
مسعود صیدی در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ادوات و ماشینآلات کشاورزی
خوزستان از فعالیت این شرکت در زمینه تولید گفت و افزود: شرکت مگاسهند سبلان از 1376 فعالیتش را آغاز کرده است و توانست با اعتماد به جوانان متخصص ایرانی و بکارگیری دانش فنی، اولین گیربگس شاتل را در کارخانه ساخته و روانهی بازار کند. محل کارخانه در تبریز فعالیت واقع شده است. عمده فعالیت شرکت، ساخت ماشینآلات کشاورزی و راهسازی است.
صیدی از ظرفیت فوقالعادهی
خوزستان در صنعت کشاورزی گفت و ادامه داد: این ظرفیت استان را متمایز ساخته است. حضور شرکتهای مختلف که در صنعت کشاورزی فعالیت میکنند، نشان از اهمیت این صنعت مادر در
خوزستان دارد. وجود زمینهای کشاورزی حاصلخیز در کنار نیروی ماهر این امکان را میدهد، توجه به صنعت کشاورزی در
خوزستان ویژه باشد. صنعتی که با تغذیه انسانها رابطهی مستقیم دارد. هرچه به سمت کشاورزی مکانیزه و مبتنی بر علم روز حرکت کنیم، بهرهوری و به تبع آن برداشت محصول با کیفیت نمود پیدا میکند.
مدیرعامل مگاسهند سبلان حضور مستمر و منطبق بر نیاز اقلیم را اصلیترین دلیل حضور در نمایشگاه بیان کرد و افزود:. حضور در نمایشگاه فرصت ارزشمندی است که کشاورزان و بهرهبرداران بدون واسطه به بحث و تبادل نظر پرداخته و سازندگان و تامینکنندگان ماشینآلات و ابزار صنعت کشاورزی متناسب با نیاز کشاورز و شرایط جغرافیایی، تولید کنند. با افتخار اعلام میکنیم، به همراه سایر تولیدکنندگان داخلی، توانستیم نیاز بازار داخل را تامین کنیم و اجازهی واردات و به تبع آن خروج ارز را ندادهایم.
وی از صادرات محصولات شرکت مگاسهند سبلان به چهار کشور گفت و اظهار داشت: به دلیل کیفیت بینالملی محصولات تا به امروز به چهار کشور صادرات داشتهایم. یکی از مقاصد صادراتی کشور ترکیه است. کشوری که خود صاحب صنعت تولید ماشینآلات کشاورز است. به دنبال توسعه بازارهای صادراتی هستیم. فعالیت شرکت شرایط اشتغال دویست نیروی کار ماهر و متخصص را به طور مستقیم و دو هزار تن را به طور مستقیم فراهم کرده است.
خطوط تولید شامل ماشینکاری، ریختهگری، فرزکاری، دندهزنی و در نهایت مونتاژ و تولید پنج هزار تراکتور در سال است. در آینده نزدیک قصد داریم در مسیر توسعه گام برداریم و علاوه بر افزایش ظرفیت در تنوع محصولات در کشاورزی صنعتی هم ورود کنیم. تا به امروز 250 نمایندگی فعال در سراسر کشور داریم
http://www.khozestan-online.ir/fa/News/991413/وقتی-ارادهی-ایرانی-کارساز-میشود؛-از-بومیسازی-محصول-تا-صادرات-بیقید-و-شرط