پیام خوزستان

آخرين مطالب

اظهارات رئیس قوه قضاییه درباره برخورد با مفسدان سیاسی

اظهارات رئیس قوه قضاییه درباره برخورد با مفسدان
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - میزان / رئیس قوه قضاییه در جریان سی و ششمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی به استان کرمانشاه سفر کرد.
محسنی اژه‌ای در جریان سی و ششمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، صبح امروز (پنجشنبه 22 آذر) در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی وارد استان کرمانشاه شد. 
رئیس دستگاه قضا و سایر مسئولان عالی قضایی در جریان این سفر، برنامه‌هایی را در راستای رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی مردم استان کرمانشاه، ترتیب خواهند داد. 
دیدار با فعالان اقتصادی، مسئولان و اقشار مختلف مردم استان کرمانشاه، از جمله برنامه‌های سفر رئیس دستگاه قضا به این استان است. 
شایان ذکر است حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا در دهم تیرماه سال 1400 تاکنون به صورت رسمی و در صدر هیئت‌عالی قضایی به استان‌های ایلام، قزوین، خوزستان، گلستان، خراسان‌رضوی، سیستان‌وبلوچستان، قم، یزد، خراسان جنوبی، زنجان، مرکزی، اصفهان، البرز، کردستان، آذربایجان شرقی، کرمان، اردبیل، بوشهر، هرمزگان، کهگیلویه وبویراحمد و چهارمحال‌وبختیاری، سمنان و تهران سفر کرده است. 
ریاست دستگاه قضا در دوره جدید علاوه بر سفر‌های رسمی استانی که به همراه هیئت عالی قضایی انجام می‌شود، سفر‌هایی غیررسمی و بدون تشریفات را هم در برنامه کاری خود گنجانده است؛ استان‌های البرز، اصفهان، هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان رضوی (2 مرتبه)، خراسان شمالی، مازندران، فارس و گلستان نیز استان‌هایی هستند که رئیس قوه قضاییه طی مدت اخیر بدون انجام تشریفات و بصورت غیررسمی به منظور بررسی مسائل قضایی به آن مناطق سفر کرده است.

رئیس قوه قضاییه در نشست با فعالان اقتصادی، دست‌اندرکاران شرکت‌های دانش‌بنیان و بازرگانان استان کرمانشاه:باید در تعاملات‌مان با بخش خصوصی بازنگری کنیم.
محسنی اژه‌ای، در ادامه سفر استانی خود به کرمانشاه، طی سخنانی در نشست با فعالان اقتصادی، دست‌اندرکاران شرکت‌های دانش‌بنیان و بازرگانان این استان، اظهار کرد: دولت بدون فعالیت و کمک بخش خصوصی در بسیاری از مسائل موجود بویژه مسائل اقتصادی کلان و خُرد نمی‌تواند بر مشکلات فائق آید.
در تعامل با بخش خصوصی باید بازنگری کنیم
رئیس قوه قضاییه گفت: باید در تعاملات‌مان با بخش خصوصی بازنگری کنیم؛ اعتقاد من آن است که تعاملات بخش‌های ذی‌ربط کشور در شرایط فعلی با بخش خصوصی، مطلوب نیست.
در اتاق در بسته قانون وضع نکنیم
رئیس دستگاه قضا اظهار داشت: من تاکید دارم که هنگام ارائه لایحه به مجلس از جانب قوه قضاییه و دولت، در حوزه مسائلی که به نحوی از انحا به مقولات اقتصادی مربوط می‌شود، باید نظرات فعالان بخش خصوصی را اخذ کرد. نباید در اتاق دربسته وضع قانون و مقرره کرد و از نظرات فعالان میدانی حوزه اقتصاد و کنشگران بخش خصوصی غافل شد. ما در قوه قضاییه این آمادگی را داریم که هنگام ارائه لوایح مرتبط با حوزه اقتصاد به دولت و مجلس، غالب محتوای آن را برای اخذ نظرات شما فعالان اقتصادی در اختیارتان قرار دهیم.
رئیس قوه قضاییه گفت: بنابراین تاکید من آن است که شما فعالان و متخصصان امر اقتصاد، هنگام وضع قانون بی‌تفاوت نباشید و نظرات تخصصی خود را ارائه دهید تا قانونی متقن و منطبق با منافع کشور تدوین و تصویب شود. قانون مصوب نباید مانع تحول و پیشرفت کشور باشد مثلاً نباید وقتی قانونی برای رفع موانع تولید تصویب می‌شود، خودِ این قانون به مانعی برای تولید تبدیل شود. البته موکداً تاکید داریم که وقتی موضوعی به قانون تبدیل شد برای همگان لازم الاجرا است.
رئیس عدلیه تصریح کرد: یکی از موضوعات مورد بحث در باب پرونده‌های قضاییِ ناظر بر قرارداد‌های اقتصادی و تجاری، مرتبط با «نحوه محاسبه تاخیر تأدیه» و محاسبه مقوله‌ی «خسارت بر خسارت» است. فردی که قرارداد یک میلیاردی را با فرد دیگری منعقد کرده ممکن است به واسطه تاخیر تأدیه و یا نحوه محاسبه خسارت بر خسارت، مجبور به بازپرداخت پنجاه میلیارد باشد. خُب چنین فردی بواسطه این امر و عجز در پرداخت خسارت، باید سالیان سال در زندان بماند؛ البته من به مقامات قضایی ذی‌صلاح دستور داده‌ام که مستمراً از زندان‌های سراسر کشور سرکشی کنند و این قبیل موارد را گزارش کنند؛ از شما فعالان اقتصادی نیز دعوت به عمل می‌آورم که راهکار‌های تخصصی خود را در این فقره ارائه دهید.
قاضی‌القضات تصریح کرد: سالیان سال است که می‌گوییم باید تصدی‌گری دولت در اقتصاد کاهش یابد؛ این مقوله را باید در عمل نشان دهیم و الا با صرف گفتن که کار پیش نمی‌رود.
رفتار عجیب یک محکوم، درست در زمانی که رئیس قوه قضاییه دنبال ارفاقات قانونی به او بود
محسنی اژه‌ای اظهار کرد: ما در دستگاه‌های حکومتی باید دغدغه‌های شما فعالان اقتصادی را رفع کنیم تا شما به خاطر وجود دغدغه‌هایی که از موانع و مشکلات احتمالیِ پیش‌رو دارید، از ورود به یک فعالیت تولیدی و تجاری که به نفع کشور است منصرف نشوید. یکی از فعالان اقتصادی اشاره کرد که ورود سازمان بازرسی به مسائل مربوطه، جرئت را از کنشگران عرصه اقتصاد می‌گیرد؛ من خطاب به این فعال اقتصادی می‌گویم که اگر شما کارتان خلاف قانون نیست قطعاً به آن کار ورود کنید و از چیزی نهراسید. در این میان البته ممکن است اختلاف برداشت‌هایی از قانون وجود داشته باشد؛ اما بدانید که سازمان بازرسی به‌واسطه اختلاف برداشت از قانون، برای کسی مانع ایجاد نمی‌کند و راه رسیدن به برداشت واحد از قانون نیز راه مشخصی است.
رئیس عدلیه: ظالمانه رقابت نکنیم
رئیس قوه قضاییه گفت: فعالان اقتصادی در هر حوزه‌ای اعم از تجارت، صنعت، کشاورزی، واردات، صادرات و قس‌علیهذا، باید خودشان به یکدیگر رحم کنند و هوای همدیگر را داشته باشند؛ گاهی رقابت‌های میان آنها ظالمانه می‌شود و هدفشان زمین زدن یکدیگر می‌گردد؛ من به مسئولان ذیربط در بخش‌های نظارتی و امنیتی تاکید کرده‌ام که مراقبت کنند مبادا به‌واسطه آنها، یک فعال اقتصادی بخواهد رقیبش را به زمین بزند.
رئیس قوه قضاییه: به جای اینکه دیگران روی ما نظارت کنند، خودمان خودکنترلی داشته باشیم
رئیس دستگاه قضا گفت: مسئولان و دست‌اندرکاران اصناف و اتحادیه‌ها به زیر مجموعه خود نظارت داشته باشند و خود کنترلی را اِعمال کنند و مراقبت کنند که اعضای صنف و اتحادیه آنها، قانون را دور نزنند و از قانون تخطی نکنند.
برخورد با فاسدی که عمدا فساد کرده و فردی که خارج از اراده و از روی خطا دچار مشکل شده باید فرق داشته باشد

توضیح ویدیو
رئیس عدلیه بیان داشت: باید میان کسی که عالمانه و عامدانه مرتکب فساد می‌شود با فردی که به سبب مدیریتِ ضعیف و یا سلسله مسائلی خارج از اراده، زمین می‌خورد، تفاوت قائل بود؛ در اینجا شما فعالان اقتصادی به ما در قوه قضاییه کمک کنید تا بتوانیم تمییز و تفکیک قائل شویم میان فردی که با هدف سودجویی، مرتکب فساد شده، با فردی که به‌واسطه سلسله مسائلی خارج از اراده‌اش، زمین خورده است. حتی ممکن است یک فعال و کارآفرین اقتصادی برای نخستین بار، به‌واسطه سلسله مسائلی به وادی تخلف و ارتکاب جرم بیفتد؛ در اینجا شما فعالان اقتصادی به هم‌صنف خود کمک کنید تا در صدد اصلاح و جبران برآید؛ قطعاً ما نیز در رسیدگی به پرونده فرد خاطی و مجرم، این مهم را مد نظر قرار می‌دهیم.
نسبت به وضع قوانین بی‌تقاوت نباشیم؛ وقتی قانونی وضع شد همه باید به آن ملتزم باشیم
قاضی‌القضات گفت: شما فعالان اقتصادی اگر کار هم‌صنفتان به دستگاه قضایی و یا دستگاه نظارتی افتاد، بی‌تفاوت نباشید و بیایید و پرونده او را پیگیری کنید و از خدمات و محاسن فعالیت‌های او بگویید؛ قطعاً ما نیز در اثنای رسیدگی به خطا‌های او، به خدمات و محاسن او نیز توجه می‌کنیم. نباید اینگونه باشد که یک کارگاه یا بنگاه اقتصادی و تولیدی بالغ بر 6 سال تعطیل باشد؛ شما فعالان اقتصادی به ما برای احیای این واحد‌ها کمک کنید.
به هیچکس باج و پول بی‌وجه ندهید
محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: توصیه من به همه شما فعالان اقتصادی آن است که به هیچکس باج و پول بی‌وجه ندهید؛ شاید بدین‌واسطه کارتان پیش نرود، اما مطمئن باشید که در صورت ارتکاب چنین کاری با مشکلات عدیده‌ای مواجه می‌شوید.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1004418/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخنان دلنشین دکتر انوشه

شعرخوانی زیبای باران نیکراه

وزارت دفاع: توسعه جزایر ایرانی اولویت ملی است

غریب آبادی موضع اخیر گروسی را «کاملا غیر حرفه‌ای و سیاسی» خواند

رشیدی کوچی: چند نفر در پشت پرده مانع رفع فیلترینگ هستند

تفاهم ایران و آژانس برای ترتیبات جدید پادمانی فردو

تقلای برخی نمایندگان برای دیده شدن و نگاه به دوربین

علوی: شعار «وفاق» فراخوانی برای مشارکت همه جناح‌ها است

سفیر ایران: دفاع از عراق و مقدسات، واجب و ضروری است

نگرانی کابینه نتانیاهو از حجم جاسوسی صهیونیستها به سود ایران

آشنایی با حسین اکبری؛ سفیری که شاهد چندفروپاشی بود!

وفاق ایران بسیار مهم است

اهدای مدال طلای قهرمان ووشو به بیمارستان امام حسن دزفول

فرمانده سپاه: منطقی نبود ما در سوریه بجنگیم وقتی ارتش خودش تماشاچی است

ضرورت اتخاذ تدابیر جدی برای تقویت قدرت داخلی

حداقل 4 کشور به شورشیان سوریه کمک کردند/آمریکا و اسرائیل زیر وزنه‌ سنگینی که برداشته اند، خورد خواهند شد

بشار اسد به وعده‌های دروغین غربی‌ها اعتماد کرد

تحلیل‌های نابخردانه و دشمن شادکن

سفیر یمن پاسخ می‌دهد؛ چرا سوریه به چنین سرنوشتی دچار شد؟

درخشش غیرمنتظره یک آبی‌پوش در پست غیرتخصصی

افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در بستان آباد

واکاوی اهداف حمله اسرائیل به سوریه / سوریه به سمت تجزیه شدن پیش می‌رود؟

گروه‌های فلسطینی نسبت به سقوط اسد چه واکنشی داشتند؟

9 شهر خوزستان در وضعیت بحرانی

قیمت طلا و سکه امروز 22 آذر 1403 | طلا امروز چقدر گران شد؟

پروژه بی آرتی اهواز سال آینده به بهره برداری می رسد

مسجدسلیمان و زاگرس جنوبی در فینال لیگ کشتی فرنگی

ره پویان عشق و مقاومت در کرمان گرد هم آمدند

8 نکته کوتاه درباره تحولات سوریه/ «مقاومت»؛ پروژه یا پروسه؟

همایش بین‌المللی مقاومت یمن و امنیت بین‌الملل در قم برگزار شد

بوژوویچ: آینده؟ در استقلال از فردا هم خبر نداریم! / مدیرعامل پول نمی‌دهد و از هوادار عذرخواهی می‌کند

بازیکنان استقلال خوزستان اعتصاب کردند

کمک بیش از 4 هزار میلیارد ریالی مردم به جبهه مقاومت در کشور

این شهر ایران لرزید

فردا خوزستان بارانی می‌شود

رسالت بانوان در مقاومت از ابتدای تاریخ برجسته بوده است؛ تجلیل از بانوان پیشکسوت عرصه هیئت

تلاش دشمنان برای نفوذ به حوزه‌های علمیه‌!

نباید در جنگ ترکیبی مقهور دشمن شویم

پیش بینی وضعیت آب و هوا خوزستان فردا جمعه 23 آذر ماه 1403 | هواشناسی خوزستان 24 ساعت آینده

عامل: خوزستان مهد کشتی فرنگی ایران است

تقویت سامانه بارشی در خوزستان منجر به صدور هشدار نارنجی هواشناسی شد

بازیکنان استقلال اعتصاب کردند

متن بیانیه فوری مجلس درباره سخنان رهبر انقلاب

کمک یک میلیارد تومانی مردم شفت به جبهه مقاومت

دانش آموزان در اردوی تمشک نوع دیگری از زندگی اجتماعی را تجربه می کنند

ائتلاف رسانه‌ای محور مقاومت؛ گامی مهم برای موفقیت در جنگ روایت‌ها

راهبرد دشمن، ایجاد ناامیدی در افکار عمومی است

در همایش مقاومت یمن و امنیت بین‌الملل چه گذشت؟

غافلگیری پدافند هوایی اسرائیل از قدرت پهپادی محور مقاومت

مردم 3 استان در محکومیت جنایات صهیونیست‌ها راهپیمایی می‌کنند