پیام خوزستان

آخرين مطالب

بررسی فرصت ها و چالش های جزیره در مجمع عمومی سازمان منطقه آزاد کیش گفتگو

بررسی فرصت ها و چالش های جزیره در مجمع عمومی سازمان منطقه آزاد کیش
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - کبیری در مجمع عمومی سازمان منطقه آزاد کیش از ظرفیت حضور نمایندگان نهادهای بالادستی برای حل مشکلات و چالش های کیش بهره گرفت.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مجمع عمومی این سازمان با حضور مسئولان ارشد سازمان، نمایندگان دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، وزارتخانه‌های مختلف و سایر ارگان‌های مرتبط در تهران برگزار شد.
بازگشت مالکیت زیرساخت های انرژی به سازمان، راهکار حل مشکل انرژی کیش
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این نشست با اشاره به بحران احتمالی تأمین انرژی گفت: چنانچه تا پایان زمستان ظرفیت تولید انرژی در جزیره کیش به 90 مگاوات نرسد، در تابستان و تعطیلات عید با مشکلات جدی در تأمین آب و برق مواجه می شویم.
محمد کبیری بازگرداندن مالکیت زیرساخت های تامین انرژی را از خصوصی_دولتی به سازمان منطقه آزاد کیش، راه‌حل مؤثری برای این چالش چند ساله کیش برشمرد.
گردشگری کیش درمسیر احیاء
وی در ادامه از توافق انجام شده با بانک ملی برای تامین وام خرید 500 دستگاه خودرو به منظور نوسازی ناوگان حمل‌ و نقل عمومی کیش خبر داد.
محمد کبیری همچنین با تبیین دستاوردهای گردشگری جزیره گفت: در حال حاضر، 52 هتل پنج‌ ستاره در کیش فعال است و تا سال آینده این تعداد به 104 هتل خواهد رسید که کیش را از نظر تعداد هتل‌های پنج ‌ستاره هم‌رده با کلان شهر مشهد قرار می‌دهد.
وی به ثبت رکورد 139پرواز دریک روز در هفته گذشته اشاره کرد و افزود: در آذرماه امسال تعداد گردشگران خارجی نسبت به سال گذشته دو برابر شد و ضریب اشغال هتل های کیش به واسطه افزایش قابل توجه ورود گردشگر به 99 درصد رسید.
مالیات و تامین اجتماعی دو مطالبه جدی کیشوندان
کبیری در انتقاد به موضوع اخذ مالیات و عدم ارائه خدمات درمانی تامین اجتماعی در جزیره کیش اظهار داشت: سال گذشته 1500 میلیارد تومان مالیات از کیش دریافت شد، اما خدمات متناسبی ارائه نشد. سازمان تأمین اجتماعی نیز باوجود درآمد بالا، هنوز اقدام به احداث درمانگاهی در جزیره نکرده است. با این حال، طی تعاملات مثبت و برگزاری جلسات با تأمین اجتماعی، اجرای پروژه‌های مشترک در دستور کار قرار گرفته است.
ادغام معاونت های گردشگری وفرهنگی به ضرر کیش است
وی همچنین به لزوم بازنگری در ساختار سازمان منطقه آزاد کیش اشاره کرد و گفت: تغییر ساختار فعلی با کاهش معاونت ها از پنج به چهار معاونت نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای جزیره باشد. ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا جزیره کیش را به یک منطقه نسل هفتم تبدیل کنیم و زیرساخت‌های لازم برای توسعه پایدار را فراهم سازیم.
در ادامه این مجمع، معاونین و مدیران سازمان گزارش‌هایی از صورت‌های مالی، پروژه‌های زیرساختی، دعاوی حقوقی و دیگر موضوعات مهم جزیره کیش را ارائه کردند.
گفتنی است مجمع عمومی سازمان منطقه آزاد کیش به‌عنوان بستری برای تصمیم‌گیری‌های کلیدی درباره آینده جزیره برگزار و بر همیاری ارگان‌ها برای تحقق اهداف توسعه‌ای کیش تأکید شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1035435/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بانوان شاعر از دید بهمن بنی هاشمی

برگزاری محفل شعر نوزدهمین جشنواره بین المللی فجر در زاهدان

چرا مولانا و سایر ادبا از شعر برای بیان حکمت استفاده می‌کردند ؟

کتابی جالب که درباره نقص عضو برای کودکان صحبت می‌کند

اعضای هیئت رئیسه فراکسیون کارگری مجلس انتخاب شدند

ترامپ: توافق صلح‌آمیز هسته‌ای راستی‌آزمایی‌شده با ایران را ترجیح می‌دهم

لاهوتی: پزشکیان محور تحقق وفاق است

حاجی‌بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان شد

زیدآبادی: ترامپ در مورد ایران به رمز و کنایه، هدف و استراتژی‌اش را آشکار کرد

یادداشت محسن رضایی درباره اقتصاد آمریکا در دوره ترامپ

پزشکیان: تاکنون 20 میلیون مترمکعب گاز در روز توسط مردم صرفه جویی داشتیم

جزئیات عفو و تخفیف مجازات 3 هزار و 126 نفر از محکومان عمومی و انقلاب

پاسخ پزشکیان به تهدید ترامپ برای صفر کردن صادرات نفت ایران

واکنش سخنگوی قوه‌ قضائیه به صدور پروانه وکالت سعید مرتضوی: باید بررسی کنیم

اعلام هویت مجری عملیات تیاسیر/ فراخوان حماس در کرانه‌باختری

ورزشگاه آزادی میزبان بازی پرسپولیس و النصر عربستان

ورزشگاه آزادی میزبان دیدار پرسپولیس – النصر

هشدار نارنجی برای وزش باد و توفان‌های لحظه‌ای در خوزستان

تائید نهایی: پرسپولیس - النصر در آزادی

نوروزی: شادگان نمی‌تواند به کشتی‌گیران ایرانی توجه ویژه کند

وزش باد و توفان‌های لحظه‌ای در خوزستان

ارتقای سواد رسانه‌ای دانش‌آموزان امری مهم و ضروری است

45 میلیون تن کالا از مبادی خوزستان جابجا شد

اعلام محل برگزاری دیدار پرسپولیس و النصر

بیش از 45 میلیون تن کالا از مبادی خوزستان جابجا شد

محل برگزاری دیدار پرسپولیس و النصر اعلام شد

541 کلاس سنگی در خوزستان وجود دارد

قطعی شد؛ پرسپولیس – النصر در آزادی

پرسپولیس در آزادی پذیرای النصر

دیدار پرسپولیس و النصر در آزادی

محور مقاومت و تحولات منطقه غرب آسیا با تاکید بر تحولات سوریه و آتش بس رژیم صهیونیستی با لبنان و فلسطین

حماس: عملیات «تیاسیر» نشان دهنده شکست تحرکات سرکوبگرانه در کرانه باختری است

دیدار پرسپولیس و النصر در آزادی برگزار می‌شود

آزادی؛ میزبان دیدار پرسپولیس - النصر

آغاز به کار دبیرخانه پیگیری مصوبات سفر استانی رئیس‌جمهور

ستاره جدید استقلال در ترکیب اصلی؟

دبیرخانه پیگیری مصوبات سفر رئیس‌جمهور تشکیل شده است

قیمت سکه وارد کانال 69 میلیون تومان رشد / رشد بی سابقه قیمت سکه امروز 17 بهمن 1403

اکسین اهواز و نخل خرمشهر میزبان‌های خوزستانی جشنواره فجر

پرسپولیس و النصر به آزادی رسیدند

تکمیل 800 کلاس درس تا پایان سال در خوزستان

روز جانباز؛گرامیداشت فداکاری و وفاداری به آرمان‌های اسلامی

شرکت فولاد اکسین خوزستان نمونه‌ای از تلاش و خودباوری در صنعت کشور است/ فولاد اکسین یکی از نماد‌های جهش تولید در کشور است

مسیرهای راهپیمایی 22 بهمن 1403 اعلام شد

دو شبکه تلویزیونی HD شدند

پایان شایعات/ پرسپولیس – النصر در آزادی

مشکل بلوارسرداران شهید گناباد حل شد/بهره‌برداری تا پایان سال

اجتماع پرشور یاوران انقلاب نویدبخش پیروزی جبهه مقاومت است

رسانه؛ سلاح راهبردی سپاه و بسیج در جنگ نرم

سردار معروفی: بسیج؛ ستون مستحکم انقلاب اسلامی در برابر توطئه‌های دشمن است