پیام خوزستان

آخرين مطالب

بومی‌سازی هموسیلر خونگیری با یک‌سوم قیمت نمونه مشابه خارجی علمي

بومی‌سازی هموسیلر خونگیری با یک‌سوم قیمت نمونه مشابه خارجی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر /شرکتی دانش‌بنیان موفق به بومی‌سازی کامل دستگاه هموسیلر خونگیری با یک‌سوم قیمت نمونه مشابه خارجی شده‌ است که فرایند دوخت لوله‌های کیسه خون را با سرعت، دقت و کیفیت انجام می‌دهد.
به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، شرکت فنی و مهندسی هوشمند پروژه در پائیز سال 1381 تاسیس شد و در طراحی و تولید تجهیزات پزشکی عمومی و تجهیزات آزمایشگاهی پزشکی کار خود را کلید زد. بخش تحقیق و توسعه شرکت کار خود را از همان بدو امر بر روی طراحی و ساخت دستگاه‌های تجهیزات پزشکی متمرکز کرد و محصولاتی همچون طراحی و ساخت دستگاه‌های رولر میکسر ویال‌های خون، همزن تمام اتوماتیک آنالوگ کیسه خون، همزن تمام اتوماتیک و توزین‌کننده خودکار دیجیتال کیسه‌های آزمایشگاهی و کیسه‌های خون و طراحی و ساخت دستگاه هموسیلر دوخت سرد شلنگ‌های کیسه خونگیری با تکنولوژی RF (رادیو فرکانسی) را در کارنامه خود دارد.
دستگاه هموسیلر مدل HTS100 از محصولات دانش‌بنیان این شرکت است؛ علیرضا احمدی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فنی مهندسی هوشمند پروژه در خصوص ویژگی‌های این محصول گفت: هموسیلر مدل HTS100 دارای طراحی 100درصد داخلی که انحصارا به دست متخصصان شرکت فنی مهندسی هوشمند پژوه با صرف 4 سال زمان، برای طراحی و تولید ساخته است و بهترین نوع از این دستگاه همراه با فناوری روز دنیا و کیفیت مورد نیاز متناسب با شرایط پایگاه‌های انتقال خون است.
وی ادامه داد: این دستگاه در سالن‌ها و مراکز خونگیری کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، اصلی‌ترین وظیفه آن در زمان پایان فرآیند خونگیری است و طی آن، برای جوش و برش شلنگ‌های کیسه خون به جای استفاده از سوزن و اتصالات استفاده شده و آلوده از سیگنال‌های رادیویی با فرکانس کاری 40/67 مگاهرتز استفاده می‌شود. نکته مهم در این فرآیند، استفاده نکردن از گرما در جوش دادن شلنگ‌ها است چراکه گرما باعث ایجاد لخته‌های ریز در شلنگ شده و این کار منجر به خراب شدن کل خون داخل کیسه می‌شود. در نتیجه فرآیند جوش باید به صورت سرد باشد تا کیسه خون کیفیت مورد نظر را داشته باشد.
به گفته این فعال فناور، این دستگاه، فرایند دوخت لوله‌های کیسه خون را با سرعت، دقت و کیفیت انجام می‌دهد و از آنجا که از ژنراتور تولید سیگنال RF با فرکانس 40.68 مگاهرتز برخوردار است، می‌تواند با تولید توان بالای 100وات عملیات دوخت شلنگ ها را با سرعت زیر یک ثانیه به همراه ایجاد خط جدا سازی آسان به انجام برساند؛ خط جداسازی باعث جدا شدن آسان دو تکه شلنگ طرفین خط، در محل جوش ایجاد شده می‌شود.
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فنی مهندسی هوشمند پروژه ظرفیت تولید این شرکت در ساخت دستگاه هموسیلر مدل HTS100 را 500 دستگاه در سال عنوان کرد و ارائه خدمات پس از فروش را از مهم‌ترین مزیت‌های فنی این محصول نسبت به نمونه‌های مشابه خارجی دانست.
احمدی در پایان خاطرنشان کرد: قیمت تمام شده این محصول یک ‌سوم نمونه مشابه خارجی است و 6 نفر به شکل مستقیم با تولید آن مشغول به کار شده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1044233/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشی از کتاب/ دنیایی از استعداد برای زندگی محدود

انتشار چند کتاب تاریخی

اظهارات وزیر کار درخصوص سوال از وی در مجلس: کاملا سیاسی بود

پایان آخرین جلسه مجلس در سال 1403؛ زمان جلسه بعدی اعلام شد

واکنش رئیس مجلس به اصرار رسایی برای تذکر خارج از دستور در مورد توزیع خبرنامه

کل کل مسئولان بر سر قانون حجاب/ سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: اجرا می‌شود؛ معاون پزشکیان: رئیس جمهور نمی‌تواند اجرا کند

قالیباف: هیات عالی نظارت اختیار قانون‌گذاری ندارد

واکنش معاون پزشکیان به هتاکی اخیر برخی جریان‌های سیاسی به رئیس جمهور

درخواست نمایندگان از دولت: تعامل خود را در راستای حل مسائل مردم با نمایندگان بیشتر کنید

واکنش وزیر خارجه به توئیت نمایندگی ایران در نیویورک درباره مذاکره با آمریکا

4 سوال از وزرای کشاورزی و کار اعلام وصول شد

پاسخ سخنگوی دولت به سوالی درخصوص معرفی وزیر اقتصاد

ورژنی عجیب از علی ضیا که هرگز آن‌را ندیده‌اید!

کارگردان «دختران کوچه غم»: بازیچه شدیم، پروانه ساخت دادند اما نظرشان تغییر کرد!

نمایش خانگی به روزمرگی افتاد؟!

طفره رفتن رئیس صداوسیما از پاسخ به حواشی کارگردان «تاسیان»

روایت رضا کیانیان از آخرین باری که به یک نهاد امنیتی فراخوانده شد

پاسخ وزیر ارشاد به ممنوع التصویری «تینا پاکروان»

شهرام قائدی: «علیرضا مشهدی» هم حواسش به کارش است و هم به همکارانش

ماجرای عجیب حضور طلبه ها در شورای بازبینی تئاتر از زبان «رضا کیانیان»

پخش یک سریال جنایی جدید از شبکه تماشا

گره‌گشایی از درهم‌تنیدگی کوانتومی با کمک فرمول‌های جدید

رقابت با غول‌های خارجی؛ ارتقای نرم افزاری ابزار اندازه گیری در صنعت

تأثیر متفاوت زمان استرس در بارداری بر فرزندان دختر و پسر

پلاسما پزشکی؛ انقلاب در استریلیزاسیون و درمان عفونت‌های مقاوم

اگر سال کبیسه نباشد چه اتفاقی می‌افتد؟

کهکشان کمانچه‌سر !

پیکر دانش‌آموز شهید محمدحسن زارعی شناسایی شد

آیا هوش مصنوعی در مقاطع بحرانی تقلب می کند؟

زمان آغاز توزیع 342 تُن میوه شب عید در خوزستان اعلام شد

«زیگورات چغازنبیل» تماشای عظمتی که هزاران سال ایستاده است

تشدید نظارت‌های جهاد کشاورزی خوزستان بر بازار اقلام اساسی

برگزاری مراسم تجلیل از مدال‌آوران تیراندازی با کمان

یک جای خالی بزرگ در پلی‌آف والیبال ایران

آیین تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران فدراسیون تیراندازی با کمان

چشمک پرستاره‌‌ترین تیم دنیا به نیمه‌ نهایی لیگ قهرمانان

خوشبختی 100 درصدی ستاره‌های ایرانی پلاس لیگا

توقف‌ناپذیر مثل لژیونر ایرانی در برزیل

جانشین آرمان صالحی در ارومیه سربلند شد

غول آلمانی همه چیز را به هم ریخت!

لیگ قهرمانان والیبال آسیا قرعه‌کشی شد

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

نرخ طلا و سکه گارد صعود به خود گرفتند

ارزش‌ افزوده نفت و گاز رشد کرد

گاز طبیعی بخش جدایی‌ناپذیر آینده انرژی جهان است

تضعیف ارزش دلار قیمت نفت را افزایش داد

خواهم آن عشق که هستی ز سرِ ما ببَرد

کتاب «چمدان‌های باز» به چاپ پنجم رسید

لایحه الحاق دولت ایران به موافقتنامه وین تصویب شد

سخنگوی دولت: با تجمعاتی که نظم و آرامش جامعه را برهم می‌زند، برخورد خواهد شد

ویکی پدیاجستجو