پیام خوزستان

آخرين مطالب

جبهه مردمی: عملیات تیاسیر بیانگر شکست امنیتی صهیونیست‌هاست شهرستان ها

جبهه مردمی: عملیات تیاسیر بیانگر شکست امنیتی صهیونیست‌هاست
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با تاکید بر دقیق بودن عملیات قهرمانانه امروز در شمال کرانه باختری و اینکه مقاومت ابتکار عمل را در دست دارد، اعلام کرد این عملیات بیانگر میزان شکنندگی سیستم امنیتی دشمن صهیونیستی و ناتوانی آن مقابل مقاومت است. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در ادامه واکنش‌های گروه‌های فلسطینی به عملیات قهرمانانه ضد صهیونیستی امروز در شمال کرانه باختری، جبهه مردمی برای آزادی فلسطین هم به نوبه خود در بیانیه‌ای به این منظور اعلام کرد: عملیات پیشرفته در ایست بازرسی تیاسیر تاکیدی بر شکنندگی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی و ناتوانی آن در مقابله با تشدید مقاومت در کرانه باختری اشغالی است.
این جنبش فلسطینی ادامه داد: موفقیت مقاومت در نفوذ به پایگاه نظامی ارتش صهیونیستی و رسیدن به خوابگاه نظامیان ارتش اشغالگر و تیراندازی به سمت آنها از فاصله صفر، بیانگر میزان شجاعت و برنامه‌ریزی دقیق و بالاست.
جبهه مردمی برای آزادی فلسطین تاکید کرد: این عملیات همچنین حامل پیامی روشن برای دشمن صهیونیستی است؛ با این مضمون که مقاومت ابتکار عمل را در دست دارد و قادر به مقابله با هرگونه چالش میدانی است. این عملیات همچنین فراخوانی صریح برای تشدید تقابل نامحدود با رژیم اشغالگر در همه میادین است.
جنبش مجاهدین فلسطین هم در بیانیه‌ای به همین منظور اعلام کرد: عملیات قهرمانانه امروز یک پاسخ عملی از سوی آزادگان فلسطینی به جنایات بزدلانه دشمن صهیونیستی علیه مردم فلسطین و تجاوزات رژیم اشغالگر به شهرهای شمال کرانه باختری است.
این جنبش فلسطینی افزود: این عملیات ثابت می‌کند که ملت فلسطین در برابر ماشین سرکوب و تروریسم رژیم اشغالگر تسلیم نخواهند شد. عملیات ایست بازرسی تیاسیر تاکیدی بر شکست همه تلاش‌های صهیونیست‌ها جهت پایان دادن به مقاومت در کرانه باختری است و ثابت می‌کند که مقاومت در دل مردم و آزادگان ما ریشه دوانده است.
مقاومت: عملیات تیاسیر سیلی جدیدی به سیستم امنیتی اسرائیل بودواکنش حماس به عملیات ضد صهیونیستی در کرانه باختری جنبش مجاهدین فلسطین تصریح کرد: این عملیات همچنین ضربه جدیدی به سیستم امنیتی- اطلاعاتی دشمن صهیونیستی وارد کرده و تاکید می‌کند که اشغالگران در هیچ کجای فلسطین امنیت نخواهند داشت.
جنبش جهاد اسلامی هم با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: عملیات قهرمانانه و پیشرفته در تیاسیر در شمال کرانه باختری اشغالی را که منجر به تلفات سنگین در صفوف نظامیان ارتش اشغالگر شد تبریک می‌گوییم.
جنبش جهاد اسلامی افزود: این عملیات قهرمانانه تاکیدی بر عزم مردم ما و مقاومت آنها برای مقابله با جنایات رژیم اشغالگر و جنایتکار صهیونیستی است که خانه‌های فلسطینی‌ها را منفجر و خانواده‌ها را آواره می‌کند و غیرنظامیان را به وحشت می‌اندازد.
این جنبش با آرزوی رحمت و مغفرت برای مجری این عملیات قهرمانانه تاکید کرد: مقاومت مردم ما تا زمان شکست و نابودی رژیم اشغالگر ادامه خواهد داشت.
منابع خبری امروز سه‌شنبه از عملیات ضدصهیونیستی در ایست بازرسی تیاسیر در شمال کرانه باختری خبر دادند. منابع عبری زبان اعلام کردند که مجری عملیات ایست بازرسی تیاسیر موفق شد یک برج مراقبت را تحت کنترل گرفته و از آنجا با نظامیان اسرائیلی درگیر شود.
طبق آخرین آمار؛ دو نظامی اسرائیلی در این عملیات کشته و شش نفر هم زخمی شده‌اند اما رسانه‌های عبری اعلام کردند که احتمال افزایش تلفات وجود دارد.
این عملیات ضد صهیونیستی در حالی انجام شد که ارتش رژیم اشغالگر که از دو هفته گذشته لشکرکشی گسترده‌ای به شمال کرانه باختری انجام داده، تدابیر امنیتی شدیدی را در این منطقه اتخاذ کرده است و از دیروز برای اولین بار از 23 سال گذشته حتی نفربرهای زرهی ارتش صهیونیستی هم وارد کرانه باختری شدند و از نظر تحلیلگران عملیات ضد صهیونیستی مذکور در میان این تدابیر امنیتی شدید صهیونیست‌ها یک شکست بزرگ برای این رژیم به شمار می‌رود.
این عملیات حوالی ساعت 6 صبح امروز به وقت محلی انجام شد و مجری عملیات هم به شهادت رسید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1045897/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تسبیح یادگاری سردار سلیمانی هزینه آزادی زندانیان شد

تمهیدات ویژه برای تامین سوخت مورد نیاز در سفرهای نوروزی

برزیلی خوزستان یک اسم مخصوص دارد!

ممنوعیت پخش شبکه الاقصی از ماهواره های آمریکا و اروپا

تساوی بی فایده مس رفسنجان و استقلال خوزستان – آفتاب نو | اخبار ورزشی

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راه عبور از گردنه‌ های سخت است/ وجود 671 نخبه در جامعه ایثارگری مازندران

سند/ موشک‌باران «اهواز» و «دزفول» مقابل چشم نمایندگان صلیب‌سرخ

سپاهان در اسفند امتیاز‌هایش را دود کرد!

واکنش حماس به اقدام آمریکا و اروپا در توقف پخش شبکه الاقصی

دیدار مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با خانواده شهیدان هاتف و ذاکر حیدری

32 هزار لیتر گازوئیل قاچاق در اندیمشک کشف شد!

روایت «جبهه» از صبر آزادگان: سال‌ها اسارت، سال‌ها مقاومت

کارشناسی داوری دیدار نساجی - سپاهان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - ملوان

مربی فولاد خوزستان: خواستار حضور VAR در همه بازی‌ها هستیم

خلاصه بازی النصر 3 - الخلود 1

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز شنبه 25 اسفند

انتقاد حسن روشن از بوژوویچ : عمه من هم استقلال را هفتم می‌کند!

در آغوش کشیدن عالیشاه توسط کارتال هنگام تعویض

بررسی پول‌های بلوکه شده فدراسیون فوتبال در فیفا

هوش‌ مصنوعی چه بود و چه شد؟

خرید دستگاه VAR توسط سپاهان از فدراسیون فوتبال

نبی: ونزوئلا پیشنهاد داده و شاید آن را هم قطعی کنیم

صحبت‌های هواداران پرسپولیس و ملوان پس از برتری سرخ‌پوشان

شروع بد و گل‌های عجیب عامل باخت مقابل فولاد خوزستان

شرکت ملی مس در خط مقدم جبهه مقاومت اقتصادی کشور است

برترین های هفته پایانی کورس زمستانه اهواز مشخص شدند

دورسون‌: خوشحالم که هواداران از من راضی هستند

اخراج البوشل؛ النصر 3-0 الخلود

توضیحات نبی در مورد تجهیز استادیوم‌ها به VAR

گل‌به‌خودی؛ النصر 3-1 الخلود

نظر عراقچی درباره عید نوروز

ادعایی درباره علت رفتن طیب‌نیا از دولت

سوال صداوسیما در یک مسابقه: پیام قرآن برای کسانی که تمام فکر و ذکرشان ارتباط با امریکاست چیست؟

عباسی: از سال 98 اروپا مکانیزم ماشه را انجام داد

محفل قرآنی بین‌المللی «امت پیروز» در قم برگزار شد

مصدومیت دلخراش مهاجم سرشناس فوتبال ایران

پلمب 4 واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی در اندیمشک

فولاد خوزستان، گل‌محمدی را رو سفید کرد

جزئیات موافقت حماس برای آزاد کردن گروه جدیدی از اسرا

مصدومیت دلخراش برای یک استقلالی

خلیفه‌اصل: از نتیجه مسابقه راضی نیستم

دورسون: بهترین پرسپولیسی بود که دیدم!

حادثه تلخ برای مهاجم استقلال

آیین جشن نوروز 1404 امشب در میدان آزادی برگزار شد

جلسه خصوصی یحیی و مجتبی در رختکن

ضربه خطرناک کویادو؛ النصر 3-0 الخلود

اعلام لیست اولیه تیم ملی برای دیدارهای فروردین

داستانک/ زندگی و نخ کردن سوزن

انتقاد آیت‌الله نوری همدانی: اخیرا به مسئول صداوسیما، وقت دیدار ندادم