پیام خوزستان

آخرين مطالب

واکنش معاون اول رئیس جمهور به اظهارات ترامپ: درمورد سلاح هسته‌ای فتوا داریم، خیالش راحت باشد سیاسی

واکنش معاون اول رئیس جمهور به اظهارات ترامپ: درمورد سلاح هسته‌ای فتوا داریم، خیالش راحت باشد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / معاون اول رئیس جمهور در واکنش به اظهارات اخیر ترامپ با یادآوری اینکه در زمینه سلاح هسته‌ای فتوا داریم که فعالیت غیرصالح آمیز هسته‌ای ممنوع است، در واکنش به احتمال دیدار ترامپ و پزشکیان نیز گفت: دیدار دو انسان ممکن است انجام شود ولی امروز در دستور کار جمهوری اسلامی نیست.
محمدرضا عارف در حاشیه جلسه هیات دولت و بازدید از از نمایشگاه توسعه همکاری‌های دفاعی – ملی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که به منظور معرفی برخی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این وزارتخانه در حیاط ساختمان هیئت دولت برقرار شد، در جمع خبرنگاران با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: از وزیر دفاع تشکر می کنم که این فرصت را به وزرا دادند که اقدامات خوب این وزارت خانه را از نزدیک مشاهده کنند. نمایشگاه خوبی توسط وزارت دفاع برگزار شد. بخشی از این نمایشگاه مربوط به امنیت غذایی بود. ما در روغن وابسته هستیم که کارهای ارزشمندی برای رفع وابستگی انجام شده است.
وی در ادامه به اظهارات اخیر ترامپ واکنش نشان داد و گفت: راهبرد جمهوری اسلامی شفاف و با ثبات بوده است. در زمینه دفاعی دنبال خودکفایی هستیم، اهل جنگ نیستیم، اما اهل دفاع هستیم. در زمینه هسته ای معتقدیم همه کشورها باید از فناوری صلح آمیز استفاده کنند. در زمینه سلاح هسته ای فتوا داریم که فعالیت غیرصالح آمیز هسته ای ممنوع است. خیال او راحت باشد.
واکنش عارف به احتمال دیدار ترامپ و پزشکیان

توضیح ویدیو
عارف در پاسخ به این پرسش که آیا دیدار ترامپ و پزشکیان انجام می شود، گفت: این مذاکره و دیدار دستور کار نظام نیست.
افزایش تجارت بین المللی کشور
عارف درباره افزایش تجارت بین المللی کشور، افزود: اولویت ما با کشورهای همسایه، منطقه و اسلامی و سایر کشورهایی است که علاقمند به رابطه با ما هستند. توسعه همکاری ها با کشورهای اورسیا را دنبال می کنیم. موافقت نامه تجارت آزاد را با اوراسیا امضاء کردیم. که مجلس هم تصویب کرد که شورای نگهبان ایراداتی گرفت که با رفع این ایرادات، تعاملات تجاری کشور افزایش می یابد. کریدور شمال جنوب و شرق به غرب را دنبال می‌کنیم.
شمخانی در پرونده هسته‌ای مسوولیت دارد؟
وی درباره مسوولیت شمخانی در پرونده هسته‌ای، گفت: تصمیمات درباره سیاست خارجی و هسته‌ای با شورای عالی امنیت ملی است که مصوبات آن باید به تایید رهبری برسد. مسئول مذاکرات وزارت خارجه است و کمیته‌هایی در شورای عالی امنیت ملی و دولت هم تشکیل می‌شود. من محترمانه تکذیب می کنم.
واگذاری ایران خودرو
وی در خصوص واگذاری ایران خودرو بیان کرد: خصوصی سازی تکلیف قانونی است، اما باید شرایط آن رعایت شود مثل حفظ اشتغال که ایران خودرو در این چارچوب باید انجام شود.
رویکرد دولت در زمینه قیمت ارز

توضیح ویدیو
معاون اول رئیس جمهور در پاسخ به سوال آخرین خبر درباره رویکرد دولت در زمینه قیمت ارز، اظهار کزد: راهبرد دولت ارز تک نرخی است و ارز نیمایی باید حذف شود.پیش بینی این است که به تعادلی می رسیم. روند هم قبال قبول بوده، هرچند جهش‌هایی داشتیم. با ثباتی که در بازار ارز پیدا می شود، بازار غیررسمی هم تحت تاثیر قرار می گیرد.راهبرد بانک مرکزی تامین ارز برای کسانی است که به ارز نیازمند هستند. با همکاری دستگاه‌های دولتی باید ارز مورد نیاز مردم و صنعتگران سریعتر تامین شود. در این زمینه مردم گله هایی دارند.
اولویت با معیشت مردم است
عارف در ادامه با تاکید بر اینکه اولویت با معیشت مردم است، گفت: اصلاحات ساختاری در 5 محور دنبال می‌شود که با اجرایی شدن آن، معیشت مردم سامان می یابد. اما از مسائل کوتاه مدت غافل نشدیم و بسته های حمایتی برای اقشار آسیب پذیر و تنظیم بازار در دستور کار دولت است تا مهار تورم شود. افت قابل قبولی در زمینه تورم داشته‌ایم.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1046609/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بانوان شاعر از دید بهمن بنی هاشمی

برگزاری محفل شعر نوزدهمین جشنواره بین المللی فجر در زاهدان

چرا مولانا و سایر ادبا از شعر برای بیان حکمت استفاده می‌کردند ؟

کتابی جالب که درباره نقص عضو برای کودکان صحبت می‌کند

اعضای هیئت رئیسه فراکسیون کارگری مجلس انتخاب شدند

ترامپ: توافق صلح‌آمیز هسته‌ای راستی‌آزمایی‌شده با ایران را ترجیح می‌دهم

لاهوتی: پزشکیان محور تحقق وفاق است

حاجی‌بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان شد

زیدآبادی: ترامپ در مورد ایران به رمز و کنایه، هدف و استراتژی‌اش را آشکار کرد

یادداشت محسن رضایی درباره اقتصاد آمریکا در دوره ترامپ

پزشکیان: تاکنون 20 میلیون مترمکعب گاز در روز توسط مردم صرفه جویی داشتیم

جزئیات عفو و تخفیف مجازات 3 هزار و 126 نفر از محکومان عمومی و انقلاب

پاسخ پزشکیان به تهدید ترامپ برای صفر کردن صادرات نفت ایران

واکنش سخنگوی قوه‌ قضائیه به صدور پروانه وکالت سعید مرتضوی: باید بررسی کنیم

اعلام هویت مجری عملیات تیاسیر/ فراخوان حماس در کرانه‌باختری

ورزشگاه آزادی میزبان بازی پرسپولیس و النصر عربستان

ورزشگاه آزادی میزبان دیدار پرسپولیس – النصر

هشدار نارنجی برای وزش باد و توفان‌های لحظه‌ای در خوزستان

تائید نهایی: پرسپولیس - النصر در آزادی

نوروزی: شادگان نمی‌تواند به کشتی‌گیران ایرانی توجه ویژه کند

وزش باد و توفان‌های لحظه‌ای در خوزستان

ارتقای سواد رسانه‌ای دانش‌آموزان امری مهم و ضروری است

45 میلیون تن کالا از مبادی خوزستان جابجا شد

اعلام محل برگزاری دیدار پرسپولیس و النصر

بیش از 45 میلیون تن کالا از مبادی خوزستان جابجا شد

محل برگزاری دیدار پرسپولیس و النصر اعلام شد

541 کلاس سنگی در خوزستان وجود دارد

قطعی شد؛ پرسپولیس – النصر در آزادی

پرسپولیس در آزادی پذیرای النصر

دیدار پرسپولیس و النصر در آزادی

محور مقاومت و تحولات منطقه غرب آسیا با تاکید بر تحولات سوریه و آتش بس رژیم صهیونیستی با لبنان و فلسطین

حماس: عملیات «تیاسیر» نشان دهنده شکست تحرکات سرکوبگرانه در کرانه باختری است

دیدار پرسپولیس و النصر در آزادی برگزار می‌شود

آزادی؛ میزبان دیدار پرسپولیس - النصر

آغاز به کار دبیرخانه پیگیری مصوبات سفر استانی رئیس‌جمهور

ستاره جدید استقلال در ترکیب اصلی؟

دبیرخانه پیگیری مصوبات سفر رئیس‌جمهور تشکیل شده است

قیمت سکه وارد کانال 69 میلیون تومان رشد / رشد بی سابقه قیمت سکه امروز 17 بهمن 1403

اکسین اهواز و نخل خرمشهر میزبان‌های خوزستانی جشنواره فجر

پرسپولیس و النصر به آزادی رسیدند

تکمیل 800 کلاس درس تا پایان سال در خوزستان

روز جانباز؛گرامیداشت فداکاری و وفاداری به آرمان‌های اسلامی

شرکت فولاد اکسین خوزستان نمونه‌ای از تلاش و خودباوری در صنعت کشور است/ فولاد اکسین یکی از نماد‌های جهش تولید در کشور است

مسیرهای راهپیمایی 22 بهمن 1403 اعلام شد

دو شبکه تلویزیونی HD شدند

پایان شایعات/ پرسپولیس – النصر در آزادی

مشکل بلوارسرداران شهید گناباد حل شد/بهره‌برداری تا پایان سال

اجتماع پرشور یاوران انقلاب نویدبخش پیروزی جبهه مقاومت است

رسانه؛ سلاح راهبردی سپاه و بسیج در جنگ نرم

سردار معروفی: بسیج؛ ستون مستحکم انقلاب اسلامی در برابر توطئه‌های دشمن است