پیام خوزستان

آخرين مطالب

2.5 برابر آب شیرین خوزستان، آب نامتعارف برای فعالیتهای شیلاتی وجود دارد گفتگو

2.5 برابر آب شیرین خوزستان، آب نامتعارف برای فعالیتهای شیلاتی وجود دارد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان
، مرتضی سوری در این باره افزود: در سال جاری و در حوزه پرورش میگو، با توجه به پیگیری ها و اقدامات بخش دولتی و خصوصی شاهد اتفاقات خوبی بودیم؛ یکی از این دستاوردها شکسته شدن رکورد 30 ساله پرورش میگو در استان با تولید 2 هزار و 463 تن بوده است و همچنین در سال جاری 60 درصد مزارع مجتمع 395 هکتاری به زیرکشت میگو رفته و عملا این مجتمع به بهره برداری رسید و وارد عرصه تولید و پرورش میگو در استان شده است.
وی ادامه داد: طرح موفقیت آمیز پرورش میگو و آبزیان در آبهای نامتعارف از سطح پایلوت خارج و وارد تجاری سازی شده است و امسال در سطحی معادل 110 هکتار و با میانگین تولید 2.6 تن در هکتار شاهد محصولاتی با کمیت و کیفیت مطلوب در این زمینه بودیم. 
سوری با اشاره به حجم گسترده آب های نامتعارف در استان گفت: حدود 3 میلیارد مترمکعب آب نامتعارف قابل استفاده در زیربخش های شیلات وجود دارد که این مقدار تقریبا بیش از 2.5 برابر تخصیص آب شیرین در استان برای فعالیتهای تکثیر و پرورش آبزیان است.
مدیرکل شیلات خوزستان بیان داشت: در حوزه پرورش ماهیان دریایی در قفس نیز با ورود سرمایه گذاران در منطقه بحرکان هندیجان، تعدادی از سرمایه گذاران در حال دریافت موافقت اصولی و پروانه تاسیس و استقرار قفسها و تاسیسات مورد نیاز جهت پرورش ماهی در دریا هستند.
وی در خصوص بهسازی منابع آبزی موجود در دریا و ایجاد و استقرار زیستگاه های مصنوعی برای بهبود شرایط زیست آبزیان در دریا نیز بیان کرد: امسال 550 سازه زیستگاه مصنوعی در محل صیدگاه های شناسایی شده استان مستقر می شوند.
مدیرکل شیلات خوزستان گفت: در راستای حفاظت و صیانت از عرصه دریا، نظارت بهینه و موثر بر زیستگاه ها، صیدگاه های آبزیان دریایی و فعالیت شناورها، برای اولین بار در کشور "پهپاد اروند" توسط شیلات استان خریداری شده که قابلیت پرواز در ارتفاع 150 متری و فاصله پنج مایلی ساحل را داشته و می تواند عکس برداری از فعالیتهای صیادان غیر مجاز و ثبت شماره پلاک لنج های متخلف را انجام دهد.
وی تصریح کرد: این پهپاد، فیلم ها و عکس ها را برای رسیدگی به جرائم به کمیسیون تخلفات و مراجع قضایی ارسال می کند تا به عنوان سند مورد استفاده قرار گیرد و قابلیت کنترل از ساحل را دارا است.
مدیرکل شیلات خوزستان در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: با فعال سازی 4 مرکز تکثیر و فعالیت 8 مرکز نرسری بچه میگو تا حدود زیادی وابستگی به سایر استان ها جهت تامین بچه میگوی مورد نیاز مزارع پرورش میگوی استان برطرف شده است.
سوری بابیان اینکه واگذاری اسناد 56 قطعه مزرعه پرورش میگوی چوئبده آبادان از مسیر مولدسازی و با همکاری اداره کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان مجری استانی طرح در حال پیگیری است ابراز امیدواری کرد: با هدف کمک به رشد اقتصادی و ایجاد رونق و شکوفایی پایدار در مجتمع پرورش میگوی چوئبده آبادان، مزارع پرورش میگو، هر چه سریعتر سنددار شوند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1047377/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استایل خاص هدی زین‌العابدین در جشنواره ترکاند

جای خالی آناهیتا درگاهی در فتوکال فیلم کمدی «تاکسیدرمی»

بازگشت به دوران اوج/ امپراطوری رضا عطاران با «صددام» زنده می شود؟

جنجال دوباره کارشناس سیما این بار درباره سقط جنین!

بازیگر فیلم آنتیک : هشت باز زدم توی گوش پژمان جمشیدی !

مادرانه‌های جذاب «گوهر خیراندیش» در فیلم هایی مهم

«لاک پشت» چهاربار در شورای سابق پروانه نمایش رد شد!

مریم سرمدی: حضور «مریلا زارعی» به من دلگرمی داد

«تاسیان» در وضعیتی عجیب/ صیانت یا ساتور ساترا؟!

کارگردان فیلم «بازی را بکش»: 8 دقیقه از فیلم سانسور شده؛ شاید در اکران عمومی برگردانده شود

حذف آلاینده‌ها با دستگاه ایرانی تصفیه پساب

ارتقاء کیفیت فرآورده‌های غذایی با توسعه فناوری‌های کنترل کیفیت

بازداشت سارقان مسلح طلا و جواهرات گردشگران

پایان لیگ چوگان زنان با قهرمانی کانون چوگان البرز

تصمیم نهایی مودریچ؛ تمدید یک ساله با رئال

همه باشگاه‌ ها علیه رئال؛ مجازات‌ شان کنید!‏

شهدای پیروان ادیان الهی در کنار شهدای اسلام حماسه‌‌ها ساختند

گزینه تشویقی برای مهاجرت به روستاها

حال عجیب مولانا

تبریک سُفرا و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی به پزشکیان

سرلشکر باقری: نیروی هوایی ارتش، نیرویی پیشرو و امیدبخش است

سردار فدوی: اقتدار ایران امروز مورد تاکید همه سیاستمداران جهان است

گِره چندساله بر پرونده CFT و پالرمو بالاخره باز خواهد شد؟

میرسلیم: ترامپ یک ملحد واقعی است که فقط به دلار اعتقاد دارد

خط حزب‌الله 482 ؛ در خط خمینی تا انقلاب مهدی

استقلال خوزستان صفر- شمس آذر صفر/ ذوب آهن صفر – تراکتور صفر

نجان کودک ربوده شده شوشتری از چنگان سارقان+عکس تاثیر گذار

تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما تا روز یکشنبه در خوزستان

فقط با 28 هزار تومان نهال‌های پربار بادام را از غرب نهال بخرید!

کمک بزرگ خیرین ورامین برای آزادی زندانیان

گل اول استقلال خوزستان به شمس‌آذر توسط مطلق‌زاده

گرد و خاک گسترده در استان خوزستان

استقلال خوزستان یک- شمس آذر صفر/ ذوب آهن صفر – تراکتور صفر

اولین گل هفته را آبی‌ها زدند

تابلو اسامی شهدا به خط نستعلیق در یاسوج رونمایی شد +تصاویر

یک نماینده دوره اول مجلس: مسئولین باید در درک خود از مفهوم «استقلال» تجدیدنظر کنند/ وقتی یک ایرانی نتواند به راحتی سفر کند یا قادر به ایجاد حساب تجاری در بانک‌های خارجی نباشد، استقلال و آزادی‌اش مخدوش شده است

خلاصه بازی استقلال خوزستان 1 – شمس‌آذر 0

استقلال خوزستان با گذر از شمس آذر به طلسم نبرد‌ن‌های خود پایان داد +فیلم

استقلال خوزستان 1- شمس‌آذر 0

جدول لیگ برتر فوتبال با نتیجه بازی تراکتور - ذوب آهن و استقلال خوزستان - شمس آذر

تساوی استقلال خوزستان و شمس آذر در نیمه اول – آفتاب نو | اخبار ورزشی

آماده‌باش تمام دستگاه‌های امدادی در خوزستان

فیلم خلاصه بازی استقلال خوزستان و شمس آذر قزوین امروز پنجشنبه 18 بهمن + گزارش بازی و حواشی

بازگشت استقلال خوزستان به ریل پیروزی با شکست شمس آذر

جزییات تازه از سقوط مینی‌بوس به ته دره/ 11 نفر مصدوم شدند

محسن کیایی بازیگر «بازی را بُکُش»: مافیاها برای توقف فیلم کارهایی کردند ولی ما پُررو تر از این حرفهاییم!

کارگردان فیلم «ناتوردشت»: نمی‌خواستم اسیر جزئیات واقعیت ماجرا شوم

پیش به سوی دشت ناز ساری!/تیزر فیلم سینمایی «تاکسیدرمی» منتشر شد

محسن کیایی: همیشه دوست داشتم عکسم روی جلد مجله ورزشی باشد

تشویق پسر هادی حجازی‌فر در اکران «ناتوردشت»