پیام خوزستان

آخرين مطالب

مجلس به حوزه اختیارات شهرداری ورود می‌کند سیاسی

مجلس به حوزه اختیارات شهرداری ورود می‌کند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت: چالش در حوزه اختیارات شهرداران هنوز حل نشده است و باید ساختار آن اصلاح شود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجتبی یوسفی در چهل و پنجمین نشست کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران در شهر اهواز با اشاره به قدمت به بیش از 100 سال قوانین شهرداری ها اظهار کرد: قوانین شهرداری ها به بیش از صدسال قبل بازمی‌گردد و در آن شرح وظایف بلدیه، از برخی وزارت‌خانه‌ها و هیات دولت بیشتر است.
وی با بیان این‌که شهرداری‌ها، به دلیل نوع عملکرد خود با مردم، ارتباط بیشتری با بدنه جامعه دارند، گفت: به علت ارتباط خدمات شهری با مردم، آشنایی بیشتری با آن وجود دارد و می توان گفت که منشأ بخشی از ناراحتی مردم از شهرداری‌ها ارتباط بیش از حد شهرداری با امور مردم است در حالی که ممکن است مقصر کس دیگری باشد، اما مردم او را نمی‌شناسند و تنها از شهرداری پاسخ می‌خواهند.
وی افزود: برای مثال در بحث حمل و نقل عمومی شهر پیش از هر چیز انگشت اتهام به سمت شهرداری‌ها کشیده می شود حال آن‌که، وقتی قرار است مترو با هزینه چند هزار میلیاردی احداث شود شهرداری نمی تواند از پس تامین این هزینه برآید و موضوع تامین مالی طرح باید از محل دیگری انجام شود.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به در نظر گرفتن 25 هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت در سه سال گذشته برای تامین ناوگان حمل و نقل عمومی و توسعه مترو در شهرهای دارای قابلیت گفت: مصر هستیم واردات خودرو به ویژه خودروهای تجاری و خودروهای حمل و نقل عمومی انجام شود تا انحصار در مساله اتوبوس‌های بی‌کیفیت که قیمت آن‌ها تا 20 میلیارد تومان رسیده است و وارد خرج می‌شوند، ایجاد نشود. 
وی با اشاره به فعالیت 360 هزار نفر پرسنل در شهرداری‌های کشور، گفت: تصویب قانون درآمدهای پایدار شهرداری‌ها پس از سال‌ها و افزایش ارزش سهم ارزش افزوده از سه درصد به چهار درصد را انجام داده‌ایم تا شهرداری‌ها که به 60 هزار روستا و 1400 شهر با جمعیت 85 میلیون نفر خدمات می‌دهند، شرایط بهتری داشته باشند.
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت: از آسفالت معابر تا توسعه و جمع‌آوری، دفن و بازیافت پسماند توسط شهرداری‌ها انجام می‌شود که به همین دلیل برای کمک به شهرداری‌ها قانون درآمدهای پایدار تصویب شد. 
به گفته‌ی وی چالش در حوزه اختیارات شهرداران هنوز حل نشده است و باید ساختار آن اصلاح شود.
یوسفی با تاکید بر این‌که قانون پسماند حتما باید تغییر کند، عنوان کرد: بازیافت‌کنندگان غیرقانونی که تفکیک را به صورت غیربهداشتی انجام می‌دهند زمانی که برای ساماندهی تلاش می‌کنند گفته می‌شود که این جرم نیست مگر اتفاق دیگری رخ دهد و در همه این موارد شهرداری پاسخگو شده است و نباید کل مسئولیت با شهرداری باشد.
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه با اشاره به ضرورت اصلاح قانون ماده 100، گفت: برای ساماندهی دست‌فروشان ابتدا باید به آن‌ها زمین داده شود تا معیشتشان به خطر نیفتد، اگر کسی پذیرش نکرد که جابه‌جا شود و شهرداری با همکاری فرمانداری آن‌ها را ساماندهی کند تا شهر دچار بی نظمی نشود.
یوسفی ساماندهی حوزه پسماند در شهر اهواز را در دوره جدید مدیریت شهری بی بدیل عنوان و تصریح کرد: در سه سال گذشته کارهای بی‌بدیلی برای حرکت از عبور از دفن سنتی زباله انجام شد و کارهای اساسی و خوبی هم در محل دفن پسماند اهواز که قبلا ماه‌ها در آتش می‌سوخت و منجر به ایجاد آلودگی می‌شد، انجام شده است و دولت هم در این زمینه کمک کرده است.
انتهای پیام/341/.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1047407/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حال عجیب مولانا

تبریک سُفرا و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی به پزشکیان

سرلشکر باقری: نیروی هوایی ارتش، نیرویی پیشرو و امیدبخش است

سردار فدوی: اقتدار ایران امروز مورد تاکید همه سیاستمداران جهان است

گِره چندساله بر پرونده CFT و پالرمو بالاخره باز خواهد شد؟

میرسلیم: ترامپ یک ملحد واقعی است که فقط به دلار اعتقاد دارد

خط حزب‌الله 482 ؛ در خط خمینی تا انقلاب مهدی

استقلال خوزستان صفر- شمس آذر صفر/ ذوب آهن صفر – تراکتور صفر

نجان کودک ربوده شده شوشتری از چنگان سارقان+عکس تاثیر گذار

تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما تا روز یکشنبه در خوزستان

فقط با 28 هزار تومان نهال‌های پربار بادام را از غرب نهال بخرید!

کمک بزرگ خیرین ورامین برای آزادی زندانیان

گل اول استقلال خوزستان به شمس‌آذر توسط مطلق‌زاده

گرد و خاک گسترده در استان خوزستان

استقلال خوزستان یک- شمس آذر صفر/ ذوب آهن صفر – تراکتور صفر

اولین گل هفته را آبی‌ها زدند

تابلو اسامی شهدا به خط نستعلیق در یاسوج رونمایی شد +تصاویر

یک نماینده دوره اول مجلس: مسئولین باید در درک خود از مفهوم «استقلال» تجدیدنظر کنند/ وقتی یک ایرانی نتواند به راحتی سفر کند یا قادر به ایجاد حساب تجاری در بانک‌های خارجی نباشد، استقلال و آزادی‌اش مخدوش شده است

خلاصه بازی استقلال خوزستان 1 – شمس‌آذر 0

استقلال خوزستان با گذر از شمس آذر به طلسم نبرد‌ن‌های خود پایان داد +فیلم

استقلال خوزستان 1- شمس‌آذر 0

جدول لیگ برتر فوتبال با نتیجه بازی تراکتور - ذوب آهن و استقلال خوزستان - شمس آذر

تساوی استقلال خوزستان و شمس آذر در نیمه اول – آفتاب نو | اخبار ورزشی

آماده‌باش تمام دستگاه‌های امدادی در خوزستان

فیلم خلاصه بازی استقلال خوزستان و شمس آذر قزوین امروز پنجشنبه 18 بهمن + گزارش بازی و حواشی

بازگشت استقلال خوزستان به ریل پیروزی با شکست شمس آذر

جزییات تازه از سقوط مینی‌بوس به ته دره/ 11 نفر مصدوم شدند

محسن کیایی بازیگر «بازی را بُکُش»: مافیاها برای توقف فیلم کارهایی کردند ولی ما پُررو تر از این حرفهاییم!

کارگردان فیلم «ناتوردشت»: نمی‌خواستم اسیر جزئیات واقعیت ماجرا شوم

پیش به سوی دشت ناز ساری!/تیزر فیلم سینمایی «تاکسیدرمی» منتشر شد

تشویق پسر هادی حجازی‌فر در اکران «ناتوردشت»

محسن کیایی: همیشه دوست داشتم عکسم روی جلد مجله ورزشی باشد

ماجرای حمله خرس به سارا بهرامی در حین فیلمبرداری «خاتی»

مصطفی کیایی تهیه کننده «بازی را بُکُش»: در 4 سال گذشته شرایط سینما واقعا بد بود؛ انگیزه‌ای برای کارگردانی ندارم

تشویق اهالى رسانه براى عوامل فیلم موسى کلیم الله

شهرگربه ها، یک قصه موزیکال برای کودکان

دلخوری شدید نادر سلیمانی از چند نفر خاص!

کهکشان NGC 3059 از نگاه تلسکوپ فضایی هابل

جزئیات عیدی کارکنان دولت؛ حق التدریس‌ها هم مشمول عیدی شدند

فرنگی‌کاران کشورمان رقبای خود را شناختند

رئال بی‌دفاع در مهمترین هفته فصل!

مارسلو، ستاره رئال از فوتبال خداحافظی کرد

مزار شهدای ادیان الهی با حضور نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گلباران شد

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

به فرزندان خود بگویید!

آیت الله جوادی آملی: آمریکا اصالت ندارد

فرمانده نزاجا: جوانان و توانمندی داخلی عامل بازدارندگی نیروهای مسلح است

کنعانی مقدم: ترامپ می‌خواهد سیاست نفت در برابر غذا را درباره ایران اجرا کند

اسلامی: به دانش هسته‌ای تسلط کامل یافته‌ایم‌

سفیر روسیه: بیشترین بازرسی‌ها از ایران انجام شده است