پیام خوزستان

آخرين مطالب

دغدغه‌های کارگردان «بازی خونی» برای اکران فیلمش فرهنگی

دغدغه‌های کارگردان «بازی خونی» برای اکران فیلمش
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / کارگردان فیلم «بازی خونی» با گلایه از وضعیت اکران‌ها گفت: اختصاص بهترین زمان‌ها برای اکران فیلم‌های کمدی باعث می‌شود که دیگر ژانرها دیده نشود در حالی که فیلم‌های خوب زیادی ساخته می‌شود که به دلیل عدم عدالت در اکران دیده نمی‌شوند.
حسین میرزامحمدی کارگردان فیلم «بازی خونی» در مورد موضوع این فیلم گفت: فیلم «بازی خونی» در مورد اتفاقات آمل در تاریخ 6 بهمن 1360 است، جایی که یک گروه به نام سربداران که ریشه کمونیستی دارد تصمیم می‌گیرند در جنگل‌های اطراف آمل مستقر شوند و با طرز تفکر قیام‌های چریکی و فوری به شهر حمله کنند.
شهر آمل اولین شهر ورودی در شمال کشور است و این گروه کمونیستی می‌خواهد به شمال کشور سیطره پیدا کند و اولین هدفش هم آمل است. ما در این فیلم اتفافات داخل جنگل و شهر آمل را روایت می‌کنیم.
این کارگردان خاطرنشان کرد: در مورد ماجرا این فیلم یکبار با مسعود هاشمی‌نژاد سر فیلم «کت چرمی» صحبت کرده بودم و گفت‌وگو داشتیم و تاکید کردم که دنبال روایت یک موضوع از دهه 60 هستم و می‌خواهم وقایع آمل را بررسی کنم. ایشان هم پذیرفت و تلاش کردیم یک فیلم با ژانر معمایی و جاسوسی و در عین حال تاریخ معاصر بسازیم. 
در ساخت این فیلم از لحاظ فرمی و محتوایی با چالش‌هایی روبه‌رو بودیم زیرا اصل داستان یک مستند واقعی است و ما سعی کردیم یکسری خرده داستان‌ها به موضوع اضافه کنیم. البته که تمرکز ما روی این بود که واقعه آمل را نشان بدهیم و فقط سعی کردیم آن را دراماتیک کنیم.
وی در مورد چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر هم گفت: قطعا این جشنواره نسبت به چند دوره گذشته متفاوت خواهد بود، زیرا تنوع ژانر در فیلم‌ها زیاد است و بنظرم حضور در این دوره برای هرکسی یک غنیمت خواهد بود زیرا شما در جشنواره‌ای رقابت می‌کنید که فیلم‌های زیادی با تنوع موضوعی حضور دارند.

این دوره جشنواره به سلیقه همه مخاطبان احترام گذاشته و یک بسته کامل از فیلم‌ها را در اختیار مخاطب قرار داده است. 
وی در خصوص اکران فیلم‌ها در شهرستان‌ها نیز یادآور شد: جشنواره فجر فقط برای پایتخت نیست بلکه برای کل مردم کشور است و همه باید فیلم‌ها را ببینند و اگر مدعی هستیم که فرهنگ و هنر باید تمرکززدایی شود پس باید فیلم فجر هم در این راستا قرار بگیرد.
این کارگردان در مورد بازگشت سیمرغ مردمی نیز افزود: بازگشت سیمرغ مردمی اتفاق خوبی است چون سلیقه مخاطب برای فیلم‌سازان مشخص می‌شود، اما صیانت از آرا بسیار مهم است و به نظرم فیلم‌سازان باید به برگزارکننده‌ها اعتماد کنند و کار دیگه‌ای هم نمی‌توان کرد.
 آرای مردمی بسیار جذاب است و تاثیرگذار بر روی یک فیلم است اما به شرط اینکه ذائقه مخاطب با یک الی دو جشنواره سنجش نشود، باید بستر اکران در طول سال برای تمام ژانرها فراهم شود تا ذائقه مخاطب به دست بیاید. خیلی فیلم‌ها در طول چندسال گذشته فروش خوبی داشته‌اند اما ژانرها محدود به همین چندتا فیلم نیست و امید است بستری برای اکران سایر ژانرها هم فراهم شود.
شرایط تولید امروزه سخت و از نظر اقتصادی دشوار است و باید یک توازن در اکران به وجود بیاید. با تمام این احوال جای سیمرغ مردمی در جشنواره خالی بود.
این کارگردان با گلایه از محتوا برخی فیلم‌ها ابراز کرد: در بحث تولید محتوا مشکل داریم، ما ژانر کمدی داریم که خیلی پرمحتوا است اما الان کمدی می‌فروشیم که محتوا خوبی ندارد. هرچند بعد از کرونا فیلم ‌کمدی سینما را نجات داد اما باید یک توازنی بین ژانرها وجود داشته باشد که تمام فیلم‌ها فروش خوبی داشته باشند.
میرزامحمدی ادامه داد: در زمان اکران کت چرمی فیلم‌های کمدی بر روی اکران ما تاثیر داشت. به نظرم پس از تماشای یک فیلم باید ژرف‌اندیشی و به تفکر برانگیختن برای هر مخاطبی ‌پیش بیاید ولی وقتی فیلم تمام شود و باعث گفت‌وگو نشود یعنی فیلم‌ محتوا نداشته درحالیکه باید به ذائقه مخاطب در این‌ مسیر احترام‌ گذاشته‌ شود.
 مردم به کمدی نیاز دارند اما ژانرهای دیگر هم مهم است، البته بحث تولید محتوا فقط به سیاست‌گذاری نیاز ندارد بلکه بخش خصوصی و دولتی هم باید پای کار بیایند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1047904/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«حلقه گسترنده» در کتابفروشی‌ها؛ پاسخ‌های فیلسوف استرالیایی به سوالات فلسفه اخلاق

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

دستور عارف در پی بارش شدید برف و باران در استان گیلان

رایزنی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه واتیکان درباره تحولات منطقه

شبکه‌های آبیاری فرسوده خوزستان نیازمند بازسازی فوری هستند

افسوس که بازی در ورزشگاه آزادی نیست/ از کادر تیم ملی جوانان انتقاد دارم

گل استقلال خوزستان به شمس آذر از زاویه متفاوت

گلایه تارتار از عدم برگزاری بازی در آزادی

پایان هفته یازدهم لیگ برتر هندبال بانوان؛ مثلث مدعیان صدر دست نخورد

تاریخ و ساعت بازی فولاد خوزستان و خیبر خرم‌آباد + عکس

تأکید امام جمعه رامشیر بر لزوم حمایت از جوانان و ایجاد فرهنگ اشتغال

هوای خوزستان به شدت خطرناک شد | خوزستانی ها فوری بخوانند

وضعیت باورنکردنی هوای خوزستان امروز 19 بهمن 1403 + فیلم

تارتار: دیدار با پرسپولیس حیاتی است، ای کاش در آزادی برگزار می‌شد

دستگرمی پالایش نفت آبادان با برتری بر گاز | افرا ورزش

میزان ریزگرد در اهواز به بیش از هفت برابر حد مجاز رسید

گرد و خاک گسترده در خوزستان / هوای 11 شهر در وضعیت خطرناک

فوری / ادارات و مدارس خوزستان فردا شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل است؟

توصیه‌های رئیس اورژانس خوزستان به رانندگان

امام جمعه قشم: انقلاب اسلامی گفتمان مقاومت را فراتر از مرزهای ایران عرضه کرد

مسیر تونل آزادی ایلام مسدود شد؛ پلیس راه: مردم به این مسیر مراجعه نکنند

ترکیب احتمالی فولاد خوزستان برای دیدار با خیبر مشخص شد؛ یحیی گل‌محمدی به دنبال سه امتیاز

مقاومت تنها راه مقابله با آمریکا است

خیلی فوری/ آلودگی هوا در خوزستان از سطح قرمز فراتر رفت

آزادی 46 نفر از زندانیان مشگین شهر به مناسبت دهه فجر

هشدار؛ وضعیت هوای خوزستان قرمز شد

سر مربی گل‌ گهر سیرجان: به دنبال برد مقابل پرسپولیس هستیم

توصیه‌های رئیس اورژانس خوزستان به شهروندان و رانندگان

پیروزی بافق و لارستان | صعود یک‌پله‎ای سپاهان | افرا ورزش

هشدار؛ وضعیت هوای خوزستان قرمز شد+عکس هوایی

مثلث مدعیان قهرمانی لیگ هندبال زنان

آخرین وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات خوزستان/مدیریت بحران تشکیل جلسه داد

بازدید وزیر ورزش و جوانان از مجموعه ورزشی آزادی

حواشی بسکتبال زنان گاز تهران – پالایش نفت آبادان

واژگونی پژو 405 یک کشته و چهار مصدوم بر جای گذاشت

بازدید وزیر ورزش و جوانان از شرایط حاضر در ورزشگاه آزادی

لحظه‌شماری آزادی برای مس رفسنجان!

بازدید وزیر ورزش و جوانان از مجموعه ورزشی آزادی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

وضعیت آب و هوای اهواز فردا شنبه 20 بهمن ماه

تارتار: 4 امتیاز گل‌گهر گم شده است/ کارتال 5 هفته زمان می‌خواهد

امام جمعه رشت: هیچ کشوری همانند ایران استقلال و آزادی ندارد

محوریت جبهه مقاومت از دستاوردهای انقلاب است

انقلاب اسلامی با تکیه بر سرشت انسانی و آزادی بنا شده است

پیروزی خیبر در نیمه نخست/ باخت فولاد در خرم‌آباد

سرمربی مقاومت تبریز: هیچ تیمی را دست کم نمی‌گیریم

سوتی بزرگ و تاریخی محسن کیایی!

کارگردان انیمیشن «پسر دلفینی 2»: برخی از سینمای کودک توقع سینمای الکن دارند

آریا عظیمی‌نژاد: صدای خواننده زن برای پررنگ کردن زنانگی «خاتی» بود

چرا نشست خبری انیمیشن «زال و رودابه» برگزار نشد؟

درگیری فیزیکی جناب‌خان و محسن کیایی