پیام خوزستان

آخرين مطالب

محوریت جبهه مقاومت از دستاوردهای انقلاب است سیاسی

محوریت جبهه مقاومت از دستاوردهای انقلاب است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: ایستادگی در برابر مستکبران عالم و محوریت جبهه مقاومت در جهان اسلام از دستاوردهای عزتمندانه انقلاب اسلامی است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته زاهدان با قرائت و شرح فرازی از رساله حقوق امام سجاد(ع) به بیان نکاتی پیرامون کنترل دست‌ها و به کارگیری آن در جهت انجام وظیفه و پرهیز از آلودگی دست‌ها به گناه و حرام پرداخت.
نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان در خطبه دوم نمازجمعه این هفته زاهدان گفت: یکی از راه‌های تحصیل و حفظ تقوای فردی و اجتماعی آشنایی با تاریخ افتخار آمیز خود و افتخارات اسلامی و انقلابی و تلاش در جهت حفظ و تقویت آن‌هاست.
امام جمعه زاهدان افزود: امروز 19بهمن‌ تحت عنوان روز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نامگذاری شده است و هفته گذشته نیز روز پاسدار، روز جانباز و روز آزادگان را داشتیم که این مناسبت‌ها را خدمت همه این مرزبانان غیور و نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی تبریک عرض می‌کنیم و نام و یاد شهدا را هم گرامی می‌داریم و به خانواده های معزز شهدا، جانبازان، ایثارگران و آزادگان که شریک در رنج این عزیزان هستند هم عرض ادب و احترام داریم.
آیت‌الله محامی اظهار داشت: دوشنبه 11شعبان سالروز ولادت حضرت علی‌اکبر(ع) است و تحت عنوان روز جوان نامگذاری شده و مصادف با 22 بهمن‌ماه و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی است و بعد از چهل سال در چنین روزی بیانیه گام دوم انقلاب هم توسط مقام معظم رهبری صادر شد و این مناسبت‌ها را هم خدمت همه شما تبریک عرض می‌کنیم.
امام جمعه زاهدان تصریح کرد: اینکه سالروز ولادت حضرت علی اکبر(ع) به عنوان روز جوان نامگذاری شده برای جوانان ما الهام بخش است و باید از این جوان درس بصیرت، درس معرفت، حق مداری و درس پایداری در مسیر حق بگیرند.
وی اضافه کرد: وقتی امام حسین(ع) در مسیر کوفه بودند لحظه‌ای به خواب رفته بودند و بعد از خواب برخواسته و جمله "إنّا لله و إنّا الیه راجعون" را قرائت فرمودند و در این هنگام حضرت علی‌اکبر(ع) به سرعت نزد پدر آمده و عرض کرد پدر جانم چرا آیه استرجاع گفتی که این را هنگام مصیبت می گویند و امام حسین(ع) فرمودند: هنگام خواب دیدم کاروان می‌رود و منادی ندا نی‌دهد که این کاروان می‌رود و مرگ به سراغش خواهد رفت و خبر از شهادت ما می‌دهد و حضرت علی اکبر(ع) در برابر این خبر شهادت عرض کرد: "أَفلَسْنَا عَلَى الْحَقِّ" پدرم مگر ما بر حق نیستیم و امام حسین(ع) فرمود: آری پسرم و حضرت علی اکبر(ع) گفت: هرگز ترسی از مرگ نخواهیم داشت و اگر بر مدار حق هستیم حاضریم جان هم بدهیم و حال سالروز شهادت این جوان برومند برای جوانان ما الهام بخش است.
نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: مخاطب اصلی خطبه امروز جوانان هستند، جوان‌هایی که دوران قبل از انقلاب اسلامی را درک نکرده‌اند اما آینده سازان انقلاب اسلامی خواهند بود.
امام جمعه زاهدان افزود: برای اینکه بتوانید آینده را بهتر بسازید باید گذشته را به درستی بشناسید و البته با سنت‌های الهی و قوانین حاکم بر این جهت که خداوند متعال مقرر فرموده هم آشنا باشید تا بتوانید آن‌ها را به درستی در جهت رشد خود و جامعه به کار بگیرید.
آیت‌الله محامی به مقایسه وضعیت کنونی ایران اسلامی با دوران قبل از انقلاب پرداخت و عنوان داشت: در دوران قبل از انقلاب اسلامی و در دوران کودکی که در مشهد مقدس ساکن بودیم اقشار و گروه‌های مختلف مردم را مشاهده می‌کردیم به عنوان مثال مرحوم عموی بنده نماینده امام خمینی(ره) در خراسان بود مثل مقام معظم رهبری و افراد دیگری مثل شهید هاشمی نژاد و مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی که این‌ها قشر انقلابیون مشهد بودند و در مقابل برخی افراد دیگر هم داشتیم که در برابر کارگزاران دولت جرئت نمی‌کردند حرف بزنند و بلکه گاهی زبان به تمجید هم می‌گشودند.
وی گفت: پدر بنده نیز روحانی مسجد بود و در مسجدی که مرحوم پدر ما نماز می‌خواندند انتخاباتی برگزار می‌شد و مرحوم پدر در بین دو نماز صحبت کرده و فرمودند: این انتخابات نیست بلکه انتصابات است و پس از این حرف تا مدت‌ها مسجد خلوت شد و مردم از ترس اینکه ساواک به آن‌ها متعرض نشود برای نماز به این مسجد نمی‌آمدند و فضای حاکم بر کشور این گونه بود و حتی در مواردی اعضای خانواده از یکدیگر می‌ترسیدند که مبادا یک نفر از آن‌ها عضو ساواک باشد و در داخل کشور فقر عمومی و اختلاف طبقاتی شدید وجود داشت و مردم متدین تحت فشار بودند و عموم مردم به زندگی خود مشغول بودند و چندان فهم سیاسی و جرئت فعالیت سیاسی نداشتند و مهمتر از این ها این بود که یک کشور تحت سلطه مستکبران عالم و تحقیر شده بودیم.
امام جمعه زاهدان افزود: برای مثال سران سه دولت متفقین بدون اطلاع شاه در ایران کنفرانس و جلسه می‌گذارند در حالی که شاه ایران خبر نداشت و چند روز قبل سفیر به او اطلاع می‌دهد و شاه می‌خواهد از این فرصت استفاده کند و به دیدار آن‌ها برود اما به شاه ایران در مملکت ایران اجازه ملاقات نمی‌دهند.
وی اضافه کرد: انگلیسی‌ها رضاخان را آورده و مسلط می‌کنند اما وقتی مشاهده می‌کنند که با آلمانی ها ارتباط برقرار می‌کند او را بر می‌دارند و پادشاه مملکت را انگلیس تعیین می‌کند و صحبت این بود که محمدرضا به جای پدر شاه بشود اما سفیر انگلیس می‌گوید محمدرضا رادیو آلمان گوش می‌دهد و دلبسته آلمان است و برای سلطنت مناسب نیست اما محمدرضا تعهد می‌دهد که دیگر رادیو آلمان را گوش ندهد و بعد به او اجازه می‌دهند تا جانشین پدر شود و این وضعیت کشور ما بود.
وی گفت: امام خمینی(ره) می‌فرمایند: وقتی من این عکس را دیدم که رئیس جمهور آمریکا در مقابل شاه ایران در اتاقش نشسته و شاه ایران ایستاده و به او اجازه نشستن نمی‌دهد احساس حقارت کردم که با شاه ما این گونه برخورد می‌کنند.
آیت‌الله محامی گفت: جوانان ما باید تاریخ انقلاب را به درستی و از منابع درست مطالعه کنند نه اینکه تحت تأثیر هزاران دروغ در فضای مجازی قرار بگیرند و حتی می‌تواند همین کتاب‌ خاطراتی که سردمداران رژیم پهلوی و دشمنان استکباری نوشته‌اند را مطالعه کنند تا وضعیت قبل انقلاب را به درستی درک کنند.
نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در ادامه اما یک معجزه رخ داد و مردمی که مدت‌ها جرئت نمی‌کردند به علت حرف‌های روحانی مسجد برای نماز به مسجد بروند به لطف خداوندی و با رهبری حضرت امام خمینی(ره) یک تحول روحی در مردم رخ داد و به تعبیر امام خمینی(ره) انقلاب ما انفجار نور بود و در همان شهر مشهد که ما زندگی می‌کردیم با چشم خود می‌دیدیم که مردم در حین راهپیمایی به گلوله بسته می‌شدند اما نه تنها پراکنده نشده بلکه جنازه شهید را بر دوش می‌گذاشتند و به مسیر خود ادامه می‌دادند و این مردم دیگر مردم سال‌های گذشته نبودند.
وی گفت: رهبر کبیر انقلاب با ندای ملکوتی خود مردم را به وعده‌های الهی متذکر کرد به اینکه وظیفه داریم برای احقاق حق مظلومان و وظیفه داریم با مستکبران مقابله کنیم و مردم هم با اعتقاد و ایمان به وعده‌های خداوند پای کار آمدند و البته هزینه هم دادند و سرمایه‌گذاری‌های فراوانی صورت گرفت و این انقلاب ارزان به دست نیامده است و سرآمد این سرمایه‌ها ده‌ها و صدها هزار شهیدی هستند که تقدیم انقلاب اسلامی شد و جانبازان، آزادگان، ایثارگران و خانواده‌های زیادی در این مسیر رنج کشیده‌اند.
امام جمعه زاهدان افزود: ما در برابر این سرمایه‌گذاری‌ها استقلال و آزادی به دست آوردیم و در حال حاضر کدام کشور را می‌بینیم که تحت تاثیر هیچ قدرت مستکبری نباشد و تصمیم مستقل بگیرد و حتی اعتراف می‌کنند که سران مستکبر سال‌ها برنامه‌ریزی می‌کنند اما مقام معظم رهبری با یک سخنرانی همه این نقشه‌‌ها را نقش بر آب می‌کنند.
وی اضافه کرد: امنیت و تمامیت عرضی ما از دستاوردهای دیگر ما بوده است چرا که در گذشته با یک تهدید بخشی از سرزمین ما را می‌گرفتند و به تعبیری شیر نقشه ایران را به گربه تبدیل کردند اما در این انقلاب و در دوران دفاع مقدس علیرغم همکاری شرق و غرب عالم که مشت سر صدام ایستادند و ما را محاصره کردند حتی یک وجب از خاک خود را هم از دست ندادیم و تا آخرین وجب خاکمان را آزاد کردیم.
آیت‌الله محامی اظهار داشت: عزت ملی، ایستادگی در برابر مستکبران عالم و محوریت جبهه مقاومت در جهان اسلام از دستاوردهای عزتمندانه انقلاب و این جانفشانی‌هاست و جایگاهی که ایران اسلامی پیدا کرده در کل عالم و خصوصا در شرق آسیا که توافقی بدون خواست جمهوری تسلامی ایران کمتر تحقق پیدا می‌کند.
وی گفت: مشارکت مردمی، رشد علم و فناوری و رشد معنویت مثل حضور میلیونی جوانان و نوجوانان در ایام اعتکاف و ارتقا فهم و بینش سیاسی مردم از برکات انقلاب اسلامی است و رشد علم و فناوری از برکات انقلاب است.
امام جمعه زاهدان تصریح کرد: جوان‌ها باید این آمارها و پیشرفت‌های حاصل شده را بخوانند تا فریب نخورند و داشته‌های خود را گم نکرده و فکر نکنیم چیزی به دست نیاورده‌ایم.
نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان اذعان داشت: واقعیت این است که در این بین ما با برخی مشکلات از جمله مشکلات معیشتی، سختی زندگی، گرانی، تورم، بیکاری، رواج برخی فسادهای اداری، اخلاقی، ربا، رشوه و اختلاس مواجه هستیم.
وی گفت: ما شعار استقلال آزادی و جمهوری اسلامی سر می‌دادیم و شعار نه غربی نه شرقی جمهوری اسلامی را بیان می‌کردیم و شعار عدالت سر نی‌دادیم و در برابر همه این آرمان‌ها ملت ما ایستاد اما در برخی عرصه‌ها نیز دجار آسیب شدیم که یکی از این عرصه‌ها به تعبیر نقام معظم رهبری عدالت است و هنوز نتوانسته‌ایم در این جهت به رشد مطلوب برسیم. 
نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: این پیروزی ها بر اساس سنت‌های الهی بود که فرمود:" إِن تَنصُرُواْ ٱللَّهَ یَنصُرۡکُمۡ وَیُثَبِّت أَقدَامَکُم" پای کار دین خدا بیایید خداوند شما را یاری خواهد کرد و در حای دیگر آمده:"وَمَنْ یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا وَیَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لَا یَحْتَسِبُ" تو تقوای خدا داشته باش و به دنبال انجام وظیفه باش هیچ‌گاه به بن بست نخواهی رسید و از جایی که فکر نمی‌کنی خداوند برای تو روزی می‌رساند و راه برون رفت قرار می‌دهد و ما این موارد را در تاریخ انقلاب اسلامی تجربه کرده‌ایم و این سنت‌های الهی است و این سنت‌ها در مورد عزه، یمن و لبنان هم وجود دارد اما همین سنت‌های الهی است که می‌فرماید اگر کنار کشیده و پای کار دین خدا نیامدید خداوند هم شما را رها خواهد کرد و در آیه قرآن امده است:"و من أعرض عن ذکرى فإنّ له معیشه ضنکًا"هر کس از مسیر من روی برگرداند دچار زندگی سخت و تنگناهای شدید خواهد شد.
وی گفت: گرفتاری های ما از همین جاست وقتی اختلاس و رشوه ترویج پیدا می‌کند آیا وضعیت اقتصادی ما خوب می‌شود؟ و وقتی با مسائل برخورد قومی، قبلیه ای، حزبی و جناحی داریم طبعا با نشکل روبرو می‌شویم و در دوران قبل از انقلاب فضا این گونه نبود و برای رفتن روی مین به قدری داوطلب زیاد بود که قرعه‌کشی نیاز داشت و حال که روحیات عوض شده نتیجه هم عوض می‌شود و این همان سنت الهی است که فرمود:"إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ" خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی‌دهد تا زمانی که خودشان آن را تغییر ندهند و این یک تیغ دو لبه است.
نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: ما باید تاریخ پر افتخار انقلاب اسلامی و افتخارات و دستاوردهای انقلاب اسلامی را به دستی بشناسیم و قدر داشته‌های خود را بدانیم و تلاش کنیم نقاط قوت را تقویت و ادامه بدهیم و برای ادامه مسیر انقلاب آسیب‌ها را برطرف کنیم و ایمان، اخلاق، تعهد و دیانت خود را تقویت کنیم تا نتیجه خوب بشود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1048082/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معروف ترین جمله ها از معروف ترین نویسنده ها...

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

ای دل غم این جهان فرسوده مخور

سپاه اطلاعیه داد؛ لیدر اصلی فرقه انحرافی «حلقه» دستگیر شد

سفیر روسیه در تهران: اگر اسرائیل تصمیم حمله داشته باشد، پاسخ ایران کاملاً متناسب خواهد بود

عارف با کروبی دیدار کرد

جلیلی: آن 50 درصد از مردم که در انتخابات شرکت نکردند، از وضعیت اقتصادی گله‌مند بودند

واکنش فضائلی به برداشت «آشنا» از سخنان رهبر انقلاب: تحریف آشکار

ثابتی: برجام، دلار را 10 برابر کرد

یک فوتی و 4 مصدوم در پی تصادف سمند و پراید در محور اهواز به ملاثانی

آیا استقلال رکورد تماشاگران را شکست؟

تنها یک بازیکن قرمزپوش در ورزشگاه آزادی برای استقلالی‌ها ایجاد مزاحمت می‌کند

مدارس خوزستان فردا شنبه تعطیل شدند

گرد و خاک مدارس و دانشگاه‌های خوزستان را به تعطیلی کشاند

تعطیلی ادارات خوزستان فردا شنبه 20 بهمن 1403 | مدارس اهواز و ادارات استان خوزستان شنبه 20 بهمن 1403 تعطیل شد

سهراب بختیاری زاده: یکی از بهترین بازی‌های استقلال را شاهد بودیم؛ اجازه بدهید جدا شوم

بختیاری زاده: پول هم می‌دهم فقط بگذارید بروم!

فعالیت نوبت صبح مدارس خوزستان روز شنبه غیرحضوری شد

صحبت های سرمربی موقت آبی پوشان پس از تساوی مقابل مس

تپه چغا از معدود محوطه های باستانی در محدوده شهری خوزستان

فعالیت نوبت صبح مدارس و دانشگاه‌های خوزستان روز شنبه غیرحضوری شد

بختیاری‌زاده: روی حرفم هستم و از مدیریت می خواهم که جدا شوم/ دخالت چشمی و حسینی در ترکیب صحت ندارد

تیموری: کسانی که استوری شرافت میگذارند شریف باشند

تیموری: فقط در اینستاگرام ادعای شرافت نکنید!

سهم بالای شمش بلوم در معاملات

دبیرکل حزب موتلفه: غزه متعلق به مردم فلسطین است نه آمریکا و هیچ کشور متوهم دیگر/ مواضع اخیر ترامپ نشان از همدستی کامل آمریکا در نسل کشی در غزه است

علت تعویض آزادی برابر الشرطه از زبان بختیاری‌زاده

بختیاری‌زاده: پولی که گرفته‌ام بر می‌گردانم و می‌روم

پاسخ مودبانه بختیاری‌زاده به محمدرضا احمدی

بیانیه تیپ امام صادق به مناسبت فرا رسیدن چهل و ششمین جشن پیروزی انقلاب

فوری / گرد و خاک عراقی تا این روز در خوزستان ماندگار است

میثم تیموری: ادعای شرافت فقط مجازی نیست؛ سرتر از استقلال بودیم

مریلا زارعی: افتخار می‌کنم نقش یک مادر تأثیرگذار دیگر را بازی کردم

«زال و رودابه»؛ روایتی مستقیم و بدون پرده از شاهنامه

بازیگر خردسال «صددام»: رمز موفقیتم را در باورپذیری حس و نقش می‌بینم

تهیه کننده «پیشمرگ»: دوست ندارم در آثارم شهادت شهید را به تصویر بکشم

نظر سخنگوی شورای نگهبان پس از تماشای فیلم «خدای جنگ»

تهیه کننده پیشکسوت: نگران آینده سینما هستم

نشست خبر ی فیلم سینمایی «ماریا» آخرین فیلم روز هشتم جشنواره

نظر دکتر صالحی در رابطه با فیلم «خدای جنگ»

کارگردان فیلم «ماریا»: هیچ فیلمی غیر از کمدی نمی فروشد

فریدون جیرانی: دولت جدید پای فیلم‌های قبل ایستاد

تولید آفت‌کش با فرمولاسیون نانویی زیستی

سلول‌هایی در بدن که به مبارزه با سرطان کمک می‌کنند

واکسنی نویدبخش علیه آنفولانزای معده

نقاط تمایز فوتبال ایران و عربستان

پیش بینی بورس هفته چهارم بهمن 1403

پیش بینی قیمت دلار 20 بهمن 1403

قیمت نفت به سمت سومین کاهش هفتگی گام برداشت

ترجمه رمان تاجیکی «آدینه» چاپ شد