پیام خوزستان

آخرين مطالب

بودجه کمیته ملی المپیک در سال 1404 کمتر از 1000 میلیارد سیاسی

بودجه کمیته ملی المپیک در سال 1404 کمتر از 1000 میلیارد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - تسنیم /ظاهراً بودجه کمیته ملی المپیک برای سال آینده که در آن بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های آسیایی جوانان برگزار می‌شود، کمتر از هزار میلیارد تومان خواهد بود.
بررسی بخش دوم بودجه کشور از اوایل اسفند در مجلس آغاز می‌شود از همین رو نیز جلسات کمیسیون تلفیق بودجه از 27 بهمن ماه آغاز می‌شود. از همین رو، رفت و آمد‌های بخش‌های مختلف دولتی به سازمان برنامه و بودجه به حداکثر خود رسیده تا هر بخش بتواند با توجه به برنامه‌های پیش رو حداکثر بودجه موردنیاز خود را مصوب کند.
درباره وزارت ورزش در فصل بودجه‌بندی شاهد اتفاقات خوبی بودیم و مناف هاشمی معاون توسعه و پشتیبانی وزارت ورزش از بودجه 20 هزار میلیاردی ورزش کشور در سال 1404 خبر داد. این بودجه در حالی قرار است وارد ورزش کشور شود که بودجه سال 1403 وزارت ورزش حدود 13 هزار میلیارد بود.
کمیته ملی المپیک نیز به‌عنوان یکی از ارکان اصلی ورزش کشور در کنار وزارت ورزش برای سال 1404 و با توجه به در پیش بودن بازی‌های کشورهای اسلامی در عربستان، بازی‌های آسیایی جوانان در بحرین و همچنین لزوم آماده‌سازی ورزشکاران در فاصله یک سال قبل از بازی‌های آسیایی درخواست بودجه 1770 میلیارد تومانی خود را تقدیم سازمان برنامه و بودجه کرد، اما محمد تابع سرپرست دبیرکلی کمیته ملی المپیک پس از حضور در سازمان برنامه و بودجه با خبرهای خوبی بازنگشت و تنها 600 میلیارد از بودجه درخواستی کمیته ملی المپیک در سازمان برنامه و بودجه تأیید شده بود.
همین موضوع باعث تا تابع به سرعت واکنش نشان دهد و عنوان داشت «توجه به کاهش بودجه کمیته ملی المپیک از سوی سازمان برنامه و بودجه ضمن درک شرایط موجود و سیاست‌های کاری آن سازمان، بحث حضور در این دو رویداد مهم از دستور کار هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک خارج و تمرکزمان را فقط بر حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا خواهیم گذاشت». البته با توجه به سیاست‌های کلان ورزش کشور مشخص بود که عدم حضور در این دو رویداد تنها در حد یک تهدید است.
در ادامه با پی پیگیری‌های لازم از سوی احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، مسعود پزشکیان رئیس جمهور دستورات لازم درباره درخواست پیش‌بینی و تأمین اعتبار مبلغ مورد اشاره در ردیف جداگانه با عنوان حضور در رویدادهای بین‌المللی و منطقه‌ای مورد نیاز کمیته ملی المپیک را صادر کرد.

دنیامالی نیز به اظهار نظر سرپرست دبیرکلی کمیته ملی المپیک مبنی بر عدم اعزام کاروان ایران به بازی‌های کشورهای اسلامی واکنش نشان داد و گفت: شما باید سطح کسی که این حرف را می‌زند ببینید. این حرف‌ها در سطح وزیر و بالاتر از وزیر یعنی هیئت دولت است. ما هیچ مشکلی در بحث منابع نداریم و خودم پای کار هستم. هر هفته با چهار فدراسیون جلسه داریم و با قدرت در بازی‌های کشورهای اسلامی در ریاض و بازی‌های جوانان در بحرین شرکت می‌کنیم.
در نهایت و با ورود رئیس جمهور بحث بودجه بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های آسیایی جوانان حل شد. بودجه موردنظر دولت در بحث اعزام‌ها حدود 300 میلیارد تومان است که با حدود 600 میلیارد مصوب شده در سازمان برنامه و بودجه، این مبلغ به کمتر از 1000 میلیارد می‌رسد و تقریباً 40 تا 45 درصد کمتر از بودجه درخواستی کمیته ملی المپیک است و هنوز تا 1770 میلیارد فاصله زیادی دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1048443/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ما به امکانات باختیم؛ آقای درویش باعث تضعیف تیم شده است

انتظار خوردن شش گل از الهلال را داشتم؛ امسال نه سال بعد قهرمان میشویم

علیرضا دبیر: من با کسى قهر نیستم و تعجب کردم که نوشته اند دعواى علیرضا دبیر و على دایى!

واکنش علیرضا دبیر به صحبت هاى على دایى: علی‌آقا مثل برادر بزرگ من است و توقع داشتم مصاحبه کامل من را ببینند

ستارپور نماینده رسمی بوکس ایران در WBC شد

سپاهان با شکست پیکان انتقام گرفت

عزیمت جوکوویچ به قطر

بنیامین فرجی از مسابقات اسمش سنگاپور حذف شد

ناکامی شاگردان رنگرز در 3 وزن

استعفا یحیی از سرمربیگری فولاد؛ اظهارات تند مدیرعامل کار خودش را کرد

رئیس سازمان برنامه و بودجه: رشدهای بالای اقتصادی در ایران امکان‌پذیر است

کتاب «چیستی تمدن» منتشر می شود

بخشی از کتاب/ مدار زندگی

هنر زیستن در رمان «تا اکنونِ کودکی‌ام»

انتشار رمان جدید نویسنده برنده بوکر

بسته پیشنهادی کتاب درباره تاریخ انقلاب

قائم‌پناه: ایران به دست متخصصین و کارگران این سرزمین آباد خواهد شد

سرلشکر سلامی: اسرائیل فرزند ارشد آمریکاست

راه‌اندازی خط تولید یک محصول بسیار مهم در منطقه هسته‌ای اصفهان که ایران را خودکفا کرد

«سراج» معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر شد

رهبر انقلاب: تهدیدهای آمریکا هیچ تاثیری در ذهنیت ملت، مسئولین و فعالین کشور و جوانان ندارد

میرتاج الدینی: چک برگشتی برجام را نزد آمریکایی‌ها داریم

رحمانی فضلی: قبل از انقلاب واقعاً بی‌عدالتی و ظلم حاکم بود

معاون دفتر رئیس جمهور: پزشکیان آمده تا اگر لازم بود خود را هم فدا کند ولی ایران را بسازد

فناوری‌های نوین اطلاعاتی به نیروی زمینی ارتش الحاق شد

انفجار مهیب یک مجتمع مسکونی در اهواز

«پروانه‌های بدون مرز» نوجوانان را با موضوع مقاومت آشنا می‌کند

عرضه هفتادمین شماره «سرو» با عنوان «آن که بر ظلمِ شب حمله‌ور شد»

یورش نظامیان صهیونیست به منازل اسرای فلسطینی در آستانه آزادی

پیام تبریک حجت الاسلام ادیانی به مناسبت یوم الله 22 بهمن

رکوردشکنی تاریخی قیمت طلا؛ سکه 70 میلیون تومان شد

رئیس سازمان محیط‌زیست هشدار داد: برخورد قضایی با برهم‌زدنندگان اکوسیستم

کتابخانه‌های عمومی روستای زرانگوش شهرستان بدره افتتاح شد

اعلام مسیر‌های راهپیمایی یوم الله 22 بهمن در خوزستان

دعوای یحیی گل محمدی و نصیرزاده بالا گرفت؛ سرمربی فولاد در آستانه جدایی

افتتاح کتابخانه‌های عمومی زید بن حمزه(ع) روستای زرانگوش

حمید مطهری و جملات خاصش؛ شاهکار است، نجیب ماندن در این دنیای نانجیب / عکس

1703 پروژه عمرانی در خوزستان افتتاح و کلنگ زنی شد

نماینده قم حامیان مذاکره را تهدید کرد!

دیدار رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با رهبر انقلاب اسلامی

قهرمانی ایذه در لیگ وزنه برداری بانوان خوزستان

مسیر‌های راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن در خوزستان اعلام شد

مسئول میز ایران در شبکه الجزیره: حمایت شاه از اسرائیل، محور اصلی اختلاف امام خمینی (ره) با رژیم پهلوی بود!

قیمت طلا 20 بهمن 1403 / سکه امامی- بهار آزادی- طلای 18 عیار

گرامیداشت سالگرد عملیات والفجر هشت در اروندکنار برگزار می‌شود

سهراب بختیاری‌ زاده: برخی افراد در حال بر هم زدن تیم استقلال تهران هستند!

جزئیات خدمات‌رسانی ناوگان حمل و نقل در مراسم چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

انجام پنجمین مرحله تبادل اسرا در نوار غزه

انصاری: احیای تالاب هورالعظیم از اولویت‌های سازمان است

پنجمین تبادل در چارچوب آتش‌بس غزه/ تبادل 3 اسیر اسرائیل در برابر 183 فلسطینی