پیام خوزستان

آخرين مطالب

مقاومت، بهترین سلاح تولید امید مهدوی است سیاسی

مقاومت، بهترین سلاح تولید امید مهدوی است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: اگر ما بتوانیم امید موجود در نهضت مهدوی را جهانی کنیم، همه دلداده و دلبسته این معارف خواهند شد؛ زمینه‌سازی ظهور یعنی همین؛ همین که در وهله اول در کشور خودمان امیدآفرینی کنیم و سپس امید مهدویت را در دنیا ترویج دهیم - اخبار استانها -
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: در زمانه فعلی ما باید ملتزم به امیدآفرینی باشیم.
متأسفانه امروزه رنگ مهدویت در جامعه ما بسیار ضعیف و احساسی که نسبت به مسئله ظهور وجود دارد، بسیار محدود است. باید این موضوع در کانون امامت جمعه در این آیین عبادی سیاسی موردتوجه باشد.
آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در آیین اختتامیه چهارمین اجلاس ملی مهدویت و انقلاب اسلامی که صبح امروز با حضور جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه، نمایندگان ولی‌فقیه و ائمه جمعه سراسر کشور در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، امید را سرمایه زندگی همه انسان‌ها دانست و اظهار داشت: از زمان بعثت رسول گرامی اسلام(ص) تاکنون، دشمنان اسلام همواره یک شگرد داشته‌اند و آن، قطع امید انسان‌ها، بندگان خدا و دلدادگان جریان حق و حقیقت بوده است. از جریان سقیفه یا جنگ امام مجتبی(ع) با معاویه گرفته تا انقلاب پیروزمند اسلامی، دفاع مقدس و حتی امروز، همیشه جبهه حق بر پایه امید به پیش رفته و جبهه باطل، متمرکز بر همین امیدزدایی و ترویج ناامیدی بوده است.
وی افزود: از زمان معاهده گلستان در سال 1192 و ترکمانچای در سال 1206 تا به امروز، این مردم همیشه با سینه خشک خود به مصاف گلوله داغ دشمن و بدخواه کشور رفته‌اند. اگرچه حرکت‌های مردمی به‌شکل محدود در موارد معدود با توفیق همراه بود اما نهضت امام(ره) همان بارقه امیدی بود که در دل این ملت درخشید و تا به امروز نیز کار را به همان جایی رسانده که مردم خواسته‌اند؛ یعنی دست مستکبران را از این کشور قطع کرده و سفره استکبار را در این مملکت برچیده است؛ این تأثیر امید است.
امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: در دنیایی که انتهای شرق و غرب دنیا در برابر مظلومیت یک عده مظلوم و در برابر جنایات یک جانی به پا می‌خیزند، حرکت می‌کنند و فریاد می‌زنند، همه چیز مشخص و مبرهن است که طبع امید دارد و اگر ما بتوانیم امید موجود در نهضت مهدوی را جهانی کنیم، همه دلداده و دلبسته این معارف خواهند شد.زمینه‌سازی ظهور یعنی همین؛ همین که در وهله اول در کشور خودمان امیدآفرینی کنیم و نسل‌های ما به آینده دلگرم باشند و در گام بعد، امید مهدویت در کل عالم ترویج داده شود.
وی ادامه داد: همه مستکبران عالم و عوامل داخلی آن نیز امروز به این نتیجه رسیده‌اند که اگر ناامیدی در این جامعه ترویج شود، این انقلاب ضربه فنی خواهد شد و بر همین اساس، در این راستا گام برمی‌دارند. متأسفانه برخی دولت‌ها نیز دست به اقداماتی زده‌اند که مردم از این انقلاب ناامید شوند، این مدیریت صورت نگیرد و مردم ما آسیب ببینند.
آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه مقاومت، بزرگترین سلاح تولید امید مهدوی در زمانه امروز است، تصریح کرد: خوشبختانه ما نیز در این تقابل نابرابر دستمان خالی نیست. همین مقاومت که نهضت زائیده انقلاب اسلامی در منطقه است، خودش بزرگترین سلاح تولید امید و انگیزه مهدوی است. شما در جریانات غزه به‌خصوص در ابتلای اخیر آن مشاهده کردید که فراگیری امید می‌تواند حتی بر انواع بمب و جنگ‌افزار چیره شود و مردمی که تحت ستم در محاصره بودند، با همین امید توانستند یک دنیا را در حمایت از خود بسیج کنند.
وی تأکیدکرد: در عصر و زمانه فعلی ما باید ملتزم به امیدآفرینی باشیم. متأسفانه امروزه باید بگوییم که رنگ مهدویت در جامعه ما بسیار ضعیف است و احساسی که نسبت به مسئله ظهور وجود دارد، بسیار محدود است. باید این موضوع در کانون امامت جمعه در این آیین عبادی سیاسی موردتوجه باشد. باید ابتدا با تبلیغ نماز جمعه در گام اول و سپس توجه به نوع مدیریت روحانیت در گام دوم، توجه مردم به وجود اقدس امام زمان(عج) بیش از پیش گسترش پیدا کند و جامعه از این مرحله شعار عبور کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: عزیزان، همه ما رعیت امام زمان(عج) هستیم. مردم باید به این باور برسند که صاحب دارند. اگر این‌طور نشد و مثل امروز، حتی جریان انقلابی در موضوعات حساس همچون زعامت و رهبری نائب برحق امام زمان(عج)، این مسائل را در گیرودار جریان‌های سیاسی دیدند، بدیهی است که دیگر جامعه حالت مهدوی نخواهد داشت. 800 پایگاه نماز جمعه در کشور ما اگر فقط متمرکز بر این موضوع باشند، کشور ما مهدوی می‌شود و اگر کشور ما مهدوی شد، دیگر هیچ مشکلی باقی نمی‌ماند.
وی بیان کرد: باور ما این است که بر همان اساس که پس از رحلت پیامبر(ص)، حضرت زهرا(س) به در خانه مهاجر و انصار رفتند و از ولایت امیرمؤمنان گفتند تا امید به ولایت را خانه به خانه و سینه به سینه نشر دهند، ما نیز امروز باید تقویت‌کننده امید باشیم. اگر ما در برابر رهنمودهای پیامبرگونه رهبر معظم انقلاب به تکلیف خود عمل کنیم، زمینه‌سازی ظهور حضرت بقیه‌الله مقدر خواهد شد اما اگر ما از خود اراده نداشته باشیم و جریانات سیاسی بتوانند ما را حرکت بدهند، هیچ توفیقی در این راستا نخواهد بود.
انتهای پیام/282

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1048654/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتشار کتابچه گویای پیشرفت‌های ایران اسلامی در پاکستان

مجموعه‌شعر «وطن و تَن» منتشر شد

معرفی نامزدهای «کلیات» جایزه کتاب سال

شاعرانه/ مشک و عنبر گر ز مشک زلف یارم بو کند

میرسلیم: دشمن خارجی دست از کینه‌توزی خود برنداشته است

قالیباف: سندی که ترامپ امضا کرده است، به معنی خلع سلاح ایران است

عباس عبدی: مجلس زورخانه نیست، باید گفت‌وگوی عالمانه کرد تا به نتیجه رسید

سخنگوی حزب ندای ایرانیان: آمریکا خواستار تسلیم بود نه مذاکره!

سید مهدی طباطبایی: پزشکیان آمده تا اگر لازم بود خود را هم فدا کند ولی ایران را بسازد

سخنگوی دولت: مذاکرات با اروپا ادامه دارد

بروجردی: باید روابط را با کشورهای چین، روسیه و همسایگان تقویت کنیم

فرمانده نیروی دریایی پاکستان: حضور ایران در رزمایش امان اهداف آن را تقویت می‌کند

تجهیزات و فناوری‌های نوین اطلاعاتی به نیروی زمینی ارتش ملحق شد

اولین واکنش سعید مرتضوی به انتقادات درخصوص صدور پروانه وکالتش

رهبر انقلاب: تهدیدهای آمریکا هیچ تاثیری در ذهنیت ملت و مسئولین ما و همچنین فعالین کشور و جوانان ندارد

قیمت سکه امروز شنبه 20 بهمن 1403

اعضای هیات داوران نخستین جشنواره رسانه‌ای"خوزستان همدل" معرفی شدند

خبر فوری تعطیلی مدارس خوزستان فردا یکشنبه 21 بهمن 1403 به دلیل تشدید آلودگی هوا

استعفای یحیی گل‌محمدی بعد از انتقاد تند هوشنگ نصیرزاده

رفع چالش مالی پروژه‌های نیمه‌تمام صنعت پتروشیمی

دستگیری عاملان نزاع و درگیری مسلحانه در خرمشهر

مسئله دفاع از فلسطین در ذهن مردم ایران هیچ جای سوال ندارد و یک موضوع حل شده است

تذکر دوباره رهبری درباره آمریکا در دیدار با مقامات حماس!

رویای آمریکا محقق نمی‌شود

گل‌محمدی استعفا کرد – ایسنا

کتابخانه‌ عمومی زید بن حمزه(ع) روستای زرانگوش افتتاح شد

تعطیلی مدارس اهواز فردا یکشنبه 21 بهمن 1403 به دلیل افزایش آلودگی هوای ناگهانی

غزه و کرانه باختری متعلق به فلسطینیان است

حماس:مردم و مقاومت دست برتر را دارند/ اوهام نتانیاهو فروریخت

رهبر انقلاب: تهدید‌های آمریکا هیچ تاثیری بر مسئولان ایران ندارد

دیدار رئیس حماس با رهبر انقلاب + فیلم

انفجار بک مجتمع مسکونی اهواز/ 5 نفر مصدوم شدند

هواشناسی هشدار زرد صادر کرد ؛ بارش، کولاک و کاهش دما

آغاز هفته سیزدهم با پیروزی مقاومت برابر قعرنشین

حماس: عملیات تبادل اسرا ثابت کرد که ملت و مقاومت فلسطین دست بالاتر را دارند

"اسفند" در اهواز با استقبال مواجه شد + عکس

حماس: «پیروزی مطلقی» که نتانیاهو دنبالش بود برای همیشه فروپاشید

دیدار رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف+ عکس

خبر فوری تعطیلی مدارس و ادارات خوزستان فردا یکشنبه 21 بهمن 1403 / آیا مدارس اهواز و ادارات خوزستان 21 بهمن 1403 تعطیل شد؟

نماینده اهواز در مجلس: هر گونه انتقال آب بین حوزه‌ای ممنوع است

سه برابر شدن تعداد ناوگان اتوبوسرانی اهواز طی 2 سال

قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز 20 بهمن| تمام سکه 73 میلیون و 200 هزار تومان

رهبری در دیدار با اعضای حماس: تهدیدهای آمریکا هیچ تأثیری در ذهنیت ما ندارد

یحیی گل‌محمدی از تیم فولاد خوزستان استعفا داد

آلودگی هوا بار دیگر در خوزستان به اوج رسید

یحیی گل‌محمدی از سرمربی گری تیم‌ فولاد خوزستان استعفا داد

قیمت سکه با عبور از 74 میلیون تومان رکورد زد / افزایش باورنکردنی قیمت طلا امروز 20 بهمن 1403

عضو هیات رئیسه مجلس: هرگونه انتقال آب بین حوزه‌ای ممنوع است

استاندار خوزستان در مراسم اکران فیلم"اسفند": "شهید علی هاشمی" قهرمان ملی و نماد ایستادگی است

رهبر انقلاب: حمایت از مردم فلسطین در ذهن مردم ایران هیچ جای سوال ندارد