پیام خوزستان

آخرين مطالب

فدوی: وعده صادق 3 به موقع اجرا خواهد شد سیاسی

فدوی: وعده صادق 3 به موقع اجرا خواهد شد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - تسنیم / سردار فدوی با اشاره به وعده صادق 3 نیز گفت: به موقعش انجام خواهد شد. ما 46 سال است به میزان قابل قبولی درست عمل کردیم، از این به بعد هم ان شاالله درست عمل خواهیم کرد. مسئولین صهیونیست‌ها خودشان اذعان دارند که حماس پیروز شد و آنها شکست خوردند.
مراسم «بهر آزادی قدس از کربلای 5 باید گذشت» عصر امروز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با حضور سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران ، ابراهیم محمد الدیلمی سفیر یمن، عبدالله صفی الدین نماینده حزب الله در ایران، خالد القدومی نماینده حماس در ایران، ناصر ابوشریف نماینده جهاد اسلامی فلسطین در ایران و سید عباس موسوییر نماینده جنبش نجباء در ایران برگزار شد.

جنگ خبیثان عالم با ایران حتی یک روز هم متوقف نشده است
سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه در این مراسم با اشاره به گذشت 46 سال از پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: سحر 24 بهمن 1357 در کردستان ‌مهاباد حمله مسلحانه به پادگان حمله شد و از آن موقع تا همین الان این جنگ برقرار است و حتی یک روز خبیثان عالم جنگشان را با ما تمام نکردند. شاید شکل اقدام آنها عوض شده باشد، اما یک روز نشده که نباشد. آن طرف و رو به روی ما کیست؟ شیطان بزرگ امریکا و کسانی که همراه او با ما جنگیدند.
87 کشور رسماً علیه ما جنگیده‌اند، اما پیروز میدان شدیم
وی با اشاره به اینکه 87 کشور بعد از جنگ تحمیلی به ما گفتند رسما با شما جنگیده‌ایم، گفت: اما سوریه و حافظ اسد با بقیه دنیا برای جنگیدن با ما همراه نشد و به ما کمک هم کرد. حزب سوریه و عراق هیچ فرقی باهم نداشتند، اما یکی علیه ما جنگید، یکی دیگر نه.
سردار فدوی ادامه داد: در شرایطی که فرانسوی‌ها به عراق هواپیما اجاره داده بودند و ما سیم خاردار از خارج می‌خریدیم چون خودمان نداشتیم، چطور شد نتوانستند با این شرایط به ما غلیه کنند؟ آیا توانمندی مادی و دنیایی ما از آنها بهتر و بیشتر بود؟ خیر، همین الان هم توانمندی مادی آنها از ما بهتر است. اما وعده خدا حق است و در آن تخلفی نیست. در همه وعده های خدا شرط وجود دارد که بندگان خدا باید آن را انجام دهند، تا نتایج به بهترین شکل صورت پذیرد.
جانشین فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه ما در موضع اقتصاد و معیشت مشکل داریم تصریح کرد: چرا چون به روالی که باید عمل می‌کردیم عمل نکردیم. باید پای کار باشیم. هرکجا ما پای هرکاری رفتیم خدا ما را موفق کرده است و اگر در کاری موفق نشدیم یعنی پای کار نرفتیم و به تکالیفمان عمل نکردیم.
وی با اشاره به برگزاری اردوی راهیان نور دانشجویان دانشگاه امیرکبیر نیز گفت: یکی از نقاطی که انسان می‌تواند در درون خود به تفکر بپردازد شلمچه، طلائیه، فکه و چذابه است. آنجا خون های عزیزترین عزیزان این کشور آنجا ریخته شده و برای همین اثر دارد. آتش در شلمچه وحشتناک بود و آدم فکر می‌‌کرد اگر یک دقیقه بیشتر آنجا بایستد شهید خواهد شد.
انتقال نسلی از دهه 60 تا دهه 90 ثابت شد
سردار فدوی در ادامه افزود: خیلی‌ها فکر می‌کردند پس از فوت امام (ره)، می‌توانند انقطاع نسلی بین دهه شصت و دهه‌های بعدی پیش بیاورند، اما در دهه 90 ثابت شد نتنها انقطاع نسلی ایجاد نشد، بلکه انتقال نسلی صورت گرفت.
جانشین فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: اگر ما قوی نشده بودیم که امروز موضوع اصلی حرف خبیثان عالم نشده بودیم. از پایان جنگ تحمیلی تا امروز جرات نکردند به ما یک تیر بزنند و از راه‌های دیگر مثل جنگ اقتصادی وارد شدند. چندی پیش توامندی‌های خودمان را در شهرک علم و فناوری در مجاورت دانشگاه صنعتی اصفهان دیدم که بیشمار کارهای عجیب غریب کرده‌اند. ما هر زمانی دست به توانمندسازی زدیم نتیجه خوبش را دیده‌ایم.
ما مکلف به انجام تکلیف هستیم، نه نتیجه؛ حمایت ایران از مظلومان ادامه دارد
وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر راهبرد ایران پس از آتش بس در غزه و لبنان گفت: ما به تکالیفمان عمل خواهیم کرد. در غزه یک شیعه هم نیست اما امام حسین در آنجا تجلی کرد و از 16 ماه پیش معرفتشان به امام حسین خیلی بیشتر شد. به قول حضرت امام (ره) ما مکلف به انجام وظیفه هستیم مکلف به نتیجه نیستیم. مسلمان باید از مظلوم دفاع کند و با ظالم بجنگد. ما این کار را کردیم زین پس هم خواهیم کرد. هرکس در دنیای اسلام چه غیر اسلام بخواهد در برابر ظلمی که به او می‌شود بایستد به او کمک خواهیم کرد.
وعده صادق 3 به موقع اجرا خواهد شد
سردار فدوی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص وعده صادق 3 نیز گفت: به موقعش انجام خواهد شد. ما 46 سال است به میزان قابل قبولی درست عمل کردیم، از این به بعد هم ان شاالله درست عمل خواهیم کرد. مسئولین صهیونیست‌ها خودشان اذعان دارند که حماس پیروز شد و آنها شکست خوردند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1055049/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

و آنچه می‌بری آخر به گور، مردن ماست

دو خط کتاب/ دنیای سوفی

بازدید هیئت ایرانی از محل برگزاری مراسم تشییع شهید نصرالله در بیروت

کولایی: از زمان اوباما استفاده از تحریم برای به زانو درآوردن جمهوری اسلامی ایران طراحی شد

نصیحت و انتقال تجربه اکبر عبدی به جوانان

خیلی‌ چیزها هستش که تو ازش خبر نداری!...

بی قراری همسر منوچهر والی‌زاده در مراسم تشییع

یادنامه رادیویی برای منوچهر والی زاده

سکانسی نوستالژی از فیلم سینمایی «ضیافت»

قرار نیست که همیشه اونجا بمونیم!

عاشقانه های پدر دختری

بیش از 3 میلیون و 155 هزار نفر در ماه گذشته به سینما رفتند

چت جی‌پی‌تی هر هفته میزبان 400 میلیون کاربر است

چگونه کلان‌شهرها می‌توانند انرژی مصرفی خود را تامین کنند؟

بارش و کاهش شدید دما در انتظار خوزستان

گل دوم سپاهان به ذوب آهن توسط جواد آقایی پور

قلعه‌نویی در جمع دانش‌آموزان کم بضاعت

سند جدید استقلالی‌ها؛ چرا دربی پارسال لغو شد

از دربی مادرید تا تقابل لیورپول - PSG؛ اینتر به فاینورد خورد

ابلاغ وام 650میلیون تومانی نهضت ملی مسکن فردا به بانک‌ها

افزایش 82 درصدی ارسال نفت‌گاز به نیروگاه سنندج

قیمت نفت در انتظار ثبت افزایش هفتگی

ستاره خلیج فارس، الگویی موفق در حوزه اچ‌اس‌ئی در صنعت نفت

بومی‌سازی 384 تجهیز راهبردی در پالایشگاه پنجم پارس جنوبی

داستانک/ آخرین مشتری

قمر در عقرب در شعر و ادب فارسی

رونمایی عراقچی از طرح جدید وزارت‌ خارجه برای استان‌های مرزی

حضور سردار قاآنی در امامزاده جعفر (ع) پیشوا

دریادار سیاری: اگر دشمنان مرتکب خطا شوند، پوزه‌شان را به خاک می‌مالیم

واکنش همتی به هجمه‌ها برای تخریب و تداوم بی‌اخلاقی شبکه 3 سیما

فیلم‌های بخش ویژه جشنواره فجر، توقیفی نبودند!

باورپذیری باورنکردنی اکبر عبدی در بازیگری

تصاویری تلخ از تشییع پیکر دوبلور دوست‌داشتنی و خوش صدا

مراسم یادبود ایرج رضایی بلافاصله پس از تشییع منوچهر والی‌زاده

زخم کاری جناب‌خان به محسن کیایی!

جناب‌خان رفته تو فاز فیلم هندی!

گزارشگری متفاوت فوتبال توسط اکبر عبدی

تقسیم سهم منصفانه به سبک جناب‌خان

کیت وینسلت کارگردان شد؛ ماجرای خداحافظ ژوئن چیست؟

تولد غافلگیرکننده برای خانم بازیگر در یک کافه‌

هوش مصنوعی، لهجه اپراتورهای تلفنی را عوض می‌کند

روش بسیار حساس برای شناسایی هاگ‌های باکتریایی

واریزی بزرگ برای بازنشستگان/ حساب این گروه 35.000.000 تومان شارژ شد

مبلغ یارانه در اسفند 1403 افزایش یافت/ رقم جدید یارانه و زمان واریز مشخص شد

ایلان ماسک با توهینی جنجالی به فضانورد منتقد حمله کرد

داربی مادرید در یک هشتم؛ لیورپول به پاریس خورد

محسن کاوه: کشتی ما از جام باشگاه‌های جهان سودی نبرد

تیم‌های میکس ریکرو و کامپوند به مدال نرسیدند

پاسور مغضوب تیم ملی و یک رکورد استثنایی

قهرمانی پیشگامان سولدوز در لیگ برتر کبدی