حادثه پالایشگاه شازند مهار شد
وزارت نفت
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - مدیر روابط عمومی پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند گفت: حریق در یکی از واحدهای پالایشگاه شازند با تلاش و همت آتشنشانان، بدون هیچگونه تلفات جانی مهار شد و این پالایشگاه در مدار تولید قرار دارد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند، سید ابوطالب امینی در مورد حادثه این پالایشگاه اظهار کرد: این حادثه ساعت 6 و 45 دقیقه صبح امروز (سهشنبه، هفتم اسفند) بهدلیل آتش گرفتن فن واحد آیزوماکس اتفاق افتاد که با حضور بهموقع کارکنان واحد آتشنشانی در محل، آتش در مدت یک ساعت بهسرعت مهار شد.
وی با بیان اینکه هماکنون تمام واحدهای پالایشی پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند در مدار تولید قرار دارد، تصریح کرد: این حادثه هیچگونه خسارت جانی نداشته است و هماکنون کارکنان پالایشگاه در حال تعمیر و بازسازی واحد حادثهدیده هستند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1057749/