پیام خوزستان

آخرين مطالب

توصیه‌های پزشکیان در نشست فرماندهان پلیس راهور؛ از آموزش مراعات در رانندگی تا برخورد قاطعانه با متخلفان گفتگو

توصیه‌های پزشکیان در نشست فرماندهان پلیس راهور؛ از آموزش مراعات در رانندگی تا برخورد قاطعانه با متخلفان
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / رئیس‌جمهور در نشست فرماندهان پلیس راهور با بیان اینکه آموزش یکی از متغیرهای اصلی برای کاهش تصادفات رانندگی است و باید در بیلبوردها و تابلوها آموزش مراعات در رانندگی داده شود، با تاکید بر اینکه وقتی جریمه ساده‌ای وجود داشته باشد، رفتار پرخطر اصلاح نمی‌شود گفت: افرادی که با بی‌توجهی به قوانین، جان دیگران را به خطر می‌اندازند، باید با برخوردهای قاطع و قانونی مواجه شوند تا از تکرار این حوادث جلوگیری شود.
مسعود پزشکیان صبح دوشنبه - 20 اسفند 1403 - در نشست فرماندهان پلیس راهور اظهار کرد: امام علی (ع) در تعریف لشکریان می فرمایند که آنها دژهای مستحکم بوده و زینت و موجب امنیت هستند. شما با اهدای خون، امنیت را تامین می کنید.
وی ادامه داد: در پزشکی برای مراقبت از بیمارها شب‌ها بیدار می ماندیم ولی کار شما از ما سخت‌تر است. شما در سرما و گرما فعالیت می کنید. عشق و ایمانی باید وجود داشته باشد که در این حوزه کار کنید، از زحمات شما قدردانی می کنم.
بازار
رئیس‌جمهور با بیان اینکه با استفاده از تکنولوژی می شود کم‌خطرتر، عمیق تر، درست‌تر و دقیق‌تر نظارت کرد، افزود: در کشورهای پیشرفته نیروهای امنیتی و انتظامی را در مقابل چشم نمی بینیم، ولی مراقبت‌ها انجام می شود. با تکنولوژی می توان نظارت را بیشتر کرد و خطرات برای نیروهای انتظامی را کمتر کرد.
پزشکیان خاطرنشان کرد: باید بپذیریم از دست دادن عزیزی در تصادف یا مجروح شدن او ساده نیست و زندگی انسان را برای همیشه بهم می ریزد. نیت راهور این است که هیچ انسانی صدمه نبیند. صداوسیما، مدرسه و مساجد باید در رابطه با نه به تصادف و آموزش در رانندگی به صحنه بیایند. در تهران بیشتر تصادف ها مربوط به موتورسیکلت است که اغلب آنها سرپرست خانواده‌ها هستند و وقتی آنها مشکل پیدا کنند، زندگی آنها بهم می ریزد. آموزش یکی از متغیرهای اصلی برای کاهش تصادفات رانندگی است. باید در بیلبوردها و تابلوها آموزش مراعات در رانندگی داده شود.
رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت استفاده از مهندسی و تکنولوژی از جمله پهپاد برای نظارت بر رانندگی، افزود: اگر این کنترل‌ها در داخل وسایل نقلیه گذاشته شود دیگر لازم نیست نیروهای راهور در گرما و سرما در خیابان و جاده باشند و مشخص می شود که که هر ماشین مربوط به هر کسی هست و با چه روشی رانندگی می کند. این کار در دنیای امروز شدنی است. باید برنامه ای برای این هدف وجود اشته باشد. در دولت هر کمکی برای شما لازم باشد انجام خواهیم داد و آمادگی لازم را داریم. در این شرایط دیگر لازم نیست دنبال راننده بگردیم و اگر خلاف کند دیگر او را از منزل صدا می‌کنیم. در جاده هم درگیری ایجاد نشده و نیروهای ما شهید نمی شوند و اینکه کسی نمی تواند به نیروهای راهور جسارت و حمله کند. باید با استفاده از تکنولوژی از سلامتی نیروهای راهور دفاع کنیم.
وی با بیان اینکه اگر جاده‌ها خوب نباشد احتمال تصادف بیشتر می شود، گفت: نقاط حادثه خیز در جاده ها مشخص است و باید آنها را ایمن کرد. ایمنی خودروها را نیز باید افزایش داد. ما دلمان می خواهد مردم ما در صحت و سلامت زندگی کنند.
زشکیان همچنین بیان کرد: در دنیای امروز روند تخلفاتی که منجر به کشته شدن و مجروح شدن می شود به عنوان قصد برای قتل غیرعمد در نظر گرفته می شود. کسی که با سرعت رانندگی می کند قصد آسیب زدن به دیگران دارد و او را جریمه معمولی نمی کنند. با این افراد باید قاطعانه برخورد کرد نه اینکه جریمه مالی شوند. این رفتار منجر به آسیب به دیگران شده و جان دیگران را به خطر می اندازد. در مورد این رفتار قانون دیگری نیاز است، البته آموزش ما در مدرسه متاسفانه ما را طوری تربیت کرده که متوجه این مسائل نمی شدیم. مجازات سنگینی باید برای چنین افرادی در نظر گرفته شود.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه یک عده هستند که در عمرشان تخلف نمی‌کنند که باید از آنها قدردانی کرد، افزود: قابل قبول نیست 20 هزار نفر در سال عمر خود را در تصادف از دست بدهند. بیش از چند صد هزار نفر معلول شوند. این تصادفات و آمار کشته‌ها و معلولین هزینه‌های زیادی هم برای کشور ایجاد می‌کند. نه به تصادف باید به یک فرهنگ و باور در کشورمان تبدیل شده و هر جا باید این مساله دیده و شنیده شود. با کسانی که این چارچوب را رعایت نمی کنند، برخورد قاطعی شود. در کشورهای پیشرفته به کسانی که رانندگی پرخطری دارند، اجازه رانندگی داده نمی ‌شود و از بسیاری از مزایای اجتماعی محرومشان می کنند تا دیگر نتوانند چنین رفتاری داشته باشند، ولی وقتی جریمه ساده‌ای وجود داشته باشد، رفتار پرخطر اصلاح نمی‌شود.
وی با بیان اینکه در دولت آمادگی کمک به راهور را داریم تا ساختاری برای امنیت نیروهای راهور، جاده‌ها و مردم شوند ایجاد شود، گفت: وزارت بهداشت، هلال احمر و اورژانس در جاده ها حضور دارند ولی باید تلاش شود تا سریع تر و به موقع به صحنه تصادفات رسید و جان افراد را نجات داد. «نه به تصادف» باید به یک فرهنگ تبدیل شود. هر روز باید از طریق تریبون های مختلف تکرار کنیم که رفتار پرخطر در رانندگی که منجر به آسیب رساندن به خود و دیگران می شود را انجام ندهیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1061655/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حق نظامی به درستی ادا نشده است

سخنان جالب استاد شهریار

پاسخ اژه‌ای به برخی حواشی پرونده چای دبش؛ جرم دو وزیر تنها ترک فعل ساده نبوده است

مخبر: تهدید ناترازی ها برای شرکت‌های دانش بنیان فرصت است

زیباکلام: وفاق ملی در دولت پزشکیان شده بذل و بخشش پست به جبهه پایداری

پزشکیان: بیش از هر زمان دیگر به تفکر و فرهنگ شهدا نیازمندیم

گزارشی اعتماد از پشت‌پرده اصرار تندروهای اصولگرا برای اجرای قانون حجاب

غزل شاکری: فیلم «رها» ادای دین به مردم گرفتار در فشارهای اقتصادی است

پخش برنامه «فرزاد حسنی» از ابتدای فروردین ماه

شوخی جالب پوریا شکیبایی با فامیل هوتن شکیبا

اسماعیل فلاح: با امضای خود رئیس سازمان صداوسیما به لندن رفتم

انتشار پوستر فیلم کوتاه «سال ثانیه»

اسماعیل فلاح خبرنگار سابق صداوسیما: درآمدم در لندن اصلاً خوب نیست!

آثول فوگارد، نویسنده و کارگردان معروف درگذشت

محمدرضا داوودنژاد: با من کار نمی کنند چون اهل دروغ، چاپلوسی و ریا نیستم!

شستشوی مغزی دختران فراری و آسیب دیده

خداحافظی تلخ ستایش با همسرش

کشف سلول‌های مغزی جدیدی که بر درمان آلزایمر تاثیر می‌گذارند

استفاده از نانوحباب در پایگاه هوایی برای تصفیه پساب حاوی ضدیخ هواپیما

محققان: حیوانات هم احساس و درک دارند، اما چقدر شبیه انسان‌ها؟

هیچ یک از اتباع افغانستان در معادن ایران کار نمی‌کنند/ افغانستانی‌ها مشاغل لوکس و پُرپول را از کارگران ایرانی گرفته‌اند

بهترین لیورپول ممکن باشیم، پی‌اس‌جی را حذف می‌کنیم

جزئیات افزایش تسهیلات مسکن

شرکت ملی گاز ایران؛ اولویت تأمین گاز داخلی است

رکوردشکنی تاریخی پتروفرهنگ در تولید و سودآوری

بخشی از کتاب/ عادت‌های اتمی

روسیه: هر کاری لازم باشد برای حل‌وفصل صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران انجام خواهیم داد

پاسخ فرمانده نزاجا به سوالی درباره ادغام مرزبانی و نیروی زمینی ارتش

گزارش صداوسیما از نشست فرماندهان پلیس راهور با حضور پزشکیان

چهار عضو شورای عالی استاندارد منصوب شدند

واکنش قاضی القضات به برخی حواشی و مسائل مطروحه در باب صدور احکام پرونده چای دبش

نجابت: طوری سفیر ایران در چین را انتخاب می‌کنند که انگار کوه موش زاییده است

پوریا شکیبایی: بعد از فوت پدر، با بی رحمی مادرم را رها و از ایران مهاجرت کردم!

علیرضا آرا مهمان برنامه «کتاب‌باز» می‌شود

پوریا شکیبایی: مشکل پلک یک معضل بزرگ ذهنی برایم شده بود!

محمدرضا داوودنژاد: در نسل جدید، بازیگری نمیبینم که هنرش میخکوبم کند

چهره ها/ عکسی از بازیگر «لیسانسه ها» و همسرش

پوریا شکیبایی: من در پشت صحنه پدر و مادرم بچگی کردم!

محمدرضا داوودنژاد: آواز دُهُل بازیگری از دور خوش است!

پشت پرده شایعه پناهندگی و مهاجرت خبرنگار صداوسیما

محمدرضا داوودنژاد: متاسفم که «پیر پسر» هنوز اکران نشده است

آثار جدید دوبله شده در روز‌های نزدیک به نوروز 1404

«دود دست دوم» خطر مرگ جنین و مادر را دو برابر می‌کند

نقش ورزش در سلامت مغز و قلب

کاهش زمان تولید در کارگاه‌های مونتاژ با الگوریتم‌های هوشمند

یک سیاره فراخورشیدی با ابرهای اسرارآمیز درک ما را از جهان‌ تغییر می‌دهد

پاک‌سازی کانال آب شهری با فناوری نانوحباب

عبدالرضا هلالی: ماشین زیاد دارم، پورشه هم هدیه گرفته‌ام/ ویدئو

80 درصد شرکت ها که ارز خود را باز نمی گردانند دولتی هستند

وقوع پدیده مه‌گرفتگی تا پایان هفته در خوزستان