پیام خوزستان

آخرين مطالب

خانواده شهدای ترور کشور: حمایت پارلمان ایتالیا از تروریست‌های قاتل شرم‌آور است سیاسی

خانواده شهدای ترور کشور: حمایت پارلمان ایتالیا از تروریست‌های قاتل شرم‌آور است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - هابیلیان/ به‌ دنبال حمایت پارلمان ایتالیا از یک گروه تروریستی ضدایرانی و اعطای جایزه به یکی از اعضای آن، خانواده شهدای ترور کشور با صدور نامه سرگشاده‌ای خطاب به پارلمان ایتالیا و مقامات این کشور به اقدام مذکور اعتراض کردند.
متن این نامه به شرح ذیل است:
بازار
خبر تقدیم جایزه موسوم به زنان شجاع سال 2025 توسط پارلمان ایتالیا به یک عضو گروه تروریستی منافقین (مجاهدین خلق)، برای بسیاری از مردم ایران به‌ویژه خانواده‌های 23000 قربانی ترور در ایران بسیار دردناک بود.
این جایزه توسط نایب رئیس پارلمان ایتالیا به عضو یک گروه پوششی منافقین موسوم به انجمن جوانان ایرانی در ایتالیا شد. دریافت‌کننده جایزه در سخنرانی خودش، رسما به عضویت و تعهد سیاسی خود و خانواده‌اش به منافقین اذعان کرد و از فعالیت‌های هسته های تروریستی و مخرب منافقین موسوم به کانون‌های شورشی که وظیفه آن‌ها تخریب و پرتاب بمب‌های دستی به اماکن دولتی و مذهبی در ایران است حمایت و از سرکرده این گروه تروریستی و تکرار اظهارات نفرت‌پراکنانه او پشتیبانی نمود. این نخستین حمایت مقامات ایتالیایی از یک انجمن پوششی وابسته به گروه تروریستی منافقین نیست. در اواخر سال 2022 نیز استانداری استان پی مونته ایتالیا جایزه سالانه حقوق بشر خود را به یکی از اعضای این انجمن اهدا کرد!
منافقین یک گروه تروریستی است که در طول بیش از 5 دهه از فعالیت خود تعداد زیادی از شهروندان ایرانی را با روش‌های مختلف تروریستی از جمله عملیات انتحاری، بمب‌گذاری، پرتاب خمپاره، ربایش و شکنجه و ترورهای هدفمند و کور، قتل عام کرده است. هزاران نفر از 23000 قربانی ترور در ایران توسط این گروه به شهادت رسیده‌اند. ترور شهروندان آمریکایی و عراقی و مزدوری برای صدام حسین از دهه 80 میلادی تا زمان سرنگونی وی بخش دیگری از پرونده منزجرکننده این گروه بدنام است. تاریخ این گروه چنان سیاه است که نام این گروه برای سال‌ها در فهرست گروه‌های تروریستی ایالات متحده آمریکا، کانادا، انگلستان، و اتحادیه اروپا قرار داشت. هرچند که به دلیل رفتارهای سیاسی قابل تأسف این کشورها، در نهایت این گروه از این فهرست‌ها خارج شد اما مردم ایران و خانواده‌های قربانیان ترور نمی‌توانند بمب‌گذاری‌ها و ترورها و قتل‌های این گروه را فراموش کنند.
پارلمان ایتالیا به‌جای آن‌که نماینده مردم کشور خود باشد و از حقوق آنان دفاع کند، متأسفانه با اتخاذ رویه‌های غیرعادلانه و ضد حقوق بشری، از یک گروه تروریستی بدنام و اعضای آن پشتیبانی و به آنان جایزه می‌دهد. این رویه‌ها منحصر به این موضوع نبوده و متأسفانه حمایت‌های مستمر برخی از اعضای پارلمان و مقامات ایتالیا از منافقین به امری روزمره تبدیل شده است.
بسیار بعید است که مردم ایتالیا و رأی‌دهندگانی که به این نمایندگان رأی داده‌اند موافق این رفتارهای مشمئزکننده باشند؛ رفتارهایی که یا ناشی از جهل و بی‌اطلاعی و یا ناشی از بی‌اخلاقی است.
خانواده قربانیان ترور ایران از پارلمان ایتالیا و نمایندگان آن می‌خواهد تا با اتخاذ رویکردهای منطقی و عادلانه و حقوق بشری، حمایت خود را از این گروه تروریستی و اعضای آن متوقف و تلاش خود را صرف خدمت به شهروندان خود کنند.
بنیاد هابیلیان
(خانواده شهدای ترور کشور)
21اسفند1403

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1062184/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستانک/ هدیه ای برای سال نو

چاپ هشتم «هزار سال شعر فارسی»، مناسب کودکان و نوجوانان منتشر شد

هیچ سروده‌ای در دیوان نظامی جز زبان پارسی نیست

8 نفر در پرونده کرسنت محکوم شدند

قالیباف: یک میلیارد دلار برای صنعت هسته‌ای در برنامه هفتم پیش‌بینی شده است

مشاور و دستیار رهبر انقلاب با خانواده شهیدان عبداللهی دیدار کرد

روایت قائم‌پناه از واکنش پزشکیان به توهین‌ها: هرکس آزاد است هر حرفی به من بزند، ثبت شکایت نکنید

نگاهداری: مذاکره با آمریکا عواید اقتصادی زیادی به همراه ندارد

پاسخ سفارت ایران به شایعه لغو روادید اتباع کویت

پیام فرمانده نیروی دریایی ارتش به دشمن: ما منزوی نخواهیم شد

روایت خانعلی زاده از فرستنده نامه ترامپ به ایران

چرا رضا کیانیان جرئت نکرد از کتابش درباره ناصرملک مطیعی رونمایی کند؟

ستایش اسمشو عوض کرد!

بعد 150 سال یه خواستگار اومد!

بررسی قصه زندگی 2 طلبه در تلویزیون و شبکه خانگی

چه خبر از آزاده صمدی و پدرام شریفی؟

تراشه جدید بدون سیلیکون چین، «اینتل» را مغلوب کرد

هشدار زودهنگام ابتلا به آلزایمر در چشم نمایان شد

جراحی دندان برای احیای بینایی فراگیر می‌شود

این سوسک رباتیک کاری را انجام می‌دهد که انسان قادر به انجام آن نیست

بهینه‌سازی انواع ساختارهای هندسی گرافن‌اکسید و آب

حفاری در دل جهنم زمین برای رسیدن به انرژی پاک!

مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان معرفی شد؛ بازگشت حسین فرکی به اهواز

پلمب دندانسازی غیرمجاز در دزفول

تصادف 2 خودروی پژو در شوش 7 مصدوم داشت

رجزخوانی پیروز قربانی: باید به فجر سپاسی احترام بگذارید

آغاز بلیت فروشی دیدار پرسپولیس و ملوان

اسبقیان: سرپرست‌های فدراسیون‌ها حق شرکت در انتخابات را ندارند

طعنه عربستانی‌ها به بیرانوند

استقلال و پرسپولیس به خاطر دربی 260 میلیون جریمه شدند

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

افزایش عرضه حبوبات در بازار برای تنظیم قیمت‌ها

پورمحمدی: یارانه این ماه زودتر از موعد پرداخت می‌شود

بخشی از کتاب/ دنیایی از استعداد برای زندگی محدود

انتشار چند کتاب تاریخی

اظهارات وزیر کار درخصوص سوال از وی در مجلس: کاملا سیاسی بود

پایان آخرین جلسه مجلس در سال 1403؛ زمان جلسه بعدی اعلام شد

واکنش رئیس مجلس به اصرار رسایی برای تذکر خارج از دستور در مورد توزیع خبرنامه

کل کل مسئولان بر سر قانون حجاب/ سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: اجرا می‌شود؛ معاون پزشکیان: رئیس جمهور نمی‌تواند اجرا کند

قالیباف: هیات عالی نظارت اختیار قانون‌گذاری ندارد

واکنش معاون پزشکیان به هتاکی اخیر برخی جریان‌های سیاسی به رئیس جمهور

درخواست نمایندگان از دولت: تعامل خود را در راستای حل مسائل مردم با نمایندگان بیشتر کنید

واکنش وزیر خارجه به توئیت نمایندگی ایران در نیویورک درباره مذاکره با آمریکا

4 سوال از وزرای کشاورزی و کار اعلام وصول شد

پاسخ سخنگوی دولت به سوالی درخصوص معرفی وزیر اقتصاد

ورژنی عجیب از علی ضیا که هرگز آن‌را ندیده‌اید!

کارگردان «دختران کوچه غم»: بازیچه شدیم، پروانه ساخت دادند اما نظرشان تغییر کرد!

نمایش خانگی به روزمرگی افتاد؟!

طفره رفتن رئیس صداوسیما از پاسخ به حواشی کارگردان «تاسیان»

روایت رضا کیانیان از آخرین باری که به یک نهاد امنیتی فراخوانده شد