پیام خوزستان

آخرين مطالب

استرس پایه بیماری‌های سرطانی است گفتگو

استرس پایه بیماری‌های سرطانی است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - - سیده مژگان میرحبیبی شنبه شب در جشن میلاد امام حسن مجتبی(ع) در بیمارستان خیریه سرطانی دزفول بیان کرد: انجمن خیریه امام حسن مجتبی(ع) دزفول یکی از اعضای این شبکه بزرگ کشوری است.
وی افزود: برخی خیریه‌های کشور ابرخیریه هستند و با دارابودن تجهیزات بسیار، علاوه بر ارائه خدمات درمانی، دارویی و معیشتی، خدمات بیمارستانی، رادیوتراپی، شیمی درمانی و پت اسکن نیز ارائه می‌کنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این عضو هیات مدیره شبکه ملی سرطان کشور گفت: تا 2 سال پیش فقط پنج دستگاه پت اسکن در ایران وجود داشت که یکی از آنها در بیمارستان امام حسن(ع) دزفول فعال بود.
وی ادامه داد: عوامل بیماری‌زای سرطان بسیار زیاد است علاوه بر تمام موارد، آب و هوا نیز بسیار اهمیت دارد؛ آلودگی‌های هوای طولانی و زیادی در شهرهایی مانند مشهد، تبریز، اصفهان و تهران وجود دارد که زمینه بیماری است.
میرحبیبی با بیان اینکه عامل استرس و فشار، پایه بیماری سرطان شده است، تاکید کرد: بدن برای سالم ماندن مدام چند هورمون مانند اکسی توسین و دوپامین ترشح می‌کند اما یک استرس کافی است که کورتیزول که یک سم برای بدن است را ترشح کند و همه این هورمون‌های سازنده را بسوزاند.
وی با بیان اینکه ترشح این سم در بدن از آلودگی، آزبست و رادون نیز بدتر است، افزود: دنیای ماشینی امروز دنیای استرس زا است و باید با عوامل اجتماعی، مراقبت جسمی، معنوی، غذای سالم، برقراری ارتباط اجتماعی با دیگران، محبت و مهربانی آن را دفع کنیم.
این عضو هیات مدیره شبکه ملی سرطان کشور با بیان اینکه عامل معنوی عوامل استرس زا را پوشش می‌دهد، تصریح کرد: هر توده یک سانتی‌متری، 2 یا سه میلیارد مواد مانند الکترون دارد که جهش یافته و به اطراف منتشر می شود.
وی به وجود حدود 200 سرطان در کشور اشاره کرد و افزود: بانوان باید مدام چکاپ کنند، از 35 سالگی برای انجام ماموگرافی و سونوگرافی اقدام و درمان را دنبال کنند زیرا بیماری در مراحل اول قابل درمان است.
میرحبیبی ضمن قدردانی از کمک خیرین به بیماران مبتلا به سرطان گفت: این نشان می‌دهد مسئله اجتماعی ما نیز بسیار سنگین است و همه مسوول هستیم.
وی ادامه داد: مسئولیت اجتماعی در دزفول به خوبی انجام شده و ساخت ساختمان، بیمارستان و ارائه خدمات بسیار به بیماران به همت خیرین دزفول باعث جان بخشیدن به بیماران شده که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است وجای شکر بسیار دارد.
عضو هیات مدیره شبکه ملی سرطان کشور با اشاره به مشکلات زیاد بیماران مبتلا به سرطان گفت: یک پاسخ خوب و روی خوش به بیماران مبتلا به سرطان آنها را به زندگی امیدوار می کند و نشاندن یک لبخند از صدها صدقه بالاتر است.
خدمات درمانی رایگان بیمارستان خیریه سرطانی امام حسن مجتبی دزفول به بیماران 82 شهر
رییس بیمارستان خیریه سرطانی امام حسن مجتبی (ع) نیز با بیان اینکه این بیمارستان به بیماران 82 شهر کشور خدمات درمانی رایگان ارائه می‌کند، گفت: این بیمارستان روزانه به 400 بیمار از ویزیت گرفته تا بستری خدمات رایگان ارائه می‌کند.
محمدرضا اسماعیل چگنی افزود: هزینه تامین دارو برای بیماران مبتلا به سرطان بسیار زیاد است و برخی بیماران برای چند هفته حدود یک میلیارد ریال بابت هزینه دارو پرداخت می‌کنند که نیاز است خیرین برای تامین داروی بیماران نیز ورود کنند.
وی با بیان اینکه یکی از خیرین تاکنون بیش از 2هزار و 500 میلیارد ریال به بیماران مبتلا به سرطان اهدا کرده است، افزود: امسال بیش از 450 سبد غذایی شامل برنج، گوشت، مرغ، حبوبات با قیمت هر بسته 40 میلیون ریال به خانواده بیماران اهدا شده است.
رییس بیمارستان خیریه سرطانی دزفول تصریح کرد: اقدامات لازم در خصوص پیشگیری از سرطان از حدود هشت ماه پیش در ادارات دزفول با انجام ماموگرافی و سونوگرافی برای بانوان و آزمایشات پروستات برای مردان آغاز شده و درمان 40 یا 50 درصد افراد هدف آغاز شده است.
وی افزود: حدود هفت تا 9 میلیارد ریال برای انجام هر مرحله شیمی درمانی هزینه می‌شود که اگر با آزمایشات ساده اول متوجه بیماری شویم، هزینه‌ها بسیار کمتر می‌شود.
منبع: ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1064398/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

احداث خط برق 132 کیلوولتی باغملک_صیدون

جنگ روانی به اسم نامه‌نگاری

37 هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور خوزستان تحصیل می‌کنند

چالش‌های 3 گانه معادن

حمیدی: لزوم عزم جدی برای ارایه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی / عملکرد تمامی دستگاه‌های خدمت‌رسان رصد می شود

خوزستان پیشران اقتصاد کشور با تکیه بر نیروهای داخلی است

نشست مدیران رشته‌های تخصصی حوزه‌ علمیه استان برگزار شد

آزادی 45 زندانی جرائم غیرعمد کرمان در شب میلاد امام حسن

کشته شدن 90 نظامی پاکستانی در حمله «نوشکی»

واکنش ولایتی به حملات نظامی آمریکا و انگلیس به یمن

سال آینده همه اختیارات در حوزه عمرانی به استان‌ها تفویض می‌شود

مشکل تأمین سوخت شناورهای صیادی کوچک استان خوزستان توسط نماینده ماهشهر حل شد

واکنش بازیکن استقلال خوزستان به سفر عجیب بیفوما به اصفهان

تصاویر/ نخستین یادواره شهدای کارمند حوزه مقاومت بسیج ادارات کل شهید رجایی در مشهد

سینمای مقاومت در بغداد

احداث خط 132 کیلوولت باغملک ‏‏‏- صیدون از پروژه‌های حیاتی ابلاغی وزارت نیرو‏

مشارکت 7 میلیاردی مردم خراسان شمالی در جشن گلریزان

جشنواره استانی «اشک انار» در ساری برگزار شد

البرز| بانوان زندانی جرائم غیرعمد در اولویت آزادی هستند

افتتاح هزار میلیارد تومان پروژه زیست‌محیطی و حمل‌ونقل در اهواز

جشن گلریزان در کرمان برگزار شد

استاندار خوزستان: آیین"گرگیعان" فرصتی برای تقویت روحیه همدلی و همبستگی است

خوزستان می‌تواند به عنوان پیشران اقتصاد کشور عمل کند

هافبک برزیلی استقلال ساویو روبرتو علیه سرمربی سابق

شهادت 7 امدادگر در حمله اسرائیل به شمال غزه

بررسی انواع میلگرد و ویژگی های هر نوع در ساخت و ساز

3 راهپیمایی مجزا در روز قدس در سطح شهرستان ورامین برگزار می شود

احتمال وقوع بارش‌های پراکنده در خوزستان

موالی زاده: خوزستان پیشران اقتصاد کشور با تکیه بر نیروهای داخلی است

تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی + عکس

بوژوویچ شناخت کافی از تیم نداشت ولی توانست نتایج خوبی بگیرد

خط برق 132 کیلوولت باغملک ‏‏‏- صیدون احداث شد

ادامه اکران های بین المللی «ببعی قهرمان»

اکران آنلاین «سایه‌های روشن» در نوروز 1404

مهاجرت یک بازیگر دیگر آمریکایی

«ترومای آقای ایکس» روی صحنه می‌رود

جناب خان بجای یک جلسه ،15 جلسه مشاوره تراپی رو رایگان اومد!

ستایش مقام شهید باکری توسط فراستی: بدون همت‌ها و باکری‌ها، ما نبودیم

خاطره سینا مهراد از همبازی شدن با شادمهر عقیلی

چهره جدید بهنوش بختیاری در سریال منوچهر هادی

آن هاتاوی، پنه‌لوپه «اودیسه» نولان است

شبکه افق تا لحظه تحویل سال ویژه‌برنامه دارد

جنجالی‌ترین‌ و سخت ترین لحظات صداوسیما در سال 1403

نانوذرات مغناطیسی برای درمان دقیق سرطان با موفقیت آزمایش شد

نشانه‌های حیات در مریخ پیدا شد / کشف شگفت‌انگیز ناسا

مأموریت «کرو-10» به ایستگاه فضایی رسید؛ فضانوردان استارلاینر به زمین بازمی‌گردند

کاهش کیفیت خواب در مبتلایان به بیماری «لیکن پلانوپیلاریس»

تداوم خدمت‌رسانی بیمه دی در نوروز 1404

رافائل: تیم ملی هندبال قدم به قدم بهتر‌ می‌شود

تکرار اقدام مجرمانه امیر علی‌اکبری