پیام خوزستان

آخرين مطالب

اهدای 300 بسته معیشتی به زندانیان خوزستان اجتماعی

اهدای 300 بسته معیشتی به زندانیان خوزستان
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - باهدف حمایت از خانواده‌های زندانیان، به مناسبت ماه مبارک رمضان و عید نوروز و همزمان با خجسته میلاد امام حسن مجتبی (ع)، 300 بسته معیشتی گروه هدف در خوزستان اهدا شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، دادستان مرکز استان در مراسم اهدای 300 بسته معیشتی به خانواده زندانیان، ضمن تاکید بر جایگاه والای این استان در ایثار و مقاومت، از مسئولین و خیرین خواست با استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی، در یاری‌رسانی به افراد نیازمند استان و خانواده‌های زندانیان فعال‌تر عمل کنند.
امیر خلفیان در این مراسم که با همکاری شرکت نورد و لوله اهواز، خیرین و انجمن حمایت از زندانیان برگزار شد، با اشاره به ماه مبارک رمضان و تقارن آن با آغاز سال نو، این قبیل اقدامات را نشان‌دهنده روحیه همدلی و مهربانی مردم ایران و به ویژه استان خوزستان و فرصتی برای احیای زندگی و کمک به بازگشت امید به خانواده‌های زندانیان عنوان کرد.
وی افزود: ماه رمضان، ماه تطهیر جان و فرصتی برای بازگشت و مهربانی است. خداوند در این ماه بستر‌هایی برای رحمت و ایثار فراهم کرده و امروز ما نیز به سهم خود می‌توانیم در زندگی دیگران تغییری ایجاد کنیم. احادیث و روایاتی مانند فرمایش پیامبر اکرم (ص) که "هر کس گره‌ای از کار مومنی بگشاید، خداوند نیز در قیامت گره‌ای از کار او خواهد گشود"، بر اهمیت این موضوع تاکید دارند.
خلفیان ادامه داد: دستگاه قضایی علاوه بر اجرای عدالت، مسئولیت حمایت و اصلاح افرادی که به دلیل مشکلات قضایی و اقتصادی دچار سختی شده‌اند را نیز بر عهده دارد و در این راستا، تلاش شده است تا با همکاری خیرین و نهاد‌های حمایتی، زمینه‌های مساعد برای یاری‌رسانی به خانواده‌های زندانیان فراهم شود.
روحیه ایثار مردم خوزستان، سرمایه‌ای بی‌بدیل
دادستان خوزستان در ادامه، با تجلیل از جایگاه تاریخی استان خوزستان، ایثار و مقاومت مردمان این خطه در دوران دفاع مقدس و روز‌های بحرانی را الگویی برای کشور دانست و تاکید کرد: هر کمکی که به مردم این استان ارائه شود، نه از باب منت، بلکه از باب سهمی است که این مردم با ایثار و فداکاری خود در سالیان گذشته از مشکلات کشور پرداخت کرده‌اند.
خلفیان همچنین با انتقاد نسبت به برخی اظهارنظر‌ها در خصوص صرف منابع مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در خوزستان، گفت: هیچ کس نمی‌تواند بر مردم استان منتی بگذارد. اگر مشکلات مدیریتی یا ناترازی وجود دارد، این مربوط به سیاست‌گذاری‌ها و عملکرد مدیران است، نه مردم؛ مردم خوزستان همیشه اهل بخشش و یاری بوده‌اند و امروز ما وظیفه داریم که خدمت‌گزار آنان باشیم.
عملکرد چشمگیر انجمن حمایت از زندانیان اهواز در سال 1403
وی در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد قابل‌توجه انجمن حمایت از زندانیان اهواز اشاره کرد و اظهار داشت: عملکرد این انجمن نسبت به سال‌های گذشته، رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است. در سال1403، مجموع کمک‌های انجمن به خانواده‌های زندانیان بالغ بر 210 میلیارد ریال بوده است که بخشی از این منابع از طریق کمک‌های اشخاص حقیقی (76 میلیارد و 800 میلیون ریال)، بخشی از کمک‌های اشخاص حقوقی مانند شرکت نورد و لوله اهواز (57 میلیارد ریال) و بخشی نیز از درآمد‌های خود انجمن (76 میلیارد ریال) تامین شده است.
دادستان مرکز خوزستان، از تلاش‌های شبانه‌روزی مسئولین انجمن، قدردانی کرد و این سطح از حمایت‌ها را زمینه‌ساز بهبود زندگی خانواده‌های زندانیان و آزادی زندانیان با جرائم مالی و غیرعمد دانست.
خلفیان اظهار امیدواری کرد که این روند در سال آینده نیز ادامه داشته باشد و گسترده‌تر شود.
دعوت به همدلی بیشتر
وی از تمامی نهاد‌های حمایتی، خیرین و سازمان‌های مردم‌نهاد خواست که همچنان در مسیر یاری‌رسانی به افراد نیازمند و باز کردن گره‌های زندگی آنها نقش‌آفرینی کرده و این فرصت‌های معنوی را غنیمت بشمارند.
دادستان مرکز خوزستان خاطر نشان کرد: این قبیل اعمال نیکو، علاوه بر برکت بخشیدن به زندگی خیرین، مشمول رحمت واسعه الهی خواهد بود.
گفتنی است این مراسم با همت و مشارکت شرکت نورد و لوله اهواز و سایر خیرین برگزار شد و نمونه‌ای از روحیه ایثار و مسئولیت‌پذیری اجتماعی مردم خوزستان را به نمایش گذاشت. همچنین بخش دیگری از کمک‌های جمع‌آوری شده در این برنامه، به منظور پرداخت بدهی و آزادی زندانیان جرائم غیرعمد مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1065438/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویر/ نشست بانوان حامی جبهه مقاومت مازندران با نماینده ولی فقیه در استان

محدودیت های ترافیکی چهارشنبه آخر سال اعلام شد

اوقات شرعی آبادان و خرمشهر 28 اسفند ماه 1403 + دعای روز هفدهم رمضان

اوقات شرعی اهواز 28 اسفند ماه 1403 + دعای روز هفدهم رمضان

جام رمضان گچین؛ یادواره‌ای به نام شهدا، به کام ورزشکاران+عکس

آیت الله محمدی لائینی: بانوان مازندرانی در کمک به جبهه مقاومت سنگ تمام گذاشتند

واکنش گودرزی به شایعات انتقال به پرسپولیس

علی علیپور به دنبال تیک جدید این‌بار با تیم ملی

شجاعیان: سال‌هاست استقلال در داربی پیروز نمی‌شود چون...!

پیغام صد میلیاردی مدیر پرسپولیس درباره عبدالکریم

کشف فرار مالیاتی 11 میلیارد تومانی از یک طلافروش در خوزستان

آزادی یک زندانی مالی در سایه همدلی رسانه های شیراز / حرکت بی نظیر خبرنگاران و عکاسان خبری استان فارس برای نخستین بار

توزیع 250 بسته معیشتی در بین نیازمندان کلیجانرستاق ساری

فعالیت یک سامانه بارشی جدید در خوزستان

رسانه عبری: اسناد ثابت می‌کند محو اسرائیل امکان پذیر است

مهمترین عامل ناکامی‌های استقلال از زبان هافبک سابق این تیم!

فودن: با این سناریو فصل ضعیف سیتی جبران می‌شود

خلاصه بازی آاس رم 1 - کالیاری 0

شعرخوانی زیبای باران نیکراه

شعری از امیر معزی

سخنان شنیدنی امیرحسین ماحوزی

داستانک/یک کلمه سه حرفیه که ازهمه چیز برتر است!

همیشه دلم را برای دلت تنها نگه می‌دارم!

دل‌نوشته دختر شهید رئیسی، از آخرین سال تحویل پدرش

نادری: یمن را باید گورستان امپراتوری‌ها نامید

کاخ سفید: پیام ما به ایران این است که هشدارهای ترامپ را جدی بگیرید

انگلیس با تکرار ادعاهای سیاسی: ایران باید مسیر دیپلماسی و تنش‌زدایی را انتخاب کند

پزشکیان: دانشگاه و اساتید برای کمک به حل مشکلات به میدان بیایند

واکنش سعید حجاریان به رفع حصر مهدی کروبی

روایت ظریف درباره ماجرای کنار گذاشتن از دولت

تأکید ولایتی و سفیر چین بر گسترش روابط راهبردی دوجانبه

صدای آمریکا خفه شد

توضیحات قالیباف در خصوص طرح کالابرگ/ رئیس مجلس: استیضاح همتی اقتصادی بود

نویسندگان خوزستانی و آثار آن‌ها به عموم مردم معرفی شوند

قیمت طلای 18 عیار امروز 27 اسفند 1403

آمریکا مجسمه آزادی را به فرانسه پس بدهد

عصبانیت صهیونیست‌ها از پافشاری مقاومت بر شروط مذاکرات

لیگ یک: بدشانسی محض اشکش و شاگردانش

مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان: معبد تاریخی چغازنبیل از مکان‌های جذاب برای برگزاری جشنواره و کنسرت‌ است

رسانه های گلستان در محفل قرآنی، روایت مقاومت و حقیقت

اعلام محدودیت‌ ترافیکی چهارشنبه سوری در اهواز

راه‌اندازی موزه دفاع مقدس و مقاومت در بوشهرتسریع شود

رهایی 385 نفر از زندان‌های خوزستان/485 نفر منتظر کمک های مردمی

پاسخ کاخ سفید به درخواست استرداد مجسمه آزادی به فرانسه

پلیس فتای خوزستان نسبت به خرید و فروش مواد محترقه در فضای مجازی هشدار داد

لیگ دسته اول فوتبال| همه مدعیان متوقف شدند؛ سایپا شکست خورد

مزایای رزرو زودهنگام بلیط قطار مشهد اهواز چیست؟

مراسم «به طعم مقاومت» در شیراز

کاخ سفید به درخواست بازگرداندن مجسمه آزادی پاسخ منفی داد

گلایه افشین پیروانی بابت آماده نشدن ورزشگاه آزادی باعث احضار ش به کمیته اخلاقی شد!