پیام خوزستان

آخرين مطالب

آمادگی کامل راهداری خوزستان برای سفرهای نوروزی شهرستان ها

آمادگی کامل راهداری خوزستان برای سفرهای نوروزی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان از اجرای گسترده طرح‌های بهسازی، ایمن‌سازی و واکنش سریع در محورهای استان برای سفرهای نوروزی خبر داد و گفت: باید با بررسی مدل‌های کوتاه مدت هواشناسی، آمادگی لازم برای مقابله با بحران‌های احتمالی توسط گشت‌ها و نیروهای راهداری در طول ایام نوروز وجود داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، محمد جولانژاد امروز _دوشنبه بیست‌وهفتم اسفند_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: باوجود محدودیت‌های منابع مالی و نیروی انسانی، سال جاری با اقدامات مؤثر توانستیم عملکرد قابل قبولی داشته باشیم.
وی با اشاره به طرح راهداری زمستانه، افزود: با توجه به بارش‌هایی که در سطح استان به ویژه در نیمه شمالی که به صورت برف بود، با تلاش نیروها و گشت‌های راهداری انسداد محورهای شریانی اصلی و فرعی گزارش نشد که قابل تقدیر است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان ادامه داد: در هر برهه زمانی، تعطیلات و مناسبت‌ها حوزه‌های حمل‌ونقل و راهداری به شدت درگیر هستند و در ایام نوروز نیز در صدر این مناسبت‌ها قرار دارد.
جولانژاد با اشاره به تدابیر اندیشیده شده برای طرح نوروزی راهداری خاطرنشان کرد: در امتداد اقدامات صورت گرفته طی سال، به منظور ایمن تر شدن محورهای مواصلاتی استان اجرای پروژه‌های بهسازی و روکش آسفالت، خط کشی، نصب علائم و ایجاد روشنایی در محورهای از جمله اقدامات مهم برای نوروز پیش‌رو است که در حال حاضر این پروژه‌ها فعال و باید پیش از آغاز سفرهای نوروزی این اقدامات به سرانجام برسند.
وی با اشاره به آشکارسازی نقاط پر حادثه در طول محورهای استان تاکید کرد: اقدامات مستمر راهداری در حوزه‌های نگهداری راه‌ها، ایجاد روشنایی، شست‌شوی تابلوها و سایر موارد تأثیر قابل توجهی در کاهش تصادفات دارد که این این اقدامات در طول سال برنامه‌ریزی و اجرا شده‌اند و روند اجرای آن‌ها ادامه دارد.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان خاطرنشان کرد: علاوه بر فعالیت‌های جاری، طرح واکنش سریع راهداری مانند چاله پرکنی، تسطیح حاشیه راه‌ها، جمع‌آوری و اصلاح گاردریل های آسیب دیده، شست‌وشوی علائم، منظرآرایی، حضور پررنگ گشت‌ها در محورهای مواصلاتی در روزهای نوروز بسیار مورد تأکید است.
جولانژاد اضافه کرد: رؤسای اداره در شهرستان باید آگاهی و اطلاعات خود را در زمینه مسائل مرتبط با راهداری و حمل‌ونقل بالا برده است و به بهترین شکل ممکن، مسائل و منابع را مدیریت کنند تا بیشترین اثر بخشی را در هردو حوزه داشته باشیم.
وی با اشاره به اهمیت ایمنی در ساخت راه‌ها گفت: نکات ایمنی نادیده گرفته شده و پیوست‌های ایمنی قربانی افزایش طول مسیر شده‌اند؛ بریدگی‌های ناایمن نیز یکی از عوامل مهم تصادفات پس از واژگونی به دلیل خستگی رانندگان است که باید با جدیت اصلاح شوند.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان اظهار کرد: باید با بررسی مدل‌های کوتاه مدت هواشناسی، آمادگی لازم برای مقابله با بحران‌های احتمالی توسط گشت‌ها و نیروهای راهداری در طول ایام نوروز وجود داشته باشد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با تأکید بر لزوم در نظر گرفتن پیوست رسانه‌ای برای تمام پروژه‌های راهداری گفت: در سالی که گذشت 175 کیلومتر راه روستایی احداث کردیم به این معنی که به طور میانگین در هر شهرستان شش کیلومتر احداث شد، اما با انعکاس حداقلی در سطح شهرستان‌ها روبه‌رو شد که این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.
جولانژاد با بیان اینکه پیش‌فروش بلیط به بهترین شکل ممکن در حال انجام است، گفت: سه موج رفت و سه موج بازگشت در ایام نوروز پیش‌بینی می‌شود و برای مدیریت این ترددها، نظارت بر پایانه‌های مسافری، پیش‌فروش بلیت، برپایی میز ارتباط مردمی، نصب بنرهای اطلاع‌رسانی و معرفی سامانه 141 برای ثبت شکایات در دستور کار قرار دارد.
وی تأکید کرد: اجرای پویش نه به تصادف و شش دونگ برانیم در سطح محورهای استان و با هدف کاهش تصادفات جاده‌ای مورد توجه ادارات راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان‌ها قرار گیرد.
کد خبر 850027

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1065524/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستانک/اسب و خاک

ناگفته‌های روحانی از میانجی‌گری مکرون و ماجرای درخواست‌های ترامپ برای ملاقات

نیروی هوایی ارتش «شبح 3» را رونمایی کرد

ادعاهای وزیر خارجه آمریکا درباره ایران

گروه‌های مقاومت فلسطین: آمریکا شریک جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است

اینفوگرافیک| سال عجیب 1403 / قسمت دوم

اندیشه مقاومت قابل حذف نیست

نمایش نفیس‌ترین قرآن‌های خطی در باغ موزه اکبریه بیرجند

توقف بالانشینان در لیگ دسته اول؛ شهرداری آستارا باز هم شکست خورد

موزه دفاع مقدس معرف نقش مهم و تاریخی مردم بوشهر در دفاع از کشور است

توزیع هزار و 400 بسته معیشتی در بین عزتمندان شهرستان اردل

«از چغامیش تا جندی شاپور» دزفول، شهری که باید بیشتر دیده شود

تالاب شادگان؛ بهشت گمشده‌ای در دل خوزستان

آلودگی هوا در 9 شهرخوزستان؛ اهواز، هندیجان و هویزه در وضعیت قرمز

نمی فهمی چقدر سخته برای خوشبخت شدن منتظر مرگ یکی دیگه باشی

افزایش خطر سرطان در نوزادان با «نقص مادرزادی قلب»

پیش بینی کاهش 50 درصدی سفرهای نوروزی

پشت پرده جدایی اقتصاددان محبوب از پزشکیان

ضرورت پیگیری فوری کنترل آتش‌سوزی تالاب هورالعظیم

امنیت پایدار، زیربنای جهش تولید در استان است

تخصیص طرح برای 23 هزار متقاضی خوزستانی نهضت ملی مسکن

رفع تصرف 600 متر مربع اراضی ملی در مسجدسلیمان

کاهش حوادث رانندگی با اجرای پویش نه به تصادف

ناراحتی مسی: می‌خواستم جلوی برزیل بازی کنم!

پایان 25 سال همکاری با نایکی؛ توپ‌های پوما در لیگ برتر!

الاتحاد: امارات آماده چالش بزرگ برابر ایران

چرا سود سهام عدالت برای برخی کمتر واریز شد؟

رعایت عدالت در طرح‌های رفع ناترازی ضروری است

تقدیر را باور نکن!

ایکائو اعتراض ایران درباره هواپیمای اوکراینی را رد کرد

جزئیاتی از آخرین جلسه هیئت عالی نظارت مجمع؛ از لایحه کاهش ساعت کاری اداری تا پالرمو و CFT

وزیر خارجه عراق: نتیجه نهایی 7 اکتبر یا به مذاکره ایران و آمریکا منجر می‌شود یا به ادامه جنگ

افرادی که راه‌حلی برای ناترازی‌ها دارند به میدان بیایند

اعلام محدودیت های ترافیکی شب چهارشنبه آخر سال در شهر اهواز

هشدار مدیران قضایی خوزستان نسبت به جرایم مرتبط با چهارشنبه‌سوری

جدول قطعی برق اهواز امروز 28 اسفند 1403

چهره ها/ عکس متفاوت بهتاش سریال پایتخت در تورنتو

ارمغان 2 ستاره جوان برای سحابی پروانه‌ای

پیامدهای مثبت و منفی افزایش دستمزد کارگران

مشکل کاهش شدت نور نقاط کوانتومی حل شد

اعلام محدودیت‌های ترافیکی شب چهارشنبه آخر سال در اهواز

درخشش خوزستانی‌ها در المپیک دانش‌آموزی کشور

اصلاح 17 نقطه پرحادثه در جاده‌های خوزستان

هشدار دادستان به اخلالگران چهارشنبه سوری در دزفول

افزایش 45 درصدی مزد، مشکل بیکاری ارادی را حل می کند؟

هشدار ایران به آمریکا؛ نماینده کشورمان به شورای امنیت نامه نوشت

شکست مخفیانه تیم ملی در ورزشگاه آزادی

حاجی دلیگانی: 45 درصد افزایش حقوق فقط اسمش دهان پرکن است

بهره مندی بیش از 7هزار و800 هم وطن از خدمات نوروزی هلال‌احمر خوزستان

هشدار برای خرید و فروش مواد محترقه در فضای مجازی