پیام خوزستان

آخرين مطالب

پیش بینی کارشناسی درباره نرخ دلار در آینده سیاسی

پیش بینی کارشناسی درباره نرخ دلار در آینده
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / یک کارشناس اقتصادی درباره پیش بینی نرخ دلار در سال آینده توضیح داد که مهمترین عامل در پیشگیری از جهش های ارزی انضباط بخشی به رفتار مالی دولت و همچنین جلوگیری از فعالیت‌های سفته بازانه است که می تواند در این بخش موثر باشد.
حسن حسن خانی با بیان اینکه افزایش قیمت دلار از چند وجه قابل بررسی است، گفت: یکی از دلایل افزایش نرخ دلار در روزهای اخیر روی کار آمدن مجدد ترامپ است؛ بنابراین درباره این افزایش نرخ ها می توان گفت که از خارج از مرزها دنبال می شود.
وی افزود: به خصوص برخی از مقامات واشنگتن هم رسماً و علنا اعلام می‌کنند که اگر من جای مردم ایران بودم یا اگر ما جای مردم ایران بودیم دارایی های خود را تبدیل به ارز خارجی یا تبدیل به دلار یا طلا می‌کردیم. بنابراین می توان آن را یک نوع توطئه و یک جنگ اقتصادی از سوی دولت جدید آمریکا تلقی کرد.
این کارشناس اقتصادی در ادامه گفت: تئوری اینکه چسباندن نرخ رسمی به نرخ غیر رسمی یا نرخ بازار آزاد می‌تواند جلوی شوک‌های ارزی را بگیرد، غلط است، وقتی نرخ رسمی ارز افزایش پیدا می کند در نرخ غیر رسمی جهشی صورت می گیرد که هیچ عاملی نمی‌تواند آن جهش را کنترل کند.
بازار
وی در پاسخ به این سوال که بازار دلار را برای سال آینده چطور پیش‌بینی می‌کنید، گفت: مهمترین عامل در پیش‌بینی نرخ غیر رسمی دلار در سال آینده میزان انضباط مالی دولت است. اگر دولت بتواند بخش ارزی و بخش ریالی بودجه خود و بودجه شرکت‌های دولتی را مشخص کند، اگر بازگشت ارز حاصل از شرکت‌های پتروشیمی که عمدتاً دولتی هستند به چرخه رسمی اقتصاد در اختیار بانک مرکزی به موقع قرار بگیرد و شرکت های دولتی به خصوص شرکت ملی نفت و توابع نفت ارز حاصل از فروش نفت را به چرخه اقتصاد رسمی برگردانند و در اختیار بانک مرکزی قرار دهند و تعلل نکنند که البته شامل حال شرکت های پتروشیمی، فولادی، سیمانی، شرکت های بزرگ دولتی و شبه دولتی نیز می‌شود، به نظر می‌رسد که دلار 100 هزار تومانی اساساً در حد یک گمانه باقی خواهد ماند.
وی در ادامه گفت:اما اگر انضباط مالی دولت و شرکت‌های دولتی رعایت نشود و استقرار کامل نظام پرداخت به ذینفع نهایی محقق نشود و ابهام در عملکرد شرکت های دولتی و زیر مجموعه دولت وجود داشته باشد چه بسا نرخ غیر رسمی دلار نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
حسن خانی اظهار کرد: مهمترین عامل در پیشگیری از جهش های ارزی انضباط بخشی به رفتار مالی دولت و همچنین جلوگیری از فعالیت‌های سفته بازانه است که هم می تواند در این بخش موثر باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1066876/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویدیو لحظه شادی مسعود پزشکیان از گل تیم ملی ایران به امارات

تیکه سنگین آذری جهرمی به قطعی برق در استادیوم آزادی در بازی تیم ملی ایران و امارات

جادوی محمد محبی در آزادی: گل تماشایی ستاره تیم ملی فوتبال ایران، امارات را تسلیم کرد

20 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی: حمایت پرشور از تیم ملی فوتبال ایران در اولین روز سال نو

شبی که زمان در ورزشگاه آزادی به هم ریخت: گل‌های تیم فوتبال ایران در دقایق عجیب

شگفتی غربی‌ها از پیروزی ایران در عملیات فتح‌المبین

پیروزی تیم ملی در شب تاریک ورزشگاه آزادی/ هزینه‌های گزاف و اعتبار ملی در ترازوی ناامیدی!

بُرد ایران در شب تاریک ورزشگاه آزادی/ هزینه‌های گزاف و اعتبار ملی در ترازوی ناامیدی!

از حضور رئیس‌جمهور در ورزشگاه آزادی بسیار خوشحال شدیم

تصاویر/ مراسم احیای شب نوزدهم در جوار یادمان شهدای گمنام موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران

رئیس جمهور در آزادی؛ مسعود پزشکیان تماشاگر ویژه دیدار فوتبال تیم ملی ایران و امارات

29 دقیقه توقف، 29 دقیقه وقت اضافه: شب پرماجرای دیدار تیم فوتبال ایران و امارات

شادی گل ملی با حضور رئیس جمهور: سردار آزمون دروازه تیم ملی امارات را گشود

انتقاد تند مهدی طارمی از وضعیت آزادی و ابراز تأسف برای مسئولان ورزش

انتقاد تند مهدی طارمی از وضعیت آزادی و ابراز تأسف برای مسئولان ورزش – آفتاب نو | اخبار ورزشی

راز انتخاب نام امام حسن (ع) از سوی خداوند/ویدیو

حمله و اتهامات تند طارمی به بازسازی ورزشگاه آزادی: این روند پول‌شویی یا پول‌خوری است | درباره دلار 100 هزاری صحبت کنم، نابودم می‌کنند!

طوفان باران و گل در ورزشگاه آزادی:تیم ملی فوتبال ایران با اقتدار امارات را شکست داد

انتقاد تند طارمی از وضعیت ورزشگاه آزادی: برای مسئولان متاسفم؛ این‌ها می‌خواهند اسم ایران را بد کنند!

پوشاندن زشتی‌ها با پرچم ایران؛ تلاش برای زیباسازی ورزشگاه آزادی

شروع سال نو با تمرین؛ پرسپولیسی‌ها در اندیشه قهرمانی

حضور ویژه رئیس‌جمهور در آزادی؛ وقتی فوتبال، اولویت اول سال نو شد

تصاویر/ مراسم تحویل سال نو در یادمان شهدای گمنام موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران

مشخصات و قیمت شاسی بلند لوکس جدید سایپا

ایتالیا 1-2 آلمان؛ حملات هوایی آن‌ها هنوز هم ترسناک است

دانمارک 1-0 پرتغال؛ موج‌های والهالا، کشتی سرخ را به اعماق تاریکی برد

خلاصه بازی کرواسی 2 - فرانسه 0

فریاد عجیب لوکیتا بر سر کیلین!

فتح ایتالیا توسط آلمان، فرار اسپانیا و شکست فرانسه و پرتغال

انتقاد تند مهدی طارمی از وضعیت آزادی و ابراز تاسف برای مسئولان ورزش – آفتاب نو | اخبار ورزشی

عیدی‌های قرآنی آب می‌روند؛ وقتی «تورم» سفره نوروز را کوچکتر می‌کند

تعویض ناگلزمان در یک دقیقه جواب داد!

رنار با برانکو دست به یقه شد

گل دوم آلمان به ایتالیا توسط لئون گورتسکا در دقیقه 76

گل اول دانمارک به پرتغال توسط راسموس هویلوند در دقیقه 78

گل سوم اوکراین به بلژیک توسط ایلیا زابارنی در دقیقه 78

هلند 2-2 اسپانیا؛ دوئلی به رنگ تاریخ، بی‌برنده اما باشکوه

گل دوم اسپانیا به هلند توسط میکل مرینو در دقیقه 90+3

حرفهای جنجالی طارمی درباره ورزشگاه آزادی

کنایه سنگین آذری جهرمی به قطعی برق در استادیوم آزادی

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز جمعه 1 فروردین

درخشش تیم ملی فوتبال ایران در استادیوم آزادی

پیروزی شیرین ایران مقابل امارات در شب عجیب آزادی/ یوزها در یک امتیازی جام جهانی +فیلم

بیشترین بارش‌ها در کدام شهرهای خوزستان رخ داد

چمران: نوروز یادآور تجدید حیات، امید و نو شدن است

انتقاد تند مهدی طارمی از وضعیت آزادی و ابراز تاسف برای مسئولان ورزش

گل اول اوکراین به بلژیک توسط هوتسولیاک در دقیقه 66

دو موقعیت عالی ایتالیا؛ ایتالیا 1-1 آلمان

تیموریان: قطعی برق در حیطه وظایف من نیست

مراسم تحویل سال نو در یادمان‌های دفاع مقدس خوزستان