پیام خوزستان

آخرين مطالب

سخنگوی دولت در پیام نوروزی: رویکرد ما رویکرد خالص سازی نیست سیاسی

سخنگوی دولت در پیام نوروزی: رویکرد ما رویکرد خالص سازی نیست
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا / سخنگوی دولت در پیام نوروزی گفت: شعار ما گفتگو، وفاق و کاشتن بذر امید است که از راه گفتگو و به رسمیت شناختن همه اقشار جامعه و همه نهادهای مدنی حاصل میشود؛ ما رویکردمان رویکرد خالص سازی نیست.
فاطمه مهاجرانی در این پیام ویدیویی با تبریک آغاز سال نو و گرامیداشت شهادت حضرت علی (ع)، اظهار کرد: سالی که بر ما گذشت سال بسیار پرتنشی بود. دولت چهاردهم کارش را در شرایطی شروع کرد که رژیم صهیونیستی میهمان ما را در محل میهمانی خود به شهادت رساند.
وی افزود: فراموش نکردیم در ماه‌های ابتدایی دولت با حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی و گرانی که بر مردم بار می‌شد مواجه بودیم و این بار سنگین بر دوش دولت بود که چه کند تا این فشار را بر مردم هموارتر کند.
بازار
مهاجرانی یادآور شد: اما مردم عزیز ما تلاش کردیم که در تمام این مدت از کمبودها، از نداری‌ها، از ناترازی‌ها با شما کاملا صادقانه صحبت کنیم و صدای مردم را شنیدیم و تلاش کردیم صدای همه مردم را بشنویم حتی کسانی که مخالف دولت بودند به رسمیت شناختیم و صدای آنان را هم شنیدیم. تلاش کردیم نسبت به هیچ موضوعی که در متن جامعه می‌گذرد بی‌تفاوت نباشیم.
سخنگوی دولت تأکید کرد: حتماً موضوعاتی بود که نتوانستیم آنگونه که شایسته مردم بزرگمان است رفتار کنیم اما تلاش کردیم نسبت به موضوعات بی‌تفاوت نباشیم. امیدواریم که مردم بدانند دولت به شدت تلاش کرد که درد مردم را درد خودش بداند و برای رفع مشکلات مردم تلاش کند، هرچند در رفع همه این مشکلات به اندازه‌ای که مایل بود موفق نبود.
وی ادامه داد: امیدواریم مردم بدانند دولت تمام تلاش خودش را به کار بست که خاموشی منازل و صنایع را به حداقل برساند. امیدواریم مردم بدانند که ما در شرایطی دولت را تحویل گرفتیم که به وفاق حداکثری نیاز داشتیم، به شرایطی نیاز داشتیم که همه مردم پشت سر هم قرار بگیریم و همدیگر را حمایت کنیم و دولت را مردم از خودشان بدانند و دولت هم درد مردم را درد خود بداند.
مهاجرانی گفت: ما به سال جدید امید بیشتری داریم، امیدواریم چون معتقدیم با مجموعه منسجم‌تر و با هماهنگی بالاتر و عزم و اراده‌ و انگیزه‌ای به شدت بالا به سراغ حل مشکلات خواهیم رفت. هرچند در کارنامه‌ای که در این مدت داریم تلاش کردیم مطالبات مردم را پاسخ بدیم شاید برخی از این مطالبات پاسخ داده نشد و به این موضوع وقوف داریم اما این به آن معنا نیست که دست از مطالبات مردم برداریم.
سخنگوی دولت یادآور شد: ما از دورانی آمده‌ایم که شعارهای ویژه‌ای داشت اما این را می‌دانید که شعار ما گفت‌وگو، وفاق و کاشتن بذر امید است که از راه به رسمیت شناختن همه اقشار جامعه و همه نهادهای مدنی حاصل می‌شود و رویکرد ما خالص‌سازی نیست.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1067040/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تیپ و استایل جدید پزشکیان پربازدید شد

تصویری از شهید حاج قاسم سلیمانی در ایام نوروز

توضیحات تاج درباره قطعی برق ورزشگاه آزادی در بازی دیروز

تعطیلی موقت چغازنبیل به دلیل بارندگی شدید/ فردا موزه‌ها و امکان تاریخی خوزستان تعطیل است

واکنش تاج به خاموشی پروژکتور ورزشگاه آزادی

شروع کننده درگیری نبودیم اما شروع کنید سیلی خواهید خورد | نیروی نیابتی یعنی چه؟ جمهوری اسلامی نایب نیاز ندارد

مسعود پزشکیان: پیروزی تیم ملی فوتبال ایران، نماد غرور و همبستگی ملی

«سرمایه‌گذاری برای تولید» راه‌حل کلیدی برای مشکلات اقتصادی است

طارمی پس از پیروزی تیم ملی فوتبال ایران: ورزشگاه آزادی آبروریزی بین‌المللی است

ملت ایران با راهبرد مقاومت مسیر عزتمندانه استقلال را ادامه می‌دهد

تداوم فعالیت سامانه بارشی در خوزستان؛ هشدار سیلاب و تندبادهای شدید

ایجاد دوره‌های تخصصی ویژه سرمایه‌گذاری در پیام نور خوزستان

باران را مقصر خاموشی ورزشگاه آزادی نکنید

فیلم/ واکنش تاج به قطعی برق ورزشگاه آزادی

هلال‌احمر خوزستان 14 هزار خدمت مختلف در طرح نوروزی ارائه کرد

پیام رییس صداوسیما در نخستین روز از سال جدید

تأکید بر سرمایه‌گذاری در تولید به عنوان راه‌حل بهبود اقتصاد کشور

واکنش مهدی تاج به قطعی برق ورزشگاه آزادی

مردم پلدشت علیه جنایت‌های صهیونیستی در غزه تجمع کردند

عملیات نظامی علیه ایران به معنای ورشکستگی همه کشورهای دنیاست

بابت قطع برق استادیوم آزادی خطری فوتبال ایران را تهدید نمی‌کند/ کارشناس داوری توضیح می‌دهد!

اراضی بیشتری را در غزه تصرف می کنیم

نوروز و ایرانِ جان‌سخت

کیا دم افطار این شکلی میشن؟

چهره ها/ کوتاه و گویا، مثل کپشن نوروزی علی شادمان

چشمان اشکی الناز شاکردوست در فیلم «آرام‌بخش»

یخچال‌ جدید به کمک کامپیوتر کوانتومی آمد

طرح جدید حمید سحری؛ راسموس هویلوند به پرتغال گل زد و به سبکِ اسطورش خوشحالی کرد

انتقام بدون مسی؛ ال‌کلاسیکو در سنتناریو

سنگربان پرسپولیس در ترکیب ابتدایی کشورش

تصویری تکان‌دهنده از زانوی کارواخال

نسلی که یک ملت آن‌ها را فراموش نخواهد کرد

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با جانبازان نخاعی

بازار سرمایه چه روزهایی در نیمه نخست فروردین ماه فعال است؟

قیمت دلار برای بانک‌ها اعلام شد

قدردانی معاون وزیر نفت از تلاشگران عرصه سوخت‌رسانی

کارشناس فرانسوی: ایران به تهدیدهای ترامپ اهمیتی نمی‌دهد

سردار حاجی‌زاده: یمنی‌ها در یک امتحان بزرگ موفق شدند

ضرورت استفاده از ظرفیت نخبگانی برای هدایت سرمایه‌گذار به سمت تولید

رفیع‌زاده: امسال 500 مدیر جوان مورد تأیید رهبری تربیت می‌کنیم

تاج: قطعی برق ورزشگاه آزادی به دلیل بارندگی بود

جبهه مقاومت سیلی محکمی به آمریکا می‌زند

سرنوشت "ستایش" پس از 22 سال

جلوگیری از برملا شدن راز بزرگ

چهره ها/ بازیگر جوکر با شیطنتی خاص نوروز را تبریک گفت

قطب جنوب بدون یخ

رکوردهایی ناخوشایند برای ایتالیا با قبول شکست مقابل آلمان

تاج: کادر فنی خوبی در تیم ملی داریم ولی می‌توانیم تقویت کنیم

اتلتیکو از رودیگر و امباپه شکایت کرد

تعرفه واردات تلفن همراه در سال 1404 مشخص شد