پیام خوزستان

آخرين مطالب

طارمی: در ورزشگاه آزادی پول‌خوری شده است شهرستان ها

طارمی: در ورزشگاه آزادی پول‌خوری شده است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - - مهدی طارمی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران پس از برد مقابل امارات، اظهار کرد: نیمه اول امارات بسته‌تر بازی می‌کرد و بازی برای ما سخت‌تر شد و نتوانستیم موقعیت و پِلنی که داشتیم را اجرا کنیم. در نیمه دوم خیلی بهتر بازی و از موقعیت‌ها استفاده کردیم. در مجموع بازی خیلی خوبی بود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او درباره شرایط خودش عنوان کرد: به دلیل شرایطی که وجود داشت 4، 5 ماه است که با مصدومیت تمرین و بازی می‌کنم. اکنون تصمیم گرفتیم که استراحت کنم. مصدومیت از ناحیه کشاله و همسترینگ بوده و متاسفانه مدت طولانی است که با آن دست و پنجه نرم می‌کنم. تصمیم گرفتیم که به میدان نروم و 10 روز استراحت کنم تا بهتر شوم.
طارمی درباره توقعات برای مسابقات دوستانه گفت: صعودمان به جام جهانی تقریباً قطعی شده است. باید از نظر ساختار تیمی، برخی شرایط را بهتر کنیم. این گروهی که اکنون حضور دارند، تجربه جام جهانی را نداشته‌اند. یکسری چیز‌ها که اکنون روی نیمکت دیدم، در جام جهانی اصلاً نمی‌تواند اینگونه باشد، چون شرایط کاملاً متفاوت است. بازی‌های بین‌المللی نسبت به مسابقاتی که ما اکنون در آسیا انجام می‌دهیم، خیلی متفاوت‌تر است و باید عملکرد بهتری داشته باشیم. قبلاً با در نظر گرفتن جزییات ریز می‌رفتیم و خیلی آبرومندانه حذف می‌شدیم. حالا اگر می‌خواهیم به فکر مرحله بعد و صعود کردن و یا حتی حذف آبرومندانه باشیم، شرایط‌مان خیلی سخت است و از لحاظ ساختاری باید بهتر شود.
طارمی درباره خاموش شدن نورافکن ورزشگاه آزادی گفت: به جز تاسف چیز دیگری نمی‌توان گفت، چون 2 سال اینجا را درست کردند. پولشویی یا پول‌خوری بگویم یا نه؛ اما مشخص است امکاناتی که استفاده کردند با چیزی که بود، زمین تا آسمان فرق می‌کند. کسی که در این کار باشد، بیشتر می‌داند که متریالی که استفاده کرده‌اند، فقط در نما قشنگ شده است. این هم که به لحاظ برق بود. کلاً که افتضاح است و همیشه سوژه بوده‌ایم و ادامه دارد. برای مسئولان متاسفم. اینها دوست دارند اسم ایران را به جای اینکه سربلند کنند، بد کنند. برای مسئولان کشوری متاسفم که مسئول این فضا هستند.
طارمی درباره حضور رئیس جمهور در ورزشگاه عنوان کرد: بعد از بازی متوجه شدیم که او به ورزشگاه آمد. جای تقدیر دارد که رئیس جمهور یک کشور با شرایطی سختی که وجود دارد، برای بازی تیم ملی آمد. خوشحالیم که بردیم و به مردم عیدی دادیم و دلشان را شاد کردیم.
طارمی خاطرنشان کرد: یک بار گفتم که دلار 90 هزار تومان شده، هر چه رسانه ورزشی در کشور است، از آن زمان تاکنون مرا می‌زنند. اتفاقی که در ایتالیا هست، در ایران نیست. من نمی‌دانم در ایران چه می‌شنوند. اکنون اگر درباره دلار 100 هزار تومانی بگویم، فکر می‌کنم نابودم کنند. همه ما دوست داریم مردم در کل سال راحت باشند و راحت زندگی کنند و این چیز سختی هم نیست.
مهاجم اینتر درباره عملکردش در ایتالیا گفت: شما خبر‌ها را می‌شنوید، نه آن چیزی که واقعیت داشته باشد. شما باید حرف‌های اینزاگی را مد نظر قرار بدهید، نه حرف‌های سایت‌ها و رسانه‌ها را. باشگاه و مربیان می‌دانند که به خاطر چه چیزی عملکردم در شرایط ایده‌آل نبوده است. من هم این مسئله را می‌دانم و متاسفم، اما اکنون باید رسیدگی کنم تا بهتر شوم و بتوانم تا پایان فصل کمک کنم. فصل بعد هم اگر به من بستگی داشته باشد، قطعاً آنجا هستم.
او درباره ایجاد مشکل عصبی بر روی صورتش اظهار کرد: تا زمانی که فوتبال بازی می‌کنم، به فکر فوتبال هستم. اگر شرایطم بد باشد و نتوانم به تیمم کمک کنم، راجع به آن زیاد فکر می‌کنم و این مسئله شاید باعث این شرایط می‌شود. فکر می‌کنم اگر در شرایط خوبی باشم، خیلی بهتر بتوانم کمک کنم.
طارمی درباره احتمال حضورش در لیگ‌های کشور‌های آسیایی گفت: قبلاً هم این پیشنهادات را داشته‌ام و البته زیاد به حضور در آسیا فکر نمی‌کنم. دوست دارم تا زمانی که بتوانم، عملکردم را بهتر و در اروپا بازی کنم. فوتبال را به خیلی چیز‌ها ترجیح می‌دهم و دوست دارم شرایط فوتبالی‌ام بهتر باشد، تا اینکه دنبال چیز‌های دیگر باشم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1067455/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مسئول تدوین طرح‌های نظامی در جنگ تموز که بود؟

مهاجم برزیلی استقلال قبل از گل جشن گرفت!

تحت تاثیر بازی خوب سپاهان بویژه در نیمه اول قرار گرفتیم

هوش مصنوعی جلوی زوال عقل را می‌گیرد

کشف انقلابی: محققان دانشگاه مک‌مستر یک کلاس جدید از آنتی‌بیوتیک‌ها را کشف کردند

اعمال شب عید فطر

پیام تبریک استاندار خوزستان به مناسبت عید سعید فطر

ثبت بیش از 17 میلیون تردد خودرویی نوروزی در خوزستان

زبان هنر یکی از بهترین راه‌های انتقال فرهنگ غنی دفاع مقدس و مقاومت به جوانان و نوجوانان عزیز است.

محدودیت ترافیکی روز عید فطر اهواز اعلام شد

استاندار خوزستان خواستار تشکیل کمیته ویژه برای ساماندهی ورودی و هسته مرکزی شهر اهواز شد

عید سعید فطر روز بازگشت به فطرت و مقاومت است

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز دوشنبه 11 فروردین

گل محمدی: در صف اول مبارزه با خرافات و جادوگری هستم/ چیز خاصی نگفتم که این اندازه بزرگ شود/ باید روز بازی خبر احضار من منتشر می‌شد؟/ سپاهان مستحق پیروزی بود!

رشد 47 درصدی تردد مسافران از پایانه های مرزی شلمچه و چذابه

چرا عید فطر در ایران و عربستان متفاوت است؟

تاثیر بازیکن ایرانی در صدرنشینی تیم کویتی

افزایش 50 درصدی جابه‌جایی مسافران نوروزی در خوزستان

واکنش ایران به تهدیدات ترامپ؛ پایگاه‌های آمریکا از جنگ فراگیر در امان نیست

اعتراف جامعه اطلاعاتی آمریکا به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران

خاطره هاشمی از رمضان سال 73؛ میرسلیم تا ارتفاع 35 هزار پایی با هواپیما رفته هلال ماه را ببیند

قدردانی عراقچی از اقدام امارات در انتقال پیام آمریکا به ایران

نامه پزشکیان به معاون اجرایی درباره تجمعات مقابل مجلس تکذیب شد

واعظی: شمخانی در زمان مذاکرات هسته‌ای ناگهان غیب می‌شد

تصاویر/ برگزاری یادواره شهدای مقاومت با حضور سیده زینب نصرالله در قم

محور مقاومت و افکار محور مقاومت یک جریان فرهنگی است

ظهره‌وند: حیثیت نداشته اسرائیل از بین رفته است / زارعی: وضعیت غزه بازی دو سر باخت برای نتانیاهو است

آغاز طرح پیشگیری از غرق شدگی در خوزستان

حکم جدید استاندار خوزستان ابلاغ شد

قسمت بیست و نهم زندگی پس از زندگی: چشم های بسته

پروژه حذف نقی با حمله پهپادی!

میخواستن نقی رو به جای مالکی ترور کنن

هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن است!

عین بوقلمون مست غبغبش باد کرده بود

این برق فشار قوی آدمو اقیم میکنه

دریغ از یه پشگل تو کل مسیری که ما رفتیم!

انتصاب جدید در استانداری خوزستان

داستانک/ ﻣﻌﻠﻢ ﺟﻮﺍﻥ ﻭ ﺯﯾﺒﺎ

شعر خوانی زیبایی از استاد شهریار

روسیه برای ایران کارت دعوت فرستاد

گزارش وال‌استریت ژورنال از پهپاد ایرانی؛ سلاحی ارزان اما مرگبار!

انتقاد رسایی از قالیباف: اگر کسی غیر از دوستان نزدیکش تذکر بدهد، میکروفونش قطع می‌شود

علی مطهری: اگر روزنه‌ای باز شود، باید حتما مذاکره کنیم

برنامه نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال مردان مشخص شد

اهواز آلوده‌ترین شهر کشور شد

عیدی شاگردان گل‌محمدی به سپاهان

همدلی در رمضان؛ 390 میلیون تومان کمک معیشتی در اندیمشک

تصاویر/ گرامیداشت یاد «شهدای مقاومت اسلامی» در طرح ولایت دانشجویی

سپاهان اصفهان با نتیجه 2 بر صفر فولاد خوزستان را مغلوب کرد

شیوا مکی‌نیان در «پایتخت7» و فیلم «عطر داغ»