پیام خوزستان

آخرين مطالب

طارمی پس از پیروزی تیم ملی فوتبال ایران: ورزشگاه آزادی آبروریزی بین‌المللی است گفتگو

طارمی پس از پیروزی تیم ملی فوتبال ایران: ورزشگاه آزادی آبروریزی بین‌المللی است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , مهدی طارمی پس از پیروزی دو بر صفر ایران برابر امارات در دور سوم از مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی 2026، در یک مصاحبه طوفانی، اظهارات تندی را به زبان آورد.
طارمی در ابتدا گفت: سال نو را تبریک می‌گویم. در نیمه نخست، تیم امارات به‌صورت فشرده دفاع می‌کرد و این مسئله کار را برای ما دشوار کرده بود، به‌طوری‌که نتوانستیم برنامه تاکتیکی موردنظر خود را اجرا کنیم.
اما در نیمه دوم توانستیم عملکرد بهتری ارائه دهیم، از موقعیت‌هایی که داشتیم بهره ببریم و در مجموع، به نظرم بازی بسیار خوبی بود. او درباره شرایط خودش و آسیب‌دیدگی که دارد، گفت: متأسفانه حدود چهار یا پنج ماه است که باوجود مصدومیت، همچنان تمرین و بازی می‌کنم. با توجه به شرایطی که وجود داشت، تصمیم گرفتیم که در دیدار برابر امارات استراحت کنم. مصدومیت من از ناحیه کشاله ران و همسترینگ است و متأسفانه مدت‌زمان زیادی است که با این آسیب‌دیدگی دست‌وپنجه نرم می‌کنم. با این‌حال، تصمیم گرفتیم که برای مدتی، حدود ده روز، استراحت کنم و ببینیم وضعیت چگونه خواهد شد. پاسخ های دندان شکن فعال سیاسی ایرانی به بی‌بی‌سی بخوانید
طارمی در مورد انتظاراتش از فدراسیون برای ادامه راه تیم ملی گفت: باید بگویم که صعود ما به جام جهانی تقریباً قطعی شده است، اما به نظر من، باید از لحاظ ساختار تیمی برخی شرایط را بهبود ببخشیم. در حال حاضر، گروهی که در تیم ملی حضور دارند، تجربه شرکت در جام جهانی را نداشته‌اند. من تاکنون روی نیمکت تیم ملی نبوده‌ام، اما برخی نکاتی که در آنجا مشاهده کردم، به نظرم در سطح جام جهانی کارآمد نخواهند بود.
او ادامه داد: شرایط این رقابت‌ها کاملاً متفاوت است و سطح بازی‌های بین‌المللی، به‌ویژه در مقایسه با مسابقات آسیایی، بسیار بالاتر است. به همین دلیل، باید عملکرد بهتری داشته باشیم. با این شرایط، به نظر من کار بسیار سختی خواهیم داشت. ما در گذشته با برنامه‌ریزی دقیق و جزئیات مشخص به جام جهانی می‌رفتیم و در نهایت، آبرومندانه حذف می‌شدیم. اما اگر هدف ما صعود از مرحله گروهی باشد، یا حتی همان حذف آبرومندانه، فکر می‌کنم شرایط فعلی بسیار دشوار خواهد بود و باید از نظر ساختاری بهبود یابیم.
مهاجم اینتر در خصوص قطعی برق ورزشگاه آزادی نیز اظهار داشت: چیزی جز تأسف نمی‌توان گفت. مدت‌زمانی یک ساله برای تعمیر و مرمت این ورزشگاه صرف شد، اما به نظر من این روند بیشتر شبیه به پول‌شویی بود. البته نمی‌دانم دقیقاً باید از چه اصطلاحی استفاده کنم، پول شویی بگویم یا پول خوری اما آنچه کاملاً مشخص است، این است که امکاناتی که در ورزشگاه مورد استفاده قرار گرفته، با آنچه که ادعا شده، زمین تا آسمان تفاوت دارد. کسانی که در این حوزه فعالیت دارند، به‌خوبی می‌دانند که متریال به‌کاررفته در ورزشگاه تنها ظاهر زیبایی دارد، اما در عمل کیفیت بسیار پایینی دارد.

پیام خوزستان

طارمی ادامه داد: وضعیت برق ورزشگاه نیز که امروز مشاهده کردیم، کاملاً فاجعه‌بار بود. متأسفانه، ما همواره در سطح بین‌المللی به‌عنوان یک سوژه مطرح بوده‌ایم. برای مسئولان کشور متأسفم، زیرا به نظر می‌رسد که آن‌ها ترجیح می‌دهند نام ایران بد مطرح شود به‌جای آنکه مایه سربلندی باشد. متأسفم برای مسئولین کشوری یا مسئولانی که در این زمینه وظیفه‌ دارند اما به درستی عمل نمی‌کنند.
طارمی حضور رئیس‌جمهور برای مشاهده بازی گفت: پس از پایان بازی متوجه شدیم که ایشان در ورزشگاه حضور داشتند و این جای تقدیر و تشکر دارد. با توجه به شرایطی که در کشور وجود دارد و مسئولیت‌های زیادی که بر عهده دارند، حضورشان در ورزشگاه برای تماشای دیدار تیم ملی ارزشمند است. از ایشان سپاسگزاریم و خوشحالیم که توانستیم پیروز شویم و عیدی کوچکی به مردم بدهیم تا دل همگان شاد شود.
بازیکن تیم ملی درخصوص شرایط دشوار اقتصادی کشور نیز گفت: یک‌بار درباره دلار 90 هزار تومانی صحبت کردیم و از آن زمان تاکنون هر رسانه ورزشی که بوده، ما را مورد انتقاد قرار داده است. نمی‌دانم به چه دلیل چنین اتفاقی رخ می‌دهد. یعنی مسئله‌ای که در ایتالیا مطرح است، در ایران طور دیگری است. نمی‌دانم رسانه‌های ایرانی چگونه اخبار را پوشش می‌دهند که هر طور شده تلاش می‌کنند ما را بزنند. حال اگر درباره دلار 100 هزار تومانی صحبت کنم، احتمالاً برنامه‌ریزی می‌کنند که مرا نابود کنند!
طارمی اضافه کرد: درباره این موضوع واقعاً نمی‌دانم چه بگویم. هرچه گفته شود، باز هم کم است. ما همیشه درباره این مشکلات صحبت کرده‌ایم، اما یا کسی نمی‌شنود یا نمی‌خواهند که بشنوند. این وضعیت افتضاح است. همه ما دوست داریم که مردم کشورمان در رفاه باشند و این موضوع فقط به ایام نوروز محدود نمی‌شود، بلکه باید در تمام طول سال شرایطی فراهم شود که بتوانند زندگی راحتی داشته باشند. این درخواست چندان دشواری نیست. میزان تلفات حمله موشکی ایران "صادق2" به اسراییل بخوانید
به گزارش ایونا نیوز ، مهدی طارمی پس از پیروزی دو بر صفر تیم ملی فوتبال ایران در برابر امارات متحده عربی، لب به انتقاد گشود و اظهارات تندی را در ارتباط با قطعی برق استادیوم آزادی مطرح کرد. با افزایش تعداد جستجو‌ها در ارتباط با صحبت‌های مهدی طارمی، به نظر می‌رسد صحبت‌های او واکنش‌های بسیاری را در پی داشته است. در ادامه جزئیات بیشتری از حواشی مربوط به این مسابقه و صحبت‌های مهدی طارمی منتشر شده است. انتقاد تند طارمی از وضعیت نابه‌سامان ورزشگاه آزادی
مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی فوتبال ایران، پس از پایان مسابقه با امارات متحده عربی، از شرایط نامناسب ورزشگاه آزادی به شدت انتقاد کرد. وی در اظهارات خود، نسبت به قطعی برق این ورزشگاه و مشکلاتی که در حین بازی برای بازیکنان و تماشاگران به وجود آمد، واکنش نشان داد و مسئولین مربوطه را مورد انتقاد قرار داد.
طارمی با اشاره به قطعی برق ورزشگاه، بیان کرد که این اتفاق، آبروی فوتبال ایران را در سطح بین‌المللی خدشه‌دار می‌کند. او با انتقاد شدید از مسئولین ورزشگاه گفت که متاسف است که ورزشگاه آزادی که به عنوان یک نماد ملی شناخته می‌شود، با چنین مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کند.
علاوه بر این طارمی، ضمن انتقاد از شرایط نامناسب رختکن ورزشگاه آزادی، از بازسازی ورزشگاه آزادی هم انتقاد کرد و شرایط آن را افتضاح خواند. چهارشنبه‌ای داغ در انتظار فوتبال ایران؛ دربی 104 بخوانید
همچنین، طارمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، به تمجید از عملکرد بازیکنان تیم ملی پرداخت و پیروزی در این مسابقه را به مردم ایران تبریک گفت. او با اشاره به سختی‌های بازی در نیمه اول، از عملکرد بازیکنان در نیمه دوم ابراز رضایت کرد.
وی در خصوص نیمه اول گفت که تیم امارات در نیمه اول به‌صورت فشرده دفاع می‌کرد و این مسئله کار را برای تیم ایران دشوار کرده بود، به‌طوری‌که بازیکنان نتوانستند برنامه تاکتیکی موردنظر خود را اجرا کنند. اما در نیمه دوم، عملکرد بهتری ارائه دادند و توانستند از موقعیت‌های خود بهره ببرند و در مجموع، بازی بسیار خوبی را به نمایش بگذارند.

پیام خوزستان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1067713/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رهبری در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی دخالت نمیکند/ آمریکا با تهدید به جایی نخواهد رسید

طنین نوای «بک یا الله» در جوار یادمان شهدای گمنام موزه دفاع مقدس مازندران+ فیلم

تصاویر/ مراسم احیای شب بیست‌ویکم ماه رمضان در جوار یادمان شهدای گمنام موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران

کمک به آزادی زندانیان باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود

فنونی‌زاده: اتفاقات ورزشگاه آزادی ما را خجالت‌زده کرد/ ازبکستان بدون ستارگانش باز هم خطرناک است

بی‌نظیر و تماشایی؛ مقاومت بازیکنان آلبانی برابر حملات انگلیس / عکس

فعالیت سامانه بارشی در خوزستان تداوم دارد

بازدید عیدانه استاندار خوزستان از راه‌ آهن جنوب

اوقات شرعی آبادان و خرمشهر دوم فروردین ماه 1404 + دعای روز 21 رمضان

اوقات شرعی اهواز دوم فرودین ماه 1403 + دعای روز 21 رمضان

بازدید استاندار خوزستان از مراکز اورژانس و پایگاه های هلال احمر

آخرین تحولات درگیری در منطقه/ حملات ادامه دار انصارالله یمن علیه اسرائیل/ ادامه تهدیدات وزیر جنگ رژیم صهیونی علیه مقاومت/ حمله راکتی به شهر عسقلان/ دو تیپ دیگر گولانی به نوار غزه اعزام شدند/ تعداد شهدای غزه به مرز 600 نفر رسید

استاندار خوزستان از پلیس راه و فرودگاه اهواز بازدید به عمل آورد

آزادی یک زندانی توسط اعضای کانون خدمت رضوی کاشان

آوای قرآن و دعا در حسینیه سنندج؛ شبی مملو از معنویت و آرامش

گل اول انگلیس توسط اسکلی در دقیقه 19

شکوری: استقلال تیم بزرگی است اما از پرسپولیس بدم نمی‌آید!

مقاومت جالب بازیکنان آلبانی برابر حملات سه‌شیرها در دقیقه 39

تصاویر حضور پزشکیان در مراسم احیای حرم امام خمینی

آخرین تحولات درگیری در منطقه/ عملات انصارالله یمن علیه اسرائیل/ ادامه تهدیدات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه مقاومت/ حمله راکتی به شهر عسقلان/ دو تیپ دیگر گولانی به نوار غزه اعزام شدند

تأکید استاندار خوزستان بر ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی/ ویدئو

ناراحتی برزیلی‌ها پس از بازی نکردن اندریک

ایتالیا به آلمان باخت ولی پیشرفت کرده است!

اورونوف اختصاصی تمرین کرد

روایت مشاور عراقچی از «اطمینان بزرگان نظام» به وزیر خارجه

وزارت خارجه آمریکا: یک پالایشگاه نفت چینی را به دلیل خرید نفت ایران تحریم کردیم

شهرهای خوزستان شاهد چه میزان بارش باران بودند

فاجعه دیشب، ایران را سوژه عراقی‌ها کرد

عثمان سیناو، خالق وادی گرگ‌ها، درگذشت

پاسخی که همه را شگفت‌زده کرد!

استاندار خوزستان: فداکاری آتش‌نشانان قابل تقدیر است/ ویدئو

بازدید نوروزی مدیرعامل منطقه آزاد کیش از بیمارستان کیش برای ارزیابی خدمات درمانی از نزدیک

شکوری: ناصر حجازی الگوی دروازه‌بانی من است!

داستانک/جوک و غم

بخشیدن حکم 30 سال زندان به آزادی مشروط + فیلم

امیرحسین آرمان نقش «جلال آل احمد» را بازی می‌کند

سلام و احوالپرسی بامزه هومن حاجی عبداللهی

انتخاب «طناز طباطبایی» بین شهاب حسینی و نوید محمدزاده

چهره ها/ سلفی صمیمی مهسا حجازی و پانته‌آ پناهی‌ها

پرواز بدون اتصال در فضا!

مرد نروژی از چت‌جی‌پی‌تی شکایت کرد؛ هوش مصنوعی به‌اشتباه او را قاتل فرزندانش معرفی کرده بود

بازدید استاندار خوزستان از ستادهای اسکان نوروزی و دستگاه‌های خدمات‌رسان/ ویدئو

بازدید نوروزی محمد کبیری از بیمارستان کیش و تاکید بر ارائه خدمات برتر

تعبیر جالب سرمربی سابق ایران از یک برد بزرگ

عظمت بی انتهای خداوند از دید دکتر کاکاوند

مطهری: حجاب در خیابان را دیگر نباید سخت بگیریم البته در ادارات و دانشگاه ها باید اجبار باشد

فائزه هاشمی: بعد از فوت بابا، روحانی و عمده اصلاح‌طلبان در اعتقاداتشان سست شدند

دریادار ایرانی: پرچم ایران اسلامی همچنان برافراشته است

انتقاد تند دفتر علی لاریجانی علیه برادر زن او

دو هشدار هواشناسی خوزستان؛ وقوع مه و تندباد