پیام خوزستان

آخرين مطالب

رییس صداوسیما در پیام نوروزی‌اش چه عهدی با مردم بست؟ سیاسی

رییس صداوسیما در پیام نوروزی‌اش چه عهدی با مردم بست؟
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - پیمان جبلی در نخستین روز از سال جدید با مخاطبان رسانه ملی چنین گفته است: ما عهد بسته‌ایم که در سختی‌ و آسانی کنار مردم بمانیم، دغدغه‌هایشان را بشنویم، مطالباتشان را بگوییم و زبان گویای ساکنان سرافراز جای‌جای این مرزوبوم باشیم. بنایمان بر این است که بعد از پشت‌سر گذاشتن سه‌ونیم سال از دوره تحول در رسانه ملی، 1404 سال چشیدن طعم گوارای ثمره این شجره استوار باشد.
به گزارش پول نیوز ،
به نقل از روابط عمومی صداوسیما، پیمان جبلی با انتشار یادداشتی به مناسبت آغاز سال جدید چنین نوشت:
«یا علیم
حمدش می‌گویم که حمد مختص اوست. همان‌سان که ذره‌ذره کائنات ثناگوی حکمت بی‌همتا و رحمت بی‌منتهای اویند، آفاق عالم صحنه بی‌مثال کارگردانی بی‌زوال آن رب متعال است و نقش‌ها همه منقش به ستایش او. ستودنش قوت روح است و غنودن در آرامش آغوشش قوَت سوار شدن بر کشتی نوح که «چون تو را نوح است کشتی‌بان ز طوفان غم مخور».
به همین امید از سال طوفانی 1403 رخت به‌عافیت بستیم و عاقبت پای به سالی نو نهادیم و حال و مجالی تازه یافتیم برای سپاس‌ گفتنش. سالی متلاطم از حوادث بی‌شمار روزگار که محمل روزهای تلخ فقدان استوانه‌های مقاومت بود. مطلعش همراه شد با خبر شهادت سرداران و اندوه نسل‌کشی بی‌پناهان غزه را رنگ بغضی متراکم زد؛ اما اولین سیلی «وعده صادق» که به چهره کریه دشمن نواخته شد و موج شادی که صدای مظلومان غزه را به طنین شعف آمیخت، برق صاعقه فرودآمده بر فرق فرعونی صهیونیست‌ها چشممان را روشن کرد.
جهان کران‌تاکران دیده به ایران دوخته بود و مرغ جانمان غزلخوان نصرت خدا شده بود که ناگاه گاه غمی دیگر رسید و شهادت خادم جمهور میدان آزمونی جدید پیش رویمان گشود. انتخابات دیگری در راه بود و رسانه ملی که در تمام این روزها، تصویرگر انسجام بی‌بدیل و اقتدار بی‌عدیل ملت شریف ایران بود، حالا باید گام به طریقی دشوار می‌نهاد که جز به همدلی هموار نمی‌شد… که شد.
سالی که گذشت، در کنار شهادت نیلفروشان، هنیه، سنوار، صفی‌الدین و…، سال شهادت روح روان مجاهدان و جان جانان مقاومان، سالار شهیدان مقاومت، سیدحسن نصرالله بود که بهشت بشارتش باد. رسانه ملی قاب تمثال جمالش شد و وعده‌های حق سید ما را به همان جلال که از سستی خانه عنکبوتین دشمن می‌گفت، بازگفت؛ چنان‌که جلوه‌ای دیگر از آن، در انعکاس رسانه‌ای دومین قدرت‌نمایی «وعده صادق» محقق شد.
در ماه‌های اخیر با آتش‌بس حاکم‌شده بر سرزمین‌های پایدار و پرغرور فلسطین و لبنان، مقاومت رساتر از همیشه، زندگی را صدا زد و با فرارسیدن رمضان کریم، رویش و زایش بر سیمای شهرهای ویران‌شده از ظلم سایه افکند.
ماه خدا بندگان خدا را به مهمانی مجلل کلام خدا فراخواند و نوای ملکوتی آیات بیناتش از غلبه خیر بر شر، حق بر باطل و وراثت مستضعفان در جهان گفت؛ صحنه عظیمی‌که قاب رسانه ملی راوی شکوهش و رسانای پیام نستوهش به دنیاست؛ هرچند که رژیم صهیونیستی با حملات مجدد به غزه، نشان داد دست از درنده‌خویی خود برنمی‌دارد و ماهیت آن با تجاوز و اشغالگری و خونریزی آمیخته است.
در تزاحم رخدادهای تلخ‌ و شیرین داخلی نیز چشم رسانه ملی به اشاره انگشت رهبر فرزانه انقلاب است. عزت ملی و پایمردی بر سر هویت مبتنی‌بر تمدن دیرین و فرهنگ وزین ایرانی – اسلامی، چشم‌انداز زیبایی است که گرد هیچ غباری مشوشش نخواهد ساخت و صداوسیما از بازنمایی شایسته‌اش بازنخواهد نشست. ما عهد بسته‌ایم که در سختی‌وآسانی کنار مردم بمانیم، دغدغه‌هایشان را بشنویم، مطالباتشان را بگوییم و زبان گویای ساکنان سرافراز جای‌جای این مرزوبوم باشیم.
بنایمان بر این است که بعد از پشت‌سر گذاشتن سه‌ونیم سال از دوره تحول در رسانه ملی، 1404 سال چشیدن طعم گوارای ثمره این شجره استوار باشد. آنتن سیما و صدا در بالنده‌ترین شکل، معرض نمایش نتایج سند تحول باشد و همگام با فناوری‌های روز در بهترین قالب نمایان شود. سرمایه انسانی سازمان به درجات عالی محسوس ارتقا یابد و میراث فرهنگی صداوسیما در شمایلی ملموس به کمک زندگی بهتر مخاطبان بیاید. روایت پیشرفت ایران سربلند مایه امیدواری نسل‌ها شود و داستان غیرت و حمیت زنان و مردانش نقل محفل‌ها.
بی‌شک، پیمودن این مسیر میسر نخواهد بود مگر به لطف خداوند و یاری شما همکاران گرامی‌ام در رسانه ملی که شایان بهترین قدردانی‌هایید. از خدای تبارک‌وتعالی مسئلت می‌کنم در سال جدید در کمال صحت و سعادت، همچنان درخشان، پرتوان و باایمان ببالید و با «دقت، تلاش و ابتکار مضاعف» منشأ خیر و برکت باشید.
نوروزتان پیروز و رمضان بر شما و خانواده‌های ارجمندتان مبارک باد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1067930/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کمالوندی: تعهدات برجامی قابل بازگشت است به شرط اینکه حقوق ایران نادیده گرفته نشود

ظریف به نیویورک رفت؟

رسایی: بیشتر افراد لیست وحدت شورای ائتلاف اصولگرایان مشهدی صحبت می‌کردند

کاروان ازبکستان راهی ایران شد

آدم وقتی عشقش کنارشه به کسی نمیگه عزیزم!

هر کار خیری خیر نیست

ساحل باستانی مریخ

طرح کالابرگ امسال ادامه پیدا می‌کند؟

سر این پست در تیم ملی والیبال دعوا می‌شود

فیروزپور: کشتی آزاد می‌تواند قهرمان جهان شود

تقویت سهم صنعت پتروشیمی در بازارهای جهانی

شاعرانه/ آن شبِ قدری که گویند اهلِ خلوت امشب است

فرمانده نیروی دریایی سپاه: ما حتما باید به هوش مصنوعی مجهز شویم

وزیر کشور: دیوارکشی مرزهای شرقی کشور آغاز شده است

کمالوندی: ایران تسلیم فشارهای غرب نمی‌شود

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد 3 فروردین 1404

آزادی 4 زندانی در بازدید سرزده دادستان از زندان مرکزی سنندج

تولید محصولات تراریخته جهان در حال افزایش است

ویدیو / ورود غلتک‌های پشتیبان از چین به فولاد اکسین خوزستان؛ گامی بزرگ در افزایش ظرفیت تولید

هشدار: این آب‌ها را هرگز ننوشید!

از بلیت نیم‌بهای اماکن تاریخی در نوروز تا حمایت 7 میلیارد تومانی برای آزادی زندانیان

اجرای پویش آزادی 140 زندانی در زنجان

«معاویه»؛ از شکست در روایت تا تحریف تاریخ

ضریب اشغال هتل‌های 5ستاره کیش به 90درصد رسید

محمدی: از آمدن به خیبر پشیمان نیستم

جوکوویچ به دنبال کسب صدمین عنوان در تنیس

دعوت خسروی‌وفا از توماس باخ برای سفر به ایران

ناصرپور: کشتی ما از آسیا فاصله زیادی گرفته است

بهترین بازیکن تاریخ تیم‌های ملی

شاعرانه/ به رنگ زرد قناعت کن از ریاض جهان

اظهارات رسایی درباره جلسه تصویب برجام؛ درمورد پِهِن هم بخواهی تصمیم بگیری بیشتر از 20 دقیقه وقت می‌گذاری!

ثبت 14 مورد وقف در همدان

روایت روح‌الامینی از تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرالله

حماس شهادت عضو دفتر سیاسی خود را تأیید کرد

به‌روز‌رسانی پروژکتور‌ها جایی در قرارداد بازسازی ورزشگاه آزادی نداشت!

صلاح البرداویل و همسرش به شهادت رسیدند+ جزئیات

قیمت سکه امروز یکشنبه 3 فروردین 1404 / سکه تمام بهار آزادی چند شد؟

داور نام آشنای عمانی برای قضاوت بازی ایران مقابل ازبکستان به تهران می‌آید

بازگشت شهاب حسینی به سینمای اجتماعی؛ «رها» روایت یک رنج است

چگونه بلاک‌چین می‌تواند نظام بانکی را متحول کند؟

معلم فداکار دزفولی درگذشت

ایتالیانو: این داغ‌ترین نیمکت سری‌آ بود

پیشنهاد اغوا کننده‌تر عربستانی‌ها به رافینیا!

تکواندو ایران و نتیجه ماندگار در پاریس

روزنامه‌نگار ازبک: ایران ستاره‌ دارد اما کارش در تهران سخت است

خبر مهم برای بازماندگان سهام عدالت

واکنش رسایی به اظهار نظر اخیر روحانی برای ماجرای گرانی بنزین در سال ٩٨

روایت صدر از ماجرای دعوایش با حاج قاسم در جلسه شورای عالی امنیت ملی

نماینده ویژه ترامپ: راه‌حل بحران با ایران، دیپلماسی است نه جنگ

پیش بینی هواشناسی هرمزگان در روز یکشنبه 3 فرودین