پیام خوزستان

آخرين مطالب

غزه در چنگال گرسنگی و ترور؛ جنایت صهیونیست‌ها زیر سایه سکوت! سیاسی

غزه در چنگال گرسنگی و ترور؛ جنایت صهیونیست‌ها زیر سایه سکوت!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - - نوار غزه، این سرزمین کوچک، اما مقاوم، حالا در برابر یکی از وحشیانه‌ترین محاصره‌های تاریخ خود قرار گرفته است. رژیم صهیونیستی با بستن همه گذرگاه‌ها و جلوگیری از ورود غذا و دارو، عملاً گرسنگی را به سلاحی علیه بیش از دو میلیون انسان بی‌گناه تبدیل کرده است.
قحطی ساختگی؛ سلاح جدید تل‌آویو جنایات رژیم صهیونیستی نه‌فقط یک جنایت جنگی آشکار، بلکه تلاشی برنامه‌ریزی‌شده برای به زانو درآوردن مردمی است که جز ایستادگی راهی ندارند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
گزارش‌ها حاکی از آن است که انبار‌های مواد غذایی رو به اتمام‌اند و کودکان غزه، که نیمی از جمعیت این منطقه را تشکیل می‌دهند، در معرض مرگ تدریجی قرار گرفته‌اند. بمباران بیمارستان‌ها، چاه‌های آب و حتی چادر‌های آوارگان، نشان‌دهنده عمق توحشی است که تل‌آویو با حمایت آشکار دولت جدید آمریکا به رهبری دونالد ترامپ دنبال می‌کند. این محاصره که در ماه رمضان شدت بیشتری یافته، با هدف فرسایش روحیه مردم و فشار بر مقاومت طراحی شده اما تاریخ نشان داده که هرچه فشار بر غزه بیشتر می‌شود، عزم مردمش برای ماندن در سرزمین خود قوی‌تر می‌گردد. این اقدام صهیونیست‌ها بخشی از یک نقشه بزرگ‌تر است: بیرون راندن فلسطینی‌ها از غزه و تضعیف مقاومت در برابر اشغالگری. اما نکته قابل تأمل، انفعال جامعه جهانی است. تروئیکای اروپایی با بیانیه‌های شدیدالحن خود، تنها به محکومیت لفظی بسنده کرده و هیچ اقدام عملی برای توقف این فاجعه انسانی انجام نداده است. این در حالی است که آمریکا نه‌تنها سکوت نکرده، بلکه با وعده‌هایی، چون بازگرداندن امنیت کشتیرانی در دریای سرخ از طریق حملات به یمن، عملاً به شریک جرم تل‌آویو تبدیل شده است. این دوگانگی استاندارد‌های جهانی، که بار‌ها مورد انتقاد قرار گرفته، نشان می‌دهد که حقوق بشر در برابر منافع سیاسی غرب، تنها یک شعار توخالی است. 
ترور در بیمارستان؛ اوج وقاحت صهیونیستی اسماعیل برهوم عضو دفتر سیاسی حماس، شب گذشته (23 مارچ) در بیمارستان غزه به شهادت رسید. شهادت او که یکی از رهبران برجسته حماس بود، در حالی که در بیمارستان ناصر خانیونس تحت مداوا بود، پرده دیگری از جنایات رژیم صهیونیستی را برملا کرد. بمباران عمدی یک مرکز درمانی و هدف قرار دادن بیماری که در بستر درمان بود، نه‌تنها نقض آشکار قوانین بین‌المللی، بلکه نشانه‌ای از هراس تل‌آویو از نفوذ و قدرت رهبران مقاومت است. این ترور‌ها بخشی از استراتژی رژیم برای حذف چهره‌های کلیدی حماس و تضعیف ساختار سیاسی و نظامی آن است. اما این اقدامات، بیش از آنکه مقاومت را نابود کند، به آن سوخت تازه‌ای برای ادامه مبارزه می‌بخشد. 
باید گفت که صهیونیست‌ها پس از ناکامی در سرکوب کامل مقاومت در 16 ماه جنگ، حالا به ترور هدفمند روی آورده‌اند. تل‌آویو با به شهادت رساندن فرماندهان قسام و جهاد اسلامی و هدف قرار دادن اعضای دفتر سیاسی حماس به دنبال تغییر توازن قدرت در غزه است. برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که رژیم با حذف طیف مقاومتی حماس، مانند هنیه و سنوار، امیدوار است نیرو‌های میانه‌روتر مانند خالد مشعل را به قدرت برساند. اما این شرط‌بندی خطرناک، همان‌طور که تجربه تاریخی نشان داده، محکوم به شکست است. مقاومت فلسطین ریشه در خون شهدایش دارد و هر ترور، تنها عزم آن را برای ادامه مبارزه تقویت می‌کند. از سوی دیگر، این جنایت‌ها چهره واقعی صهیونیسم را بیش از پیش در برابر جهانیان عریان کرده و نفرت از این رژیم را در منطقه و جهان افزایش داده است. 
بحران در تل‌آویو؛ از قطرگیت تا جنگ داخلی؟ در حالی که غزه زیر آتش و گرسنگی له می‌شود، رژیم صهیونیستی در داخل خود نیز با بحران‌هایی عمیق دست‌وپنجه نرم می‌کند. اختلافات در کابینه نتانیاهو بر سر برکناری رونن بار، رئیس شاباک، به اوج رسیده و زمزمه‌هایی از "جنگ داخلی" در میان مقامات ارشد شنیده می‌شود. این آشوب داخلی نتیجه مستقیم شکست‌های رژیم در برابر مقاومت و ناتوانی در مدیریت بحران‌های پس از طوفان‌الاقصی است.
همچنین، رسوایی "قطرگیت" که نشان‌دهنده نفوذ مالی قطر در حلقه نزدیک به نتانیاهو است، اعتماد عمومی به این دولت را به پایین‌ترین سطح رسانده است. نتانیاهو که خود را در محاصره تحقیقات شاباک می‌بیند، با برکناری بار تلاش دارد این رسوایی را مهار کند، اما دخالت دادگاه عالی و ابهام در تفکیک قوا، اوضاع را پیچیده‌تر کرده است. 
این بحران داخلی در حالی رخ می‌دهد که نتانیاهو با حمایت آمریکا، از جمله تماس‌های مارک روبیو با او، سعی دارد تصویر یک رهبر مقتدر را حفظ کند. اما واقعیت این است که رژیم صهیونیستی از درون در حال فروپاشی است.
غزه می‌ماند، صهیونیسم می‌شکند غزه امروز در برابر دو دشمن بزرگ ایستاده است: جنایات صهیونیست‌ها و سکوت جهانی. محاصره غذایی، ترور رهبران و بمباران بی‌امان، بخشی از تلاش تل‌آویو برای نابودی مقاومت است، اما این رژیم غافل از آن است که هر قطره خون ریخته‌شده، بذر ایستادگی تازه‌ای می‌کارد. این جنایات نه‌تنها چهره کریه صهیونیسم را نشان می‌دهد، بلکه بار دیگر ثابت می‌کند که آمریکا و متحدانش در برابر ظلم، تنها تماشاگرند. در سوی دیگر، بحران داخلی رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که این ساختار پوشالی، دیر یا زود از درون فرو خواهد ریخت. غزه، با همه رنج‌هایش، همچنان سنگر مقاومت است و تاریخ گواه خواهد بود که این مردم، هرگز تسلیم نخواهند شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1069300/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی جلوی زوال عقل را می‌گیرد

کشف انقلابی: محققان دانشگاه مک‌مستر یک کلاس جدید از آنتی‌بیوتیک‌ها را کشف کردند

اعمال شب عید فطر

پیام تبریک استاندار خوزستان به مناسبت عید سعید فطر

ثبت بیش از 17 میلیون تردد خودرویی نوروزی در خوزستان

زبان هنر یکی از بهترین راه‌های انتقال فرهنگ غنی دفاع مقدس و مقاومت به جوانان و نوجوانان عزیز است.

محدودیت ترافیکی روز عید فطر اهواز اعلام شد

استاندار خوزستان خواستار تشکیل کمیته ویژه برای ساماندهی ورودی و هسته مرکزی شهر اهواز شد

عید سعید فطر روز بازگشت به فطرت و مقاومت است

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز دوشنبه 11 فروردین

گل محمدی: در صف اول مبارزه با خرافات و جادوگری هستم/ چیز خاصی نگفتم که این اندازه بزرگ شود/ باید روز بازی خبر احضار من منتشر می‌شد؟/ سپاهان مستحق پیروزی بود!

رشد 47 درصدی تردد مسافران از پایانه های مرزی شلمچه و چذابه

چرا عید فطر در ایران و عربستان متفاوت است؟

تاثیر بازیکن ایرانی در صدرنشینی تیم کویتی

افزایش 50 درصدی جابه‌جایی مسافران نوروزی در خوزستان

واکنش ایران به تهدیدات ترامپ؛ پایگاه‌های آمریکا از جنگ فراگیر در امان نیست

اعتراف جامعه اطلاعاتی آمریکا به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران

خاطره هاشمی از رمضان سال 73؛ میرسلیم تا ارتفاع 35 هزار پایی با هواپیما رفته هلال ماه را ببیند

قدردانی عراقچی از اقدام امارات در انتقال پیام آمریکا به ایران

نامه پزشکیان به معاون اجرایی درباره تجمعات مقابل مجلس تکذیب شد

واعظی: شمخانی در زمان مذاکرات هسته‌ای ناگهان غیب می‌شد

تصاویر/ برگزاری یادواره شهدای مقاومت با حضور سیده زینب نصرالله در قم

محور مقاومت و افکار محور مقاومت یک جریان فرهنگی است

ظهره‌وند: حیثیت نداشته اسرائیل از بین رفته است / زارعی: وضعیت غزه بازی دو سر باخت برای نتانیاهو است

آغاز طرح پیشگیری از غرق شدگی در خوزستان

حکم جدید استاندار خوزستان ابلاغ شد

قسمت بیست و نهم زندگی پس از زندگی: چشم های بسته

پروژه حذف نقی با حمله پهپادی!

میخواستن نقی رو به جای مالکی ترور کنن

هرگز نرسیدن بهتر از دیر رسیدن است!

عین بوقلمون مست غبغبش باد کرده بود

این برق فشار قوی آدمو اقیم میکنه

دریغ از یه پشگل تو کل مسیری که ما رفتیم!

انتصاب جدید در استانداری خوزستان

داستانک/ ﻣﻌﻠﻢ ﺟﻮﺍﻥ ﻭ ﺯﯾﺒﺎ

شعر خوانی زیبایی از استاد شهریار

روسیه برای ایران کارت دعوت فرستاد

گزارش وال‌استریت ژورنال از پهپاد ایرانی؛ سلاحی ارزان اما مرگبار!

انتقاد رسایی از قالیباف: اگر کسی غیر از دوستان نزدیکش تذکر بدهد، میکروفونش قطع می‌شود

علی مطهری: اگر روزنه‌ای باز شود، باید حتما مذاکره کنیم

برنامه نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال مردان مشخص شد

اهواز آلوده‌ترین شهر کشور شد

عیدی شاگردان گل‌محمدی به سپاهان

همدلی در رمضان؛ 390 میلیون تومان کمک معیشتی در اندیمشک

تصاویر/ گرامیداشت یاد «شهدای مقاومت اسلامی» در طرح ولایت دانشجویی

سپاهان اصفهان با نتیجه 2 بر صفر فولاد خوزستان را مغلوب کرد

شیوا مکی‌نیان در «پایتخت7» و فیلم «عطر داغ»

بازتاب دیدن نتیجه ی سرقتی که در نوجوانی انجام شده بود

حرکت منطقی بهاره رهنما در اینستاگرام جلب توجه کرد

بی مزه ترین جوکها در ویژه برنامه نوروز