پیام خوزستان

آخرين مطالب

تعیین سرنوشت فلسطین بر عهده فلسطینی­‌های اصیل اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی است/آمریکایی‌­ها همیشه در مسائل منطقه اشتباه‌­های محاسباتی بزرگ داشته و دارند سیاسی

تعیین سرنوشت فلسطین بر عهده فلسطینی­‌های اصیل اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی است/آمریکایی‌­ها همیشه در مسائل منطقه اشتباه‌­های محاسباتی بزرگ داشته و دارند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش «نماینده»، علی نیکزاد ثمرین نایب رییس مجلس شورای اسلامی در ششمین کنگره سالانه قدس شریف در استان بوشهر گفت: نوروز را که موعد فرخندگی و نو شدن دلها به تاسی از نو شدن طبیعت و حلول بهار است، تبریک عرض می کنم و امیدوارم دعای همه ما در لحظه تحویل سال نو «حوّل حالنا الی احسن الحال»، در حق همه امت های آزاده جهان مستجاب شود و در سال پیش رو شاهد شکست و نابودی همه ظالمان، جباران و رژیم های جنایتکاری باشیم که دشمن صلح و برابری و عدالت هستند.
وی افزود: ماه مبارک رمضان صرفا یک موعد، برای انجام یک عبادت فردی نیست. اگرچه ما به صورت انفرادی روزه می گیریم ولی انجام یک عمل مشترک در اقصی نقاط عالم، در یک زمان معلوم و مشخص، حاکی از یک عبادت جمعی و اجتماعی است. مسلمانان در ایام ذی الحجه در کعبه و در مراسم عبادی-سیاسی حج گرد هم می آیند تا علاوه بر تزکیه فردی، آخرین تحولات جامعه مسلمین را در کنگره حج مرور کنند و مراسم برائت از مشرکین، یکی از جلوه های این فریضه است. ماه مبارک رمضان هم یک روزه داری جمعی است که دل های همه امت اسلام به هم نزدیک تر شود.
نیکزاد ادامه داد: وقتی همه امت، همزمان مشغول یک عبادت هستند و در اقصی نقاط عالم یک مناسک خاص را انجام می دهند، دل هایشان به هم نزدیکتر می شود و این یادآوری اتفاق میافتد که همه یک خدا، یک هدف، یک قبله، یک پیامبر و یک آئین داریم. و ابتکار حضرت امام خمینی(ره) در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس، نمادی از این همبستگی است. روز قدس، روز تجلی وحدت امت اسلام است تا همه ما در اقصی نقاط جهان، برای یک هدف بزرگ اسلامی یعنی آزادی قدس شریف و پایان دادن به یک رنج 77 ساله متحد شویم.
نایب رییس مجلس اضافه کرد: آنچه در فلسطین اتفاق میافتد یک دعوای دینی، بین مسلمانان و یهودیان نیست بلکه یک چالش بزرگ بین المللی است که توسط یک گروه تروریستی صهیونیستی و با همکاری سلطه گران و قدرت های ظالم آغاز شده و تا به امروز ادامه دارد. یهودیان اصیل و پیروان واقعی حضرت موسی(ع) که قرآن سراسر ذکر مناقب این پیامبر بزرگ الهی و الگوی تشکیل حکومت توحیدی است، هیچگاه صهیونیزم را نماینده خود نمی دانند و حضور علمای یهودی در این جلسه گواه این مدعاست.
وی بیان کرد: حرف ما در این زمینه کاملا مشخص است و اگر کسی می خواهد موضع دقیق و راهکار نظام مقدس اسلامی درباره مسئله فلسطین را بداند، می تواند به سخنرانی رهبر حکیم انقلاب در شانزدهمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد در سال 1391 مراجعه کند. ایشان فرمودند"سخن ما آن است که فلسطین متعلق به فلسطینی ها است و ادامه‌ی اشغال آن، ظلمی بزرگ، تحمل‌ناپذیر و خطری عمده برای صلح و امنیت جهانی است. همه‌ی راه هایی که غربی ها و وابستگان آنها برای «حل مسئله‌ی فلسطین» پیشنهاد کرده و پیموده‌اند، غلط و ناموفق بوده است و در آینده نیز چنین خواهد بود. ما راه‌حلی عادلانه و کاملاً دموکراتیک را پیشنهاد کرده‌ایم: همه‌ی فلسطینی ها، چه ساکنان کنونی آن، و چه کسانی که به کشورهای دیگر رانده شده و هویت فلسطینی خود را حفظ کرده‌اند، اعم از مسلمان و مسیحی و یهودی، در یک همه‌پرسی عمومی، با نظارتی دقیق و اطمینان‌بخش شرکت کنند و ساختار نظام سیاسی این کشور را انتخاب نمایند و همه‌ی فلسطینیانی که سالها رنج آوارگی را تحمل کرده‌اند، به کشور خود باز گردند و در این همه‌پرسی و سپس تدوین قانون اساسی و انتخابات، شرکت نمایند. آنگاه صلح برقرار خواهد شد".
این نماینده مجلس در دوره دوازدهم تاکید کرد: این راهکار، مردمسالارانه ترین راهکاری است که تاکنون درباره فلسطین طرح شده است. ما معتقدیم تعیین سرنوشت فلسطین بر عهده فلسطینی های اصیل؛ اعم از مسلمان و مسیحی و یهودی است. نه انگلیسی ها، نه امریکایی ها، نه سران کشورهای منطقه و نه حتی ما ایرانیها حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین را نداریم و فلسطین باید توسط فلسطینی ها اداره شود. پذیرفته نیست که یک حزب تروریست سیاسی، بخاطر ظلمی که هیتلر به عده ای از یهودیان کرده است، خاک آباء و اجدادی یک ملت دیگر را اشغال کند و با قلدری بگوید که من میخواهم در خانه شما برای خودم یک هویت جدید بسازم. فلسطین متعلق به فلسطینی ها است و باید اراده آنها بر سرزمین خودشان حاکم شود.
وی ادامه داد: این حرف اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران در زمینه فلسطین است. اما متاسفانه شاهد این واقعیت دردناک هستیم که، قلدرهایی از دوردست‌ترین نقاط جهان، به خود اجازه می دهند که در این منطقه حاضر شوند و برای حل مشکلات منطقه ما، به زعم خودشان راه حل ارائه بدهند. شکل گیری محور مقاومت، یک اقدام واکنشی در برابر این قلدری ها است. محور مقاومت، شکلگیری یک حرکت طبیعی در برابر این قلدری است؛ تلاش ملت های منطقه برای جلوگیری از دخالت کشورهای بیگانه در سرنوشت منطقه است.
نیکزاد گفت: مگر انگلیسی ها حقی در فلسطین داشتند که با فروپاشی عثمانی بر این منطقه حاکم شدند و از مال دیگران بخشیدند و فلسطین را به رژیم صهیونیست هبه کردند؟ مگر امریکایی ها حقی در افغانستان داشتند که بیش از 20 سال آنجا را اشغال کردند و منابع ملی این ملت مظلوم را چپاول کردند و بدون هیچ دستاورد و پیشرفتی برای این مردم مظلوم، افغانستان را ترک کردند؟ مگر امریکایی ها سهمی در عراق داشتند که به این کشور لشکرکشی کردند و ظلم و جنایت کردند و دستاوردشان نابودی زیرساخت های عراق و حمله داعش بود؟ و مگر ترامپ حقی در منطقه ما دارد که برای غزه تصمیم بگیرد و به دنبال معامله قرن و راهکارهای موهوم دیگر برای مسئله فلسطین باشد؟ شکل گیری محور مقاومت به این معنی است که مردم این منطقه معتقدند خودشان باید بر سرزمین خودشان مسلط باشند و برای آن تصمیم بگیرند.
نایب رییس مجلس ادامه داد: اولین چراغ را در محور مقاومت، جمهوری اسلامی ایران روشن کرد و امروز کشورهای منطقه از این تجربه، الگو گرفته اند و مقاومت های مردمی را در برابر قلدرهای جهانی شکل داده اند. ما مفتخریم و با افتخار و با صدای بلند فریاد می زنیم که حامی مردم مظلوم فلسطین، عراق، افغانستان، یمن، سوریه و همه مظلومان عالم بوده و هستیم و به این حمایت افتخار میکنیم، اما همانطور که رهبر حکیم انقلاب در سخنرانی نوروزی خودشان فرمودند، هیچکدام از این نیروهای مقاومت مردمی، نیروی نیابتی ایران نیستند. ما این لفظ را توهین به مردم این کشورها می دانیم.
وی ادامه داد: شما قلدرها کاری کردید که مردم مظلوم منطقه تصمیم بگیرند در برابر زیاده خواهی های شما بایستند. حماس و گروه های مقاومت فلسطینی یک نیروی ریشه دار در غزه و فلسطین هستند و مستقلا تصمیم گرفتند در پاسخ به بیش از 70 سال ظلم و محاصره تمام عیار اقتصادی و نبود دارو و غذا، عملیات طوفان الاقصی را طراحی و اجرا کنند. مگر مردمی که در محاصره تمام عیار قرار دارند و دارو برای درمان کودکانشان ندارند، چارهای غیر از طوفان الاقصی هم داشتند؟
نیکزاد افزود: من به عنوان یک ایرانی دست و بازوی رزمندگان حماس را می بوسم اما این عملیات، یک تصمیم فلسطینی در تنگنای محاصره های ظالمانه چند ساله بود. من به عنوان یک ایرانی دست و پای رزمندگان حزب الله لبنان را می بوسم و آرزو می کنم کاش این توفیق را داشته باشم که در بهشت یک روز میهمان مجاهد کبیر سید حسن نصرا... باشم اما حزب الله لبنان یک تصمیم لبنانی برای دفاع در برابر تجاوزهایی بود که از سوی صهیونیست ها انجام می شد و آزادسازی جنوب لبنان و حفظ تمامیت ارضی لبنان و تنبیه رژیم صهیونیستی با شکست مفتضحانشان در جنگهای 22 و 33 روزه، نتیجه این مقاومت قهرمانانه است. من دست و بازوی توانمند مجاهدان یمنی را می بوسم اما مقاومت سلحشورانه مردم یمن در دفاع از مردم مظلوم فلسطین، یک تصمیم یمنی است تا نام این ملت مقاوم، تاریخ ثبت شود که اینگونه در برابر ظلم ایستادند و ساکت نماندند.
وی اضافه کرد: امریکا دچار اشتباه محاسباتی است و با وجود این همه هزینه نظامی و اطلاعاتی، تحلیل درستی از منطقه ما ندارد و همیشه تصمیم های اشتباهی می گیرد که جز اتلاف مالیات هایی که از مردم امریکا گرفته می شود، هیچ دستاوردی ندارد. شما با اشتباه محاسباتی بیش از 20 سال افغانستان را اشغال کردید و با شکست خارج شدید. شما با اشتباه محاسباتی، عراق را سالیان متمادی اشغال کردید و شکست خوردید و دستاوردی جز پیشروی داعش در این کشور نداشتید. اما محور مقاومت ایستاد، حاج قاسم سلیمانی ایستاد و داعش را نابود کرد.
این نماینده مجلس در دوره دوازدهم بیان کرد: امریکایی ها همیشه در مسائل منطقه اشتباه های محاسباتی بزرگ داشته و دارند. اما اشتباهشان درباره ایران عزیز اسلامی، قطعا عواقب متفاوتی دارد. اینجا مثل افغانستان نیست که پس از 20 سال، دست از پا درازتر نیروهایتان را تخلیه کنید. اینجا ایران است و هر کسی کمترین تعدی به این کشور داشته باشد، فرصت فرار از منطقه را هم نخواهد داشت. ترامپ باید بیاموزد که با ملت ایران و ملت های منطقه از موضع ادب، صحبت بگوید. مردم ایران، مردم عراق، مردم یمن، مردم فلسطین، مردم سوریه، مردم افغانستان میراث دار تمدن چندین هزار ساله هستند. با این مردم باید محترمانه صحبت کرد.
نایب رییس مجلس در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با اتحاد عالم اسلام و اتحاد مردم منطقه، به زودی شاهد آزادی فلسطین از چنگال جنایتکارترین رژیم در عصر حاضر باشیم. به روح شهدای محور مقاومت، شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس، شهید هنیه، شهید سنوار، شهید نصرالله و همه شهدای راه آزادی و حقیقت درود میفرستم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1070997/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دفتر دوم «زندگی با آیه‌ها»؛ کتابی برای اصلاح سبک زندگی مومنان

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من

گاردین: عربستان و امارات مخالفت با حمله نظامی علیه ایران را به گوش ترامپ می‌رسانند

عراقچی در گفت‌وگو با گروسی: ایران هر تدبیر لازمی را برای صیانت از برنامه هسته‌ای خود اتخاذ خواهد کرد

باهنر: گرایش‌های رادیکال می‌خواهند همه جامعه مثل آنها فکر کنند

ماجرای تصویر عباس عبدی، بهروز گرانپایه و حسین قاضیان در دادگاه چه بود؟

جوان اهل حمیدیه جان چند بیمار را نجات داد

دستور ویژه دادستان بهبهان برای شناسایی عاملان حمله به یک پاکبان | حمله وحشیانه به پاکبانی در شهر بهبهان+ ویدیو

سولانا حمایت شد؛ تحلیل قیمت SOL و بررسی نواحی کلیدی

کشف جسد کودک 12 ساله در دزفول

12 فروردین روز تجلی مشارکت واقعی مردم در تعیین سرنوشت خود است

دستور دادستان برای شناسایی عاملان حمله به یک پاکبان

غایبان قطعی پرسپولیس استقلال خوزستان

حجت‌الاسلام موسوی‌فرد: امید می‌تواند امروز ما را از چالش‌ها عبور دهد

پلیس 100میلیارد تومان پولِ بلاگر معروف را نجات داد/ گروگان‌گیرها در تهران غافل‌گیر شدند +ویدیو

حزب‌الله شهادت فرمانده مقاومت لبنان را تأیید کرد

اجرای 4826 برنامه قرآنی در شیراز

پیش‌بینی مهم از احتمال رشد پرقدرت این رمزارز

مقام اسرائیلی: تاسیس پایگاه نظامی ترکیه در سوریه تهدیدی برای ماست

ثبت تردد بیش از 19 میلیون انواع وسایل نقلیه در خوزستان

شهادت فرمانده مقاومت لبنان تایید شد

فوری؛ پرسپولیس - استقلال خوزستان فقط در حضور بانوان/ ورود آقایان اکیدا ممنوع!

پرسپولیس- استقلال خوزستان: ورود آقایان ممنوع!

مطلق زاده: پرسپولیس بهترین تیم ایران است

این بازی پرسپولیس فقط در حضور بانوان!

بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان؛ فقط با حضور تماشاگران زن

هندیجان؛ شهر بندری خوزستان

خاطره خانم بازیگر از تماشای فوتبال کنار دوستانش!

‌‌مسابقه بشمار 5 با امیرحسین رستمی

تعریف و تمجید میرطاهر مظلومی از الیکا عبدالرزاقی

تپل‌ها نمی‌توانند آدم‌های بدی باشند!

میرطاهر مظلومی: خبر قتل مهرجویی مثل آوار روی سرم ریخت

تحقیق جدید ناسا از اثرات نگران‌کننده فضا بر استخوان‌ موش‌ها خبر می‌دهد

هری‌ کین: در بایرن خوشحالم، به لیگ برتر برنمی‌گردم

قهرمانان ساحلی فردا با جام به ایران بازمی‌گردند

پوستکوگلو: مصدومیت‌های اوایل فصل ما را تضعیف کرد

اینزاگی: طارمی بدشانسی آورد و مصدوم شد

برگزاری دیدار پرسپولیس - استقلال خوزستان فقط با حضور بانوان

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

شکوری راد: در انتخابات اخیر مجلس، جبهه پایداری علیه قالیباف کودتا کرد

اعلام جرم علیه مدعی دروغینِ استعفای جمعی از نمایندگان مجلس

«ساگینتایف» به پزشکیان پیام تبریک داد

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

رمزگشایی از اعلام موضع صریح لاریجانی؛ آیا ایران به سمت ساخت سلاح هسته‌ای می‌رود؟

بیش از 800 هزار مسافر نوروزی وارد آبادان شدند

غیبت ستاره‌های پرسپولیس در بازی با استقلال خوزستان

سامانه بارشی خوزستان را در روز طبیعت فرا می‌گیرد

نگرانی بزرگ سپاهان در مسیر قهرمانی

سریال پایتخت 7 ؛ از تبلیغ خرید طلا تا گم شدن هویت خانواده ایرانی! / خانواده نقی معمولی غیر معمولی شد

اجرای دیالوگ معروف میرطاهر مظلومی در سریال قهوه تلخ