پیام خوزستان

آخرين مطالب

سرمایه گذاری عربستان در دو پالایشگاه هند اقتصادي

سرمایه گذاری عربستان در دو پالایشگاه هند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر / منابع هندی آگاه اعلام کردند شرکت دولتی آرامکوی سعودی در حال مذاکره برای سرمایه‌گذاری در دو پالایشگاه هند است.
هند که سومین مصرف‌کننده و واردکننده بزرگ نفت در جهان است، می‌خواهد به یک قطب پالایشگاه نفت جهانی تبدیل شود؛ زیرا شرکت‌های غربی، ظرفیت پالایش نفت خام را در حرکت به سمت سوخت‌های پاک‌تر کاهش می‌دهند. آرامکو که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است هم به دنبال بازار فروش باثبات برای نفت خام خود در این بازار رو به رشد است.
در همین حال، سهم عربستان سعودی از واردات نفت هند کاهش یافته است، زیرا پالایشگاه‌هایی که میلیاردها دلار برای ارتقای تأسیسات خود سرمایه‌گذاری کرده‌اند، منابع تأمین نفت خام را متنوع کرده و از جایگزین‌های ارزان‌تر از جمله نفت روسیه استفاده می‌کنند.
به گفته منابع آگاه، آرامکو در حال مذاکره جداگانه برای سرمایه‌گذاری در پالایشگاه برنامه‌ریزی شده شرکت بهارات پترولیوم در ایالت جنوبی آندرا پرادش و یک پالایشگاه پیشنهادی شرکت «نفت و گاز طبیعی هند» (ONGC) در ایالت غربی گجرات است. هر دو شرکت هندی تحت کنترل دولت هستند.
در حالی که طرح‌های پالایشگاه گجرات شرکت ONGC در مرحله نوپایی قرار دارد، رئیس بهارات پترولیوم در دسامبر گفت که قصد دارد 11 میلیارد دلار در پروژه پالایشگاه و پتروشیمی آندرا پرادش سرمایه‌گذاری کند.
دو منبع پالایشگاهی به طور جداگانه گفتند که این پروژه‌ها بدون توجه به سرمایه‌گذاری آرامکو، ادامه خواهند داشت. یکی از آنها گفت: همه چیز بستگی به پیشنهادی دارد که آرامکو ارائه می‌کند.
منابع آگاه گفتند آرامکو پیشنهاد عرضه نفتی معادل سه برابر سهم خود در هر پروژه را دارد و می‌خواهد سهم خود را از تولید، یا در هند بفروشد یا صادر کند.
منبع پالایشگاه دوم گفت: ما خواهان انعطاف در خرید نفت هستیم، اگر 30 درصد سهام را به آنها بدهیم، می‌خواهند معادل 90 درصد ظرفیت نفت خام عرضه کنند که این امکان وجود ندارد.
جزئیات دیگر، از جمله میزان سرمایه‌گذاری بالقوه و پیکربندی پالایشگاه‌های برنامه‌ریزی شده، فعلاً موجود نیست.
یک منبع سوم مطلع اظهار کرد: نارندرا مودی، نخست وزیر هند قصد دارد در سه ماهه دوم به عربستان سعودی سفر کند و دو کشور تلاش خواهند کرد تا قبل از این سفر، به توافق برسند.
آرامکو مدتهاست که به دنبال بهبود فرصت‌های پالایش در هند بوده است. این شرکت در سال 2018 به کنسرسیومی از شرکت‌های هندی ملحق شد تا یک پروژه پالایشگاهی و پتروشیمی با ظرفیت 1.2 میلیون بشکه در روز در غرب هند بسازد و در سال 2019، قرارداد غیرالزام‌آوری را برای خرید 20 درصد از سهام شرکت «ریلاینس اینداستریز» امضا کرد. با این حال، پروژه عظیم پالایشگاه به دلیل مشکلات بر سر تهیه زمین، به تعویق افتاد و معامله با شرکت ریلاینس، به دلیل اختلاف در ارزش‌گذاری لغو شد.
بر اساس گزارش رویترز، هاردیپ سینگ پوری، وزیر نفت هند، در ژانویه گفت که هند به دنبال راه‌اندازی سه پالایشگاه با ظرفیت 400 هزار بشکه در روز است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1071279/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محدودیت‌های ترافیکی روز طبیعت در اهواز اعلام شد

اقامت رویایی در خوزستان؛ استقبال بی‌نظیر گردشگران نوروزی

گل اول رئال سوسیداد به رئال مادید توسط آندر بارِنِچِئا

گل اول رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اندریک

گل سوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

گل دوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط داوید آلابا

گل سوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اورلین چوامنی

گل دوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط جود بلینگام

گل چهارم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز چهارشنبه 13 فروردین

مارکا؛ سپاهان برای قهرمانی بن یدر را آورد

گل اول آرسنال به فولام در دقیقه 37 توسط میکل مرینو

جواهر آرسنال بعد از 3 ماه برگشت و گل زد

گل اول ناتینگهام فارست به منچستریونایتد توسط آنتونی الانگ

سید محمد صدر: امام مسئولیت پذیرش قطعنامه را بر گردن دیگری نینداخت

کاخ سفید مدعی موفقیت‌آمیز بودن حملات به یمن شد

مهلت دادگاه لاهه به ایران و آمریکا برای تعیین غرامت توقیف اموال بانک مرکزی به پایان رسید

تحلیل رئیس سابق میز ایران در اسرائیل از احتمال جنگ میان ایران و آمریکا: هفته‌های حساسی در پیش است

کوچک‌ترین پهپاد جهان ساخته شد/ عکس

شروع عالی سوسیداد؛ رئال گل خورد، لونین لایی!

داستانک/ زندگی دوباره

واکنش ایران درخصوص تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان

روایت مجری سابق صداوسیما از روابط علی لاریجانی و شهید سلیمانی

آذری جهرمی: بمب هسته‌ای ایران، اراده آحاد ملت آن است

قدردانی شاخ مجازی از پیروانی/ آیسان اسلامی: حاضرم کلیه ام را به افشین بدهم/ نجات یک پیرمرد از آدم ربایی و گروگان گیری با همکاری پلیس، پرستویی و افشین پیروانی!

محرومیت تماشاگران مرد پرسپولیس در دیدار با استقلال خوزستان | تابلوی ورود آقایون ممنوع در استادیوم!

بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان تنها با حضور بانوان برگزار می‌شود

راز گروگان گیری پدر آیسان اسلامی برملا شد: جزئیات تکان دهنده از زبان پلیس!

نمایشگاه نوروزی صنایع دستی کرمانشاه، میزبان هنرهای دست‌ساز ایرانی در طاق بستان است

ادعای کاخ‌سفید: حمله به حوثی‌ها ایران را ضعیف کرده است

حضور تماشاگران مرد در بازی پرسپولیس ممنوع شد!

بشنوید | آیه 16 سوره جن؛ کلید حل همه مشکلات

شهادت حسن علی بدیر تایید شد

رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد؛ 164 میلیون لیتر در یک روز

سختگیری‌های جالب پدر بازیگر سینما و تلویزیون

ارسطو ول کن آکواریون نیست!

بحث نقی با اوس موسی

بهروز دوباره حساب رحمت رسید!

نقی روی اوس موسی چاقو کشید!

اوس موسی تا دم مرگ رفت!

ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی گام‌های طبیعی‌تر برمی‌دارند

بیت کوین صعودی شد

پی‌اس‌جی بعد از 13 سال 2-0 عقب افتاد!‏

بسیج 70 هزار نفری تراکتور علیه قرمز و آبی

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

این بود زندگی؟

گزافه‌گویی کاخ سفید: ایران ضعیف شده است!

عراقچی: ایران تحت هیچ شرایطی درپی بدست آوردن سلاح هسته‌ای نیست

واکنش سازمان ملل به تهدیدات ترامپ علیه ایران

رایزنی وزرای خارجه روسیه و چین درخصوص برنامه هسته‌ای ایران