پیام خوزستان

آخرين مطالب

مدافعان خلیج همیشه فارس در حمایت از مردم قدس حماسه آفریدند سیاسی

مدافعان خلیج همیشه فارس در حمایت از مردم قدس حماسه آفریدند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، ظهر جمعه راهپیمایی روز جهانی قدس در بندرعباس با حضور گسترده مردم این شهر و مدافعان خلیج فارس برگزار شد. شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی با سر دادن شعارهایی علیه ظلم و اشغالگری، همبستگی خود را با مردم مظلوم فلسطین اعلام کرده و بر حمایت از قدس شریف و مبارزه با رژیم صهیونیستی تأکید کردند.
این مراسم که با حضور اقشار مختلف مردم از جمله زنان، جوانان و دانش‌آموزان برگزار شد، در نقاط مختلف بندرعباس از جمله میدان امام خمینی (ره) آغاز و تا مسجد جامع این شهر ادامه یافت. شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی ضمن ابراز انزجار از جنایات رژیم اسرائیل، به حمایت از آرمان‌های فلسطین و قدس شریف پرداختند و بر وحدت مسلمانان در دفاع از حقوق بشر و مقابله با استکبار جهانی تأکید کردند.
راهپیمایان در پایان با قرائت قطعنامه‌ای، حمایت خود را از انقلاب اسلامی ایران، مقاومت فلسطین و ادامه مبارزه تا آزادی قدس شریف اعلام کردند و بر ضرورت مقابله با اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در منطقه تأکید نمودند.
این راهپیمایی، همچون سال‌های گذشته، نمادی از همبستگی مردم ایران با ملت فلسطین و آگاهی بخشی به جامعه جهانی در خصوص مظلومیت مردم فلسطین و ضرورت آزادی قدس شریف بود.
قطعنامه پایانی مراسم روز جهانی قدس در بندرعباس
در بخشی از این قطعنامه آمده است؛ راهپیمایی روز جهانی قدس ترجمان حقیقت «یوم‌القدس یوم‌النصر» و «میدان بازتولید قدرت مردمی و سرمایه اجتماعی» و «نقطه همگرایی» در مبارزه جهانی علیه صهیونیسم و «افشای سازوکارهای نظام سلطه» و «نقد نظم استکباری» است که با ابزار و «نظام رسانه‌ای ایدئولوژیک»، درصدد معکوس‌سازی واقعیت‌های تاریخی است.
در بخش دیگر این قطعنامه آمده، ما شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی، به تبعیت از آموزه‌های حضرت امام خمینی (ره) و با لبیک به ندای ولی امر مسلمین جهان، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و با بانگ رسای توحیدی «الله‌اکبر» و «خامنه‌ای رهبر» و با شعار «علی العهد یا قدس» بر عهد تاریخی و آرمانی خود در دفاع از ملت مظلوم فلسطین و آرمان قدس شریف تأکید می‌ورزیم و نابودی «باندتبهکار» و «پایگاه پیش‌رانِ استعمار نوین» را به‌مثابه یک ضرورت تاریخی، دینی و انسانی، فریاد می‌زنیم.
ما شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی، فلسطین را مسئله اول جهان اسلام و نقطه‌ی ثقل تقابل تاریخی میان «گفتمان مقاومت اسلامی» و پروژه‌های سلطه‌جویانه‌ی نظام سرمایه‌داری جهانی می‌دانیم و با محکومیت قاطع «کودک‌کشی»، «نسل‌کشی»، «کوچ اجباری»، «آپارتاید»، «نابودی زیرساخت‌های حیاتی» و «سیاست‌های مهندسی جمعیتی» حمایت قاطع خود را از آرمان آزادی فلسطین اعلام و خواهان اقدام فوری جامعه‌ی بین‌الملل در توقف این جنایات ضدبشری و محاکمه‌ی سران رژیم صهیونیستی بویژه قصاب غزه، بنیامین نتانیاهو در دادگاه‌های کیفری بین‌المللی و آزادسازی ارسال کمک‌های بشردوستانه و بازسازی غزه به عنوان ضرورت انسانی هستیم.
در بخش دیگر قطعنامه آمده؛ ما مردم بصیر ایران اسلامی، در پرتو آموزه‌های اسلامی و با الهام از دکترین استکبارستیزی انقلاب اسلامی، حمایت‌های بی‌قید و شرط نظام سلطه، به‌ویژه تجهیز ماشین جنگی رژیم جعلی صهیونیستی توسط ایالات متحده آمریکا و برخی دولت‌های اروپایی، تأمین چتر امنیتی برای استمرار جنایات این رژیم در ساختارهای معیوب حقوق بین‌الملل را نه نشانه قدرت، بلکه نمودی از بحران مشروعیت و زوال تدریجی هیمنه جبهه استکبار می‌دانیم و با ادراک ژرف از معادلات مقاومت و مختصات جنگ اراده‌ها، به وجدان‌های بیدار و ملت‌های تحت ستم اعلام می‌داریم که هیچ سلاح پیشرفته‌ای توان ایستادگی در برابر قدرت ایمان، عزم انقلابی و پایداری راهبردی جبهه مقاومت را ندارد و سقوط محتوم رژیم اشغالگر، نه یک احتمال، بلکه ضرورتی تاریخی در روند تحولات آینده‌ی منطقه و جهان است.
ما مردم روزه‌دار ایران اسلامی، عملیات پیروزمندانه‌ی طوفان الاقصی و متعاقب آن «وعده‌ی صادق یک و دو» را مهم‌ترین عامل تغییر توازن قدرت و تثبیت مقاومت به‌عنوان بازیگر کلیدی در معادلات جغرافیای سیاسی منطقه دانسته و با گرامیداشت یاد شهیدان آیت‌الله رئیسی و امیر عبداللهیان معتقدیم امتزاج خون شهید القدس، حاج‌قاسم سلیمانی، زعیم مقاومت، سید حسن نصرالله و شیخ هاشم صفی‌الدین با خون پاک شهیدان مهندس‌ابوالمهدی، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار، محمد الضیف تجلی عینی وحدت االساحات است و معتقدیم ممزوج شدن خون‌های این شهیدان، مرزهای تصنعی را درنوردیده و جبهه‌ی متحد مقاومت را در برابر صهیونیسم جهانی استوارتر ساخته و تشییع کم‌نظیر آنان را گواه «زنده بودن مقاومت» و «استمرار قدرت اجتماعی» آن می‌دانیم؛
در بند پایانی این قطعنامه آمده ما مردم شجاع ایران اسلامی، سخنان خام و تهدیدهای پوشالی دولتمردان آمریکایی را مثل همیشه پوچ و غیرعاقلانه دانسته و اعلام می‌داریم چنانچه یک حرکت غلطی از طرف آمریکایی‌ها و عواملشان سر بزند، برخورد ما یک برخورد قاطع و حتمی است و دشمنان این مرز و بوم بدانند که در مواجهه‌ی با ایران هرگز با تهدید به جایی نخواهند رسید و اگر خباثتی نسبت به ملّت ایران انجام بدهند، سیلی سخت و محکمی خواهند خورد.
کد خبر 6419579

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1071369/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محدودیت‌های ترافیکی روز طبیعت در اهواز اعلام شد

اقامت رویایی در خوزستان؛ استقبال بی‌نظیر گردشگران نوروزی

گل اول رئال سوسیداد به رئال مادید توسط آندر بارِنِچِئا

گل اول رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اندریک

گل سوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

گل دوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط داوید آلابا

گل سوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اورلین چوامنی

گل دوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط جود بلینگام

گل چهارم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز چهارشنبه 13 فروردین

مارکا؛ سپاهان برای قهرمانی بن یدر را آورد

گل اول آرسنال به فولام در دقیقه 37 توسط میکل مرینو

جواهر آرسنال بعد از 3 ماه برگشت و گل زد

گل اول ناتینگهام فارست به منچستریونایتد توسط آنتونی الانگ

سید محمد صدر: امام مسئولیت پذیرش قطعنامه را بر گردن دیگری نینداخت

کاخ سفید مدعی موفقیت‌آمیز بودن حملات به یمن شد

مهلت دادگاه لاهه به ایران و آمریکا برای تعیین غرامت توقیف اموال بانک مرکزی به پایان رسید

تحلیل رئیس سابق میز ایران در اسرائیل از احتمال جنگ میان ایران و آمریکا: هفته‌های حساسی در پیش است

کوچک‌ترین پهپاد جهان ساخته شد/ عکس

شروع عالی سوسیداد؛ رئال گل خورد، لونین لایی!

داستانک/ زندگی دوباره

واکنش ایران درخصوص تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان

روایت مجری سابق صداوسیما از روابط علی لاریجانی و شهید سلیمانی

آذری جهرمی: بمب هسته‌ای ایران، اراده آحاد ملت آن است

قدردانی شاخ مجازی از پیروانی/ آیسان اسلامی: حاضرم کلیه ام را به افشین بدهم/ نجات یک پیرمرد از آدم ربایی و گروگان گیری با همکاری پلیس، پرستویی و افشین پیروانی!

محرومیت تماشاگران مرد پرسپولیس در دیدار با استقلال خوزستان | تابلوی ورود آقایون ممنوع در استادیوم!

بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان تنها با حضور بانوان برگزار می‌شود

راز گروگان گیری پدر آیسان اسلامی برملا شد: جزئیات تکان دهنده از زبان پلیس!

نمایشگاه نوروزی صنایع دستی کرمانشاه، میزبان هنرهای دست‌ساز ایرانی در طاق بستان است

ادعای کاخ‌سفید: حمله به حوثی‌ها ایران را ضعیف کرده است

حضور تماشاگران مرد در بازی پرسپولیس ممنوع شد!

بشنوید | آیه 16 سوره جن؛ کلید حل همه مشکلات

شهادت حسن علی بدیر تایید شد

رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد؛ 164 میلیون لیتر در یک روز

سختگیری‌های جالب پدر بازیگر سینما و تلویزیون

ارسطو ول کن آکواریون نیست!

بحث نقی با اوس موسی

بهروز دوباره حساب رحمت رسید!

نقی روی اوس موسی چاقو کشید!

اوس موسی تا دم مرگ رفت!

ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی گام‌های طبیعی‌تر برمی‌دارند

بیت کوین صعودی شد

پی‌اس‌جی بعد از 13 سال 2-0 عقب افتاد!‏

بسیج 70 هزار نفری تراکتور علیه قرمز و آبی

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

این بود زندگی؟

گزافه‌گویی کاخ سفید: ایران ضعیف شده است!

عراقچی: ایران تحت هیچ شرایطی درپی بدست آوردن سلاح هسته‌ای نیست

واکنش سازمان ملل به تهدیدات ترامپ علیه ایران

رایزنی وزرای خارجه روسیه و چین درخصوص برنامه هسته‌ای ایران