پیام خوزستان

آخرين مطالب

لاریجانی: جنایت‌های رژیم صهیونیستی حیوانی و شیطانی است سیاسی

لاریجانی: جنایت‌های رژیم صهیونیستی حیوانی و شیطانی است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «محمدجواد لاریجانی» مدیر پژوهشگاه دانش‌های بنیادی امروز (جمعه) در سخنرانی راهپیمایی روز قدس در شهرستان رامسر ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا، اظهار داشت: آغاز این مسیر مبارک که با ابتکار امام راحل انجام گرفت امروز در سراسر جهان نفوذ کرده است و انسان‌های آزاده جهان در این مسیر همراه با مسلمانان دنیا در جهت حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پا خواسته‌اند.
وی افزود: جنایت‌های رژیم صهیونیستی بسیار منزجر کننده و حیوانی و شیطانی است تا جایی که دادگاه لاهه که یک نهاد محافظه کار است نیز این اقدامات را محکوم و حکم بازداشت نتانیاهو را صادر کرد.
لاریجانی با اشاره به استرتژی آمریکا و اسرائیل در منطقه در جهت جنگ‌های متعدد و مشغول کردن کشور‌ها و عقاید مختلف، ادامه داد: داعش و القاعده محصول استراتژی آمریکا و اسرائیل در منطقه است که جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت با جانفشانی این گروه‌های تکفیری را از نفوذ در منطقه ناکام گذاشتند.
این مسئول اضافه کرد: راهپیمایی روز قدس پیام روشنی دارد، زیرا وقتی ما به منطقه خودمان نگاه می‌کنیم این حرکت نشانه ایستادگی و مقاومت در مقابل زورگویی است.
لاریجانی در ادامه با تاکید بر آگاهی و بصیرت در این موضوع، اذعان داشت: مسئله این باند جنایتکار و صهیونیستی و پروژه این رژیم در اشغال قدس شریف باید موشکافی شود و ابعاد آن مشخص شود و با بصیرت و أگاهی مسئولیت خودمان را تشخیص دهیم و بر اساس آگاهی حرکت کنیم.
مدیر پژوهشگاه دانش‌های بنیادی بیان کرد: پروژه‌ای که از اواخر قرن نوزده و اوایل قرن بیستم کلید خورد با هدف سیطره بر منابع اقتصادی و ذخایر انرژی و نظامی در منطقه بوده است.
وی خاطرنشان کرد: پاسخ این شبهه که چرا ما در حمایت از فلسطین راهپیمایی می‌کنیم یا به انواع مختلف کمک می‌کنیم باید بدانیم که هدف این رژیم در منطقه سیطره بر کل منطقه و هدف اصلی آنان ایران عزیز است.
لاریجانی گفت: ما برای آقایی و عزت در منطقه و حوزه بین الملل باید ایستادگی و مقاومت کنیم و راهی جز این مسیر برای حفظ تمامیت ارضی ایران و عزت ایران اسلامی وجود ندارد.
مدیر پژوهشگاه دانش‌های بنیادی با این پروژه ننگنین صهیونیستی را ناشی از مسئولیت‌های اسلامی ما دانست و افزود: مسئله و استرتژی دوم ما بحث منافع ملی است که باید از آن دفاع کرد.
لاریجانی دکترین مقاومت را بر دو پایه استوار دانست و خاطرنشان کرد: کشوری که می‌خواهد پیشرفت کند باید مستقل باشد و از زیر سلطه بیرون بیاید و راه دوم نترسیدن و ایستادگی در مقابل زورگویی است.
مدیر پژوهشگاه دانش‌های بنیادی خاطرنشان کرد: در جمهوری اسلامی راه مبارزه با رژیم غاصب صهیونیستی کلید خورد و در سراسر دنیا نفوذ کرد و این دشمنی‌های وسیع بر علیه جمهوری اسلامی بدلیل قدرت ایران اسلامی در منطقه است.
وی با اشاره به اینکه اول انقلاب فتنه‌های بزرگی داشتیم و جنگ شروع شد و جوانان و مردم ما با ایستادگی و مقاومت با کمترین تجهیزات و امکانات دفاعی در مقابله با دشمنان پیروز شدند، اذعان داشت: جمهوری اسلامی در تاریخ 400 ساله‌ای اخیر ایران قدرتمندترین و مقاوم‌ترین حکومتی است که در ایران برپاست.
لاریجانی بیان کرد: این قدرت بر پایه تکیه بر قدرت لایزال الهی و مکتب ائمه اطهار است و اگر ما به این ریسمان متصل باشیم پیروز قطعی هستیم.
وی با اشاره به تهدیدات رئیس جمهوری فعلی آمریکا، اضافه کرد: این تهدیدات را نباید زیاد جدی گرفت و بدانیم که زمان او را تنبیه خواهد کرد.
لاریجانی گفت: بمباران شهر‌ها و مردم عادی کار ضعیفان است که امروز آمریکا و اسرائیل انجام می‌دهند.
مدیر پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: ما در کشور چالش اقتصادی داریم و کلید حل این مشکل بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی بی اثر کردن تحریم است و آن جهاد عمومی برای تولید است.
مدیر پژوهشگاه دانش‌های بنیادی عنوان کرد: طبق تجربه پنجاه ساله‌ام در قبل انقلاب و بعد انقلاب در حوزه بین الملل اعلام می‌کنم که از روز اول انقلاب هیچ تحریمی بر علیه ایران برداشته نشد و چه بسا کشور‌های استکباری آن را افزایش دادند و همچنان نیز تحریم را برنمی‌دارند.
وی گفت: پیروزی نزدیک است و بدانیم که این راه مقدس به فتح و پیروزی خواهد انجامید.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط تصاویر/ شکوه حماسه مردم رامسر در روز قدس

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1071913/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سردار مقاومت؛ از اسارت تا شهادت

محدودیت‌های ترافیکی روز طبیعت در اهواز اعلام شد

اقامت رویایی در خوزستان؛ استقبال بی‌نظیر گردشگران نوروزی

گل اول رئال سوسیداد به رئال مادید توسط آندر بارِنِچِئا

گل اول رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اندریک

گل سوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

گل دوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط داوید آلابا

گل سوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اورلین چوامنی

گل دوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط جود بلینگام

گل چهارم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

قیمت لحظه‌ای سکه بهار آزادی در بازار امروز چهارشنبه 13 فروردین

مارکا؛ سپاهان برای قهرمانی بن یدر را آورد

گل اول آرسنال به فولام در دقیقه 37 توسط میکل مرینو

جواهر آرسنال بعد از 3 ماه برگشت و گل زد

گل اول ناتینگهام فارست به منچستریونایتد توسط آنتونی الانگ

سید محمد صدر: امام مسئولیت پذیرش قطعنامه را بر گردن دیگری نینداخت

کاخ سفید مدعی موفقیت‌آمیز بودن حملات به یمن شد

مهلت دادگاه لاهه به ایران و آمریکا برای تعیین غرامت توقیف اموال بانک مرکزی به پایان رسید

تحلیل رئیس سابق میز ایران در اسرائیل از احتمال جنگ میان ایران و آمریکا: هفته‌های حساسی در پیش است

کوچک‌ترین پهپاد جهان ساخته شد/ عکس

شروع عالی سوسیداد؛ رئال گل خورد، لونین لایی!

داستانک/ زندگی دوباره

واکنش ایران درخصوص تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان

روایت مجری سابق صداوسیما از روابط علی لاریجانی و شهید سلیمانی

آذری جهرمی: بمب هسته‌ای ایران، اراده آحاد ملت آن است

قدردانی شاخ مجازی از پیروانی/ آیسان اسلامی: حاضرم کلیه ام را به افشین بدهم/ نجات یک پیرمرد از آدم ربایی و گروگان گیری با همکاری پلیس، پرستویی و افشین پیروانی!

محرومیت تماشاگران مرد پرسپولیس در دیدار با استقلال خوزستان | تابلوی ورود آقایون ممنوع در استادیوم!

بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان تنها با حضور بانوان برگزار می‌شود

راز گروگان گیری پدر آیسان اسلامی برملا شد: جزئیات تکان دهنده از زبان پلیس!

نمایشگاه نوروزی صنایع دستی کرمانشاه، میزبان هنرهای دست‌ساز ایرانی در طاق بستان است

ادعای کاخ‌سفید: حمله به حوثی‌ها ایران را ضعیف کرده است

حضور تماشاگران مرد در بازی پرسپولیس ممنوع شد!

بشنوید | آیه 16 سوره جن؛ کلید حل همه مشکلات

شهادت حسن علی بدیر تایید شد

رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد؛ 164 میلیون لیتر در یک روز

سختگیری‌های جالب پدر بازیگر سینما و تلویزیون

ارسطو ول کن آکواریون نیست!

بحث نقی با اوس موسی

بهروز دوباره حساب رحمت رسید!

نقی روی اوس موسی چاقو کشید!

اوس موسی تا دم مرگ رفت!

ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی گام‌های طبیعی‌تر برمی‌دارند

بیت کوین صعودی شد

پی‌اس‌جی بعد از 13 سال 2-0 عقب افتاد!‏

بسیج 70 هزار نفری تراکتور علیه قرمز و آبی

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

این بود زندگی؟

گزافه‌گویی کاخ سفید: ایران ضعیف شده است!

عراقچی: ایران تحت هیچ شرایطی درپی بدست آوردن سلاح هسته‌ای نیست

واکنش سازمان ملل به تهدیدات ترامپ علیه ایران