پیام خوزستان

آخرين مطالب

هوش مصنوعی جلوی زوال عقل را می‌گیرد علمي

هوش مصنوعی جلوی زوال عقل را می‌گیرد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - برخلاف تصور کلیشه‌ای رایج که زوال عقل را با استفاده از فناوری‌های مدرن ناسازگار می‌داند، تحقیقات جدید دانشگاه بَث در انگلیس نشان داد که افراد مبتلا به زوال عقل می‌توانند زندگی کاری پربارتری در عصر دیجیتال داشته باشند.

این مطالعه با عنوان«زندگی کاری با زوال عقل: چشم انداز آینده دیجیتال» اینگونه استدلال می‌کند که انقلاب دیجیتال خطر تشدید نابرابری‌ها را در میان افراد دارای نیازهای مختلف به همراه دارد، اما سازمان‌ها می‌توانند و باید فناوری دیجیتال و محیط کاری را برای کمک به افراد مبتلا به زوال عقل توسعه، تطبیق و استقرار دهند تا آنها بتوانند به شغل خود ادامه دهند.
جیمز فلچر از دانشگاه بَث در این باره گفت: واقعیت این است که ما جمعیت و نیروی کار سالخورده‌ای داریم که تعدادی از آنها دچار زوال عقل می‌شوند و به همین دلیل باید با استفاده هوشمندانه از فناوری دیجیتال، شرایط محیط کاری را برای آنها سازگار کرد. این برداشت اشتباه وجود دارد که افراد مبتلا به زوال عقل نمی‌توانند با فناوری دیجیتال کنار بیایند یا از آن بهره‌مند شوند. اما این تحقیقات نشان داد یک کارمند 60 ساله باتجربه که در مراحل ابتدایی زوال عقل قرار دارد، می‌تواند با استفاده درست از فضای دیجیتال و رسانه‌های اجتماعی، به کار خود ادامه دهد.
دکتر فلچر خاطرنشان کرد که تنظیمات بسیار ساده در محیط کار، مانند بهبود نور در محیط کاری، استفاده از فونت‌ها و طرح‌های رنگی مناسب، ارائه تقویم‌های کاری، کنترل‌های صوتی فعال و یادآوری‌های خودکار می‌تواند تفاوت بزرگی برای فردی ایجاد کند که مبتلا به زوال عقل است.
او گفت: هوش مصنوعی فرصت‌های واقعا جالبی را در اختیار افرادی قرار می‌دهد که به دلیل زوال عقل قادر به حل مشکلات خود نیستند. روش‌هایی همچون یافتن کلمات، سازماندهی متن و قرار دادن کلمات در توالی مناسب.
دکتر فلچر و همکارش دکتر اولیویا براون استدلال می‌کنند که زوال عقل ذاتاً ناتوان کننده نیست و تأثیر آن به شدت به محیط کاری یک کارمند بستگی دارد.
موضوع دیگری که دکتر فلچر به آن اشاره کرد، این است که کارمندان ممکن است پس از تشخیص ابتلا به زوال عقل، دچار اضطراب شدید شده و این مساله را از کارفرمای خود پنهان کنند. به نظر می‌رسد اکثریت قریب به اتفاق افرادی که مبتلا به زوال عقل هستند، اغلب ناخواسته سمت به بیکاری می‌روند.
مساله مهم‌تر این است که بیماری زوال عقل تنها محدود به افراد مسن نیست و تعداد فزاینده‌ای از افراد جوان در حال ابتلا به آن هستند. برآوردها نشان می‌دهد که 9 درصد از 35.6 میلیون نفر مبتلا به زوال عقل در سراسر جهان زیر 65 سال سن دارند و سالانه حدود 370000 مورد جدید زوال عقل در افراد جوان شروع می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1073190/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تلاش دشمنان برای ضربه زدن به محور مقاومت از طریق جنگ اقتصادی

حمله مقاومت فلسطین به مواضع رژیم صهیونیستی

روایت پورموسوی از استعفا و بازگشت به مس

اتلتیکو نزدیک به ده نفره شدن!

حذف جنجالی مورینیو در شب پرآشوب استانبول!

گلزن غافلگیرکننده دوباره علیه استقلال

تصویری از دیدار سردار زاهدی با رهبر انقلاب به‌مناسبت سالگرد حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق

گل اول لیورپول به اورتون توسط ژوتا

گل اول آث میلان به اینتر توسط آبراهام

گل اول اینتر به آث میلان توسط چالهان اوغلو

بهت لیورپولی‌ها؛ این خطا قرمز نداشت!

درها باز شد، چه پاسی از لامین یامال!

تسلیت در پی درگذشت پدر بزرگوار همکار حوزه ریاست

پیگیری استاندار وضعیت مهار سریع آتش‌سوزی محدود در تالاب میانگران ایذه

شعر خوانی زیبایی از مرحوم فریدون مشیری

واکنش نماینده ترامپ به توییت عراقچی: عالیه!

واکنش‌ گسترده رسانه‌های عبری به سخنان لاریجانی

روایت وزارت امور خارجه روسیه از دیدار تخت‌روانچی و ریابکوف

ویتکاف پُست خود خطاب به عراقچی را پاک کرد!

این بازیکن به پرسپولیس برگشت | درخواست کارتال از این بازیکن: کمکم کن!

ضاربان پاکبان شهرداری بهبهان بازداشت شد

اون رحمتو لولو برد!

ای مرگ بر اسرائیل ، مرگ بر آمریکا__اوس موسی قضیه پهباد رو لو داد

نقی خودشو استراتژی کرد

نقی با دشمن خیالی زندس

بالاخره بهتاش پیداش شد

بالاخره بهتاش رو گیر آوردن

ترمیناتور در دنیای واقعی؛ ربات مایع دانشمندان کره‌ای می‌تواند از زندان فرار کند

بخشی از برند "کیش" اعتبار گرفته از حوزه سلامت است

حمله آزمون و عزت‌اللهی به سومین قهرمانی!

گل اول بارسلونا به اتلتیکو توسط فران تورس

شعرخوانی زیبا از دکتر کاکاوند

پزشکیان: ملت‌های اسلامی با وحدت جنایات علیه فلسطین را متوقف کنند

روسیه: تهدیدها علیه ایران غیرقابل قبول است

رئال مادرید، نماد مقاومت: نباز بودن هنر است

برج آزادی و پل طبیعت آبی شد

پاکسازی دوربرگردان جاده راه‌بندر اندیمشک پس از یک سال مسدودیت

دستبند پلیس اطلاعات بهبهان بر دستان ضاربین پاکبان شهرداری

پست عجیب و دیرهنگام صابر ابر به مناسبت سال جدید

ماجرای تست بامزه بازیگری رایان سرلک

چهره ها/ مرجانه گلچین و ژست متفاوتش

خوانندگی الیکا عبدالرزاقی وسط برنامه صداتو

چهره ها/ سیزده بدر شبنم قلی خانی در دل طبیعت

چهره ها/ سحر دولتشاهی در لباسی کلاسیک

سر میمون دعواشون شد

ربات انسان‌نمای هنگ‌کنگی به عنوان معلم بر سر کلاس درس دانش‌آموزان آلمانی حاضر شد

در آستانه فاجعه؛ سقوط شیاطین سرخ به قعر تاریخ!

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

افزایش حدود 3 میلیون لیتری تولید بنزین در کشور

یک رمان امنیتی در بازار نشر