پیام خوزستان

آخرين مطالب

قالیباف: حل مشکلات نیازمند هماهنگی قوا و اجرای برنامه هفتم است سیاسی

قالیباف: حل مشکلات نیازمند هماهنگی قوا و اجرای برنامه هفتم است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - تسنیم / رئیس مجلس در دیدار جمعی از اعضای هیأت دولت، نمایندگان مجلس و مسئولان کشوری و لشکری به مناسبت فرارسیدن سال جدید گفت: حل مشکلات مردم نیازمند هماهنگی بین قوای سه گانه و اجرای کامل و دقیق برنامه توسعه هفتم است.
محمدباقر قالیباف در دیدار نوروزی صبح امروز (شنبه 16 فروردین ماه 1404) اعضای هیأت دولت، وزرا، مسئولان دستگاه‌های اجرایی، استانداران و نمایندگان فعلی و ادوار مجلس شورای اسلامی ضمن آرزوی قبولی طاعات، عبادت و خوشبختی و سعادت برای ملت ایران و توفیق برای مسئولان نظام اسلامی در سال جدید گفت: رمز موفقیت و پیشرفت هرچه سریعتر کشور پایبندی به برنامه هفتم توسعه و هماهنگی و انسجام بین قوا و اجزا و ارکان کشور است.
بازار
وی در این دیدار با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خود مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» ادامه داد: وزارتخانه‌های مختلف علاوه بر سرمایه‌گذاری کلان باید راهکارهایی نیز برای بحث جذب سرمایه‌های مردمی در راستای ایجاد اشتغال و کارآفرینی به کار گیرند تا شاهد رونق کشور در این بخش باشیم.
موضوع اجرای کالابرگ الکترونیک برای اقشار آسیب پذیر جامعه از دیگر مباحث مطرح شده در دیدار امروز مسئولان نظام با رئیس مجلس بود که قالیباف در این بخش تأکید کرد: قانون باید جهت اجرا و تحقق رفاه و عدالت اجتماعی برای اقشار آسیب‌پذیر در کشور به‌طور کامل و جامع انجام شود.
وی همچنین در خصوص موضوعات اقتصادی در جمع مدیران اقتصادی دولت تأکید کرد: در راستای کنترل بازار و مسائل مرتبط با معیشت مردم و مشکلاتی که در حوزه اقتصادی وجود دارد باید برنامه‌ها و تدابیری پیش‌بینی شود تا از ایجاد نگرانی ناشی از فشار اقتصادی جلوگیری کند.
رئیس مجلس دوازدهم همچنین با اشاره به موضوعات مطرح شده در زمینه مسائل کشاورزی با حضور وزیر و مدیران جهاد کشاورزی، گفت: حمایت از کشاورزان، تقویت کشاورزی دانش‌بنیان و خودکفایی در محصولات استراتژیک باید در رأس فعالیت های جهاد کشاورزی قرار گیرد.
قالیباف در خصوص موضوعات مرتبط با حوزه سیاست خارجی و مسائل هسته‌ای در جمع مدیران این حوزه نیز بیان کرد: حتما با تدابیر مقام معظم رهبری و همدلی و همفکری می‌‌توان موانع موجود را پشت سر گذاشت و حقانیت جمهوری اسلامی را به دنیا اثبات کرد؛ همچنان که در موضوع هسته‌ای نیز باید سازمان انرژی اتمی پیگیر احقاق حقوق کشور باشد تا برخی‌ها نتوانند به بهانه‌های مختلف فشار بر کشور را بیشتر کنند.
وی در خصوص رفع مشکلات حوزه مسکن در جمع مدیران حوزه راه و شهرسازی تأکید کرد: یکی از موضوعات مهم و اساسی کشور تأمین و حل مسائل حوزه مسکن است که می‌تواند مشکلات اساسی جامعه را حل کند؛ در این زمینه با کمک در تسریع در ساخت مسکن و فعال کردن مردم در این حوزه و همچنین با سیاست‌گذاری دقیق و حمایت و پشتیبانی از مسکن مردمی قطعاً رضایتمندی در بخش‌های مختلف جامعه به وجود خواهد آمد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1075794/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از شبنم عشق خاک آدم گل شد!

شعری از حامد رحمانی‌حسینی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

نوذر شفیعی: یکی از دلایل درگیری ترامپ با ایران به خاطر نقشی است که در استراتژی کلان چین داریم

امیر صباحی‌فرد: نیروهای مسلح برای مقابله با تهدیدات‌ آمادگی کامل دارند

رویترز به نقل از یک مقام ایرانی: تهران تمایل دارد مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا از طریق عمان ادامه یابد

علی جنتی: ما نمی‌خواهیم که آمریکا سفارت خود را در تهران باز کند اما...

ابوالفتح: با راهکار نظامی نمی‌توانند برنامه هسته‌ای ایران را از بین ببرند

عیادت پزشکیان از مجتبی رحماندوست

شیوه کلاهبرداری منافقین از مردم اروپا!

توضیح نائب رئیس مجلس به رئیس مجلس عمان درخصوص تصمیم غیرمستقیم بودن مذاکره با آمریکا

الویری: احساس می‌کنم یک جریانی به دنبال این است که فضا را ملتهب کند تا مداخله خارجی صورت بگیرد

لاریجانی: مسئله هسته‌ای را باید حتما حل کرد

افزایش میزان تولید نفت خام و حجم ارسال گاز از میدان یادآوران

سردار مرادحاجتی: هراسی از تهدیدهای آمریکا نداریم

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/01/17

کارتال شوکه شد؛ بازتاب ادعای خبرساز سرمربی پرسپولیس

درخشان: پرسپولیس از مدیرانش ضربه خورد/ بعید است با شرایط تراکتور، جام به دست ما برسد!

ساخت پوشش‌های هوشمند ارسال کننده سینگال برای کاهش خوردگی فلزات

ریزش قیمت طلا و سکه ادامه دار خواهد بود؟ | جدیدترین وضعیت قیمت طلا 18 عیار و انواع سکه در بازار

کشف سوخت قاچاق در زمین‌های کشاورزی هویزه

تخریب دیوار‌های حسینیه امینی‌های قزوین تکذیب شد

بهره‌مندی بیش از یک‌میلیون نفر از خدمات هلال‌احمر خوزستان

پیگیری اتصال پروژه‌های مسکن به تسهیلات بانکی نهضت ملی

پیش‌بینی برداشت 30 هزار تن سیب زمینی از مزارع خوزستان

بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات هلال‌احمر تا پایان طرح نوروزی

آبادانی و سازندگی جهادگران در خوزستان + فیلم

سرهنگ الهی راد: آموزش و پرورش نقشی بی‌بدیل در انتقال، حفظ و تداوم ارزش‌های دفاع مقدس به نسل‌های آینده دارد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز 1404/01/17

روایت چمران از حفاری قطعه252؛ کشفیات متعلق به بنیاد است

کشف 60 هزار لیتر سوخت قاچاق در هویزه

فولاد خوزستان در آغاز 1404؛الگویی از تاب‌آوری، پیشرفت و مدیریت استراتژیک

موازنه میان مقاومت و مصالحه، ممکن یا محال؟

سردار مرادحاجتی: نقش راه آهن و بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک نباید مغفول بماند

شهداب و فولاد در کمین سومین جام قهرمانی والیبال در آزادی

راه‌اندازی بزرگترین مرکز خدمات فولادی تهران در شمس‌آباد

وزش تندبادهای لحظه‌ای و وقوع گردوغبار در خوزستان

استان تهران رکوردار بیشترین آزادی‌ زندانیان

3 میلیارد و 240 میلیون دلار تجهیزات از آبادان خارج کردیم/روایت 285 گمنام صنعت نفت

چمران: کرایه تاکسی، اتوبوس و مترو از اردیبهشت افزایش می‌یابد

اولین واکنش شهید صیاد شیرازی پس از آزادسازی خرمشهر

پیش‌بینی رگبار و تندباد در خوزستان؛ دما به 40 درجه سانتی‌گراد می‌رسد

قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز 17 فروردین| تمام سکه 93میلیون و 500 هزار تومان

پایمردی جنبش انصارالله در مسیر مقاومت

جوان 27 ساله در سردشت به قتل رسید

یه تپه سالم تو زندگیش نگه نداشت

چهره ها/ قاب خانوادگی و جدید بهرام رادان پربازدید شد

وقتی اسم سکه طلا نظر نقی رو برای دعوت رحمت عوض کرد

علاقه زیاد به داماد رو باید از نورالدین یاد گرفت

چهره ها/ عکس یادگاری بازیگران سریال پایتخت در پشت‌صحنه

خطر رسوایی در کمین است