پیام خوزستان

آخرين مطالب

دوستان حامی منشور ملل متحد: در کنار ایران ایستاده‌ایم سیاسی

دوستان حامی منشور ملل متحد: در کنار ایران ایستاده‌ایم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / گروه دوستان حامی منشور ملل متحد در بیانیه‌ای، تهدیدات آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران را محکوم و تأکید کردند که همه کشورهای عضو این گروه در کنار ایران ایستاده‌اند.
در تازه‌ترین موج محکومیت‌ها علیه اظهارات تهدیدآمیز «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران، گروه دوستان حامی منشور ملل متحد در بیانیه‌ای، تهدیدات آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران را محکوم کردند.
در بیانیه این گروه که از کشورهای چین، روسیه، ونزوئلا، کوبا، بلاروس، نیکاراگوئه، سوریه، بولیوی، الجزایر، آنگولا، فلسطین، کامبوج، لائو، کره شمالی، سنت وینسنت و گرنادینز، گینه استوایی و اریتره تشکیل شده، آمده است: «گروه دوستان حامی منشور ملل متحد، تهدیدهای اخیر دولت ایالات متحده مبنی بر استفاده از قدرت نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران، یکی از اعضای گروه ما را به صراحت رد می‌کند.»
در ادامه بیانیه این گروه تأکید شده است: «نگرانی جدی خود پیرامون توانایی چنین تهدیدها و لفاظی‌هایی برای تضعیف صلح و امنیت بین المللی و اصول بین المللی از جمله منشور سازمان ملل را ابراز می‌کنیم.»
گروه دوستان حامی منشور ملل متحد در بیانیه خود افزودند: «کشورهای عضو گروه دوستان حامی منشور ملل متحد تأکید می‌کنند که تهدیدات تحریک آمیز همچونن استفاده از زور علیه جمهوری اسلامی ایران نقض فاحش اصول اساسی حقوق بین‌الملل از جمله برابری حاکمیتی کشورها و همچنین ممنوعیت تهدید یا استفاده از زور مندرج در بند 2 (4) منشور ملل متحد است.»
گروه دوستان در دفاع از منشور ملل متحد در بیانیه خود بر اهمیت اساسی «پایبندی و رعایت با حسن نیت منشور ملل متحد، چه در متن و چه در روح آن، برای حفظ صلح و امنیت بین‌المللی» تاکید کردند.
در همین راستا، این گروه همچنین تاکید کرد که این گونه تهدیدات که با وظیفه کشورها برای حل اختلافات از طریق راه‌های مسالمت‌آمیز نیز مغایرت دارد، باید فوراً متوقف شده و از آن خودداری شود.
در آخر، گروه دوستان حامی منشور ملل متحد در بیانیه خود تأکید کرد: «کشورهای عضو گروه دوستان حامی منشور ملل متحد در همبستگی با مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران ایستاده‌اند.»
گروه دوستان منشور ملل متحد در سال 2021 با هدف حفظ، ارتقاء و دفاع از تفوق و اعتبار منشور سازمان ملل با مشارکت 19 کشور از جمله ایران تشکیل شد.
از جمله اهداف تشکیل این گروه ارتقاء حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد، هماهنگی در زمینه ابتکارات مشترک به منظور تقویت احترام به اهداف و اصول مندرج در منشور سازمان ملل متحد و نیز ارزش‌های گفت‌وگو، مدارا، همبستگی و همزیستی مسالمت آمیز میان ملت ها است.
بازار
بنیانگذاران گروه ضمن تصدیق دستاورهای قابل توجه سازمان ملل متحد طی بیش از 70 سال اخیر در زمینه‌های صلح و امنیت و همکاری های بین‌المللی به‌ویژه در حوزه‌های حقوق بشر، استعمارزدایی، اقتصاد پایدار و توسعه اجتماعی، ریشه کنی بیماری‌ها و خلع سلاح، بر ناتوانی سازمان ملل متحد در تحقق اهداف و اصول منشور ملل متحد و مقابله موثر با چالش های نوظهور بین المللی تاکید دارند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1075795/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از شبنم عشق خاک آدم گل شد!

شعری از حامد رحمانی‌حسینی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

نوذر شفیعی: یکی از دلایل درگیری ترامپ با ایران به خاطر نقشی است که در استراتژی کلان چین داریم

امیر صباحی‌فرد: نیروهای مسلح برای مقابله با تهدیدات‌ آمادگی کامل دارند

رویترز به نقل از یک مقام ایرانی: تهران تمایل دارد مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا از طریق عمان ادامه یابد

علی جنتی: ما نمی‌خواهیم که آمریکا سفارت خود را در تهران باز کند اما...

ابوالفتح: با راهکار نظامی نمی‌توانند برنامه هسته‌ای ایران را از بین ببرند

عیادت پزشکیان از مجتبی رحماندوست

شیوه کلاهبرداری منافقین از مردم اروپا!

توضیح نائب رئیس مجلس به رئیس مجلس عمان درخصوص تصمیم غیرمستقیم بودن مذاکره با آمریکا

الویری: احساس می‌کنم یک جریانی به دنبال این است که فضا را ملتهب کند تا مداخله خارجی صورت بگیرد

لاریجانی: مسئله هسته‌ای را باید حتما حل کرد

افزایش میزان تولید نفت خام و حجم ارسال گاز از میدان یادآوران

سردار مرادحاجتی: هراسی از تهدیدهای آمریکا نداریم

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/01/17

کارتال شوکه شد؛ بازتاب ادعای خبرساز سرمربی پرسپولیس

درخشان: پرسپولیس از مدیرانش ضربه خورد/ بعید است با شرایط تراکتور، جام به دست ما برسد!

ساخت پوشش‌های هوشمند ارسال کننده سینگال برای کاهش خوردگی فلزات

ریزش قیمت طلا و سکه ادامه دار خواهد بود؟ | جدیدترین وضعیت قیمت طلا 18 عیار و انواع سکه در بازار

کشف سوخت قاچاق در زمین‌های کشاورزی هویزه

تخریب دیوار‌های حسینیه امینی‌های قزوین تکذیب شد

بهره‌مندی بیش از یک‌میلیون نفر از خدمات هلال‌احمر خوزستان

پیگیری اتصال پروژه‌های مسکن به تسهیلات بانکی نهضت ملی

پیش‌بینی برداشت 30 هزار تن سیب زمینی از مزارع خوزستان

بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات هلال‌احمر تا پایان طرح نوروزی

آبادانی و سازندگی جهادگران در خوزستان + فیلم

سرهنگ الهی راد: آموزش و پرورش نقشی بی‌بدیل در انتقال، حفظ و تداوم ارزش‌های دفاع مقدس به نسل‌های آینده دارد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز 1404/01/17

روایت چمران از حفاری قطعه252؛ کشفیات متعلق به بنیاد است

کشف 60 هزار لیتر سوخت قاچاق در هویزه

فولاد خوزستان در آغاز 1404؛الگویی از تاب‌آوری، پیشرفت و مدیریت استراتژیک

موازنه میان مقاومت و مصالحه، ممکن یا محال؟

سردار مرادحاجتی: نقش راه آهن و بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک نباید مغفول بماند

شهداب و فولاد در کمین سومین جام قهرمانی والیبال در آزادی

راه‌اندازی بزرگترین مرکز خدمات فولادی تهران در شمس‌آباد

وزش تندبادهای لحظه‌ای و وقوع گردوغبار در خوزستان

استان تهران رکوردار بیشترین آزادی‌ زندانیان

3 میلیارد و 240 میلیون دلار تجهیزات از آبادان خارج کردیم/روایت 285 گمنام صنعت نفت

چمران: کرایه تاکسی، اتوبوس و مترو از اردیبهشت افزایش می‌یابد

اولین واکنش شهید صیاد شیرازی پس از آزادسازی خرمشهر

پیش‌بینی رگبار و تندباد در خوزستان؛ دما به 40 درجه سانتی‌گراد می‌رسد

قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز 17 فروردین| تمام سکه 93میلیون و 500 هزار تومان

پایمردی جنبش انصارالله در مسیر مقاومت

جوان 27 ساله در سردشت به قتل رسید

یه تپه سالم تو زندگیش نگه نداشت

چهره ها/ قاب خانوادگی و جدید بهرام رادان پربازدید شد

وقتی اسم سکه طلا نظر نقی رو برای دعوت رحمت عوض کرد

علاقه زیاد به داماد رو باید از نورالدین یاد گرفت

چهره ها/ عکس یادگاری بازیگران سریال پایتخت در پشت‌صحنه

خطر رسوایی در کمین است