پیام خوزستان

آخرين مطالب

ایران اسلامی با تکیه بر ارزش‌های الهی و انسانی، با ایمان راسخ به پیش می‌رود گفتگو

ایران اسلامی با تکیه بر ارزش‌های الهی و انسانی، با ایمان راسخ به پیش می‌رود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، آیت‌الله سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی امروز در در نشست هم اندیشی مدیریت بهینه مصرف آب در بخش کشاورزی اظهار داشت: حضرت علی (ع) در روایات خود از هفت دوره تاریخی بشر سخن گفته‌اند که از زمان بعثت پیامبر اسلام (ص) تا ظهور حضرت مهدی (ع) ادامه خواهد داشت.
در هر یک از این دوره‌ها، آنچه که بر افکار عمومی حاکم است و تحولات اجتماعی و جهانی را شکل می‌دهد، ذکر شده است.
وی گفت: در این روایات، حضرت علی (ع) به روشنی به آغاز عصر استعمار و نفوذ قدرت‌های خارجی در قرن 16 میلادی اشاره کرده‌اند که از حدود سال 920 هجری شمسی آغاز شد. از این زمان، استعمارگران اروپایی با نفوذ و سلطه‌گری خود جهان را دستخوش تغییرات اساسی کردند.
آیت‌الله عبادی ادامه داد: تحولات عظیم صنعتی و اقتصادی که به‌دنبال آن آمد، باعث تغییر شرایط زندگی بشر شد و سیاست‌های استعماری در بسیاری از نقاط دنیا به مرحله اجرا درآمد.
نماینده ولی فقیه با بیان این که در دوران جدید، حکومت‌هایی که به‌عنوان دموکراسی معرفی می‌شدند، در واقع پوششی برای سلطه و ظلم بود افزود: استعمارگران با تکیه بر قدرت‌های خود، از قوانین فریبکارانه‌ای مانند «حق وتو» و دیگر روش‌های سلطه‌جویانه، هرگونه مقاومت و مخالفت را سرکوب می‌کردند. این در حالی بود که وعده‌های آزادی و دموکراسی تنها به‌منزله ابزاری برای تأمین منافع قدرت‌های استعماری بودند.
امام جمعه بیرجند تاکید کرد: در برابر این ظلم‌ها، تنها راه مقاومت و ایستادگی است، همانطور که امروز شاهد هستیم، ایران اسلامی و جبهه مقاومت در سرتاسر جهان، از فلسطین گرفته تا لبنان و یمن، در برابر ظلم‌های جهانی ایستاده‌اند. فلسطین که در گذشته سرزمین‌هایش به‌زور از مردم غصب شد، همچنان نماد مقاومت و ایستادگی است.
وی با اشاره به این که دشمنان بشریت در تلاشند تا با فریبکاری‌ها و سیاست‌های استعماری، عدالت را از جهان بگیرند بیان کرد:، اما مقاومت ملت‌ها و به‌ویژه کشور‌های اسلامی، نظیر ایران، نشان داده است که این ظلم‌ها پایدار نخواهند ماند.
آیت‌الله عبادی خاطرنشان کرد: امروز، ملت‌ها به‌ویژه در آمریکای لاتین و دیگر نقاط جهان، با پیوستن به جبهه مقاومت علیه استکبار جهانی، صدای عدالت و حق را بلند کرده‌اند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اضافه کرد: ایران اسلامی با تکیه بر ارزش‌های الهی و انسانی، با ایمان راسخ به پیش می‌رود و قطعاً در برابر ظلم و فساد جهانی پیروز خواهد شد.
وی گفت: مقاومت اسلامی همچنان راه خود را ادامه می‌دهد و نتیجه این ایستادگی، پیروزی نهایی حق بر باطل خواهد بود.
انتهای‌پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1077538/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

من از تکثر باران ندیده‌ام خیری؛ مرا به خلوت آغوش یار برگردان

آیت‌الله جوادی‌آملی: اگر ما اصالت خود را حفظ کنیم، در مذاکرات و مسائل خارجی دچار ضعف نخواهیم شد

شناورهای سپاه با دیگر شناورهای جهان چه فرقی دارند؟

لزوم ایجاد بستر‌های لازم برای حضور جدی‌تر بخش خصوصی در صنعت نفت و گاز

بزودی؛ آغاز عملیات حفاری اولین چاه میدان نفتی سهراب

استفاده از تمام ظرفیت‌های قانونی برای تنظیم بازار کالا‌های اساسی در خوزستان

تکمیل محور اهواز به خرمشهر به بیش از 4 همت بودجه نیاز دارد

گزینه جانشینی درویش: رفتنم به پرسپولیس ناجوانمردی است

انتشار هفتمین شماره از نشریه تخصصی حوزه دفاع مقدس در خوزستان

راه‌اندازی بازارچه مرزی شلمچه در انتظار موافقت نهایی عراق

تغییر داور VAR بازی تراکتور و فولاد

نهمین دوره بصیرت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در مشهد برگزار شد

تغییر داور VAR بازی فولاد خوزستان - تراکتور

دریاچه آزادی میزبان اردوی مشترک قایقرانان با تیم ملی عراق خواهد بود

داور VAR بازی حساس لیگ برتر تغییر کرد

مامان بابام به روایت تصویر!

پنج سریال خارجی برتر سال 2025 که باید دید

پرده‌برداری از راز مسری بودن خمیازه

یک پرونده 60 میلیارد ریالی در دزفول به سازش ختم شد

پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان دوشنبه اول اردیبهشت 1404

وضعیت قرمز آلودگی هوا در شهرهای اهواز و بهبهان

معرفی برترین‌های آزمایشگاهی سال 1403 دزفول

محکومیت قاچاقچی کالا در اندیمشک

حضور علی پاکدامن در گرندپری سئول

دعوت از 19 ورزشکار به اردوی تیم ملی پاراتیراندازی با کمان

حذف وزنه‌برداری و گلف از المپیک جوانان 2026

پاسخ قطعی یحیی گل‌محمدی برای بازگشت به پرسپولیس

تغییر غیرمنتظره محل نشست پرسپولیس

استفاده از تجربیات بازنشستگان موجب ارتقا بهره وری بنیاد است

پیشنهاد افزایش تعرفه های برق از ابتدای خرداد

طلای جهانی پرواز کرد، اما دلار جا ماند!

برگزاری 16 نشست تخصصی در رویداد تحول در سرمایه‌گذاری صنعت نفت

ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم

نظر مشاور مرحوم هاشمی درباره نقش دولت در مذاکرات

ظریفیان: موفقیت مذاکرات می‌تواند اعتماد عمومی به دولت را احیا کند

پرسپولیس محبوب نیازمند!

هوای اهواز و بهبهان در وضعیت قرمز

«نغمه ماندگار مقاومت» کارن همایونفر چطور خلق شد؟

اجرای طرح برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در خوزستان

پیشرفت 35 درصدی ساخت بزرگترین هتل ایران در تبریز

نظامیان صهیونیست در کمین مقاومت/ وارد کردن ضربات دقیق به نیروهای صهیونیست/ معاریو: جنگ با حماس در بلند مدت پیچیده و شکننده است/ تحلیلگر صهیونیست: شبکه تونل‌های مقاومت همچنان گسترده باقی مانده است

دو هزار کیلومتر رکاب‌زنی برای دفاع از مردم غزه

گذرِ خواننده معروف هم به مرکز ناخن آقایان افتاد!

درمان نوین زخم‌های مزمن با کمک سلول‌های بدن

یارانه بیش از 400 هزار نفر قطع شد

برخورد قضایی در انتظار متخلفان تخلیه زباله در محل‌های غیرمجاز آبادان

VAR نبود رئال به جای بارسا قهرمان لالیگا می‌شد!

داور بازی فولاد - تراکتور تغییر کرد

آلکاراس: خانواده مهم است نه فشار افکار عمومی

روزانه 8 تن برنج در سفره مردم دورریز می‌شود!