پیام خوزستان

آخرين مطالب

ورزشگاه آزادی ویترین بین المللی ورزش است/ آزادی خوب بازسازی شد، فقط کاستی های جزئی وجود دارد! شهرستان ها

ورزشگاه آزادی ویترین بین المللی ورزش است/ آزادی خوب بازسازی شد، فقط کاستی های جزئی وجود دارد!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نخستین نشست کارگروه ورزش در سال جدید با حضور اعضا و دکتر ثابت قدم رییس شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و مرتضی وجداندار عضو هیات مدیره و معاون امور سرمایه گذاری این شرکت برگزار شد. محمدرضا تهرانی رییس کارگروه ورزش ضمن یادکردی از شادروان فرامرز ظلی ملی پوش اسبق فوتبال، گزارشی از برگزاری جلسات و حضور مهمانان طی سال 1403 ارائه کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مسئولین شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: عملکرد و فعالیت هایی که طی سال ها در شرکت توسعه انجام گرفته مطلوب جامعه ورزش نبوده و من امیدوارم مسئولین کنونی این مجموعه بتوانند با اقدامات مفید و موثر خود مسیر گذشته را تغییر دهند. تهرانی با اشاره به وضعیت نامطلوب زمین شماره یک ورزشگاه شهید شیرودی تاکید کرد: قریب به هفتاد سال از این ورزشگاه خصوصا زمین شماره یک آن خاطره دارم . خاطره پیروزی دلچسب تیم ملی فوتبال کشورمان برابر اسراییل در قالب مسابقات قهرمانی آسیا و شادمانی مردم در اردیبهشت ماه سال 46 را هرگز فراموش نمی کنم. اخیرا فرصتی فراهم شد تا از نزدیک زمین شماره یک ورزشگاه مورد اشاره را ببینم که باید اذعان کنم از دیدن وضعیت آن متاثر شدم.

پیام خوزستان

جمعی از اعضای کارگروه ورزش موتلفه نیز دیدگاهها، نقد و نقطه نظرات خود را در باب کارکرد و نقش شرکت توسعه در عرصه ورزش بیان کردند. این جمع در ارتباط با ضعف عملکرد، غیر شفاف بودن، ضعف مدیریت، بلاتکلیفی پروژه های نیمه تمام، اوضاع نامناسب اماکن ورزشی، ضرورت پاسخگو بودن مسئولین مربوطه، کم رنگ شدن موضع حمایتی شرکت و مواردی از این دست را بیان کردند.
دکتر محمدعلی ثابت قدم رییس شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی سخنران بعدی این نشست بود که در پاسخ به موارد مطرح شده و تببین فعالیت های این شرکت گفت: حدود 80 روز است که در شرکت توسعه مسئولیت پذیرفتم و طی این مدت تلاش کردم تا برآوردی از وضعیت این مجموعه، موقعیت فعلی و شرایط مطلوب آن داشته باشم. به نظر می رسد این مجموعه در طول زمان از هدف اصلی خود دور شده و اقداماتی که باید در آنجا انجام می شده تغییر شکل یافته است. ماهیت این شرکت مهندسی است اما برخی از پروژه هایی که اجرا شده با اساس آمایش سرزمینی مطابقت ندارد.‌ بسیاری از مجموعه ها به دلیل کمبود بودجه و کثرت آنها سال ها بلاتکلیف مانده اند و در شرایط کنونی امکان تکمیل آنها وجود ندارد. برخی از مجموعه ها به دلیل بی توجهی از ید شرکت توسعه خارج شده اند. برای تکمیل مجموعه های تحت مدیریت شرکت توسعه حدود پنجاه هزار میلیارد پول لازم داریم البته رقمی معادل همین مقدار نیز دفتر فنی وزارت ورزش نیاز دارد تا پروژه ها را به بهره برداری برساند. بدیهی است چنین رقمی در حال حاضر موجود نیست لذا ناگزیریم در این رابطه اولویت بندی داشته باشیم.البته برای تامین هزینه های تکمیلی اولویت ها نیز باید برخی از اماکن را که نیازی به آنها نداریم بفروشیم تا هزینه های مورد نیاز را تامین کنیم.
وی افزود: موضوع دیگر، هزینه های جاری قابل توجه شرکت است که بخش زیادی از آن صرف حقوق پرسنل می شود در واقع ما حدود چهارصد نیروی فراتر از ساختار داریم که در طول زمان به این مجموعه اضافه شده اند بخش اعظم این نیروها از تخصص لازم برخوردار نیستند و ما مجبوریم برخی از کارها را برون سپاری کنیم. بدیهی است که نظر بنده این نیست که آنها کنار گذاشته شوند بلکه باید تدبیری اندیشیده شود تا نیروهای مازاد بی آنکه آسیبی ببینند ساماندهی شوند.
وی ادامه داد: الان به جهت تامین هزینه ها بسیاری از سالن های ورزشی به بخش خصوصی واگذار شده طبیعی است آنها به منظور کسب در آمد، تمام وقت، و امکانات سالن را در اختیار می گیرند و فضا برای پرورش استعدادهای ورزشی وجود نخواهد داشت. الان اغلب ساختمان های فدراسیون های ورزشی با معیارهای استاندارد مطابقت ندارد. مجموعه ورزشی انقلاب که باید محل اصلی ورزش باشد هویت اصلی خود را از دست داده و تبدیل به محل گردش و تفریح شده، این همه مکان غذا خوری و امکانات متعدد غیر مرتبط فضا را از ورزش گرفته. اساس فعالیت شرکت توسعه مبتنی بر تامین زیرساخت های ورزش است اما متاسفانه در گذر زمان این وظیفه تغییر پیدا کرده است. تلاش خواهیم کرد، کارکرد شرکت را به ریل اصلی خود باز گردانیم.
دکتر ثابت قدم در ارتباط با بازسازی ورزشگاه آزادی خاطرنشان کرد: کار بازسازی بخوبی انجام گرفته و به موقع تحویل داده شد تا مشکلی برای فوتبال ایجاد نشود. البته ممکن است کاستی های جزئی وجود داشته باشد که یک نمونه آن یعنی جایگاه اهالی رسانه بود که برخی از اعضای حاضر به آن اشاره کردند. تلاش می شود این کم و کاستی های جزئی هم مرتفع شود. فکر می کنم در مجموع کار بازسازی با سرعت و دقت مناسب به پایان رسید و این ورزشگاه که ویترین بین المللی ورزش ما محسوب می شود در حال حاضر سرویس دهی مطلوبی دارد.
رییس شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در پایان تصریح کرد: مطلوب این است که فضای ورزشی مناسبی در اختیار جامعه قرار گیرد اما این امر باید از استانداردهای قابل قبول برخوردار باشد. موافق نیستم کیفیت را فدای کمیت کنیم.
دکتر مرتضی وجداندار عضو هیات مدیره و معاون امور سرمایه گذاری شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی آخرین سخنران این نشست بود که توضیحاتی در خصوص چگونگی کسب درآمد از مجموعه های ورزشی و لزوم ترمیم و بازسازی ورزشگاه شهید شیرودی خصوصا زمین شماره یک آن ارائه کرد. وی در همین ارتباط گفت: مجموعه ورزشی شهید شیرودی به نوعی معبد جامعه ورزش و نماد هویت ورزش کشور محسوب می شود.جامعه ورزش خاطرات زیادی از این ورزشگاه دارند به همین دلیل باید در ترمیم و بهره برداری از این مکان، نکات فرهنگی، آموزه های پهلوانی و هویت ملی مورد توجه واقع شود. یقینا برای بهبود شرایط این ورزشگاه نیز برنامه داریم و ضمن رعایت نکات مورد اشاره اقدامات مورد نظر در دستور قرار خواهد گرفت.
وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1079337/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشان‌های «لاک‌پشت پرنده» اهدا شد

800 اثر به جایزه ادبی قلم هه‌ژار ارسال شد

بخشی از کتاب/ چرا از ایده‌های جدید واهمه داریم؟

داستانی تاریخی از بهشتی گُم‌شده

رازی که یوسا نمی‌خواست فاش شود

جزئیات جلسه کمیسیون مشترک مجمع درباره پیوستن ایران به CFT

فرمانده سپاه به فرمانده ارتش پیام داد

شورای فدراسیون روسیه «معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه» را تصویب کرد

مشاور سرلشکر باقری: آمریکایی‌ها هستند که باید خواست ما را بپذیرند

جزئیات بررسی و رای گیری لوایح پالرمو و سی‌اف‌تی در صحن مجمع اعلام شد

نُطق تُند و صریح ثابتی در صحن مجلس: اموال کشور را از ترامپ‌های داخلی پس بگیرید

وزیر دفاع تاجیکستان با فرمانده کل ارتش دیدار کرد

واکنش ایران به حملات جدید آمریکا به یمن

کرملین: روسیه و چین می‌توانند ضامن توافق ایران و آمریکا باشند

نظر تاجیک درباره سفر گروسی: بر مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا موثر است

وزن‌کشی مسابقات بین‌المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد

برداشت محصولات پاییزه از مزارع شهرستان هویزه

صنایع کوچک یکی از محور‌های تحقق شعار سال

قیمت طلا، سکه و ارز امروز؛ 27 فروردین| تمام سکه 81 میلیون و 400 هزار تومان

قیمت طلا مرزهای گرانی را رد کرد

درخواست واگذاری اختیار تغییر ساعت رسمی به دولت از سازمان اداری و استخدامی

اهواز نفس نمی‌کشد

رفیع زاده: جابجایی ساعت رسمی کشور برای صرفه‌جویی در انرژی کمک خواهدکرد

بازار کریپتو در انتظار سخنرانی رئیس فدرال رزرو آمریکا| پیش بینی قیمت بیت کوین و اتریوم

سردار مرادحاجتی: تکمیل موزه دفاع مقدس سوسنگرد باید به یک مطالبه مردمی تبدیل شود

اعلام خبر تفحص پیکر شهید «علی‌اصغر مرشدلو» بعد از 41 سال+ تصاویر

کارتال هافبک استقلالی را نمی‌خواهد؟

پوستر جالب ذوب آهن در حمایت از حفظ آثار باستانی

قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز 27 فروردین 1404

رفیع زاده: جابجایی ساعت رسمی می‌تواند به بهینه‌سازی مصرف انرژی کمک کند

صدور آرای انضباطی تخلفات تیم های لیگ برتری + جزییات

حجت‌الاسلام طباطبایی: تقویت دشمنان و تضعیف نظام اسلامی، ما را از دایره مقاومت خارج می‌کند

سرهنگ پاسدار غلامرضا کریمی: یادواره شهدای ارتش تلاشی است برای احیای نقش مهم ارتش در تاریخ مقاومت کشور

شیخ غازی حنینه: «مقاومت» رمز پیروزی در برابر استعمار و ظلم است

تجلیل از برترین‌های استان در سامانه سادم و بازدید از موزه دفاع مقدس و مقاومت

نرخ بالای بیکاری در اندیمشک قابل قبول نیست

مقاومت لبنان در وقت مقرر اراضی اشغالی را آزاد خواهد کرد

تاکنون 20 هزار تن گندم از کشاورزان استان خوزستان خریداری شد

تصاویر/تجلیل از برترین‌های استان در سامانه ثبت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت(سادم)

انتقال آب و سدسازی تهدیدی برای اکوسیستم خوزستان است

قیمت طلا و سکه در بازار امروز چهارشنبه 27 فروردین

تصاویر/ آیین بزرگداشت فرمانده و جانباز سرافراز دفاع مقدس و مقاومت "حاج محمد کیانی"

پوستر باشگاه ذوب‌آهن برای بازی با استقلال خوزستان/ میراث‌دار آثار تاریخی باشیم + عکس

تسهیل رفت و آمد بانوان هوادار پرسپولیس برای بازی با سپاهان

انتقال آب سرچشمه‌های کارون عاملی برای برهم خوردن اکوسیستم خوزستان است

نامزد‌های نهایی «چهره سال 1403 هنر انقلاب اسلامی» معرفی شدند

چهره سال هنر انقلاب اسلامی خوزستان معرفی می‌شود

فرزانه کابلی: سختی‌ها زیاد است اما فقط در ایران می‌توانم نفس بکشم

گفت‌وگوی بهرام رادان با بهروز وثوقی درباره داستان «سی‌صد» در آمریکا

ظاهرا حواشی سفر نوید محمدزاده به آمریکا تمامی ندارد!

ویکی پدیاجستجو