پیام خوزستان

آخرين مطالب

فن کنگ‌فویی امباپه؛ اخراج بی‌حرف و حدیث! ورزشي

فن کنگ‌فویی امباپه؛ اخراج بی‌حرف و حدیث!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ورزش 3 /رئال مادرید امشب در هفته سی و یکم لالیگا در ورزشگاه مندیزوروزا مهمان آلاوس است اما نیمه اول این دیدار با ضربه‌ای سنگین برای کهکشانی‌ها همراه شد: اخراج کیلیان امباپه در دقیقه 38!
ستاره فرانسوی رئال به دلیل خطای خطرناک روی آنتونیو بلانکو، هافبک آلاوس، با کارت قرمز مستقیم از زمین اخراج شد و تیمش را برای بیش از 50 دقیقه 10 نفره گذاشت.
این اتفاق، چالش بزرگی برای شاگردان کارلو آنچلوتی در ادامه بازی به وجود آورد. ماجرا در دقیقه 37 آغاز شد، زمانی که امباپه در یک چالش برای تصاحب توپ، با تکل بلند و دیرهنگام خود روی ساق پای بلانکو فرود آمد.
سزار سوتو گرادو به عنوان داور مسابقه که با شش کارت قرمز در این فصل لالیگا رکورددار نشان دادن کارت‌های قرمز است، ابتدا به امباپه کارت زرد نشان داد. اما پس از بازبینی VAR، تصمیم اولیه تغییر کرد و کارت قرمز مستقیم به ستاره شماره 9 رئال نشان داده شد. این اخراج شوک بزرگی به رئال وارد کرد.

پیام خوزستان

پیام خوزستان

بازار


امباپه که با 22 گل و سه پاس گل در این فصل یکی از کلیدی‌ترین بازیکنان رئال بوده، حالا نه‌تنها این بازی را از دست داد، بلکه ممکن است با محرومیت بیشتری مواجه شود. رئال که پیش از این بازی با شکست 3-0 مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان تحت فشار بود، حالا باید بدون بهترین گل‌زنش مقابل دفاع سرسخت آلاوس مقاومت کند. آلاوس، که در رده هفدهم جدول قرار دارد و به تازگی مقابل خیرونا به پیروزی 1-0 رسیده، فرصت را برای بهره‌برداری از این برتری عددی در نیمه دوم مغتنم می‌شمارد.
این اخراج، نگرانی‌ها را برای رئال مادرید که در حال حاضر با 4 امتیاز اختلاف نسبت به بارسلونای صدرنشین در رده دوم لالیگا قرار دارد، افزایش داد. با توجه به دیدار حساس چهارشنبه مقابل آرسنال در مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان، غیبت احتمالی امباپه در ادامه بازی قطعا می‌تواند برنامه‌های تاکتیکی آنچلوتی را به‌هم بریزد. هواداران رئال حالا منتظرند ببینند آیا تیمشان می‌تواند با 10 بازیکن این بازی را به سلامت پشت سر بگذارد و روحیه‌اش را برای نبرد بزرگ در سانتیاگو برنابئو حفظ کند یا خیر.
با توجه به شدت خطای امباپه که به دلیل تکل خطرناک و بی‌احتیاط روی ساق پای بلانکو انجام شد، احتمال محرومیت دو جلسه‌ای برای او وجود دارد. در این صورت او دیدار مقابل اتلتیک بیلبائو و ختافه را از دست بدهد.
فینال کوپا دل‌ری در خطر است؟
این چهارمین اخراج امباپه در دوران حرفه‌ای‌اش بود، اتفاقی نادر که آخرین بار در سال 2019 رخ داده بود.
طبق ماده 130 آیین‌نامه انضباطی، خطای او که بدون شانس تصاحب توپ انجام شد، می‌تواند منجر به محرومیت یک تا سه جلسه‌ای شود، اما تحلیل‌ها، از جمله نظر ادواردو ایتورالده، نشان می‌دهد که به دلیل عدم آسیب جدی به حریف، دو جلسه محرومیت اعمال خواهد شد.
این محرومیت امباپه را از بازی‌های بعدی لالیگا محروم می‌کند، اما حضورش در فینال کوپا دل‌ری، که نیازمند محرومیت چهار جلسه‌ای است، به خطر نمی‌افتد. این واقعه فشار مضاعفی بر رئال در مقطع کلیدی فصل وارد کرده است.


لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1079996/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعرانه/ عصر تلخی بود عصر آخِرین دیدارمان

گمانه‌زنی جدید درباره مکان مذاکرات ایران و آمریکا

حکیم: عراق نخستین کشوری است که از گفتگوی ایران و آمریکا سود می‌برد

عراقچی با همتای پاکستانی تلفنی گفت‌وگو کرد

اظهارات جنجالی رسایی؛ من در مجلس به درخواست عراقچی با مذاکرات مخالفت می‌کنم تا دستش برای چانه‌زنی باز باشد!

دیدار و گفتگوی گروسی با عراقچی

کشف بیش از 17 هزار نخ سیگار قاچاق در شوشتر

پرسپولیس و سپاهان؛ جدال سرنوشت در آزادی | دوئل بزرگ نایب‌قهرمانی در آستانه خط پایان

استقلال تهران 0 – 0 گل گهر سیرجان/ گزارش لحظه به لحظه

ترتیب استقلال مقابل گل‌گهر اعلام شد

گفتگو با هواداران نفت مسجدسلیمان

استقلال تهران 0 - 1 گل گهر سیرجان/ مرد مونته‌نگروئی در اندیشه اولین پیروزی

سردار رمضان شریف: در تاریخ‌نگاری جبهه مقاومت باید متفاوت‌تر عمل کنیم

گل اول گل گهر به استقلال با گل به خودی محمدرضا آزادی

گل به‌خودی آزادی، گل اول گل‌گهر به استقلال

گل گهر صفر - استقلال یک/ گزارش زنده؛ مهاجم استقلال به تیم خودش گل زد

اسیر صهیونیست خطاب به نتانیاهو: خونم به گردن تو است

گل به خودی محمدرضا آزادی مقابل گل گهر (گل گهر 1-0 استقلال)

پیروزی خارج از خانه کرمانشاهی‌ها

گل گهر صفر – استقلال یک/ گزارش زنده؛ مهاجم استقلال به تیم خودش گل زد

گل گهر یک - استقلال صفر/ گزارش زنده؛ مهاجم استقلال به تیم خودش گل زد

70 درصد تخفیف پرسپولیس برای تماشاگران زن بازی با سپاهان

لیگ یک: تساوی پرگل به ضرر ام‌آی‌اس

قیمت ChainLink (LINK) در مسیر بازگشت؟ شرکت Analytics به مناطق بحرانی قیمت اشاره می‌کند

گل گهر یک – استقلال صفر/ گزارش زنده؛ مهاجم استقلال به تیم خودش گل زد

نگاهی به تقابل ذوب‌آهن و استقلال خوزستان

استقلال در سیرجان از خودی خورد!

گل اول گل‌گهر به استقلال با گل به خودی آزادی

پاسخ السنوار به خلع سلاح مقاومت چه بود؟

اختصاصی ورزش سه از گل به خودی آزادی به استقلال

تک‌گل گل گهر در نیمه اول بازی با استقلال تهران

پیروزی گل‌گهر برابر استقلال در 45 دقیقه اول

رونمایی از پوستر جدید «موسی کلیم‌الله» در آستانه فروش 50 میلیاردی

هر کی مهدی رو میخواد بیاد اینجا!

عطر کسی که دوستش داری

خاله پروانه چجوری براتون مامان میشد؟

محققان؛ استفاده بیش از حد از سی‌تی اسکن می‌تواند نرخ ابتلا به سرطان را افزایش دهد

کیش مهیای حضور کشورهای عضو اکو در سمپوزیوم بازار گردشگری

نقش اثر گذار ائمه جمعه استان در ترویج فرهنگ مصرف بهینه از برق

پیگیری مشکل کمبود روغن خوراکی در خوزستان

سیدحسین حسینی این‌بار هم تیکدری‌نژاد را ناکام گذاشت

مگوایر: قهرمان لیگ اروپا می‌شویم تا به سی‌ال برسیم

تیم ملی افغانستان قربانی نقل و انتقالات لیگ برتر ایران!

بازدهی بورس در هفته چهارم فروردین 1404

طلا و سکه روند نزولی به خود گرفتند؛ دلار به کانال 87 هزارتومانی بازگشت

شاعرانه/وقتی عمیق می‌نگری مرگ نعمت است

داستانک/ مشکلات زندگی

سیدحسن خمینی: «پهلوانی» در فرهنگ ما ریشه دارد

موسویان: ایران و آمریکا به این نتیجه رسیدند که امکان مذاکره درباره یک توافق هسته‌ای وجود دارد

رئیس کل بیمه مرکزی، میهمان شعبه استان خوزستان بیمه تجارت‌نو شد