پیام خوزستان

آخرين مطالب

امضای قرارداد سرمایه‌گذاری ساخت بزرگترین مگاترمینال بار کشور در شهر فرودگاهی امام سیاسی

امضای قرارداد سرمایه‌گذاری ساخت بزرگترین مگاترمینال بار کشور در شهر فرودگاهی امام
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش وزارت راه و شهرسازی، سعید چلندری روز یکشنبه در جریان بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، به تشریح پروژه‌های سرمایه گذاری، عملیات اجرایی فاز 2 و منطقه آزاد و هسته پیشران شهر فرودگاهی و مرکز تعمیر و نگهداری هواپیما پرداخت. 
اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در ابتدا از شهر تجهیزات پزشکی در منطقه آزاد این مجموعه که با حدود 30 پروژه در 22 بهمن سال 1403 افتتاح شد، بازدید کردند.
گفتنی است، این مجموعه در زمینی به مساحت 94 هکتار در اراضی جنوب شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) و در یک قطعه زمین مسطح احداث شده است. 
این دهکده مشتمل بر مراکز بهداشتی و درمانی است که با محیطی سلامت و آرامش‌بخش خدمات کامل پزشکی به بیماران ایرانی و غیرایرانی ارائه خواهد کرد به همین جهت واقع شدن این کاربری در منطقه آزاد تجاری، دسترسی آسان و سریع برای بازدیدکنندگان بین‌المللی و افزایش روزافزون گردشگری سلامت از ویژگی‌های منحصر به فرد این پروژه است.
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی درخواست کرد نسبت به اعطای سهمیه کالاهای تجاری به منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام توسط دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد رایزنی ها و توصیه های لازم را داشته باشند. 
بازدید از شهر فاز 2 شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)
در ادامه، اعضای کمیسیون عمران از عملیات اجرایی فاز 2 شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) بازدید کردند. 
چلندری در جریان بازدید از عملیات اجرایی فاز 2 شهر فرودگاهی امام خمینی و محل احداث ترمینال جدید این فرودگاه، گفت: برای به روز رسانی شهر فرودگاهی فاز 2 شهر فرودگاهی قرار داد 2.5 میلیون یورویی منعقد و عملیات اجرایی در سه جبهه آغاز شد. 
باند فرودگاهی فاز 2 شهر فرودگاهی آماده آسفالت ریزی
وی افزود: حدود سه کیلومتر از باند فاز 2 شهر فرودگاهی آماده آسفالت ریزی است. همچنین در راستای اقدامات زود هنگام، تونل اتصال کارگو به منطقه آزاد و ام آر او احداث شد.
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با اشاره به مشکل کمیود نقدینگی در ساخت فاز 2 شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: خوشبختانه دکتر صادق با اتخاذ تدبیر لازم دستور داد که پروژه های این فاز به روز رسانی و اقدامات لازم انجام شود.
چلندری افزود: تاکنون قرارگاه خاتم الانبیا از زمان آغاز عملیات اجرایی این فاز معادل 500 میلیارد تومان کار کرده است و برای تکمیل باند ترمینال 2، حدود 1300 میلیارد تومان منابع مالی نیاز است تا طی 1.5 سال تکمیل و به بهره برداری شود. 
وی گفت: طبق بررسی های انجام شده 82 درصد سفرهای عتبات عالیات از شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) انجام می شود، لذا «ترمینال سلام» به یک باند اختصاصی نیاز دارد. 
بازدید از منطقه آزاد شهر فرودگاهی
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در ادامه و در بازدید از منطقه آزاد این مجموعه گفت: یک‌هزار و 500 هکتار منطقه آزاد و 2 هزار و 500 هکتار منطقه ویژه اقتصادی در شهر فرودگاهی امام خمینی تعیین شده که 107 هکتار از 240 هکتار منطقه آزاد تجاری آماده شده است. 
چلندری در ادامه به احداث پنج کیلومتر تونل تاسیسات از زیر زمین و احداث بزرگترین شهر طلا در کشور در همین منطقه اشاره کرد و گفت: سالانه 6 میلیارد دلار درآمد گمرک منطقه آزاد شهر فرودگاهی است که به خزانه واریز می شود و درب خروج این گمرک حدود سه هزار متر است که سریع ساخته شد.
وی از دیگر اقدامات انجام شده را ساماندهی نمایندگان شرکت های پست کالا و تکمیل احداث ساختمان گمرک در مدت 88 روز اشاره کرد و گفت: این عملیات با زمین هشت‌هزار متری کنار ساختمان گمرک در مجموع طی 110 روز ساخته شد.
چلندری در جریان بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از مرکز تعمیر و نگهداری هواپیما در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با اشاره به احداث دو مرکز تعمیر و نگهداری هواپیما، اظهار داشت: قرارداد نخست با یکی از شرکت‌های هواپیمایی در قالب B.O.T، برای احداث یک آشیانه تعمیر و نگهداری مدرن جهت سرویس‌دهی به هواپیماهای Boeing و Airbus منعقد شد. همچنین، قراردادی دیگر با شرکت دانش‌بنیان ویستا توربین برای ایجاد مرکز تحقیق، نوآوری و تعمیرات قطعات هوایی به امضا رسید.
وی تاکید کرد: این مرکز ضمن کاهش وابستگی به خدمات خارجی، توانایی ارائه خدمات فنی و مهندسی به شرکت‌های خارجی را نیز خواهد داشت.
سرمایه گذاری 250 همتی در شهر فرودگاهی طی 3 سال گذشته
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی با بیان اینکه در مجموعه ما همه امور به بخش خصوصی واگذار شده است، گفت: طی سه سال اخیر، افزون بر 250 همت توسط بخش خصوصی در شهر فرودگاهی سرمایه گذاری شده است.
چلندری از امضای قرارداد سرمایه گذاری بزرگترین مگا ترمینال بار کشور در شهر فرودگاهی امام خمینی به ارزش 270 میلیون دلار خبر داد و گفت: عملیات اجرایی آن به زودی آغاز می شود. 
وی ضمن تشکر از اعضای کمیسیون عمران و مجلس شورای اسلامی بابت تصویب اجازه اخذ 10 یورو به عنوان عوارض خروج مسافران از کشور، بیان کرد: از محل این مصوبه 19.7 میلیون یورو درآمدزایی شد که صرف سرمایه گذاری و نگهداری زیرساخت‌های فرودگاهی شد.
برپایه این گزارش، سعید چلندری در جریان این بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از روند پیشرفت پروژه‌های شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) افزود: با توجه به بازدید اواخر سال گذشته، سرعت اجرا و پیشرفت پروژه‌ها در مجموعه شهر فرودگاهی مورد توجه و تحسین اعضای کمیسیون عمران قرار گرفت.
وی گفت: در این نشست گزارشی از برنامه ها و عملکرد شهر فرودگاهی طی سه سال گذشته به همراه تحقق اهداف درآمدی و افزایش 6 برابری درآمد این شرکت پیرو رهنمودهای وزیر راه و شهرسازی، ارائه شد.
چلندری خاطرنشان کرد: محمدرضا رضایی کوچی رئیس و سایر اعضای کمیسیون عمران در این نشست از تدابیر دکتر صادق وزیر راه و شهرسازی و وزرای پیشین به خاطر فراهم کردن شرایط دستیابی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) به جایگاه ویژه در منطقه تشکر و قدردانی کردند.
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با اشاره به درخواست اعضای کمیسیون عمران نسبت به تسریع در اجرای پروژه فاز 2، گفت: در این خصوص وزیر راه و شهرسازی در هفته گذشته دستورات لازم را صادر کرده است.
وی در ادامه به درخواست ورود خودرو با پلاک منطقه آزاد شهر فرودگاهی اشاره کرد و گفت: در صورت تحقق این درخواست تحول بزرگی در تهران ایجاد می شود و ما نیز نسبت به آن تاکید داریم.
چلندری در این نشست، درخواست شهر فرودگاهی از اعضای کمیسیون عمران مبنی بر تخصیص سهمیه کالای تجاری از دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد را مطرح کرد که اعضای کمیسیون عمران قول مساعد برای پیگیری این موضوع را دادند.
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) همچنین بر ضرورت تعیین تکلیف بدهی‌های شرکت‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی و نیز ظرفیت‌های حاضر در شهر فرودگاهی که بنا بر قوانین و مقررات، آن واحدها در اختیار این شرکت قرار ندارند، تاکید کرد.
وی همچنین به درخواست دیگر اعضای کمیسیون عمران مبنی بر تسریع در واگذاری اراضی برای سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: طبق گزارشی که همکاران بنده خدمت اعضای کمیسیون عمران ارائه کردند، قرارداد پروژه سرمایه گذاری به ارزش 40 همت منعقد شده است و اعضای کمیسیون بر اجرای هرچه سریعتر این قراردادها تاکید داشتند.
چلندری در پایان با اشاره به تشریح پروژه های در دست مطالعه به ارزش 200 همت در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) اظهار داشت: در این خصوص اعضای کمیسیون عمران تاکید داشتند، با توجه به نامگذاری سال 1404 به سرمایه‌گذاری برای تولید از سوی رهبر معظم انقلاب، هرچه سریعتر با لبیک به فرمایش ایشان، این حجم از سرمایه گذاری در پروژه‌های شهر فرودگاهی انجام شود و هرچه سریعتر شاهد فرودگاهی در خور شأن میهن اسلامی باشیم.
این بازدید با حضور اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و سعید رسولی معاون حمل و نقل و علی اصغر یوسف نژاد معاون حقوقی، مجلس و امور استان‌ها وزارت راه و شهرسازی، به همراه سعید چلندری رییس هیات مدیره و مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، معاونان و جمعی از مدیران این شرکت برگزار شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1080313/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مخالفت نیروهای ملی و اسلامی فلسطین به خلع سلاح مقاومت

عضو جدید در کادر فنی نفت مسجدسلیمان – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

تصاویر؛ اُسامه؛ نماد مقاومت کودکانه در برابر گرسنگی

تصاویر؛ گرد و غبار در اهواز

ادامه وزش بادهای و برخاستن گرد و غبار در خوزستان

ادامه وزش بادها و برخاستن گرد و غبار در خوزستان

خوش شانسی بارسا؛ مدافع دورتموند کامبک را خراب کرد

هافبک پرتغالی منچسترسیتی نیز راه دی بروینه را پیش خواهد گرفت؟

آسنسیو امشب امری را تا مرز سکته برد!

آغاز شمارش معکوس برگزاری رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام شاهد در اندیمشک

بازگشت یک اسطوره؟ تماس شالکه با رائول برای هدایت این تیم در فصل آینده

شب باشکوه ولی تلخ سرو گیراسی مقابل بارسلونا؛ مهاجم دورتموند بهترین گلزن لیگ قهرمانان شد

برنامه کارتال برای تقویت پرسپولیس مشخص شد

منچسترسیتی رقیب لیورپول در راه جذب ستاره بورنموث

اجتماع «انا علی العهد»؛ تجدید پیمان با مقاومت فلسطین

طرح فوریت‌های اداری به زودی کلید می‌خورد/ اصلاح ناکارآمدی اداری در دستور کار قرار گرفت

عکس: برف در چالدران و گرد و خاک در اهواز!

حجت الاسلام ابراهیمی: اختتامیه سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی برگزار می‌شود

دورتموند 3-1 بارسا؛ وداع باشکوه بی‌وی‌بی

استون ویلا 3-2 پی‌اس‌جی؛ کامبک تکمیل نشد

چلسی در آستانه کاهش شدید در بودجه نقل و انتقالاتی خود

کریم بنزما برای قهرمانی بازگشت

دوومیدانی نوجوانان آسیا؛ یک برنز برای ایران در روز نخست

گل مردود یولیان برانت به بارسلونا

بارسا اسیر دیوار زرد؛ دورتموند نصف راه را رفت!

بالاتر از صلاح، دروگبا و اتوئو؛ گیراسی تاریخ‌ساز می‌شود

فرداشب هم‌زمان طرفدار اینتر و بایرن هستم!

هشدار برای بارسا؛ دورتموند استارت معجزه را زد!

تلاش نساجی برای بقا و نبرد بی‌دغدغه‌ها!

صعود نماینده امارات به فینال لیگ قهرمانان آسیا

عارف: گزارش‌های دستگاه‌ها باید «دقیق» و «معتبر» باشد

نیکی هیلی: آمریکا برای در اختیار داشتن هیچ سطحی از تولیدات هسته‌ای به ایران اعتماد ندارد

قائم‌پناه: پزشکیان سال 1367 در گزینش رد شد

طنین فریاد مقاومت از جمکران تا قدس

تحلیل پیش‌بینی افزایش 450٪ قیمت : Tron از مقاومت کلیدی عبور می‌کند

الشارجه فینالیست آسیا شد؛ مقاومت حریف تراکتور در دقایق پایانی شکست!

لطفی: کارگاه فیلم‌نویسی در همدان برگزار می‌شود

اجتماع باشکوه مردمی؛ از حرم تا جمکران در حمایت از مردم مظلوم غزه

هنر انقلاب فارس؛ روایتی از مقاومت و شکوفایی

شهردار تهران: تست‌های تراموا در مسیر بی‌آرتی تهرانپارس به آزادی انجام شد و کامل جواب داد

بیش از 3500 اثر به جشنواره فیلم مقاومت رسید

سامانه فواد نجات‌بخش نظام اداری کشور است

نیاز به نصب دوربین در محل‌های تخلیه نخاله/ جمع‌آوری 6 هزار سرویس زباله در اهواز

دبل گیراسی؛ گل دوم دورتموند به بارسلونا

بخشی از کتاب/ ذهن بی انتها، جسم پردوام

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

تذکر رئیس‌جمهور درباره روشنایی بیش اندازه در جلسه با اعضای وزارت ارتباطات

پزشکیان رسما حکم داد؛ جایگزین ظریف و دبیری مشخص شد

عصبانیت نتانیاهو از گزارش منتشر شده در سایت رهبر انقلاب

شبی که گنبد آهنین جاماند