پیام خوزستان

آخرين مطالب

واکنش هیئت مدیره استقلال به بازگشت مجیدی گفتگو

واکنش هیئت مدیره استقلال به بازگشت مجیدی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ورزش 3 /جلسه کمیته ملی المپیک با فدراسیون‌های کاندیدای اعزام به بازی‌های آسیایی جوانان امروز برگزارشد که فریده شجاعی، عضو هیئت مدیره استقلال درخصوص مسائل مختلف از جمله اولتیماتوم به میودراگ بوژوویچ و یا بازگشت فرهاد مجیدی به صحبت پرداخت.
شجاعی ابتدا درخصوص دوشغله بودنش و تعارض منافع در استقلال و فدراسیون پاسخ داد: در حال حاضر بنده مشغول انجام برخی فعالیت‌ها در حوزه بانوان هستم. این اقدامات در راستای توسعه فوتبال و فوتسال بانوان در سطح جامعه صورت می‌گیرد. از آنجا که در باشگاه استقلال نیز در همین مسیر فعالیت دارم، تاکنون احساس نکرده‌ام که تعارض منافع جدی‌ای وجود داشته باشد. با این حال، چنانچه روزی مسئولان امر تشخیص دهند که ادامه فعالیت بنده در هیئت مدیره باشگاه استقلال ممکن است منجر به تعارض منافع شود و از من بخواهند که از این سمت کنار بروم، قطعاً از تصمیم آن‌ها تبعیت خواهم کرد و ناچار خواهم بود یا از عضویت در هیئت مدیره استقلال صرف‌نظر کنم، یا میان این دو مسیر انتخابی داشته باشم.
او درباره توئیت‌های تاجرنیا و فضای هیئت مدیره نیز گفت: از ابتدای حضورم در هیئت مدیره باشگاه استقلال تاکنون در حدود بیست جلسه رسمی شرکت داشته‌ام و طی این جلسات هرگز با اختلاف‌نظر جدی یا بحران‌آفرین مواجه نشده‌ام. البته وجود تفاوت دیدگاه در هر مجموعه‌ای طبیعی است، اما این تفاوت‌ها تا به امروز به صورت اصولی و محترمانه در جلسات مطرح و حل‌وفصل شده‌اند. به باور من، اعضای هیئت مدیره با اتحاد و همدلی در یک مسیر مشخص حرکت می‌کنند و هدف مشترک همه آن‌ها، خروج باشگاه استقلال از بحران فعلی است. برای این منظور، راهکارها و تدابیری در حال اجراست و امیدواریم با همت جمعی، نتیجه‌ای مطلوب حاصل شود.
عضو هیئت مدیره استقلال درخصوص جلسه با بوژوویچ و ارزیابی عملکرد او نیز اظهار داشت: در رابطه با وضعیت آقای بوژوویچ، جلسه‌ای میان ایشان و اعضای هیئت مدیره برگزار شد که طی آن، برنامه‌های فنی‌شان ارائه گردید. در این جلسه نیز نقطه‌نظرات مجموعه هیئت مدیره مطرح شد و مقرر گردید که ایشان برخی اصلاحات و تغییرات در برنامه‌های خود اعمال نمایند. در حال حاضر تمرکز اصلی ما عبور از بحران فصل جاری است و تمامی اقدامات حول حل مشکلات این فصل انجام می‌گیرد. امیدواریم با همکاری و هماهنگی بیشتر، بتوانیم مسائل موجود را به خوبی مدیریت کنیم.
شجاعی در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه آیا برای فصل آینده با فرهاد مجیدی مذاکره‌ای صورت گرفته است یا نه، گفت: در خصوص انتخاب سرمربی برای فصل آینده، در حال حاضر هیچ‌گونه تصمیم‌گیری یا مذاکره‌ای صورت نگرفته و به نظر نمی‌رسد که زمان مناسبی برای چنین صحبت‌هایی باشد. اولویت فعلی مجموعه، عبور موفقیت‌آمیز از این فصل و کسب نتایج قابل قبول در مسابقات جام حذفی است. پس از پایان فصل و روشن شدن شرایط تیم، قطعاً در زمان مناسب، درباره فصل آینده تصمیم‌گیری خواهد شد.
نائب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال درباره حضور تیم فوتسال زیر 17 سال در بازی‌های آسیایی 2025 جوانان در بحرین اظهار داشت: جلسه بسیار خوبی برای حضور در بازی‌های آسیایی داشتیم و برای اولین بار است که در سطح آسیا این اتفاق می‌افتد. در فوتسال چون رنکینگ سوم آسیا و هشتم جهان را داریم، به طور حتم می‌توانیم در رده سنی زیر 17 سال قدرتمند ظاهر شویم. برنامه‌های خود ارائه دادیم که مورد قبول کمیته ملی المپیک قرار گرفت و قرار شد برنامه‌ریزی شود. همچنین به دنبال انتخاب مربی تیم هستیم و از الان برنامه‌ها را شروع می‌کنیم. چند مربی مد نظر است و با مشورت کمیته فنی باید ببینیم به کدام گزینه می‌رسیم و امیدوارم بتوانیم از حق و حقوق خود دفاع کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1080531/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مخالفت نیروهای ملی و اسلامی فلسطین به خلع سلاح مقاومت

عضو جدید در کادر فنی نفت مسجدسلیمان – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

تصاویر؛ اُسامه؛ نماد مقاومت کودکانه در برابر گرسنگی

تصاویر؛ گرد و غبار در اهواز

ادامه وزش بادهای و برخاستن گرد و غبار در خوزستان

ادامه وزش بادها و برخاستن گرد و غبار در خوزستان

خوش شانسی بارسا؛ مدافع دورتموند کامبک را خراب کرد

هافبک پرتغالی منچسترسیتی نیز راه دی بروینه را پیش خواهد گرفت؟

آسنسیو امشب امری را تا مرز سکته برد!

آغاز شمارش معکوس برگزاری رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام شاهد در اندیمشک

بازگشت یک اسطوره؟ تماس شالکه با رائول برای هدایت این تیم در فصل آینده

شب باشکوه ولی تلخ سرو گیراسی مقابل بارسلونا؛ مهاجم دورتموند بهترین گلزن لیگ قهرمانان شد

برنامه کارتال برای تقویت پرسپولیس مشخص شد

منچسترسیتی رقیب لیورپول در راه جذب ستاره بورنموث

اجتماع «انا علی العهد»؛ تجدید پیمان با مقاومت فلسطین

طرح فوریت‌های اداری به زودی کلید می‌خورد/ اصلاح ناکارآمدی اداری در دستور کار قرار گرفت

عکس: برف در چالدران و گرد و خاک در اهواز!

حجت الاسلام ابراهیمی: اختتامیه سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی برگزار می‌شود

دورتموند 3-1 بارسا؛ وداع باشکوه بی‌وی‌بی

استون ویلا 3-2 پی‌اس‌جی؛ کامبک تکمیل نشد

چلسی در آستانه کاهش شدید در بودجه نقل و انتقالاتی خود

کریم بنزما برای قهرمانی بازگشت

دوومیدانی نوجوانان آسیا؛ یک برنز برای ایران در روز نخست

گل مردود یولیان برانت به بارسلونا

بارسا اسیر دیوار زرد؛ دورتموند نصف راه را رفت!

بالاتر از صلاح، دروگبا و اتوئو؛ گیراسی تاریخ‌ساز می‌شود

فرداشب هم‌زمان طرفدار اینتر و بایرن هستم!

هشدار برای بارسا؛ دورتموند استارت معجزه را زد!

تلاش نساجی برای بقا و نبرد بی‌دغدغه‌ها!

صعود نماینده امارات به فینال لیگ قهرمانان آسیا

عارف: گزارش‌های دستگاه‌ها باید «دقیق» و «معتبر» باشد

نیکی هیلی: آمریکا برای در اختیار داشتن هیچ سطحی از تولیدات هسته‌ای به ایران اعتماد ندارد

قائم‌پناه: پزشکیان سال 1367 در گزینش رد شد

طنین فریاد مقاومت از جمکران تا قدس

تحلیل پیش‌بینی افزایش 450٪ قیمت : Tron از مقاومت کلیدی عبور می‌کند

الشارجه فینالیست آسیا شد؛ مقاومت حریف تراکتور در دقایق پایانی شکست!

لطفی: کارگاه فیلم‌نویسی در همدان برگزار می‌شود

اجتماع باشکوه مردمی؛ از حرم تا جمکران در حمایت از مردم مظلوم غزه

هنر انقلاب فارس؛ روایتی از مقاومت و شکوفایی

شهردار تهران: تست‌های تراموا در مسیر بی‌آرتی تهرانپارس به آزادی انجام شد و کامل جواب داد

بیش از 3500 اثر به جشنواره فیلم مقاومت رسید

سامانه فواد نجات‌بخش نظام اداری کشور است

نیاز به نصب دوربین در محل‌های تخلیه نخاله/ جمع‌آوری 6 هزار سرویس زباله در اهواز

دبل گیراسی؛ گل دوم دورتموند به بارسلونا

بخشی از کتاب/ ذهن بی انتها، جسم پردوام

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

تذکر رئیس‌جمهور درباره روشنایی بیش اندازه در جلسه با اعضای وزارت ارتباطات

پزشکیان رسما حکم داد؛ جایگزین ظریف و دبیری مشخص شد

عصبانیت نتانیاهو از گزارش منتشر شده در سایت رهبر انقلاب

شبی که گنبد آهنین جاماند