پیام خوزستان

آخرين مطالب

تجلیل از عوامل سریال «ذهن زیبا»؛ دانشمندی که مخالف ساخت سریال بود گفتگو

تجلیل از عوامل سریال «ذهن زیبا»؛ دانشمندی که مخالف ساخت سریال بود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر /عوامل سریال «ذهن زیبا» در مراسم تجلیل از این اثر بیان کردند: در صحبت‌های ابتدایی، حسین بهاروند موافق فیلمنامه و ساخت اثر نبودند اما فیلمنامه جدیدی تنظیم شد که مسیر را تغییر داد.
به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران مجموعه نمایشی «ذهن زیبا» با حضور پیمان جبلی رئیس رسانه ملی و حسین بهاروند برگزار شد. پیش از آن نیز جمعی از این عوامل سریال با حضور در واحد امور ارتباط با مخاطبان رسانه ملی (162) به تماس‌های بینندگان پاسخ دادند و شنونده نظرات آنان درباره این مجموعه نمایشی شدند.
نشست صمیمانه رئیس رسانه ملی با دست‌اندرکاران مجموعه نمایشی «ذهن زیبا» یکشنبه شب، 24 فروردین‌ماه 1404 در سالن خورشید مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صداوسیما برگزار شد. حسین بهاروند (دانشمند ایرانی در حوزه زیست‌شناسی)، علی منتظری (رئیس جهاد دانشگاهی)، محسن برمهانی (معاون سیما)، عبدالحسن شاهوردی (رئیس پژوهشگاه رویان)، مهدی نقویان (رئیس سیمافیلم )، محسن شاکری‌نژاد (رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما)، حسین قرایی (مدیرکل روابط عمومی صداوسیما) و بهرنگ ملک‌محمدی (مدیر گروه اجتماعی مرکز سیمافیلم ) از مسئولان حاضر در این نشست بودند.
هر قسمت، یک اثر سینمایی است
محسن برمهانی معاون سیما در این نشست، علم را یکی از وجوه شخصیتی پروفسور بهاروند دانست و او را شخصیتی برجسته در بسیاری از شئون خطاب کرد.
معاون سیما با اعلام تشکر از عوامل پشت و مقابل دوربین، از تمرکز آثار نمایشی خردمندان بر نوجوانان گفت و افزود: سریال «ذهن زیبا»، به لحاظ هنری و سینمایی و فارغ از محتوا، اثری ماندگار است‌. هر قسمت سریال به اندازه یک کار سینمایی ارزش دارد.
علی منتظری رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر بهاروند را از رویش‌های ارزشمندی دانست که در بستر فرهنگ انقلاب و جهاد متولد شده است.
وی افزود: تحولی که آقای دکتر بهاروند تحت حمایت زنده‌یاد دکتر کاظمی آشتیانی ایجاد کرد، ابتدا در یک زیرزمین متولد شد. این افراد نشان دادند با دستان خالی اما با باور و تلاش، می‌توان راه را ادامه داد.
منتظری با ذکر خاطره دیدار رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: ایشان به آقای بهاروند گفتند این کاری که شما کردید مقدمه است. باید منتظر کارهای بزرگ‌تر و رویش‌های عظیم‌تر در رویان، به عنوان مجموعه‌ای اعتقادی و ایمانی باشیم.
وی تاکید کرد: جهاد دانشگاهی دانشمندانی را پرورانده است که برای سربلندی ایران قدم‌های مهم برمی‌دارند. مهم‌تر از سلول‌های بنیادی، شخص بهاروند است که سلول حرکت‌های بزرگ برای جامعه شده است.
«ذهن زیبا» جزو دشوارترین آثار من است
اکبر تحویلیان تهیه‌کننده سریال «ذهن زیبا» در بخشی از نشست با اشاره به چالش‌های تولید این اثر، آن را جزو دشوارترین کارهای خود تا امروز معرفی و بیان کرد: سال 1359 به تلویزیون آمدم. در طی این سال‌ها، سریال «ذهن زیبا»، جزو سخت‌ترین کارهایی است که تولید کردم‌. با آقای بهاروند که آشنا شدم از منش و سلوک او بسیار آموختم. بازنمایی شایسته زندگی و خلوص ایشان در این اثر از نگرانی‌های من بود. پروفسور بهاروند، فردی ایده‌آل‌گرا هستند و همین موضوع آدم را تشویق می‌کند.
محمدرضا خردمندان کارگردان سریال نیز گفت: باید تشکر اصلی را از دکتر بهاروند داشته باشم. ایشان با قبول اینکه بتوانیم به زوایای مختلف زندگی‌شان نزدیک شویم، فداکاری کردند. همچنین به دیده رأفت به ما نگریستند. اگر می‌خواستند با نگاه موشکافانه و سرسختانه علمی‌با ما برخورد کند، این سریال ساخته نمی‌شد. روزی به ایشان گفتم اگر بگذارید سریال ساخته شود، مسیری برای ساخت اثر درباره بزرگان و معرفی آنان به مردم را خواهید گشود.
امیرعلی دانایی بازیگر نقش اصلی سریال، ایفای نقش این دانشمند برجسته را افتخار تلقی و اظهار کرد: بعد از مطرح شدن پیشنهاد بازی در این سریال، با همکاران به محضر دکتر بهاروند رسیدیم. در صحبت‌های ابتدایی، ایشان موافق فیلمنامه و ساخت اثر نبودند. اما فیلمنامه جدیدی تنظیم شد که مسیر را تغییر داد. با حضور امیرمحمد عبدی به عنوان نویسنده، کار فوق‌العاده جذاب شد.
دانایی با اشاره به تأثیرگذاری این قصه بر نسل جدید، افزود: امروز در 162 اکثر کسانی که تماس گرفتند، گوشی را به فرزندان خود دادند. همه دوست داشتند دکتر شوند. این موضوع، تأثیر عمیق قصه «ذهن زیبا» بر کودکان و نوجوانان را نشان می‌دهد.
وی با تاکید بر تولید چنین آثاری، بیان کرد: باید فضایی برای پروژه‌ها ایجاد شود که تأثیرگذاری آنها را بیشتر کند. اگر این آثار تولید نشوند، جامعه سمت تماشای آثار سخیف می‌رود.
در پایان این مراسم، با حضور رئیس سازمان صداوسیما، جمعی از مدیران رسانه ملی، جهاد دانشگاهی و رویان، از حسین بهاروند، دانشمند برجسته ایرانی تجلیل شد. همچنین دست‌اندرکاران سریال ذهن زیبا مورد تقدیر قرار گرفتند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1080903/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از کلاس‌های درس «آیت‌الله»

ای دهنده ی عقل ها فریادرس

در جست‌وجوی زندگی

دکلمه خوانی زیبا با صدای خسروشکیبایی

درد، بخشی از زندگیه...

نگاهی به ازدواج جلال‌ و سیمین و حاشیه‌هایش

بخشی از کتاب/ آخرین انار دنیا

صداوسیما: خبر مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا جعلی است

«پزشکیان» رئیس ستاد بزرگداشت سالگرد شهدای خدمت را منصوب کرد

گزارش خبرنگار اعزامی صداوسیما از آخرین اخبار دور دوم گفتگوهای ایران و آمریکا

حضور سیاستمدار سابق ایتالیایی با شلوارک در برابر محل مذاکرات!

جزئیات دور دوم مذاکرات از زبان سخنگوی وزارت خارجه؛ دو هیئت در دو سالن جدا حضور دارند

محسن میردامادی: اجماعی که در داخل کشور در باره مذاکره ایران و آمریکا به وجود آمده،کم سابقه است

اسلامی: باید مسیر را با اقتدار و ظرفیت بالا ادامه داد

فرشاد مومنی: آقای پزشکیان! گوش و وقتتان را در اختیار هرکسی قرار ندهید

خبر تعلیق در مذاکرات ایران و آمریکا تکذیب شد

آخرین خبرها از گفتگوهای ایران و آمریکا؛ خبر تعلیق در مذاکرات تکذیب شد

بلایی که سپاهان سَرِ پرسپولیس آورد/ گرفتن 3 جام از سرخ‌پوشان در یک فصل

باخت پرسپولیس کار فولاد را آسان کرد؛ خلاصه بازی فولاد خوزستان 1 - 0 شمس آذر + فیلم

همدردی با هم نشینان همیشگی گرد و غبار

راه‌اندازی مجدد قطار دوم خرمشهر به مشهد محقق می‌شود

سردار مرادحاجتی: «ارتش فدای ملت» به یک باور برای این نیروی عظیم ولایی تبدیل شده است

دره توبیرون دزفول؛‌ معجزه خارق العاده طبیعت

96 ساعت تعطیلی ترسناک در پرسپولیس

دروازه آزادی برای نیازمند کوچک است

چهره‌های هنر انقلاب معرفی شدند

در مسیر توسعه و‌پیشرفت/دیدار مدیرعامل شرکت فولاد اکسین با استاندار خوزستان

پیک بهاری «وبا»؛ این توصیه‌ها را جدی بگیرید

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد 30 فروردین 1404

این بیماری خطرناک در فصل بهار در کمین است

نخلستان‌های شادگان با آب آشامیدنی آبیاری نشود

اسفندیاری: هفتمین جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی برگزار می‌شود

با عرضه کنندگان کشتار غیر مجاز دام زنده در گتوند برخورد می شود

زمان جدید قطعی برق خوزستان فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 + جدول خاموشی برق اهواز 24 ساعت آینده

تأکید بر همگرایی نهاد‌ها و ارتقای کیفی برنامه‌ها/ استفاده حداکثری از ظرفیت‌های نهاد‌های علمی و اجرایی

معاینه و درمان بیش از 2600 راس دام توسط گروه جهادی دامپزشکی انجام شد

قیمت طلا، سکه و ارز امروز؛ 30 فروردین| تمام سکه 78 میلیون و 905 هزار تومان

برگزاری هفتمین جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی

سکه یک کانال دیگر عقب نشست؛ قیمت جدید طلا و سکه 30 فروردین 1404

هشدار؛ پیک بهاری «وبا» + این توصیه‌ها را جدی بگیرید

برخورد با عرضه کنندگان کشتار غیر مجاز دام زنده در شهرستان گتوند

چهار عمل موفق TAVI (آنژیوگرافی) در بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز انجام شد

تجلیل از جانباز «آشنافر» در آیین رونمایی یار آشنا در لرستان

خرید گندم در خوزستان به 74 هزار تن رسید

حکم 13 تا 66 سال زندان علیه مخالفان نظام تونس

فرماندار خرمشهر: سالروز سوم خرداد باید در سطح ملی برگزار شود

چایخانه حضرتی امام رضا(ع) در دزفول افتتاح شد

الگوی سه‌گانه و سیگنال TD، نوید یک صعود انفجاری برای DOT

وحدت اقوام، از راهبردهای محوری توسعه خوزستان است

تجهیز تالاب برم الوان بهمئی به سیستم مدیریت هوشمند