پیام خوزستان

آخرين مطالب

تاکید حماس بر موضع اصلی مقاومت در هر توافقی برای آتش‌بس سیاسی

تاکید حماس بر موضع اصلی مقاومت در هر توافقی برای آتش‌بس
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - جنبش حماس با بیان اینکه با مسئولیت ملی در قبال هر پیشنهادی برای آتش‌بس عمل می‌کند، تاکید کرد که مقاومت بر موضع اصلی خود یعنی پایان دائمی جنگ، عقب‌نشینی کامل اشغالگران از غزه، رفع محاصره و بازسازی این باریکه تاکید دارد. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جنبش حماس فلسطین در واکنش به پیشنهاد رژیم صهیونیستی برای آتش بس، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که رهبری حماس با مسئولیت ملی بالا در حال بررسی پیشنهادی است که میانجی‌ها به اطلاع آن رساندند و بعد از تکمیل رایزنی‌های لازم، در سریع‌ترین زمان ممکن پاسخ خود را به آن ارائه خواهد داد.
این جنبش افزود: مقاومت بر موضع قاطع خود در هر توافقی تاکید و اعلام می‌کند که این توافق باید شامل آتش بس دائمی، عقب نشینی کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه، رسیدن به یک توافق جدی برای تبادل اسرا و آغاز مسیر بازسازی غزه و رفع محاصره ظالمانه از ملت ما در نوار غزه باشد.
از سوی دیگر، العربی الجدید به نقل از یکی از رهبران حماس اعلام کرد که پیشنهادی که میانجی‌ها در مصر به اطلاع حماس رساندند، در سایه مشروط کردن آن به خلع سلاح مقاومت و همچنین عدم ارائه تضمین و مدرکی مبنی بر پایان جنگ و عقب نشینی کامل رژیم اشغالگر از نوار غزه، قابل قبول نبوده و نمی‌توان درباره آن بحث کرد.
این رهبر حماس که نام او ذکر نشده است، اظهار داشت: یک طرح آمریکایی- اسرائیلی برای بیرون کشیدن کارت اسرا از دست مقاومت وجود دارد تا طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای تخلیه غزه و آوارگی کامل ساکنان آن عملی شود. ترامپ و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر با این مانع‌تراشی‌های خود روی سرنوشت اسرای اسرائیلی در غزه قمار کرده‌اند.
حماس خطاب به مصر:سلاح مقاومت خط قرمز است و مذاکره نمی‌کنیمحماس: فشار نظامی اشغالگران علیه غزه یک قمار ازپیش‌باخته استماموریت هیئت حماس در قاهره/ تاکید بر ادامه مقاومت غزه این منبع افزود: به طور کلی، اخیراً پیشنهادات زیادی برای تحمیل شروط رژیم صهیونیستی در خصوص سلاح مقاومت و رهبران و فرماندهان آن مطرح شده است و این پیشنهادات را نه تنها حماس، بلکه همه گروه‌های مقاومت رد می‌کنند. به عنوان مثال آمریکا یک فرمول پیشنهادی ارائه داده بود که محدود به آغاز مذاکرات در مورد انتقال به مرحله دوم آتش بس بود و صراحتاً حرفی از ورود مستقیم به این مرحله که شامل آتش بس دائمی و پایان جنگ باشد، نمی‌زد.
شب گذشته هم شبکه الجزیره به نقل از یک منبع حماس اعلام کرد: پیشنهادی که مصر به حماس منتقل کرده، شامل آزادی نیمی از اسرای صهیونیست در هفته اول توافق می‌شود و همچنین شامل آتش بس موقت 45 روزه در برابر ورود غذا و سرپناه به غزه است.
وی افزود: هیئت مذاکره کننده ما در قاهره از اینکه پیشنهاد منتقل شده از سوی مصر دربرگیرنده متن صریح درباره خلع سلاح مقاومت است، غافلگیر شده است. مصر به ما اعلام کرد که بدون مذاکره بر سر خلع سلاح مقاومت، هیچ توافقی برای توقف جنگ وجود ندارد، اما حماس هم به مصر تاکید کرده که مقدمه هر توافقی، توقف جنگ و عقب نشینی اشغالگران است نه خلع سلاح مقاومت.
منبع مذکور تاکید کرد: حماس به مصر گفته است که سلاح مقاومت، حقی اساسی از حقوق ملت فلسطین است که قابل بررسی و مناقشه پذیر نیست.
پیشتر طاهر النونو، مشاور رسانه رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرده بود که این جنبش آماده است همه اسرای صهیونیستی را در ازای یک توافق جدی برای تبادل اسرا، آتش بس دائمی و عقب نشینی کامل اشغالگران از نوار غزه آزاد کند.
این رهبر حماس تاکید کرد: ما آماده‌ایم تا در ازای یک معامله جدی برای تبادل اسرا، توقف جنگ، عقب نشینی کامل صهیونیست‌ها از غزه و ورود کمک‌ها، همه اسرای اسرائیلی را آزاد کنیم. اما رژیم صهیونیستی در هر توافقی کارشکنی می‌کند و مشکل تعداد اسرا نیست، بلکه این است که رژیم اشغالگر از تعهدات خود شانه خالی می‌کند، مانع اجرای آتش بس می‌شود و به جنگ ادامه می‌دهد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1080953/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غزه نماد پایداری مردم فلسطین

برد خانگی فولاد مقابل شمس آذر/نزدیک تر از همیشه به پرسپولیس

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: بهترین بازی برای من دربی 3-2 نبود، بازی السد بود که با ژاوی آن ها را حذف کردیم

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به عکسی مشترک با فرهاد مجیدی

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به فحاشی ها علیه علیرضا بیرانوند

کارشناسی داوری دیدار هوادار - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار گل گهر - استقلال

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - ملوان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - سپاهان

تأکید ائمه جمعه اهل سنت گلستان بر جهاد با صهیونیست های غاصب

نجات زن 36 ساله پس از 13 ساعت عملیات بی وقفه جستو در صیدون

علیرضا منصوریان : باید بقیه بازیکنان خودمان را از نظر بدنی به سطح ستاره‌های تیم ملی برسانیم

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

توسعه زیرساخت های ورزشی اندیمشک و حمایت شغلی از قهرمانان ورزشی باید در اولویت باشد

دبیرکل حزب الله لبنان: به هیچکس اجازه خلع سلاح مقاومت را نمی دهیم/ رژیم اسرائیل می خواهد بزرگ ترین قسمت لبنان را اشغال کند/ به بخش دیپلماسی فرصت می دهیم، اما فرصت حدی دارد

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

پایان مسابقات کشتی فرنگی بین‌المللی در اندیمشک

پایان رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد – اندیمشک/نفرات و تیم برتر مشخص شدند

آیا ایران مقاومت عراق و یمن را معامله می‌کند؟

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: اصلا قبول ندارم که می‌گویند برخی بازیکنان در حد تیم نیستند

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

نعیم قاسم: ما از تهدیدهای آمریکا و رژیم اسرائیل نمی ترسیم

فولاد خوزستان به آسیا نزدیک تر شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

برگزاری اردوی تیم ملی کبدی زنان برای قهرمانی جهان

معرفی نفرات و تیم های برتر مسابقات بین المللی کشتی فرنگی در اندیمشک

شیخ نعیم قاسم: هیچ قدرتی نمی تواند ما را شکست دهد

مدیرعامل تراکتور و یک پیام فرهنگی بعد از صدرنشینی!

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

شعر ترکی استاد شهریار

انهدام باند گروگانگیری در تهران و رهایی 4 گروگان

یک مقام آگاه: ایران در اتاق مذاکره می‌کند، نه در رسانه‌ها

سفیر ایران در عربستان: سفر خالد بن‌ سلمان، بسیار مهم است

واشنگتن‌پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

روایت روسیه از مذاکرات مهم لاوروف و عراقچی

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

اسرائیل به دنبال اشغال لبنان است

تشدید تنش دولت ترامپ با هاروارد

خلاصه بازی فولاد خوزستان 1 – شمس آذر قزوین 0

آغاز سخنرانی مهم شیخ نعیم قاسم

برد خانگی فولاد مقابل شمس آذر/نزدیک‌تر از همیشه به پرسپولیس

یحیی برد و به یک قدمی پرسپولیس رسید