گوهری کشاله را میگیرد و برمیگردد! – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا
شهرستان ها
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - به گزارش رسانه ورزش ایران – ایپنا، احمد گوهری در شرایطی مسابقه اخیر استقلال خوزستان مقابل هوادار را به پایان رساند که حدود یک نیمه با درد شدید از ناحیه کشاله ران برای تیمش بازی کرد و طوری به رختکن رفت که دو نفر به کمک او رفته بودند ولی با این وجود گلر آبیها در تلاش برای بازگشت سریع است.
گوهری که غیر از غیبت در دو هفته ابتدایی لیگ برتر، در تمام مسابقات این فصل برای استقلال خوزستان به میدان رفته و عملکرد موثری با ثبت 10 کلینشیت داشته، پس از سه کلینشیت پیاپی در دیدار اخیرشان مقابل هوادار یک بار دروازهاش را در روز مصدومیت شدید بازشده دید ولی با این حال سعی میکند جایگاهش را در ترکیب آبیها حفظ کند.
دروازهبان استقلال خوزستان پس از بسته نگه داشتن دروازهاش مقابل مس رفسنجان، نساجی و پرسپولیس، سعی دارد دوباره به همان روند برگردد و با وجود مصدومیتی که از ناحیه کشاله ران دارد، به دنبال حضور در دیدار روز پنجشنبه برابر ذوبآهن است.
البته هنوز کادر پزشکی استقلال خوزستان مجوز بازی گوهری را نداده ولی این دروازهبان امیدوار است تا 48 ساعت آینده بهبود پیدا کند و در مسابقه با ذوبآهن به میدان برود.
+
طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویشهای ملی؟ تلفات جادهای؛ ضرورت آموزش و رعایت قوانین برای حفظ جمعیت فعال مارمولکبازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1081367/