پیام خوزستان

آخرين مطالب

نقش کلیدی روابط عمومی‌ها در تبیین موفقیت‌های اقتصادی وزارت نفت

نقش کلیدی روابط عمومی‌ها در تبیین موفقیت‌های اقتصادی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران تأکید کرد: وظیفه روابط عمومی‌ها این است که از طریق مکانیسم‌های مختلف و ابزارهای نوین مانند هوش مصنوعی و فضای مجازی، زحمت‌های سربازان بخش اقتصادی کشور را به بهترین شکل منعکس کنند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، سعید توکلی، دوشنبه (اول اردیبهشت) در ارتباط تصویری با سی‌ونهمین نشست تخصصی، آموزشی رؤسای روابط عمومی صنعت گاز کشور در شهر جم، بر اهمیت عملکرد مؤثر روابط عمومی‌ها در انعکاس دستاوردهای صنعت گاز گفت: اگر زحمت‌های سربازان بخش اقتصادی کشور به‌درستی دیده شود، معجزه‌ای بزرگ به‌شمار می‌آید، وظیفه روابط عمومی‌ها این است که با توجه به اقدام‌های انجام‌شده، از طریق مکانیسم‌های مختلف و ابزارهای نوین مانند هوش مصنوعی و فضای مجازی، این اقدام‌ها را به بهترین شکل منعکس کنند.
وی با بیان اینکه اهمیت روابط عمومی فراتر از یک حلقه ارتباطی بین کارکنان و مدیر یا سازمان و بیرون سازمان است و باید متناسب با شرایط محیطی واکنش مناسب و اقدام‌های پیش‌گیرانه و پیش‌بینانه داشته باشد، اظهار کرد: یک روابط عمومی خوب نه‌تنها باید عکس‌العمل مناسب به مشکلات نشان ‌دهد، بلکه باید مشکلات را در محیط شناسایی و با مدیریت آن، مسئله را به معضل و چالش برای سازمان تبدیل نکند.
معاون وزیر نفت در امور گاز با اشاره به اهمیت آموزش در ارتقای عملکرد سازمانی ادامه داد: 99 درصد موفقیت در حوزه آموزش، وابسته به محتوای آموزشی و کیفیت برگزاری دوره‌هاست و زیرساخت تنها یک درصد کار است. در زمان کرونا، 70 درصد آموزش کشور به آموزش غیرحضوری تبدیل شد و فرصت بزرگی برای توسعه آموزش‌های صنعت گاز ایجاد کرد. هر مقدار زیرساخت فراهم شود، اگر استاد انتخاب‌شده درست نباشد یا نیازسنجی دقیق انجام نشود، نتیجه مطلوب حاصل نمی‌شود. دوره‌های آموزشی باید دقیق، درست، به‌موقع و متناسب با نیاز صنعت باشند.
توکلی با قدردانی از تلاش‌های کارکنان شرکت ملی گاز ایران، نقش روابط عمومی را فراتر از یک واسطه دانست و عنوان کرد: انعکاس درست این تلاش‌ها از طریق روابط عمومی‌ها اهمیت فراوانی دارد؛ از این ‌رو روابط عمومی باید با استفاده از ابزارهای نوین و توجه به شرایط جنگ ترکیبی، نقش کلیدی خود را در معرفی و تبیین موفقیت‌های اقتصادی کشور ایفا کند.
پویش «2 درجه کمتر»؛ نقطه عطفی در مصرف بهینه گاز
سیدحسن موسوی، رئیس روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران نیز در این نشست با بیان اینکه روابط عمومی‌ها، طلایه‌داران اطلاع‌رسانی در شرکت هستند، اظهار کرد: سنجش اثربخشی اقدام‌های اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز طبیعی در زمستان 1403، وضع روشنی را به ما نشان داد. بر اساس نظر جامعه ایران، پویش «2 درجه کمتر» با ابتکار مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و حمایت وزیر نفت و رئیس‌جمهوری، نقطه عطفی در مصرف بهینه گاز در زمستان 1403 بوده است و بیش از 73 درصد افراد در نظرسنجی اعلام کردند که این پویش را به‌خوبی درک کرده و با این پیشنهاد همراه شدند.
وی با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ابزارهای نوین اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی تصریح کرد: رسانه ملی و شبکه‌های اجتماعی نقش تعیین‌کننده‌ای در ترویج مصرف بهینه گاز ایفا کردند. ما از این ظرفیت با روش‌های نوین در سال‌های پیش ‌رو بهره خواهیم برد و باید از ابزارهای نوین روابط عمومی برای پیشبرد امور استفاده کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1087220/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه ایکس در خصوص سفر عراقچی به چین

عجیب‌ترین هوادار هفته ایران در اسلامشهر

6 عامل تعیین‌کننده اولین اسکودتوی طارمی

بازگشت ستاره قائمشهری به وطنی در نقش رقیب

من اینجا بس دلم تنگ است با صدای "مهدی اخوان ثالث"

نظر قطر درباره گفتگوهای ایران و آمریکا

پاسخ جلیلی به انتقاد در خصوص مذاکرات میان ایران و آمریکا

کنایه مجله ایتالیایی به عراقچی بعد از فوت پاپ واقعیت دارد؟

درخواست حماس از اردن برای آزادی یک گروه ضد صهیونیستی

خجالت‌آور است یک بازیکن 40 کیلویی بعد از 80 متر به استقلال گل می‌زند/ عده‌ای با شوآف دنبال توجیه عملکردشان هستند

دیدار فرماندهان پایگاه مقاومت بسیج ادارات خراسان جنوبی با فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) استان

لیگ دسته اول فوتبال| سایپا از کورس جاماند/ پیروزی پرگل نفت مسجدسلیمان مقابل شهرداری آستارا

نفت مسجدسلیمان حریف خود را شش‌تایی کرد

هواشناسی استان خوزستان اردیبهشت 1404 / دمای اهواز به چند درجه می‌رسد؟

شوش نیازمند برنامه‌های فرهنگی شاخص؛ انتقاد فرماندار از بی‌نظمی ادارات

زمین برای احداث زورخانه در شوش تأمین شود

سپاه پاسداران الگویی بی نظیر برای جوانان آزادی‌خواه است

موافقت پزشکیان با برگزاری یک اجلاس منطقه‌ای در خوزستان

عملیات آماده‌سازی ورزشگاه آزادی پیش از بازی استقلال – هوادار

سرقت وحشیانه گوشواره زن جوان در محله شوش تهران + فیلم

آماده‌باش یحیی: دبل مقابل تراکتور برای جنگ سهمیه

رییس‌جمهور با برگزاری اجلاس مقابله با ریزگردها به پیشنهاد استاندار خوزستان موافقت کرد

نخستین نشست"ستاد توسعه خوزستان" در تهران برگزار شد

دعوت سه خوزستان به اردوی تیم ملی گلبال بانوان نابینایان و کم بینایان کشور

تغییر چهره دیدنی «برد پیت» از 5 تا 61 سالگی

چهره ها/ مهدی پاکدل با یک عکس متفاوت آفتابی شد

چهره ها/ مژده لواسانی با پدرش در آرامگاه سعدی

این مواد پلاستیکی رشد مغز کودک را تهدید می‌کند

تیراندازی در شوش میهمان ایلامی را به کشتن داد؛ دستگیری مسببان حادثه

شهید گمنام، میهمان همیشگی استادیوم پیروزی؛ رونق بخش حضور جوانان انقلابی

خوزستان پیشگام در پاکسازی خاک‌های آلوده؛ جشنواره ملی قصه گویی محیط زیست در اهواز برگزار شد

رحمتی و نشانه گرفتن جایگاه تک رقمی با شمس آذر

رشفورد گلزنی به سیتی را فراموش نمی‌کند

پس از مصاحبه تند؛ امری از بازیکنش انتقام گرفت!

پیش‌بینی جدید تحلیلگران؛ زیان خریداران طلا و سکه سنگین شد

انتشار کتاب‌هایی درباره نیچه و سارتر

داستانک/ لطفاً هیچ وقت عوض نشو!

وزیر خارجه عازم پکن شد؛ عراقچی حامل پیام پزشکیان است

عراقچی، گروسی را در جریان آخرین وضعیت روند گفتگو با آمریکا قرار داد

سخنگوی کاخ سفید به نقل از ترامپ: ما به دنبال توافق با ایران هستیم

از افزایش حجم شایعات مجازی در روز مذاکره تا ویدیویی که بخاطر داشتن ارزش خبری با شگفتی بالا

سپاه، تجلی خودباوری

پزشکیان: وظیفه شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی ورود به جزئیات اجرایی نیست

سخنگوی جبهه اصلاحات: آقای پزشکیان! تفاهم نامه پلیس و آموزش و پرورش در راستای ایجاد تحول در نظام تعلیم و تربیت است؟

دیدار وزیر کشور با رئیس جمهور تاجیکستان

اجرای 100 برنامه در هفته عقیدتی - سیاسی در ناحیه امام حسین

استفاده از بخش خصوصی در زنجیره توزیع فرآورده‌های نفتی

رژیم صهیونیستی با طرح کریدور داوود قصد محدود کردن محور مقاومت را دارد/ کشورهای عربی اسرائیل را معضل منطقه می‌دانند

لیگ یک/ مسجدسلیمان بعد از چند سال خندید

ساز و کار قیمت‌گذاری بنزین سوپر اعلام شد