پیام خوزستان

آخرين مطالب

مدیرعامل بیمه دی در مجمع عمومی فوق العاده شرکت: تا پایان سال حدود سه برابر بودجه مصوب، تحقق سود خواهیم داشت بیمه دی

مدیرعامل بیمه دی در مجمع عمومی فوق العاده شرکت: تا پایان سال حدود سه برابر بودجه مصوب، تحقق سود خواهیم داشت
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل بیمه دی با اشاره به روند مثبت و رو به رشد عملکرد این شرکت٫ گفت؛ به نظر می رسد تا پایان سال حدود سه برابر تحقق سود خواهیم داشت.به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بیمه دی؛ طاهر م‌هبتی مدیرعامل شرکت بیمه دی در مجمع این شرکت گفت: بیمه دی در ماه های گذشته گام های موثری در جهت نیل به اهداف کلان شرکت برداشته است. اهم اقداماتی که انجام شده شامل تحقق حدود 80 درصدی بودجه سال جاری تاکنون و تحقق 136 درصدی خرده فروشی که نشان می دهد این شرکت به خوبی در مسیر خود حرکت می کند.

مدیرعامل بیمه دی با اشاره به روند مثبت و رو به رشد عملکرد این شرکت٫ گفت؛ به نظر می رسد تا پایان سال حدود سه برابر تحقق سود خواهیم داشت.به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بیمه دی؛ طاهر م‌هبتی مدیرعامل شرکت بیمه دی در مجمع این شرکت گفت: بیمه دی در ماه های گذشته گام های موثری در جهت نیل به اهداف کلان شرکت برداشته است. اهم اقداماتی که انجام شده شامل تحقق حدود 80 درصدی بودجه سال جاری تاکنون و تحقق 136 درصدی خرده فروشی که نشان می دهد این شرکت به خوبی در مسیر خود حرکت می کند.
وی افزود: نرخ تمدید قرارداد های بیمه دی بالاتر از میانگین صنعت که 65٪ است، قرار دارد، همچنین در شش ماهه نخست سال جاری در شاخص تولید حق بیمه در رتبه دوم شرکت های خصوصی صنعت بیمه قرار گرفتیم. علاوه بر این در شاخص های پرداخت خسارت و ضریب خسارت نیز نسبت به میانگین صنعت بیمه موفق عمل کرده ایم.
مدیرعامل شرکت بیمه دی در جمع سهامداران این شرکت با تاکید بر مقوله سرمایه گذاری تصریح کرد: در بحث سرمایه گذاری نیز این شرکت بیش از بودجه مصوب خود را توانسته است محقق نماید که به نظر می رسد تا پایان سال حدود سه برابر تحقق سود خواهیم داشت، که می تواند خبری مثبت برای سهامداران عزیز باشد.
وی اذعان کرد: در همین راستا و برای تحقق سود آوری پایدار، از سودهای غیرمستمر و حبابی دوری کرده ایم، چرا که اینگونه سودها علی رغم رضایتمندی که ممکن است ایجاد نماید، شرایط سهم شرکت را دچار نوسان خواهد کرد.
موهبتی همچنین با تاکید بر حرفه ای گری در بیمه دی اظهار داشت: 80 درصد سبد پرتفوی بیمه دی را حوزه درمان و سلامت تشکیل داده که این مسئله ناخودآگاه مبنای سنجش بیمه دی محسوب می شود و معتقدیم رابطه معناداری بین تحقق پرتفو و سود شرکت با خوش حسابی و رضایتمندی بیمه گذاران وجود دارد. بر همین اساس علاوه بر افزایش مراکز طرف قرارداد به 2600 مرکز در سراسر کشور، مدت زمان پرداخت هزینه های درمان را نیز کاهش داده ایم. ضمن اینکه وصول مطالبات قرارداد بیمه درمان تکمیلی خانواده معزز شهدا و ایثارگران نیز به جدیت در دستور کار قرار گرفته است که بتوانیم پرداخت ها به مراجع و بیمه گذاران را به روز نماییم و تاکنون تمامی مطالبات مراجع تا یک مهرماه تسویه شده که این سرعت پرداخت ها به نوبه خود کم نظیر است. همچنین طلب هزار میلیارد تومانی بیمه دی که از سالهای قبل باقی مانده نیز طی رایزنی های انجام شده به زودی وصول می شود.
گفتنی است، در این مجمع افزایش سرمایه شرکت با اکثریت آرای حاضرین از مبلغ 5٫950 به 20٫000 میلیارد ریال طی دو مرحله، به تصویب مجمع رسید. همچنین در ادامه آقایان طاهر موهبتی زهان، حمیدرضا صفی خانی، محمد سپاهی، عباسعلی بنی صفار و عبدالرضا عباسپور به عنوان اعضای اصلی و آقایان افشین مقصودی شقاقی و علیرضا شباهنگ به عنوان اعضای علی البدل هیأت مدیره با اکثریت آرا انتخاب شدند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/824368/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

ادعای اکسیوس: دولت ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران برای مذاکرات غیرمستقیم است

پیشنهاد اقتصادی ویژه علی لاریجانی به ترامپ

ابطحی: سیاسیون برای فتوای رهبری در مورد حرمت سلاح اتمی تبصره و عنوان ثانویه درست نکنند

انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت

اعتماد از دست‌رفته به هوش مصنوعی؛ رمزگشایی با ZK آغاز می‌شود

فعالیت سامانه بارشی و پیش‌بینی رگبار و رعدوبرق

انفجار مین در سردشت

افزایش 46 درصدی جابه‌جایی مسافران نوروزی در خوزستان

«سیما تیرانداز»: به خاطر بازی در نقش «انیس» مردم من را نفرین می‌کردند

یادی از سکانس خاطره انگیز پایتخت3

وال کیلمر، بازیگر «بتمن برای همیشه» و «تاپ گان»، درگذشت

از تراشه مغزی «نورالینک» بترسیم یا شگفت‌زده شویم؟

تلسکوپ فضایی جدید ناسا اولین تصاویر کیهانی خود را ثبت کرد

چگونه در ChatGPT به سبک استودیو جیبلی عکس بسازیم؟

دعوت از 15 ورزشکار به اردوی تیم ملی تفنگ

توقف دختران تنیسور کمتر از 14 سال ایران برابر استرالیا

لژیونر ایرانی در صربستان تیمش را نجات داد

اعلام اسامی داوران هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر

سهم 300 میلیون دلاری ایران از گردش مالی زعفران

دورخیز دولت چهاردهم برای اجرای مهم‌ترین طرح صنعت نفت

سیزده بدر و ​ماجرای شعر معروف استاد شهریار

گروسی: احتمالا تا پایان آوریل به تهران سفر می‌کنم

ملاقات مشاور سیاسی رئیس جمهور با وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان

یحیی سنوار از زندن های اسراییل تا فرماندهی طوفان الاقصی

هواشناسی 1404/01/13/ در کدام استان‌ها باران می بارد؟

کمک 2500 میلیارد ریالی خیرین برای آزادی زندانیان در مرکزی

عرصه اثر ثبت جهانی پل بند لشکر، محل دپوی زباله شد! + عکس ها

ثبت بیش از 22 میلیون تردد در محورهای خوزستان

این تصمیم کابینه اسرائیل خانواده‌های اسرا را شدیدا نگران کرد

انفجار مین در سردشت فوتی نداشت

برشی از سریال "با عرض معذرت" که به نوعی اشاره به ماجرای شرکت نستله دارد

آیا اصفهانی ها خسیس هستند؟

فینالِ بانوان جوکر به ایستگاه دوم رسید!

چگونه زندگی در تاریک‌ترین شرایط ادامه می‌یابد؟

تبدیل 1.8 میلیون تُن زباله پلاستیکی به نخ دستگاه‌های ‌چاپ 3 بُعدی

ChatGPT حالا به‌راحتی می‌تواند رسیدهای جعلی بسازد

رئیس فدراسیون پاسخ نامه آمریکا را داد

صدور دستور اعزام نیرو‌های بیشتر نیروهای آریکایی به خاورمیانه؛ پنتاگون هم ایران را تهدید کرد

حضور وزارت دفاع ایران در نمایشگاه دفاع و امنیت برزیل

رئیس کمیسیون امنیت ملی: استخوان پوسیده متجاوز به این مرز و بوم را خُرد می‌کنیم

سعید حجاریان: خوفناک بودن تهران مساله ای دیرپاست/ ما با وضعیت غیبت دولت مواجه شده‌ایم

ادعای آمریکا: از همه ابزارها برای اختلال در برنامه‌ پهپادی و موشکی ایران استفاده خواهیم کرد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: عملیات نظامی را در غزه گسترش می‌دهیم

بازی مهسا حجازی در کنار محسن تنابنده در فیلم «جنگ جهانی سوم»

خوانندگی محسن کیایی در برنامه 1001 مورد تمجید محمد اصفهانی قرار گرفت

جلوی خانواده شوهرت زشته دخترم!

مسابقه فضایی میان هند، چین و اسپیس‌ایکس در سال 2025 تا کجا پیش می‌رود؟

جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان در سال 1404

دستگیری محکوم متواری در حمیدیه