پیام خوزستان

آخرين مطالب

افتتاح فازهای جدید پروژه هزار و یک شهر تا 2 سال آینده در پایتخت شهرداری تهران

افتتاح فازهای جدید پروژه هزار و یک شهر تا 2 سال آینده در پایتخت
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران از افتتاح فازهای جدید پروژه هزار و یک شهر تا 2 سال آینده خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی نوید خاصه باف اظهار داشت: در گذشته درآمد شهرداری از عوارض، تراکم فروشی و موضوعاتی از این قبیل تأمین می‌شد ولی اکنون شرایط متفاوت شده و بر اساس سازوکارهای مشخص، سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری تهران می‌تواند از ظرفیت بخش خصوصی در جهت تأمین درآمدها اقدام کند. در واقع راه اندازی این سازمان از حدود 20 سال پیش بررسی شد و علیرغم تشکیل آن، طی سال‌های گذشته با فراز و فرودهای مختلف همراه بوده است.
مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران افزود: سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران اهرم درآمدزایی برای شهر بوده و در واقع این سازمان با برنامه‌هایی که در دستور کار داریم، قطب درآمدزایی شهرداری خواهد شد.
خاصه‌باف با اشاره به اینکه اگر این سازمان به جایگاه اصلی خود بازگردد می‌تواند حتی کل بودجه شهرداری تهران را تأمین کند، گفت: در حال حاضر، سال جاری این سازمان 5 درصد بودجه‌ای را که تصویب شده است تأمین کرده و در واقع 5 درصد از حدود 80 همت سال جاری را تأمین کردیم.
مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران با اشاره به اینکه امسال حدود 3,000 میلیارد تومان توسط این سازمان درآمدزایی حاصل شده است در حالی که سال گذشته هیچ درآمدی در این سازمان محقق نشد، گفت: در حال حاضر قراردادهای خوبی با بخش خصوصی بسته شده و در جهت تحقق پروژه‌ها پیش‌رفته‌ایم.
خاصه‌باف با بیان اینکه متأسفانه در دوره‌های گذشته برخی از پروژه‌ها بلاتکلیف مانده و به نوعی قفل شده بود، گفت: ما این موضوعات را آسیب شناسی کردیم و مشخص شد که عوامل مختلفی سبب بروز این مساله شده که شامل عدم اهلیت سنجی سرمایه‌گذار و شریک، مشکلات تورمی و عمل نکردن به تعهدات در دوره‌های قبل در قبال بخش خصوصی شده است.
وی با بیان اینکه 43 پروژه بلاتکلیف وجود داشته که 17 مورد آن حل و مذاکرات صورت گرفته است، گفت: کل بودجه شهرداری را می‌توان سالانه از سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی تأمین کرد ولی متأسفانه به دلیل مشکلاتی که قبلاً وجود داشته این موضوع پیش از این به قهقرا رفته و اکنون اقدامات خوبی توسط شهرداری تهران انجام گرفته است.
خاصه‌باف با اعلام اینکه ارزش دارایی‌های شهرداری در پروژه‌های مشارکتی 150 همت و حدوداً ارزش دارایی‌های بخش خصوصی هم 150 همت و مجموعاً از 300 همت است گفت: اکثر پروژه‌های مشارکتی پروژه‌های بزرگ و مگامال است و نمی‌توان گفت که مثلاً دو تا سه ماه دیگر نهایی خواهد شد ولی بسیاری از پروژه‌ها مشکلات حقوقی آن برطرف شده و به سرانجام رسیده است و انشاالله از سال آینده افتتاحیه‌هایی خواهیم داشت.
مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران به پروژه پاساژ سعدی اشاره کرد و گفت: 70 درصد این پروژه برای شریک است و توافقات با سرمایه‌گذار و شریک انجام گرفته و مشکلات آن رفع شده است همچنین پروژه صادقیه سال آینده محقق خواهد شد دعواهای حقوقی پروژه مگامال هم در حال برطرف شدن است.
وی درباره سرانجام پروژه هزار و یک شهر خاطرنشان کرد: مشکلات این پروژه هم برطرف شده و توافق نامه‌ای با شریک انجام و ساخت شهربازی از سر گرفته می‌شود و طی 2 سال آینده دو فاز از شهربازی افتتاح خواهد شد.
خاصه‌باف تصریح کرد: پروژه هزار و یک شهر بزرگترین و پیچیده‌ترین پروژه کنونی شهرداری تهران محسوب می‌شود که خبرهای خوبی در این زمینه برای شهروندان خواهیم داشت.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/835672/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

به هر چیزی که آسیبی کنی، آن چیز جان گیرد

نامه سهراب به نلی

زمان سفر رئیس جمهور به جمهوری آذربایجان مشخص شد

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به خبر درگذشت پاپ

ادعای آسوشیتدپرس: «ویتکاف» و «عراقچی» در رم مستقیم دیدار کردند

روایت چهره کلیدی کانال محرمانه با آمریکا در اواسط دهه 60 از حضور در اتاق بیضی کاخ سفید

پیش‌بینی علی مطهری از مذاکره ایران و آمریکا

معرفی برترین‌های رقابت‌های قهرمانی شطرنج خوزستان

چرا «آبان» راه درستی را برای دیده‌شدن پیدا نکرد؟

عمو پورنگ بر فراز ابرهای رامیان

خاطره بازی با عکس‌های قدیمی علیرضا خمسه

مرضیه برومند: خربزه و عسل با هم ساختند و بابای سینما را درآوردند!

چرا بهاره افشاری به «جوکر» بانوان نیامد؟

تیر خلاص به چاقی؛ تبدیل سلول‌های چربی به ماشین‌های کالری‌سوز

درمان چندوجهی سرطان با ترکیب باکتری و نانوذرات

هوش مصنوعی سیاراتی را که‌ می‌توانند میزبان حیات باشند، پیدا می‌کند

فناوری رآکتور هسته‌ای چین از آمریکا جلو زد

رکورد تولید ماهیانه پس از 2 سال در شرکت فولاد خوزستان شکسته شد

ایمن سازی دام‌های سنگین مناطق مرزی هویزه علیه تب برفکی سویه

برداشت گل محمدی در شهرستان کارون

تولید بیش از هزار تن گوشت مرغ در امیدیه

لایروبی و شُست و شوی خطوط شبکه فاضلاب در بندر امام خمینی

حمله تند به رای سنگین کمیته انضباطی والیبال

سیوهای برتر لیگ یک فرانسه در هفته 30

آرای کمیته انضباطی درباره اتفاقات فینال لیگ برتر والیبال اعلام شد

مشکلات لیگ برتر، بوکس را از حاشیه به متن کشاند!

مرگ 2 ورزشگار در دوی نیمه ماراتن قزاقستان

مذاکره با سرو قامتان ملی‌پوش ممنوع شد

امضای تفاهمنامه برگزاری رویداد ملی نوآوری اجتماعی در استان قم

سعدی چهره‌ای یگانه در تاریخ ادبیات فارسی است

رئیس اتاق بازرگانی ایران: مجمع گام نهایی برای پیوستن به FATF را بردارد

عطریانفر: موضع رهبری در قبال مذاکرات کاملا هوشمندانه و عاقلانه است

ترقی: در مذاکره غیرمستقیم مفهوم این است که هنوز اعتماد ایجاد نشده است

تشییع پیکر پدر انرژی هسته‌ای ایران در دانشگاه بوعلی سینا

باشگاه لیگ برتری دنبال خرید دستگاه VAR از فدراسیون

کری سپاهان برای پرسپولیس: محبوب نیازمند

داور بازی تراکتور مقابل فولاد تغییر کرد؛ تارخ جایگزین عرب براقی شد

شاعر آزادی و وطن؛ بعد از عنصری، مثل ملک‌الشعرا بهار در شعر فارسی نیامد

سکوت در برابر حذف صدای فلسطینی‌ها نقض آزادی بیان است

تصادف مرگبار در محور اندیمشک – خرم‌آباد با یک فوتی

پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان در گذشت

اسماعیلی: بزرگداشت شهدای جمهور تجدید بیعت با انقلاب و ولایت است

ابلاغ حکم فرمانده بسیج شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون

آزادی اسرای اسرائیلی هدف اصلی کابینه نتانیاهو نیست

رکورد تولید ماهیانه پس از دو سال در شرکت فولاد خوزستان شکسته شد

نشست تخصصی معاون فناوری شرکت فولاد خوزستان با شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان خراسان رضوی انجام شد

تخصیص 42 هزار قطعه زمین مسکونی در خوزستان؛ پایان بحران زمین‌های مسکونی

جزئیات خدمات‌رسانی شرکت واحد به تماشاگران مسابقه فوتبال بین تیم‌های استقلال و هوادار

ساعات سعد و نحس امروز دوشنبه 1 اردیبهشت + جدول

تخصیص 42 هزار قطعه زمین مسکونی در خوزستان